Jo@n
|
Eh, mi je mulo ravno zbrisal celo stran, pri tem pa tudi tipka nazaj ne pomaga... Je nikjer ne najdem, pa sem ga celega prežgečkala Kaj že? Aha, jutri imamo 3D UZ, dvoletnik pa bo počakal pri babici, saj bi bil na pregledu verjetno kar zmeden, kako je lahko enkrat dojenček v vozičku, drugič pri mamici v bušiju in tretjič pri zdravniku na monitorju... Bomo že potem doma pokazali in razložili slikice... itak bi tam razstavil pol ordinacije, midva pa tudi ne bi imela nič od pregleda... Spanje skupno takšno in drugačno... naš je do konca porodniške (+/- 1M) spal v svoji postelji zraven zakonske v spalnici, pri nama je bil med dojenjem ali kadar je bil bolan, da je lažje zaspal, potem pa sva ga prestavila v njegovo posteljo. Drugače spanja pri nama nisva prakticirala, sva se preveč bala da ga bi pomečkala, že tako sva velikokrat v spanju šlatala kovtr zraven sebe, kje je mali princ, da ga ne zmečkava Ne se smejat, boste videle, da boste počele isto Vse sladke , obstaja možnost, da boste imele CR, če bo poleg NS še kakšna indikacija, na avtomatizem samo ob cukru pa se ne zanašat. Vsaj v Lj P ga ne delajo kar tako... Mrežaste hlačke po porodu so pa zakon Priznam, da niso ravno vrhunec estetike (sama sem se v njih počutila kot mrežna pečenka ) ampak komot pa so, nič ne tišči, po šivanju presredka ali CR pa sploh. Vse druge hlačke imajo rob ravno tam, kjer si ga ne želiš... Prodajajo jih v lekarni, sanolaborju ali virovi ind. prodajalni... Podobno mnenje imam tudi o vir vložkih, ki izgledajo, kot bi jih povozilo nekaj desetletij razvoja, ampak takšne mehkobe in udobja ne nudi nobeno sr.. s krilci, ki se reklamira v večernem primetimu... Šibaaaaam!
|