|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  136 137 [138] 139 140   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del
17.11.2010 8:43:23   
Reby
IZVIRNO SPOROČILO: Grethy

oj oj Rebika, a si v petek v našem koncu a????

Ja, jutri pridem in v petek grem nazaj.
A maš ti tut cajt za kofič v petek? Računam na nekje okrog 11. dopoldan.

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 3426
17.11.2010 8:59:39   
mismis
Jutro vsem skupaj,

evo meni se je končno upalo privleči iz postelje...

Lana, čestitke za NS user posted image user posted image user posted image , naj je naš bodoči princ ali princeska lepo raste.

Sonya, kako se ti počutš?

Žižek moj, si pa res bizi na polno.

Zarja, kakšne posledice špikanja?

vidim, da bodo Reby, Gretka in Miklarom kofetkale user posted image  pa ne pretiravati s čvekom, da ne bo spet dež user posted image user posted image

Roži, superca za pozitivne teste, na krvnega pa res ne rabiš več iti, saj boš v ponedeljek videla kolikšna bo beta

ej konzerve in konzervans, ali bi torej šlo v petek okoli 18. ure v Kongu?
koliko bi nas sploh prišlo?

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 3427
17.11.2010 9:27:15   
miklarom
Reby - oj, zmenjeno ti me kar pokliči pa pridirkam v Celje , da gremo kofetkat, pa super , da bo Grethy zravenuser posted image user posted image

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 3428
17.11.2010 9:29:18   
gigi1
Jutrčka

Mausi mislim nate user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Lana08 user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  prelepa novica.

Naskič kako se držiš?

Zarček kako dopustovanje s špikanjem?

Miši še ne vem, če mi bo ratalo v petek. Odvisno od tega koliko mi bo zneslo narest do takrat.
Ti pa samo še 1x spat in.. user posted image . Kaj bo jutri tukaj spet veselo user posted image

Roži user posted image  user posted image  user posted image  za vsak dan močnejše črtice. Zdej pa počasi lahko nehaš zapravljat user posted image
Za uroinfekte je dober čaj od brusnic ali Brusnifem tablete. Vse naravno, nič ne škodi nosečkam user posted image

Miklca kaj novega? Si kaj bolje? M prišla? Delala testek?

Aquič user posted image  user posted image  user posted image  kar tako naprej. Si že začela verjeti?

Sonya počivaj in se probaj zamotiti s kakšno dobro knjigo

Fidi je beeek user posted image  user posted image  user posted image

Tassiko misamo!

Lupčke vsem

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 3429
17.11.2010 9:45:26   
Roži_

Jutrček vsem ...

Rožika, madona ja tole pa ni dobr ... čuvaj svojo miško za piško !!!!!!!!!!!
Čakam poročilo od dohtarja !

Sej tega pa se največ bojimuser posted image Bom javila popoldan ali prozi večeru, ker me ni doma! Upam, da res ni kakšno hudo vnetje, ker bom morala antibiotike jematuser posted image

Hval vam punce, držite še močno pestke
, ker jih bom rabila v prihodnje!
RVIuser posted image

Sinček nama je polepšal življenje(2011) in drugi/a se nama bo kmali pridružil/a(2015)

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 3430
17.11.2010 9:56:42   
miklarom
Gigi - nč kaj bolje user posted image  še ni prišla, testa pa še tudi nisem delala, ker se ga niti ne upamuser posted image

Roži - hudiča no kaj ti je zdaj prišlo, držim pestke da ne bo kaj hujšejga pa sporoči kako bo pri dohterju

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3431
17.11.2010 10:13:55   
Fidolina
Ojoj, koliko se dogaja. Za moje stare možgane kar trd zalogajuser posted image .

Mikli user posted image user posted image user posted image .
Roži - ko sem bila jaz nekajkrat (kratkotrajno) noseča, sem tudi ves čas lulala. Antibiotikov pa ne bi jemala. O, ne ne! Črtice so pa zelo lepeuser posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 3432
17.11.2010 10:18:32   
sonya1
Dobro jutro, dekleta !

Šele vstala semuser posted image . Že po enem dnevu čepenja doma sem cela čudna. Če ne bi šlo za user posted image , bi najbrž že kar v službo odpeketala, zdaj si pa ne upamuser posted image . Izcedkov ni več, jemljem tablete, tako da upam, da bo vse v redu. Je ata povedal malemu, da mora še malo počakat, da smo se zmenili, da se vidimo šele konec junija ali v začetku julijauser posted image . Mogoče sem malo pretiravala, ampak najbrž je bolje biti preveč ot premalo previden. Sploh pri takem čudežu, ki se nama je zgodiluser posted image

Roži, javi, kaj bodo povedali. Držimo pesti za vse najboljšeuser posted image

Aquica, vse bo kul, boš videla. Si najbrž prišla na vrsto za svoj delež srečeuser posted image
Zarči, potem uživaš doma ? V petek imaš UZ, kajne ?

