loremi
|
Dobro jutro! mismis ti želim, da boste danes videli tik-tak Mausikaa sr@nje, jezna in žalostna nad takimi izidi , zdej pa hitro naprej, boš v šunku, nej bo končno zmaga! Zarja kako gre pa pri tebi? Miklarom mene je tudi hecala M, je ni blo od nikoder, nobenega PMS-ja, nič ... iz firbca nardim test, čeprav čist po nepotrebnem, en dan za tem pa pride. Zdej me še to matra poelg prehlada. Nej pride že, kaj rabi zdej zezat . Tassi tko kot pravi gigi, naj se konča tale agonija, ali s tem, da ga brcneš skozi vrata, ali da se zadeve nehajo in spravijo v red. Škoda te je. Mi je alkohol zagrenil otroštvoin odraščanje in nobeni tega ne privoščim! Tako da vem, da ti je zdej vse prej kot lahko, ampak sem prepričana, da ima on še mesto v tvojem srcu in če bi prenehal s tem, je še rešitev. Tako da ... ali on preneha in se spametuje, ali pa sta prišla do zaključka skupne poti. Jaz ti vsekakor želim, da se izpelje zate najbolše in saj veš .... me smo vedno tu! IZVIRNO Sonyček pa tako sem upala, da ga je pamet srečala Tudi jaz, ampak očitno temu ni tako . Sonya a ni imel neke želje spet malo začet, al sem si jaz tu kaj narobe razlagala dogodke? IZVIRNO SPOROČILO: sonya1 Loremi, kako pa kaj ti ? Vse v redu ? Še vedno ne vem, kdaj ti začneš s kakšnim novim postopkom. Nekaj si omenjala začetek leta. Si se že kaj dogovorila? Jaz še vedno prehlajena in tečna zarad M . Moj postopek ... ja, če bo moja tečka prišla v kakem pametnem treminu, da se lahko naročim, bi šla v januarju. 01.12. imam ginekologa, napisat mi mora napotnico, oba morva dat kri za SPB in jaz opravit pap test, da so papirji pred postopkom na kupu in pa potem postopek in po njem pogovor z dr., kako naprej, kolk postopkov se še lahko grem glede na stanje maternice . Gigi, Fidolina ahoj, pozdavčkam vaju! Roži ja najboljš tko kot gigi pravi, Brusnifen kapsule znajo bit kr v redu zadeva, pa pridno pij, lulat boš pa tako ali tako velikoooo hodila . Vsem želim lep dan!