Jada82
|
Hey hoj! Ja, mi imamo nekako tako podobno, kot pri Punshi Ponoči spi v svoji postelji v svoji sobi, zjutraj, pa ko se zbudi - tud nekje od 5h do 7h, pa ji naredim mleko in nesem v svojo posteljo, tam popije mleko in še skup zaspiva. Najrajš vidim, da do ene 8h, to tud men najbolj odgovarja. Čez dan spi dvakrat, vsaj enkrat, če ne dvakrat v svoji posteljici. Če pa sem tudi jaz zaspana, al pa da je ona zelo dereča, pa grem jaz ali moj spat skupaj z njo na kavč ali v ta veliko posteljo. Men je tud tko fajn, ko se obrne k meni in me objame in je pomirjena in potem zaspiva .... super je, res. Pa tud tega zjutraj, ko se pride h nama pocrkljat, ne mislim ukinjat. Mi čist paše .. dokler ponoči lahko spiva sama, da se lahko po svoje pretegujem in naspim. No ja, ravno zdajle je v posteljici, ampak ne more in ne more zaspat ... se kar jokca, pol je mir, že mislim, da spi, pa spet jok Upam, da bo zaspala, drugač jo bom ven vzela.... Se pa naša tudi zdaj že konkretno plazi ... sicer smešno izgleda ... iz ranjenega vojaka smo prišli na rakovico, heheh. Gre po vseh 4, samo da ima eno nogo stegnjeno, da se takoj vsede, ko je potrebno, pa mal postrani gre ... joj, kako je smešna. Ampak je je pa povsod dosti, pa kar hitra je že Ja, Punsha, glede krsta te pa razumem, sem tud jaz včer gledala Preverjeno ... So pa res no ... meni se je zdelo čisto mim ... mah ta Cerkev ma itak ene svoje ... jaz pa mislim, da če se jajčece prime in dete razvije in rodi, je že tako usojeno oz. Bog tako hoče ... samo mal po daljši poti je treba it. Nič, grem si skuhat kavico, zraven pa panetone njamči
|