|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  118 119 [120] 121 122   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčice 2011
15.11.2010 12:49:39   
jacki
Alo!
Res je zatišje dons...po moje je res marsikatero minilo, ker tale RR ves čas ven meče user posted image
Samo dopolnila bi glede sušilca,...SUŠILC je ZAKON!user posted image user posted image user posted image Jest priznam, da ne maram obešat cunj, tako da popolnoma vse cunje (razen volnenih) posušim v sušilcu. Skrči mi nič ne, je pa res, da mam mal bolšga Boscha pa se sigurno pozna... Uglavnem, brez njega ne bi zdražala niti enga tedna.

(odgovor članu Peli)
Neposredna povezava do sporočila: 2976
15.11.2010 13:43:43   
pižmovka
Pri ns mamo pa pralno-sušilni stroj. Ampak sušilc s uporablja sam ob nujnih primerih. Zej se kuri lončena peč in ona 1, 2, 3 posuši vse kar rabiš! user posted image

(odgovor članu jacki)
Neposredna povezava do sporočila: 2977
15.11.2010 14:13:33   
majčica1508
Pozdravljene!

Sem kar v gužvi in ni časa,ko pa je pa RR šteka,ti,ti RR user posted image

ah,je že tok ura,da moram se it zrihtat pa na govorilne ure v vrtec,pa kasneje kaj več napišem

(odgovor članu pižmovka)
Neposredna povezava do sporočila: 2978
15.11.2010 14:20:00   
DelCarmen
Ojla nosečkice!

Pa je delovni teden spet tukaj...

user posted image user posted image user posted image  vsem za uspešne preglede...

enkratna, ti kar počivaj, vse za zdravje naših dojenčkov... Te pa razumem, da ti ni enostavno... Pa tole o dojenčku brez pleničk mi milo rečeno ni blizuuser posted image . Se mi ne zdi praktično ne za mamico in ne za dojenčka. MOgoče se tole lahko greš, če si cele dneve samo doma, si pa ne predtsvljam tole prakticirati zunaj, na sprehodih.... Pri našem življenjskem stilu tole nikakor ne gre skozi...

Peli, bravo za neboleče odvajanje od dude...

Sušilec: mi brez njega v zimskem času ne moremo živetiuser posted image . No, ni tako hudo, ampak je res fenomenalno, sploh za sušenje posteljnine, brisač in podobnega.

RR meni tudi že nekaj časa šteka; vedno, ko hočem oddati post, mi napiše we are sorry...user posted image . Potem pa se moram na novo prijaviti in gre lepo objaviti post. Tako da sem se že navacila vedno stisniti ctrl+C.... NI pa prijetno.

Pa še nekaj, tiste, ki ste omenjale, da boste kupile sling - sem na RR zasledila reklamo od da-da, kjer imajo zdaj vse slinge znižane za 20%user posted image . Jaz bom kar vzela, se splača, če ga na splošno imaš name uporabljati...

LP in načvekajte še kaj...

(odgovor članu jacki)
Neposredna povezava do sporočila: 2979
15.11.2010 15:40:02   
wessna
'dan so

sem se ravno vrnila s pregleda, s5 moram povečat dozo tekočine, zredila za 600g, dojenček pa tok divjal da je G komaj najdu srčka , na koncu pa kar brcal..prav lepo je blo slišat bebico..

na morfologijo gre moj z mano,  si full želi s5 videt pa zvedet spol - tle sva oba firbca..

(odgovor članu DelCarmen)
Neposredna povezava do sporočila: 2980
15.11.2010 16:21:24   
ajtak
user posted image

To je pa moj bauhi pri 17t user posted image

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2981
15.11.2010 16:39:28   
Tincy90
Lepi bauhi ajtak.user posted image user posted image

Najina sreča in veselje - Alisa, 19.12.2009 & Alis, 24.4.2011

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 2982
15.11.2010 18:38:37   
pižmovka
user posted image  ajtak

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 2983
15.11.2010 20:20:35   
Rižkoo
Ejjj aprilčiceeeeeeeee...,
spet mal jst.user posted image

Dolgo se nisem oglasila a pač tako je bilo. Zdaj sem tukaj, po pravici komaj zdaj začela uživat oz. bom rekla dojemat nosečnost. Prej je bilo toliko vsega, da tud opazila nisem trebuščka. Ja, grda jst.
Res ga pa sploh ni bilo za vidt. Je kar naenkrat skočil vn, kar naenkrat čutim brcike in kar naenkrat me muči zgaga...:-). Skratka, lepo je.