Mausi, danes je veliki dan, kajne. Poročaj, ko boš več vedela. Sem tako nestrpna, kot bi šlo zameuser posted image

Suzi, samo nosečke bodo vsak čas tukaj, nobeni ni dovoljeno kvarit povprečja.
To velja tudi zate, Zarči. V petek je spet UZ,  kajne. Se dobro počutiš ? Tole špikanje v teh dolgih postopkih se pa res vlečeuser posted image  

Miši, jutri je pa veliki dan, kajne ? Najbrž si že prav nestrpnauser posted image . Tokrat bo pa gotovo vse v redu, vsi znaki kažejo na to.

Loremi, kako pa kaj ti ? Vse v redu ?  Še vedno ne vem, kdaj ti začneš s kakšnim novim postopkom. Nekaj si omenjala začetek leta. Si se že kaj dogovorila? Boš videla, da boš tudi ti prišla na vrstouser posted image

Naskič, draga, drži se. Mogoče se bo pa še vse prav obrnilo. Pri nas radi rečemo (pa nisem prav verna, pa kar nekako verjamem): Ko Bog zapre vrata, odpre okno.

Pozdravčke še našim Gigi, Gretki, Alpog in Fidiki.  Saj Hermy bo pa tudi že kmalu nazaj.

Ja, jaz bi prav rada prišla v petek, če se bomo le zmenile.
Lep pozdravček vsemuser posted image

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 3433
17.11.2010 10:23:15   
Grethy

IZVIRNO SPOROČILO: Reby

oj oj Rebika, a si v petek v našem koncu a????

Ja, jutri pridem in v petek grem nazaj.
A maš ti tut cajt za kofič v petek? Računam na nekje okrog 11. dopoldan.

Lej draga, če ne bo sodelavka pršla na nohte v petek, pol se bomo pa res lahko vidle :-)
pošlji mi na fejsiču na sporočila mobi številko ... zdej pa šibam na teren ... papa

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 3434
17.11.2010 10:29:35   
zarja1
Dobro jutro pupe moje...
vse spišem, stiskam ctrl c pa vseeno vse zablokira...mast vam strežniško neuporabno....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz čist ok, malo glavobola, špika doli tu in tam, drugač pa super. Dopust je bolj lenivski s cartanjem.user posted image

Loremi thx za kavico. Pašeeeeeeuser posted image

Mismis jutri bo še bolj veselo....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za boljši spanec.

Gigi
moj si priden?

Pa Fidolinca, srce je nazaj. Kje sta bila? Vreme super praviš...uživača...user posted image

Naska mislim nate. user posted image user posted image user posted image

Miklica a še vedno ni user posted image ? Test? Mogoče ti user posted image zamuja tud, ker O ni bilo, pa se mora sluznica še odebelit.....user posted image tak so vsaj meni razlagali, ko je bila podobna situacija.

Lanči super za NS!!!user posted image user posted image user posted image

Roži mogoče si se le kje malce prehladila...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Aqua super, da si zdaj ok....25 bo tudi hitro tukaj....user posted image user posted image user posted image user posted image

Najpomembnejša danes pa MAUSI!!!!!!! Navijam kot zmešana...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 3435
17.11.2010 10:30:07   
Tanja_Jes
IZVIRNO SPOROČILO: Roži_

Imam pa en problem, verjetno se mi je vnel mehur in danes popoldan moram k zdravniciuser posted image Upam, da bo vse OK...se bojim da sem staknila kakšne bakterije od vstavljanja utropizderajauser posted image
Je imel kdo med vami take težave? Jaz sem že imela vnetje in sem mogla jemat antibiotike, zato se tudi bojim,aaaaaaa, vedno nekajuser posted image

Drugače, danes sem delala tudi testekuser posted image in še vedno vstraja pri +user posted image user posted image

Lep dan želimuser posted image

o Roži...boga...nič bat, jest sem v tretjem mesecu nosečnosti imela močne krče spodaj in so ugotovili da imam vnetje mehurja. Dali so mi amoksiklav pa svečke za v nožnico...nič bat. Bodo že tako uredili kot je treba, pa pikico merkaj user posted image
Enkrat sem pa kri lulala, sem pa šla v lekarno po ene kapsule, pozabila sem kako se jim reče, so pa iz brusnic - bolj natur varijanta, pa je bilo potem dobro.

