sonya1
|
Dobro jutro, dekleta ! Šele vstala sem . Že po enem dnevu čepenja doma sem cela čudna. Če ne bi šlo za , bi najbrž že kar v službo odpeketala, zdaj si pa ne upam . Izcedkov ni več, jemljem tablete, tako da upam, da bo vse v redu. Je ata povedal malemu, da mora še malo počakat, da smo se zmenili, da se vidimo šele konec junija ali v začetku julija . Mogoče sem malo pretiravala, ampak najbrž je bolje biti preveč ot premalo previden. Sploh pri takem čudežu, ki se nama je zgodil Roži, javi, kaj bodo povedali. Držimo pesti za vse najboljše Aquica, vse bo kul, boš videla. Si najbrž prišla na vrsto za svoj delež sreče Zarči, potem uživaš doma ? V petek imaš UZ, kajne ? Mausi, danes je veliki dan, kajne. Poročaj, ko boš več vedela. Sem tako nestrpna, kot bi šlo zame Suzi, samo nosečke bodo vsak čas tukaj, nobeni ni dovoljeno kvarit povprečja. To velja tudi zate, Zarči. V petek je spet UZ, kajne. Se dobro počutiš ? Tole špikanje v teh dolgih postopkih se pa res vleče Miši, jutri je pa veliki dan, kajne ? Najbrž si že prav nestrpna . Tokrat bo pa gotovo vse v redu, vsi znaki kažejo na to. Loremi, kako pa kaj ti ? Vse v redu ? Še vedno ne vem, kdaj ti začneš s kakšnim novim postopkom. Nekaj si omenjala začetek leta. Si se že kaj dogovorila? Boš videla, da boš tudi ti prišla na vrsto Naskič, draga, drži se. Mogoče se bo pa še vse prav obrnilo. Pri nas radi rečemo (pa nisem prav verna, pa kar nekako verjamem): Ko Bog zapre vrata, odpre okno. Pozdravčke še našim Gigi, Gretki, Alpog in Fidiki. Saj Hermy bo pa tudi že kmalu nazaj. Ja, jaz bi prav rada prišla v petek, če se bomo le zmenile. Lep pozdravček vsem
|