|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  139 140 [141] 142 143   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del
18.11.2010 9:52:20   
Fidolina

IZVIRNO SPOROČILO: mismis

Akvič, navijam da bo vse ok...

user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz tudi in zate Mismis enako. Naj bo to vajin danuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 3501
18.11.2010 9:58:12   
lana08
IZVIRNO SPOROČILO: Fidolina

Jaz tudi in zate Mismis enako. Naj bo to vajin danuser posted image user posted image user posted image

se podpišem!

(odgovor članu Fidolina)
Neposredna povezava do sporočila: 3502
18.11.2010 10:07:06   
loremi
IZVIRNO SPOROČILO: Roži_
Sem gledala malo nazaj in videla, da je mismis komaj 4 tedne od ET, ma kaj v MB tako zgodaj delajo UZuser posted image

Tudi v LJ delajo UZ 4 tedne po ET.

Po dolgih letih truda ... dvakrat noseča, dvakrat z dvojčki in dvakrat ostala brez njih. :*(

Mogoče mora pa ena izmed velikih želja ostali le želja :(.

(odgovor članu Roži_)
Neposredna povezava do sporočila: 3503
18.11.2010 10:09:32   
Roži_
A mogoče pa je tak sistem, potem pa verjetno splošni G. naročijo okrog 7-8 tedna nosečnosti, koliko razumemuser posted image

Sinček nama je polepšal življenje(2011) in drugi/a se nama bo kmali pridružil/a(2015)

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 3504
18.11.2010 10:16:57   
cukica
mismis tudi jaz ti želim,da vidiš danes kako bijeta ,nekaj najlepšega poleg vsega kar te še čaka,....
Ja ponavadi imaš prvi uz od 7 do 9 tedna,....
Roži,...tebi,da se čimprej pocajtaš in,da te bakterije izginejo čim prej a čajčke pij,....
aqua tebi tudi dober pregled in držite se punce,....

Lp

17.01.2011 Nejc

(odgovor članu Fidolina)
Neposredna povezava do sporočila: 3505
18.11.2010 10:17:42   
loremi
Roži če se ne motim, bi mogla ti tudi imet UZ cca. 4 tedne po ET, ker tistim v postopkih IVF pripada še prvi UZ, potem nadaljni redni pregledi pa so pri izbranem ginekologu, tam pa res naročajo potem okoli osmega tedna.

Po dolgih letih truda ... dvakrat noseča, dvakrat z dvojčki in dvakrat ostala brez njih. :*(

(odgovor članu Roži_)
Neposredna povezava do sporočila: 3506
18.11.2010 10:26:08   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: lana08

se podpišem!
še jaz, še jaz......

Horny Teddy

(odgovor članu lana08)
Neposredna povezava do sporočila: 3507
18.11.2010 10:27:59   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana suzi

Punce, eno vprašanje: danes sem imela spet  UZ, folikli niso v 2 dneh nič zrastli, endometrij je bil zadnjič 11, danes 8. Estradiola imam komaj 1,6. Meni se zdi, da je tole bolj slabo, kajne? Kakšen estradiol ste imele ostale?user posted image user posted image user posted image

estradiol (z odvzemom krvi) so meni merili, ko je bil sum za hiperco....Če se prav spomnim je bil takrat nekaj čez 7user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3508
18.11.2010 10:29:19   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: mausikaa
že klicala, dobila termin v marcu, ampak sem potem videla, da so me že klicali nazaj, jih moram ju3 zjutraj poklicat, mogoče da se je sprostil še kakšen termin pred marcem, pred mano je v "čakalni vrsti" še ena 40+

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image vesela ko radio zate...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu mausikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3509
18.11.2010 10:32:47   
cukica
Jaz sem imela pregled pri ginekologinji v 10 tednu na kliniki pa v 8 tednu,tko,da očiten povsod delajo drugač,...

17.01.2011 Nejc

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3510
18.11.2010 10:36:55   
zarja1
Dobro jutro pupe moje...

torej Mismis javi šele popoldan....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Aquica pa verjetno malo prej...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Fidolinca kako si kaj? user posted image

Gigi moj je spet priden....user posted image

Loremi a prehlad že kaj popušča?user posted image

Miklica kako kaže z user posted image ?

Sonya jaz sem tud razumelauser posted image , da se je ded čist skuliral in da je vse ok. Me je današnji post čist presenetil. Se pa strinjam, da se ljudje ne spremenijo. Taki kot smo, smo.

Tassika kot so rekle že ostale...clean cut. Ni druge.user posted image

Mausi naša...MB ima prednostno listo glede na to koliko let ima ženska, kateri postopek je to in kakšno je stanje para. Upam, da boš takoj na vrsti. Itak je dolg postopek, tako da če bo posvet še letos, boš pomoje kr začela s terapijo.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sapi helov....user posted image

Nič, grem gledat kaj bomo dans kuhali.....Kakšna ideja?