Tko da počakaj kaj ti bo zdravnica povedala pa drži se!!!

Mi smo imeli pa danes prvo cepljenje, veliki smo 62 cm in težki 6370 g user posted image user posted image user posted image

Jutri je nov dan, pa če ustaneš al pa ne!

(odgovor članu Roži_)
Neposredna povezava do sporočila: 3436
17.11.2010 10:31:36   
vrtnica.m
Pozdravljene punce!
Včeraj sem imela ET in sem dobila v varstvo eno morulo, katera ima baje dobre možnosti (ET je bil na 5 dan). A je kateri uspelo z morulo zanositi? Sem zelo v strahu, ker v prejšnjem postopku sem dobila v varstvo 2 blastocisti in ni uspelo user posted image . Drugače pa poskušam zelo pozitivno misliti!!!!

l.p.
m.

Za mano je že 5 postopek neuspešen :-( Kdaj v 6. postopek, pa še žal ne vem! Nimam trenutno ne volje in ne energije za to :-(

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 3437
17.11.2010 10:32:10   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: sonya1
Mogoče sem malo pretiravala, ampak najbrž je bolje biti preveč ot premalo previden. Sploh pri takem čudežu, ki se nama je zgodiluser posted image
obvezno počivat in zganjat lenivstvo.....user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu sonya1)
Neposredna povezava do sporočila: 3438
17.11.2010 10:32:36   
Fidolina
Sonyauser posted image Jupiii jupiiijaaaa jupijooooooo user posted image jupiii jupiiijaaaa jupijooooouser posted image .

Zelooooo vesela sem za tvoj srček user posted image .
Mojega user posted image , ti pa žal še ne dam. Sem včeraj malo pogledala po hiši - je treba še kar nekaj lučk obesit,  obrobne letvice po sobah namontirat, v garaži imava že 2 leti ene omare, ki jih je treba sestavit,.......... Mal ga še nucamuser posted image . Sori.

(odgovor članu sonya1)
Neposredna povezava do sporočila: 3439
17.11.2010 11:10:25   
aqua77
Morgen...

Mausič mislim nate, pestkam in pošiljam pozitivo!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mišmiš, jutri je pa dan veselja, a ne??? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Roži, a v pondeljek je spet krvodajalska! user posted image  Naj beta zraste do neba!!! user posted image user posted image user posted image

Sonya, počivat in luknjo v kavču delat, HB da so se ti izcedki ustavli!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz sem danes spet klicala Ata, ker mi hudič ni dal mira in sem preračunavala, al me je naročil 18 al 25. Pa sem zbrala pogum in ga vprašala. Mi je povedal, da je mislil jutri 18, da se prepriča, da ni pikica slučajno v jajcevodih. Srček pa naslednji teden 25 če bo jutri vse ok. Tako da Mišmiš, jutri ga skupaj serjeva okoli dohtarjev in upam, da se obe vrneva z veselimi novicami... user posted image

Vsem ostalim akterkam pa en lep pozdravček, čeprav deževno obarvan...

< Sporočilo je popravil aqua77 -- 17.11.2010 11:11:50 >

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

(odgovor članu Fidolina)
Neposredna povezava do sporočila: 3440
17.11.2010 11:17:30   
Fidolina
Mausi - tudi jaz močno navijam zate - (enako tudi zate, Akvica )user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 3441
17.11.2010 11:23:55   
Fidolina
Gigi - user posted image  ja, sem bek. user posted image   user posted image

< Sporočilo je popravil Fidolina -- 17.11.2010 11:29:38 >

(odgovor članu Fidolina)
Neposredna povezava do sporočila: 3442
17.11.2010 11:38:36   
hedviga
IZVIRNO SPOROČILO: mismis

Jaz, če žiher? user posted image

Špelca in Mihec 9.2.2009

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 3443
17.11.2010 12:13:12   
mausikaa
ojla babuške,
evo mene doma, se je vse skupaj malček zakompliciralo tko da ni blo transferja sploh, ne vem a naj bom žalostna, ali naj bom jezna, ali naj jokam ali naj kričim???!!! februarja bi ata spet štartal z drugimi zdravili...
dejte mi nekaj povedat, ali je možno da probam februarja pri atu, vmes pa čakam MB? je že ktera to naredila? kako to pošmuglaš z napotnicami??
počutim se naravnost grozno, trebuh mam kot nosečka, lulam vsake 5 minut, še vročina se me je lotila, moram se tehtat da vidim kaj bo z težo...bemo mast, kaj mi je treba tega??!!
moram pa pohvalit mojega - je takoj  ko sva bila izven stavbe rekel, da naj zrihtam MB...me je presenetil...
lupčka vsem - še posebaj našim nosečkam 

petek -  če tamala ne pripelje sošolke za čez vikend se zna zgoditi da prilezem do vas in vas polupčkam...

