Lenči_
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Mushroom IZVIRNO SPOROČILO: majakla Sem bila doli 5 dni, pa te babice nisem srečala, žal ti tudi jaz ne morem nič pomagat. Pakajsitinor! Kaj si te delala pet dni v porodni?? Meni se je še šest ur zdelo malo dosti :) Grem brat 8 strani, da vidim, če kdo pozna mojo babico Najbrž je mislila na šok sobo,ker je rodila z CR,potem si dalj časa tam. Jaz sem sicer bila samo 2 dni,ker sem pač jaz ,ampak se je tudi ne spomnim. Rodit sem šla v četrtek (zaradi visokega pritiska), je trajalo več ur, da so mi 1. vstavili gel, pa 2. in potem noč v porodni, drugo jutro spet gel, torej 3., pa čakali, čakali, ... pa nič, pol pa kar umetne, pa nič, pa umetne do fula in tako 6 ur - pa nič, pol pa te carski, no, to je bilo tik pred soboto, pol pa sob., ned., pon. intenzivna (kjer delajo babice) in v pon. popoldne gor in v četrtek kooončnooo domov z Nikcem. Bilo je 5 oz. 8 dooolgiiih dni. Mene so pri Lei tak pacali,da znoriš.Pa še medenično vstavo je imela in sem imela že na napotnici napisano"nujni CR",pa so me pustli.Ko pa se je začelo dogajanje,po 26 urah rojevanja,pa sem imela izpad popkovine in so me šibnili v OP na CR.Najlepše je,ko imaš dogovorjen CR,vsaj meni se je zdelo,ko sem šla Saš-a rodit.Prideš v porodne,te pripravijom,greš v OP,te priklopijo na aparate,pa infuzijo,pa kateter namestijo in že spiš.Po eni uri pa si že auf v šok sobi. ojoj.. jaz sem pa mislila, da sem mela težek porod.. no.. rojevala sem 10 ur. Voda mi ni odtekla in mi niso mogli kao mehurja predret. Tista, ki mi ga je predirala bi jo najraje, hm.. ne bom rekla kaj Moja M. je imela zaradi tega celo glavo porezano, ker je z nekim naprstnikom, ki ima špic predirala mehur, M. pa celo glavo porezala . babica pa ji je ves čas govorila, da je ful nizko. Ne znam si predstavljat kak šok je bil to za M. No, pol so mi pa prodajali, da sem mela tak močne popadke in jo je zabijalo v neko kost.. A vidlo se je, kot bi jo z nožem porezali.. Eh, raje se ne spomninjam. Žal ne vem, kera je to bila. Bila je pa tudi edina tečna in nesramna. Ostali so bili vsi cool.
|