Horny Teddy

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3511
18.11.2010 10:50:28   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1

IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana suzi

Punce, eno vprašanje: danes sem imela spet  UZ, folikli niso v 2 dneh nič zrastli, endometrij je bil zadnjič 11, danes 8. Estradiola imam komaj 1,6. Meni se zdi, da je tole bolj slabo, kajne? Kakšen estradiol ste imele ostale?user posted image user posted image user posted image

estradiol (z odvzemom krvi) so meni merili, ko je bil sum za hiperco....Če se prav spomnim je bil takrat nekaj čez 7user posted image user posted image

Ja, točno to. Meni so to merili v 1 postopku in je bil na 11 dan nekje 7,6, potem pred punkcijo pa 18. Zato se mi pa sedaj zdi tako malo. user posted image Pa še nekje sem prebrala, da naj bi bilo nekje 0,4 na vsako celico - se pravi, da imam komaj 4 celice, če to drži.

(odgovor članu zarja1)
  Neposredna povezava do sporočila: 3512
18.11.2010 11:04:46   
Tanja_Jes
IZVIRNO SPOROČILO: lana08

se podpišem!

tudi jaz se podpišem .... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jutri je nov dan, pa če ustaneš al pa ne!

(odgovor članu lana08)
Neposredna povezava do sporočila: 3513
18.11.2010 11:34:49   
Naska
Hejla...

takole bom rekla, delam pa se zamotim, spim pa je bolje - samo sanje so bolj moreče. Kar se naju tiče - ko bo naredil, kar je rekel (se izselil ali kaj podobnega ) bomo pa naprej ukrepali.

(odgovor članu Tanja_Jes)
Neposredna povezava do sporočila: 3514
18.11.2010 12:15:25   
lara light
IZVIRNO SPOROČILO: miska73

Jutrček,

evo mi smo v nizkem štartu, še kavo spijemo, pojemo, damo meske v marinado in pičimo v MB. UZ imamo šele okoli 13. ure, da ne boste sesule RR, ker boste tako klikale user posted image user posted image user posted image

Sem glih tole prišla na RR čekirat.
Mirno vožnjo želim in prelep pogled na ekran pri UZ.

miška, se kar podpišemuser posted image user posted image

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
Coelho

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 3515
18.11.2010 12:38:37   
BarbiG
Mismis in Aqua, držim pesti, da bo vse OK. Ma kaj, da bo, seveda da bo. user posted image user posted image user posted image

Mausi, kaj pa je bilo pri tebi? Tole tud meni zveni kot hiperca. Pa dej Ata poklič, če imaš zdej pingote. Drži se. user posted image Pa nikoli ne obupaj.

(odgovor članu lara light)
Neposredna povezava do sporočila: 3516
18.11.2010 13:06:27   
gigi1
JEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Miša in Miškon videla user posted image user posted image . Vse OK user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

user posted image user posted image  Se kar jokam od sreče user posted image

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu BarbiG)
Neposredna povezava do sporočila: 3517
18.11.2010 13:07:57   
lara light
iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii, čudovitoooooooooooo, tud jazuser posted image user posted image
mismisu moj, močan objem in čestitke obemauser posted image user posted image

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
Coelho

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3518
18.11.2010 13:11:05   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1

JEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Miša in Miškon videla user posted image user posted image . Vse OK user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

ČESTITKE MIŠKOLINI......user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kr trese me od veselja!!!!!!

Horny Teddy

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3519
18.11.2010 13:12:16   
Anonimen
aaaaaaaaa, evo, pa mi gre spet na jok sred pisarne.. user posted image user posted image   mismis, iskrene čestitke za user posted image user posted image !!!!!!!!!!!! Lepo nosečnost, čuvaj se, pa uživaj!!!! Ha ha, kak šok bo pa pesjana, ko bo dobil kar dva bratca/sestrice. user posted image  

(odgovor članu lara light)
  Neposredna povezava do sporočila: 3520
18.11.2010 13:13:06   
Anonimen
zdej pa čakamo še AQUO!!!! Alo, gremo na raport!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3521
18.11.2010 13:18:44   
lana08
user posted image user posted image user posted image juhuuuuu, super dvojna novicauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3522
18.11.2010 13:23:58   
sonya1
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1

IZVIRNO SPOROČILO: gigi1

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

ČESTITKE MIŠKOLINI......user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kr trese me od veselja!!!!!!

Miškolinovi, zakon !user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3523
18.11.2010 13:25:54   
loremi
mismis čestitke!
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonya1)
Neposredna povezava do sporočila: 3524
18.11.2010 13:29:27   
hedviga
Moja Miška, čestitke! user posted image user posted image user posted image  

In dobrodošla med nas norimi dvojnimi!!!!!!user posted image user posted image

Špelca in Mihec 9.2.2009

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 3525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  139 140 [141] 142 143   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  139 140 [141] 142 143   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?