|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  135 136 [137] 138 139   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del
16.11.2010 11:58:40   
Grethy

IZVIRNO SPOROČILO: gigi1

Naska draga user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mah...je.ba!!!user posted image   Drži se in upam, da se pri vama zadeve nekako izidejo user posted image user posted image

se kr podpišem pod tole

Naska ne daj se ...
me smo kot une taprave koprive, ki se na soncu plemenitijo in dobivajo na svoji vrednosti in na mrazu nikdar ne pozebemo !!!!!!!!!

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3401
16.11.2010 12:01:31   
loremi
Roži čudovito! user posted image user posted image user posted image

Po dolgih letih truda ... dvakrat noseča, dvakrat z dvojčki in dvakrat ostala brez njih. :*(

Mogoče mora pa ena izmed velikih želja ostali le želja :(.

(odgovor članu sonya1)
Neposredna povezava do sporočila: 3402
16.11.2010 12:05:06   
loremi
Naska user posted image  sploh ne vem, kaj naj rečem user posted image  mi je tako žal, da se je tako izšlo user posted image . user posted image user posted image user posted image

Imam pa tudijaz občutek, da veza tone nekam, čeprav sva se bolj povezala po tistem, ko sva izgubila najina sončka in če se vama ne bo izšlo, močno upam, da spet najdeš srečo v življenju, če bosta vztrajala, si poizkusita najprej privoščit kak oddih, kakšno kosilo zunaj za vikend in počasi naprej. user posted image user posted image

Sonya ne razmišljaj o tem, da ti je dolgčas, ampak uživaj user posted image . Tudi če štrikaš, nič narobe, naslednjo zimo ti bodo male štrikane jopice in žabice prav prišle.

Po dolgih letih truda ... dvakrat noseča, dvakrat z dvojčki in dvakrat ostala brez njih. :*(

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 3403
16.11.2010 12:19:33   
zarja1
Dober dan pupe moje....

Naska nimam besed. Žal mi je. user posted image user posted image user posted image

Roži super je te črtice gledat.user posted image

Mismis moj thx za Matta...paaaaaašeeeeeeeuser posted image

Nič babe uživajte..grem kuhat.user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 3404
16.11.2010 14:14:48   
mismis
meni je tudi dolgčas, še dobro da sem šla na kavo z Reby in Zvezdico user posted image , dnevi tako hitreje minevajo.

Naska, moje misli so podobne Žižetkinim, to je pa res eno celo sr@anje user posted image user posted image user posted image , upam pa da se vajin odnos popravi

Zarja, kaj kuhaš danes? user posted image

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3405
16.11.2010 14:30:20   
Naska
hvala...

bo že.

nosečke čuvajte se. user posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 3406
16.11.2010 16:44:46   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: mismis
Zarja, kaj kuhaš danes? user posted image
dans je blo pa čist babičino domače - bela repa, smetanov krompir, pečenice. Pašeeeeee.

Kak si ti srce? Ma kaki dolgčas, še malo pa bo treba bajto štrihat, pa cotke i vozek kupit....user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 3407
16.11.2010 16:49:05   
mausikaa

IZVIRNO SPOROČILO: Naska

Hojla, hvala za lepe želje in lepe misli.
Z moje strani pa žal ne bo nič dobrega. Bila je ena celica in ta nezrela. Tako da sem s postopki opravila (ta je bil šesti) - Bom šla med navijačice.
V vsem tem slabem je dobro to, da sva z mojim očitno res povezana z retrogradno venero. Tri leta pritiska in postopkov so tudi naredila svoje - najina zveza je v zadnjih izdihljajih. Sicer pa pri moških pogosto res ne veš, kaj bo naslednji trenutek, ker so spremenljivi.
zdaj grem pa spat - en dan bolniške sredi tedna - milina.

Ah Naska žal mi je, da se je tako končalo...kaj pa tujina ali pa samoplačniško?
Glede veze je pa tkole, teli postopki nas še bolj povežejo ali pa odvežejo...

[img]http://lb1f.lilypie.com/hVkrp2.png[/img]

(odgovor članu Naska)
Neposredna povezava do sporočila: 3408
16.11.2010 16:52:26   
mausikaa

IZVIRNO SPOROČILO: sonya1

Bejbe, men je dolgčas za ****. Bom vsak čas štrikat začelauser posted image

ti kar štrikaj lubica, boš rabla štrikarijo 

[img]http://lb1f.lilypie.com/hVkrp2.png[/img]

(odgovor članu sonya1)
Neposredna povezava do sporočila: 3409
16.11.2010 17:00:21   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1

dans je blo pa čist babičino domače - bela repa, smetanov krompir, pečenice. Pašeeeeee.

fovš, fovš...še prijaviš še matevža se ti narišem prec na vratih user posted image

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3410
16.11.2010 17:26:18   
Fidolina
Elouuser posted image ,
jaz bil na morčiju pri jadranki K. z mojim user posted image  in user posted image . Vreme je bilo čudovito. Vonj po morju in borovcih, in oh in sploh. Vas preberem in se jutri javim, ker imam še goro user posted image dela za službouser posted image .
user posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 3411
16.11.2010 18:33:56   
lana08
Naska žal mi je user posted image user posted image user posted image .