[img]http://lb1f.lilypie.com/hVkrp2.png[/img]

(odgovor članu hedviga)
Neposredna povezava do sporočila: 3444
17.11.2010 12:19:26   
aqua77
IZVIRNO SPOROČILO: mausikaa

ojla babuške,
evo mene doma, se je vse skupaj malček zakompliciralo tko da ni blo transferja sploh, ne vem a naj bom žalostna, ali naj bom jezna, ali naj jokam ali naj kričim???!!! februarja bi ata spet štartal z drugimi zdravili...
dejte mi nekaj povedat, ali je možno da probam februarja pri atu, vmes pa čakam MB? je že ktera to naredila? kako to pošmuglaš z napotnicami??

Bemu pismo rosno, pa tako sem čakala pozitivne novice mausič!!!!! user posted image  Pa kaj se ti je zdaj zakompliciralo, kaj je pa Ata komentiral? Mah naj gre vse skupaj nekam....

Vsekakor se probaj zmenit, da vmes probaš še enkrat ko čakaš MB. Tudi jaz sem imela tak plan. Pri atu imam letno napotnico in sem mislila januarja it še enkrat, ker bi bla v MB-ju enkrat pomladi na vrsti. Pa mi G ni nič komplicirala. Upam, da tudi tebi ne bo. Drugače te pa objemčkam, pa sej sploh ne vem kaj naj ti rečem. Drži se.

Rada te mam...

P.P.Njegoš

(odgovor članu mausikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3445
17.11.2010 12:37:01   
gigi1
Mausič si hiperco fasala? user posted image user posted image user posted image  Veliko pij in počivaj! Če te bo full bolelo pa na urgenco. Nujno! Nič čakat! Malo me je bilo strah tega...se mi zdi da je povezano s tistimi folikli, ki so not ostali user posted image
Meni je zadnjič samo tamale not pustil, pa sem mislila, da se mi bo zmešalo od bolečin po ET.  Verjetno je dobro, da ETja ni bilo, ker so bolečine res neznosne. Vem, da je sedaj hudo, ampak tvoje zdravje je na 1. mestu user posted image
Kako je pa z zarodki?

Sem vesela, da si se odločila za MB. Miša ti bo napisala več o teh kombinacijah.
Drži se! Mislim nate user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 3446
17.11.2010 12:39:16   
gigi1
Aquič pestke za jutri user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Fidi in vse ostale user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3447
17.11.2010 12:47:26   
aqua77
Ojla Žižet,

hvala za pestke. user posted image  Kako si mi kaj ti lubica? A projekt še šiba? V službi veliko dela? Kaj pečeš zadnje cajte??? Velikokrat se spomnim na tvoje dobrote, sploh pa na prebranac... user posted image user posted image user posted image user posted image

Upam, da se kmalu kaj vidimo. Jaz bom vidla situejšn jutri kaj bo Ata reku, pol pa javim, a se nasmradi tudi moja malenkost v Kongo al ne... user posted image user posted image user posted image user posted image

P.P.Njegoš

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3448
17.11.2010 12:55:48   
Tanja_Jes
IZVIRNO SPOROČILO: hedviga

IZVIRNO SPOROČILO: mismis

Jaz, če žiher? user posted image

A jaz tudi lahko?! Ni še 100% se bom pa trudila da pridem polubčkat mojo nosečko user posted image user posted image user posted image user posted image

Mismis...a jutri imaš krvnega? Kako bo to en lep dan user posted image user posted image user posted image user posted image držim pestke.....Sej verjetno veš...pred točno enim letom je bil 18. moj srečen dan user posted image

Jutri je nov dan, pa če ustaneš al pa ne!

(odgovor članu hedviga)
Neposredna povezava do sporočila: 3449
17.11.2010 13:23:40   
sonya1
IZVIRNO SPOROČILO: mausikaa

ojla babuške,

Mausika, draga, kako se je pa to zgodilo, pa saj je ja tako dobro kazalouser posted image

(odgovor članu mausikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  136 137 [138] 139 140   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  136 137 [138] 139 140   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?