Na pregledu sem bila sicer kregana. Izvide imam porazne, manjka železa, urin je katastrofalen. Bo treba do naslednjič popravit. Res sm pa fasala par dni prej rota virus od malega, nič jedla, bruhala, driskala... lahko, da je vplivalo to na rezultat.

Kaj bomo meli, še ne vem. user posted image Imamo pa že imena za oba. Skratka komaj čakam tega malega novega člana. Moj sinko je že tako velik, da se ne spomnim kako mejčkan je bil.
Mal me pa dajejo misli.... kako to ljubezen razdeliti oz... kako bo, ko bo še en. Najinega sinka tko razvajamo, pa toliko se cartkamo in se bojim, da mu bom to za polovičko mogla vzet, ko pride mala štručka. Me že zdej stiska pri srcu...., da ko bo dojenček zajokal.., bova nehala brat knjigico, se bova nehala crklat, se bova nehala lovit... hm, ne vem.... Mamice z otročki kake izkušnje s tem??!

Drugače pa, zredila sm se za 2,5kg. Ni krize. Apetit je bolj tko tko. Paše mi tud nič posebnega, zaradi te zgage sploh nič.
Kaj še.. hm, tudi bušija prilimam...., ko se poslikam.

Lepo bodite, nosečkice. Zdaj se javim večx.

Tinchy90, tvoja punčka ma pa lepo imeuser posted image .

enkratnaaaaaaaaaa..., joj čuvaj se, ne migaj. Naj tašča miga.user posted image Še zmeraj sm tolk, tolk, tolk vesela zate...user posted image

ajtak, hvala, da misliš na nas... čestitke za brcike... kaj ni to lepo??! Mmm, jst uživam.. in našega atija je tud že brcnila bebika...., je bil tko srečn. Lep buškoo..

< Sporočilo je popravil Rižkoo -- 15.11.2010 20:27:46 >

Prvi Rižko v meni je pustil sledi :-).. a imam še dva mala Rižkota :-)

(odgovor članu pižmovka)
Neposredna povezava do sporočila: 2984
15.11.2010 20:47:15   
Tincy90
Hehe, hvala rižko.user posted image

Punce, tud men se po resnici rečeno ne da pisat kr ta RR tko nagaja, majku mu******.user posted image user posted image drgač pa ob večerih že čutim kot neke premike otročka, ni še to zdj tko intenzivno d bi se čutilo od zuni, ampak js useen čutm, fuuuuul dobr!user posted image joj, gre hitr tale čas, hmal bom na polovici nosečnosti, hmal bo veseli december, hmal bodo lučke in celo tisto novoletno vzdušje, joj že komi čakam!user posted image Pa...še zmer se mi dviguje na razne stvari. Je tok bedn občutek d kr nvem no, rada bi d zgine.user posted image pa zgaga peče k hudič, v prvi nosečnosti je blo obupno zdj bo pa gleda spet. Pa so rekl d če me fajn zgaga peče d otročku laski rastejo in pričakovala tamalo pol polno lask, na konc je blo tko neki srednga.user posted image ne vrjamm nč več u te vraže.user posted image

Za vse bubančke user posted image user posted image user posted image in en topel user posted image , da čim prej mine, in za vse, ki potrebujete srečo, moč namenjam user posted image user posted image user posted image user posted image .

Upam d bo zdj prjel, ne pa we are sorry.user posted image user posted image user posted image

Najina sreča in veselje - Alisa, 19.12.2009 & Alis, 24.4.2011

(odgovor članu Rižkoo)
Neposredna povezava do sporočila: 2985
15.11.2010 20:52:26   
Dajica
Ojla!

