Rižkoo
|
Ejjj aprilčiceeeeeeeee..., spet mal jst. Dolgo se nisem oglasila a pač tako je bilo. Zdaj sem tukaj, po pravici komaj zdaj začela uživat oz. bom rekla dojemat nosečnost. Prej je bilo toliko vsega, da tud opazila nisem trebuščka. Ja, grda jst. Res ga pa sploh ni bilo za vidt. Je kar naenkrat skočil vn, kar naenkrat čutim brcike in kar naenkrat me muči zgaga...:-). Skratka, lepo je. Na pregledu sem bila sicer kregana. Izvide imam porazne, manjka železa, urin je katastrofalen. Bo treba do naslednjič popravit. Res sm pa fasala par dni prej rota virus od malega, nič jedla, bruhala, driskala... lahko, da je vplivalo to na rezultat. Kaj bomo meli, še ne vem. Imamo pa že imena za oba. Skratka komaj čakam tega malega novega člana. Moj sinko je že tako velik, da se ne spomnim kako mejčkan je bil. Mal me pa dajejo misli.... kako to ljubezen razdeliti oz... kako bo, ko bo še en. Najinega sinka tko razvajamo, pa toliko se cartkamo in se bojim, da mu bom to za polovičko mogla vzet, ko pride mala štručka. Me že zdej stiska pri srcu...., da ko bo dojenček zajokal.., bova nehala brat knjigico, se bova nehala crklat, se bova nehala lovit... hm, ne vem.... Mamice z otročki kake izkušnje s tem??! Drugače pa, zredila sm se za 2,5kg. Ni krize. Apetit je bolj tko tko. Paše mi tud nič posebnega, zaradi te zgage sploh nič. Kaj še.. hm, tudi bušija prilimam...., ko se poslikam. Lepo bodite, nosečkice. Zdaj se javim večx. Tinchy90, tvoja punčka ma pa lepo ime . enkratnaaaaaaaaaa..., joj čuvaj se, ne migaj. Naj tašča miga. Še zmeraj sm tolk, tolk, tolk vesela zate... ajtak, hvala, da misliš na nas... čestitke za brcike... kaj ni to lepo??! Mmm, jst uživam.. in našega atija je tud že brcnila bebika...., je bil tko srečn. Lep buškoo..
< Sporočilo je popravil Rižkoo -- 15.11.2010 20:27:46 >