sonya1
|
IZVIRNO SPOROČILO: tassi1 vidim, da bi se midve ful dobro razumeli, najina bedaka pa jo je,,,bbbeeeee!! Brco v rit in čez vrata pa enosmerno vozovnico v roke obema Moj jo je že dobil. Saj ga pogrešam, pa včasih me skrbi zanj, kako bo, kaj bo jedel, se bo oblekel tako kot treba... dokler se ne nabrcam v rit; kaj pa to mene briga, naj živi kakor hoče, odrasel je in njegovo življenje je njegova izbira . Je pa res, da je meni veliko lažje, ker je to nekako sovpadalo s tem, da sem postala srečka in je sedaj vse ostalo manj pomembno. Včasih se mi stoži po tem, kaj bi lahko bilo, ko vidim kakšno družino,ki se na pogled dobro razume. Pa si mislim, pri nas bi bilo lahko tako in se mi kar milo stori. Bolj mi je žal za tistim, kar bi lahko bilo, pa tega ni bilo, kot v resnici za tem, kar je bilo. Sama sem, tako kot sem bila prej, le dela imam manj, ker mi ni treba še zanj kuhati, prati in pospravljati... Tassi, lepo, da delaš stvari, ki te veselijo. Ampak delaj jih zato, da boš ti uživala in bo tebi boljše, ne pa da bi svojega opozorila nase. Sem ti pa že enkrat napisala; vezan moški ni odgovor. Mogoče le za kratkotrajen flirt in dvig samozavesti, pa za nič drugega. Ne dovoli si, da bi se ujela v vezo, ki ne vodi nikamor. Pusti si prosto srce za nekoga, ki te bo imel rad in te bo spoštoval in bo pravi zate. Dekle, držim pesti zate
|