Moj je bil zraven na NS in tudi  na morfologijo bo sel zraven. Ima tudi tako sluzbo po cele dneve, ampak sem rekla, da si mora zrihtat, da bo vsaj tisto urco sel ven iz sluzbe in z mano na pregled.

Vse ze cutite metuljcke, nekatere ze brcike, jaz pa se kr nic. Pa se G mi je rekla, da bom kmalu cutila, ker imam posteljico zadaj, jaz pa se kr cakam in cakam...

Jutri imam pregled, brez UZ, samo poslusanje srcka in vaganje grrrr...To pa najbolj sovrazim hehehe. Se mi pa zdi, da kr vzhajam, trebuh se mi veca in tudi tak neprijeten obcutek imam, kot bi vsako vez posebej cutila, kako se mi razteza. Pa noge me bolijo, sploh proti koncu dneva so tezke, kot bi imela utezi navezane okoli. Pa jih cez dan veckrat dvignem in polozim na stol, kar mi fullll pase.

Nasa 3-letnica ze komaj caka na dojencka, kar si pac predstavlja pod tem. Pravi, da se bosta skupaj kopala, pa gledala risanke, pa se igrala, pa knjigice mu bo kazala... Oba z ocijem bozata moj trebuscek, pa mu data poljubcek in se pogovarjata z dojenckom. To mi je full lepo. Upam, da bo tudi potem tako, ko se bo rodil, da ga bo imela rada in bo njegova velika sestra :)))

Nocko

(odgovor članu Rižkoo)
Neposredna povezava do sporočila: 2986
15.11.2010 20:52:28   
Rižkoo
Tincy90, ni za kaj.user posted image
Veš, ta z zgago je za lase prvlečena. Mene je matral pr sinu tok, da se mi je mešal. Pa Liam še zmeraj hodi pleškast naokoli, brez kape nikamor.....star pa 14 mesecevuser posted image .

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 2987
15.11.2010 21:17:20   
pižmovka
Nažente me pospravljat! Sam čakam da bo kjra kej napisala, nardim pa nč! Uh kaj je dansz mano! user posted image

(odgovor članu Rižkoo)
Neposredna povezava do sporočila: 2988
16.11.2010 2:23:19   
ajtak
Pižmovka nardiva pakt, js te jutr brcnem v tvojo leno rit, če me ti zdele naženeš spat user posted image user posted image
Kdo bo vstal namesto mene 5:30??

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu pižmovka)
Neposredna povezava do sporočila: 2989
16.11.2010 7:49:59   
miafilip26
Dobro jutro čvekice...

Včeraj smo se naročili na morfologijo, in jo imamo 13.12.2010 (za seznamček). Drgače smo ok in buši pridno raste. Komaj že čakama, da jo spet vidiva. Razmišljava pa tudi o 3D...Je katera že bila, bo šla?Se splača it?

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 2990
16.11.2010 8:12:44   
fiona82

miafilip26 mi smo bili v prvo na 3D in bili eksta veseli. Bili smo pa v 25. tednu. Ko se pa z določenimi  mamicami pogovarjam ene so bile v user posted image , ene pa razočarane, ker je bilo detece obrnjeno in je kazalo samo hrbet. Bili smo pa v Postojni.

ajtak zelo lep puši. Pri meni se ga nič ne vidi in me ljudje spračujejo, če sem napihnjena.user posted image  Tako je bilo tudi v prvo. Ko sem šla rodit, je bil trebuh velik kot, da bi bila v kakšnem 6. mesecu, bila sem pa v 40. tednu user posted image  user posted image  

Rižkoo mi imamo doma 18 mesečnika in mu na veliko izkazujeva ljubezen. Se pa že sedaj izmenjujeva, da nisem non stop jaz zraven in obratno, tako da ne bo problemov kasneje. Sva naredila pakt z mojim, da pač ne bo počitka in, da se bova pri otrocih izmenjevala. Jaz bom podojila drugega in previla, med tem časom se bo on ukvarjal s Tadeiem. Ta pakt velja za vikende in popoldne, ko moj pride iz službe. No, nekaj takega. Zjutraj je pa tako in tako v vrtcu, da mu ne bo manjkala moja oz. tatijeva bližina in jaz se bom lahko posvetila drugemu otročku tako kot sem se njemu. user posted image