Sem ful vesela prišla domov in po takih novicah se kar vprašam, če naj kaj napišem. Ampak bom, ker sem tako srečna. Sva bila na NS in z bejbijem je vse ok. Očitno je čisto po K, ni bil nič pri miru.

Jaz bi tudi vas prišla pozdravit v petek, odvisno od ure.

(odgovor članu Fidolina)
Neposredna povezava do sporočila: 3412
16.11.2010 18:42:47   
sonya1
Jaz sem danes kuhala joto in jo že pojedla pol velikega piskra. Danes sem kazala očiju, kako ne morem več zapreti hlač in je bil čisto presenečen, če je to že od otroka. Sem rekla, da ne vemuser posted image . Ja, valjda, od 5 mm pikice naj ne bi več zapela hlačuser posted image  Je pa res, da sem že preden sem zanosila, hodila naokrog k en penzioner, da ja ne b škodilo otroku itd,
Prvi dan moje bolniške mi je že ob dveh popoldne postalo dolgčas, s tem, da sem vmes dve uri spala. Ja, do sedaj sem se že zamotila, ko sem bila doma, vabila ljudi, kam šla na kavico, šla na Rašico... zdaj pa na kavču gnijem. Preležanine bom fasalauser posted image  Saj ne da mi je tako hudo, samo malo jamramuser posted image
Zdaj sem začela že celo gledat TVuser posted image  in preučevat spored. Bodo Megabuildingi, pa dr.Hause....

Pa Fidika je nazajuser posted image Videt je, da sta se kar lušno imela, ti in tvoj user posted image user posted image . Enkrat si nekaj obljubljala pošiljko po ekspresni pošti. Naj pošljem naslov, da boš vedela, kam poslati ? Imam občutek, da ne bi bilo tako slabouser posted image

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 3413
16.11.2010 18:44:19   
sonya1
IZVIRNO SPOROČILO: lana08

Naska žal mi je user posted image user posted image user posted image .

Sem ful vesela prišla domov in po takih novicah se kar vprašam, če naj kaj napišem. Ampak bom, ker sem tako srečna. Sva bila na NS in z bejbijem je vse ok. Očitno je čisto po K, ni bil nič pri miru.

Jaz bi tudi vas prišla pozdravit v petek, odvisno od ure.

Lana, se mi zdi, da so vesele novice vedno dobrodošle. Super, čestitke !user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lana08)
Neposredna povezava do sporočila: 3414
16.11.2010 19:29:44   
alpog
Sonya, to ni gnitje ampak največ, kar lahko ta trenutek storiš za L! Brez jamranja, prosim! Če so ti rekli da počivaj, potem pač počivaj - saj veš za kaj! Bodi pridna in ubogaj!
Fidi, a tvoj je pa še zmeraj user posted image ! A še kaj misliš na Prago?
Naska, user posted image !
Tassi, ?

(odgovor članu sonya1)
Neposredna povezava do sporočila: 3415
16.11.2010 20:23:41   
sonya1
IZVIRNO SPOROČILO: alpog

Sonya, to ni gnitje ampak največ, kar lahko ta trenutek storiš za L! Brez jamranja, prosim! Če so ti rekli da počivaj, potem pač počivaj - saj veš za kaj! Bodi pridna in ubogaj!
Fidi, a tvoj je pa še zmeraj user posted image ! A še kaj misliš na Prago?
Naska, user posted image !
Tassi, ?

Saj vem, saj vem, Alpog, samo tako hecno je takole poležavat. Pa sama sem sedaj in je res malo doglčas. Sem že čist čudna.  Pa vseskozi me malo skrbi. Pa razmišljam ali bi pa jaz šla malo hodit ali bo bolje, da kar na kavču slonim. Saj če hodim po stanovanju, najbrž lahko tudi zunaj. Doktor je rekel počivat, ni rekel ležat. Najti moram eno ravnotežje med počivanje in malo aktivnostmi. Sicer pa, samo da bi blo vse v redu, pa če bi morala do konca preležat (bog ne daj nesrečeuser posted image ).

(odgovor članu alpog)
Neposredna povezava do sporočila: 3416
16.11.2010 20:34:14   
aqua77
Sonya čestitke za srčka!!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mišmiš, še 2 dni!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Navijam mučo fejst, do neba in nazaj!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Roži, ti si pa važička... user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  V petek je krvni spet, a ne? Držim pesti in navijam!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Pa dej povej po pravici koliko testov si že naredila, jaz sem jih 6. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Sem ti dva dni nazaj poslala ZS, pa mi nisi nič odgovorila, sam so bile moje slutnje prave... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Lana čestitke za NS!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Vate sploh nisem dvomla...user posted image user posted image user posted image user posted image

Naskič, zate mi je pa zelo žal. Ne vem kaj naj ti spoh napišem. Drži se, pa če rabiš koga za pogovor, smo RR babnice non stop tuki... Rada te mam! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pri nas situejšn ok. user posted image  Izcedkov ni več, zadeve za enkrat ok. Me pa daje zdaj nepopisen strah, če bo vse ok. Znakov za enkrat še nobenih, razen napihnjenosti in lulanja, sem ko mlad pes. user posted image  

Najbolj me je strah izvenmaternične, saj se rado naredi, da bebica kam zaluta, ko so take ovire. Potem pa še tisto standardno, a bo srček, al ne...

