|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  176 177 [178] 179 180   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrčki 2006-6
8.11.2010 8:36:05   
pikapolona2
frrr...sem te lih hotla po mailu prašat če si upravičeno odsotna...hehe...kolk daleč si?
Kako misliš da sploh ni navezala stika.....je sam sedela...a z drugimi se je pa igrala. Ja težko bo za vas ker imate pri Jaši res super vzgojiteljico. Zdej boš pa iskala približno enako. Sam da pa ravnateljica ve in ni bila začudena ob prošnji za premestitev je pa žalostno.

Lep teden...čeoprav bo skoz nekaj dol padalo........danes telovadba...jutri šoping...konec tedna pa na kak obisk z Ajdo skočiva pa bo teden en, dva, tri mimo.user posted image

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 4426
8.11.2010 8:38:27   
moci
o, frrrrčafela.
4 zobke ima brina? potem jo je jakob ujel, se mi zdi. user posted image
kako trpi naš fant, jejhata. in mama z njim, seveda. glede na to, kako dolgo traja in kako hudo je pričakujem vsaj ene 3 zobke naenkratuser posted image

sezona viroz je že v polnem teku, ne? sranje, sranje.

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 4427
8.11.2010 21:48:57   
frrrr
pikapolona, nisem opravičeno odsotna, žal. se bom poboljšala user posted image
dobili novo skupino. zdaj bo punca v enem manjšem vrtcu, v prijaznem okolju. prejšnja vzgojiteljica pa se ni z nobenim otrokom ukvarjala, ni samo Brine ignorirala. bilo je le polovico otrok in bi se jim res lahko posvetila. o bolanih otrocih v vrtcu, na katere jo je pomočnica opozarjala, pa jo je gladko ignorirala, pa sploh ne bi. mau mi je hudo za vse otroke, ki so še ostali v njeni skupini. sem pa podala pisno pritožbo in mogoče bo služila kot orodje ravnateljici, da se je znebi in s tem reši nekaj malih bučk.

moci, očitno je Jakob ujel Brino po številu zobkov... dober teden nazaj je imela še 2 user posted image

slikce imam za spedenat... še od rojstnega dneva tamalih user posted image pa razvit jih bom dala, ker ima comshop spet akcijo... pol pa spat... jutri v službo, v sredo pa dopust, ker ima tamau zobarja in ne more bit mož na obeh koncih hkrati user posted image

(odgovor članu pikapolona2)
Neposredna povezava do sporočila: 4428
8.11.2010 21:52:35   
frrrr
moci, naša bejba je drgač dokaj priden, nč jokav otrok. danes je bila pa menda cel dan tečka... mogoče pa ona tut cel rafal zobkov dobi user posted image
poleg tečnobe, ki jo je danes obsedla, je bila še zelo štorasta in ima obe lički modričasti... na eni strani celo okrog očesa, ker je padla iz stopnice. skoz se neki afna in hoče stopnički sred stanovanja premagovati tako kot mi, danes pa ji ni šlo najbolje.

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 4429
8.11.2010 22:07:22   
frrrr
sem si vzela čas in napisala še mau... pa mi vse zbrisalo user posted image
bom poskušala en hiter povzetek naredit user posted image

sivkamivka - si obupala nad oktobrkami? kje si?

@lina - kako ste? zdravi? veseli?

Renesme šla danes domov? *anč* - kaj veš?

psaša - delovno? kako ste?

Lu - te še špika?

Maxica - se crkljate? princeska že ve kolk se ji fajn godi? kako sta kaj Indy in šolarček?

muki - se že veselite decembrskega ustvarjanja? kako ste se imeli na počitnicah?

kako boste preživeli letošnjo zimo? bodo oktobrčki sankali, smučali, drsali? mi imamo za fanta v načrtu smučarski tečaj. za drsanje pa še ne vem... je že čas?

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 4430
8.11.2010 22:09:51   
frrrr
piskotka - kje si ti? zasuta z delom?