No, pa je tudi pri nas posijalo sonce. Končno!!!user posted image  Danes nimam Tadeička v vrtcu, ker je prehlajen, zato sem mu obljubila, da grem po knjigico v knjigarno. Je zmešan na knjige. user posted image

Nič, lepo se imejte in božajte bušije.

(odgovor članu miafilip26)
Neposredna povezava do sporočila: 2991
16.11.2010 8:16:59   
fiona82
ajtak sem mislila na buši! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu fiona82)
Neposredna povezava do sporočila: 2992
16.11.2010 8:43:23   
Maya80
Dobro jutro

Da se vam še jaz malo javim. Jaz in moj user posted image  sva ok. Za seznamček, morfologijo imam 9.12. in že komaj čakam, da vidim kaj bo.
Najin sinko še vedno noče nič slišat o dojenčku. Rata prov agresiven in včeraj se je kr polulal v hlače ko  sva ga z mojim neki spraševala o dojenčku. Res si ne predstavlam kako bo to zgledalo.

(odgovor članu fiona82)
Neposredna povezava do sporočila: 2993
16.11.2010 10:04:58   
majčica1508
Rižko........lepo,da si začela uživati v nosečnosti...hm tudi sama se sprašujem kako razdeliti ljubezen med 2 otročka....razlika bo pri nas 35 mesecev,čeprav je Ema navdušena nad dojenčico,ki prihaja in razlaga kako jo bo pomagala kopat,previjat,se igrat z njo,na sprehod jo bo peljala(sama)user posted image ....rečejo že,sam v praksi bo pa malo drugače.....

včeraj na govorilnih urah....same pohvale,sem jo pprav vprašala,če govorimo o isti Emi user posted image ....no pa saj je doma tudi pridna,sam mami včasih mal miru rabi sploh pa zdaj.....utrujena sem kar naprej,noge me bolijo za znoret,zaspim že ob 20h,posteljna telovadba sploh nevem kako zgleda,ker sem preutrujena(ubogi moj dragi)
Lena sem tudi sama tako,da me komot kakšna lahko brcne v tazadnjo,da se kaj spravim naredit...............

3D imam jaz 13.12 v LJ (septum) stane 85€.....

danes bom naredila pečenice,zelje,ajdove žgance.....zase pa ajdovo kašo z zelenjavo,solato
grem cunje obesti,pa kavo spit,da ne zaspim

(odgovor članu Maya80)
Neposredna povezava do sporočila: 2994
16.11.2010 10:05:28   
majčica1508
ajtak.............lep bušiiuser posted image

(odgovor članu majčica1508)
Neposredna povezava do sporočila: 2995
16.11.2010 11:26:13   
DelCarmen
Dobro jutro, dober danuser posted image

ajtak, aaaaaaaaa, ti pa imaš že res lep trebuščekuser posted image

rižkoo, z enakimi mislimi sem se obremenjevala jaz, v drugi nosečnosti. Sem na čase bila kar v rahli depri, da bom sina prikrajšala za svoj čas, pozornost, bližino... Potem pa spet slaba vest, kako sem lahko takšna, ko pa v meni raste še eno malo bitjeceuser posted image . NI prijetno... Sta pa moja dva tri leta narazen. No, ko se je hčerka rodila, sem se res maks angažirala okoli sina, ga vključila v čisto vse, kar se tiče dojenčka, ki pa je na začetku bolj kot ne jdel in spal. Tako da smo super sfurali, zdaj se vsi štirje maksimalno cartamo, naslednje leto pa se nas bo vseh petuser posted image . Najraje se vsi nabašemo v zakonsko posteljo in se cartamo in žgečkamouser posted image . Tokrat pa me niti najmanj ne skrbi, ker res je, da se ljubezen množi in ne deli. Koliko pa je star tvoj sin??

miafilip, jaz sem v drugi nosečnosti bila na 3D in tudi tokrat grem... Bilo super, vidiš obrazek, naša je palček cuzalauser posted image  Sva oba bila total raznežena... Še enkrat je pogledal vse organe, drugače pa ni zdaj to neki mus, gre tudi brez, je pa lepo za videtiuser posted image

Evo, pa sling sem naročila mojemu bebiju - ali pa mamici, no kakor se vzameuser posted image . V barvi Nairobi....