No ja, do 25 morem zdržat pa bo vse jasno. Nisem šla pa nič na krvnega, ker sem si rekla, da se bom pol spet sam psihirala. Spremenit nimam kej, tako da sem obsojana na čakanje...

Vsem ostalim babnicam pa pozdravčka in poljubčka z obale...

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

(odgovor članu sonya1)
Neposredna povezava do sporočila: 3417
16.11.2010 21:51:32   
miklarom
Naska - user posted image user posted image user posted image user posted image  drži se

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu Naska)
Neposredna povezava do sporočila: 3418
17.11.2010 7:03:55   
Reby
mismisu - no poglej, kakšno vreme smo včeraj nardile, tulk se pa že dolg nismo načvekale. Držim pesti za jutri, vse bo ok, verjemi.
lana - kaj sem jaz to zgrešila, a bo K dobil družbo in to naravno? Ja super, čestitke user posted image
naska - objemčki user posted image
mikla - te v petek pokličem, ko bom fertik in da vidmo situacijo za kafe user posted image
Roži - jupiiiii, pa vam je ratalo. Čestitke user posted image  Vidim, da ti packica spet nisi zdržala s testki user posted image
Grethy - helou user posted image
sonya - super, da je s pikico vse vredu.
Vsem ostalim pozdravčke in lep dan!

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 3419
17.11.2010 7:15:43   
loremi
Dobro jutro!

user posted image

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 3420
17.11.2010 7:22:20   
Roži_
Jutrouser posted image
Mausi, lepo sprejmi svoje user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

O glejo Reby, iz kje si se ti privleklauser posted image ja veš kako je to s testki eni pač povejo eni pa skrivajouser posted image Super za nov štartuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Naskauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Bo že boljše, po vsakem dežju posije sonce!

Aqua, ne v petek v ponedeljek imam krvni, sem mislila delat danes, maaa kje se mi splača dajat še enkrat skoraj 18 Evrov, pa ti so res zmešani ejuser posted image Drugače pa sem tudi jaz naredila že enih par testkovuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Imam pa en problem, verjetno se mi je vnel mehur in danes popoldan moram k zdravniciuser posted image Upam, da bo vse OK...se bojim da sem staknila kakšne bakterije od vstavljanja utropizderajauser posted image
Je imel kdo med vami take težave? Jaz sem že imela vnetje in sem mogla jemat antibiotike, zato se tudi bojim,aaaaaaa, vedno nekajuser posted image

Drugače, danes sem delala tudi testekuser posted image in še vedno vstraja pri +user posted image user posted image

Lep dan želimuser posted image

Sinček nama je polepšal življenje(2011) in drugi/a se nama bo kmali pridružil/a(2015)

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 3421
17.11.2010 7:24:04   
Roži_
Loremi hvala za kavicouser posted image
Kako si mi ti?

Sinček nama je polepšal življenje(2011) in drugi/a se nama bo kmali pridružil/a(2015)

(odgovor članu Roži_)
Neposredna povezava do sporočila: 3422
17.11.2010 8:19:45   
Grethy
Jutrček vsem ...

Rožika, madona ja tole pa ni dobr ... čuvaj svojo miško za piško !!!!!!!!!!!
Čakam poročilo od dohtarja !

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

(odgovor članu Roži_)
Neposredna povezava do sporočila: 3423
17.11.2010 8:23:41   
Grethy

IZVIRNO SPOROČILO: Reby

mismisu - no poglej, kakšno vreme smo včeraj nardile, tulk se pa že dolg nismo načvekale. Držim pesti za jutri, vse bo ok, verjemi.
lana - kaj sem jaz to zgrešila, a bo K dobil družbo in to naravno? Ja super, čestitke user posted image
naska - objemčki user posted image
mikla - te v petek pokličem, ko bom fertik in da vidmo situacijo za kafe user posted image
Roži - jupiiiii, pa vam je ratalo. Čestitke user posted image  Vidim, da ti packica spet nisi zdržala s testki user posted image
Grethy - helou user posted image
sonya - super, da je s pikico vse vredu.
Vsem ostalim pozdravčke in lep dan!

oj oj Rebika, a si v petek v našem koncu a????

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 3424
17.11.2010 8:42:54   
lana70
Naska, karkoli bi napisala v tem trenutku, bi bilo zate brez pomena. Človek pričakuje, da pride enkrat vrsta tudi nanj....žal mi je, da vama ni uspelo in da je bil to že šesti postopek. Včasih se človek sprašuje, le zakaj neki bi bilo to dobro in predvsem - zakaj jaz....drži se.

.....in prišla je Živa....

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 3425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  135 136 [137] 138 139   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  135 136 [137] 138 139   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?