LP

(odgovor članu jacki)
Neposredna povezava do sporočila: 2996
16.11.2010 11:28:21   
Rižkoo
Oj!
Jst sm si pa jajčk zaželela in jih jem. Sinko spi, jst pa mal bluzim. Bolniška upam, da bo do poroda. Sm pa lih s porodniške... tko da, dooolg dopust in nism čisto nič naveličana.user posted image
Kej dela preveč ni, sm vse poštimala, ati naju je zapustil Odletel čez lužo in sinu kupuje naročeno, bog si ga vedi kaj bo prinesel. Mava okusa različna ampaaak... je od atija in bo za sina lepo.user posted image

Kar se tiče prvega, drugega otročka... , ja organizirat se bo itaq treba, mene bolj čustva dajejo. No, sej bo. Baje se ljubezen podvojiuser posted image .

3D priporočam v ZD Litija. Najcenej, 40 EUR, slikce super.... Zlo priporočajo. Je pa gužva in se treba kr hitr naročit. Pri sinu sva bla tam in nimam pripomb.

DelCarmen... , jaaaa o tem govorim..., to je tisto kar me muči. SM vedla, da se bo najdal vsaj ena, ki me bo poštekala. 14 mesecev je bil in se mava tkoooooooo radaaaa... user posted image
Lepo bodite, nosečkice.

< Sporočilo je popravil Rižkoo -- 16.11.2010 11:31:29 >

Neposredna povezava do sporočila: 2997
16.11.2010 11:29:10   
majčica1508
nikjer nobene....no pa se bom še malo razpisala user posted image
cunje obešene,pa tako lepo dišijo(sem sprobala lenorjev mehčalec)prej sem imela enega iz mulerja,pa se človek mal naveliča,pa čeprav je bil ful dober...pravijo,da so spremembe vedno dobrodošle...kakorkoli že
kosilo je skuhano za mojega,zame malo kasneje....zato pa počasi doziram belo kavico vase in uživam.....

a še katero bolijo stegna,meča....mene za znoret,hodim komaj

že kaj kupujete za miklavže in ostale božičke,dedke mraze.....mi počasi,ker se bom probala izogibat centrov v največji gužvi,pa še denarnica mi bo zelo hvaležnauser posted image

bušek33.....je vse uredu pri vas.....

Neposredna povezava do sporočila: 2998
16.11.2010 11:33:13   
majčica1508
Rižko......ti sam uživaj in držim pesti,da bo B do porodniške.....super za atija,da bo sinčku kupil...naš ati rajši da € in greve same kupit,kjer ve,da bo kiksnil na celi čtri.....pol mi pa ogromno živčkov prišpara

Neposredna povezava do sporočila: 2999
16.11.2010 11:36:37   
majčica1508
Del Carmen.....to je pa lepo za prebrati.....upam,da bo pri nas tudi šlo tako,brez lubosumja....vključujem jo pa že tko in tko povsod zraven,da vidi kako je koristna in pol s ponosom reće....da to je pa Ema naredila
ovčka.... kako kašelj,se je umiril

Neposredna povezava do sporočila: 3000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  118 119 [120] 121 122   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  118 119 [120] 121 122   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Oton ... iz avtomobila
He, he ... Moj tretji porod, zelo zanimiva in pravzaprav zelo lepa izkušnja.
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Ime
honey_bee

Izbrala bi... :)

Nuša (26%)

Neža (38%)

Maša (36%)

Število vseh glasov: 121

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!