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 4431
9.11.2010 8:02:38   
pikapolona2
dobro jutro....spte ne bo nič s sprehodom....hočem oktober 2006....je bilo skoz lepo vreme in smo bile z Brino vsak dan zunaj. Prav spomnem se da so bili samo 3 dnevi k smo morale ostati notri. Letos pa deževno poletje...deževna jesen....če bo še zima tako obilna s padavinami nas bo zasulo :-)

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 4432
9.11.2010 8:34:08   
moci
jutro, pri nas je izredno stanje.
zdaj pa sploh ne vem več, že prvič je po cepljenju postal začasno drug otrokuser posted image
čakamo zobke, pa nič, ne čutim jih, lička so rdeča, slina v potokih, ne je, samo doji se in joooooka. podnevi, ponoči. si govorim, da bo minilo, pa sem že kar obupala. danes ne greva na vadbo k andreji, brez veze, če še v naročju joče.
sicer pa moram povedat, da je vadba pri njej zdaj čisto druga reč, kot takrat ko so hodili oktobrčki.
mamic z otroci je veliko, se mi zdi, da nas je bilo 7, otoci jokajo, vadbo vodi ena mladenka, ki je vsaj 4 mesece noseča, andreja pa hodi mimo, kot da nas ni. sem kar razočarana. mi je žal, da sem plačala. pa še poceni ni. 15 eur stane ena vadba.

frrrr, a compshop ima pogosto akcije? jaz imam že 2 tedna slike v šiški, pa jih še nisem šla iskat. tu imam pa še en cd, kar precej slik, potem bom pa počakala akcijo :P

pikapolona, jaz se tudi pogosto spomim tiste jeseni. letos je res eno sranje. še po mah ne moreva z zojo.

mi gremo v petek za 3 dni v terme, upam, da bo šlo. si ne predstavljam popolnomauser posted image
zoja se pa zelooooo veseli.

Neposredna povezava do sporočila: 4433
9.11.2010 17:20:07   
Renesme**
Frrr- hvala za čestitko, dobro, da sem bila včeraj še notri....

midva sva doma, zaenkrat vse ok

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 4434
   [Brisano sporočilo]
9.11.2010 20:14:23   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Renesme**)
  Neposredna povezava do sporočila: 4435
9.11.2010 20:18:46   
moci
sivkamivka, kaj pa je bilo?

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4436
   [Brisano sporočilo]
9.11.2010 20:22:20   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4437
   [Brisano sporočilo]
9.11.2010 20:23:06   
Brisani uporabnik

(odgovor članu moci)
  Neposredna povezava do sporočila: 4438
9.11.2010 21:54:41   
frrrr
o, sivkamivka, da je le bučka cela. delat je pa treba ja, priden in pogumen fant.

Renesme - sem računala, da bil petek nulti dan in 3 dni še notr uživajte, se fejst crkljajte in fajn spite!

moci - akcije so 3-4x letno zihr ja. dobim na mail obvestila kdaj je "vikend" akcija. uživajte na mini dopustu! in naj fanta čimprej nehajo mučit zobki al karkoli ga že matra.

Brina bila danes v novem vrtcu in je užiiivala. mož pa tut, ker je to čist nekaj drugega kot prejšnji teden. vzgojiteljice so prijetne, skrbne, otroci nasmejani in zdravi. juhuhu...
Jaša ima danes take dobre... še boljši pa je prizvok, ki ga doda povedanemu... dol padeš. prej sem izpolnjevala formular za Brinin vrtec in vprašam moža ali naj kaj pod opombe napišem, pa mi Jaša reče ja, da je pridna zjutraj sem pa tudi skoraj iz stola padla, ko si je mala z vrtalnikom (igračo) lase sušila v eni roki ga je držala in ropotala, z drugo roko si je pa lase kuštrala kot da jih suši   tak smešen dan je... prej sem prilezla izpod tuša in je hotla k meni, me je uščipnila v bradavico in sem zacvilila, pa je mogla takoj ponovit cviljenje za mano.

Neposredna povezava do sporočila: 4439
10.11.2010 10:35:12   
Renesme**
IZVIRNO SPOROČILO: sivkamivka

renesme, ko boš utegnila, bi kakšno slikco user posted image

bom dala slikico ko pride rač iz servisa...zdaj jih ne bom gor nalagala, da se kaj ne izgubi...

Neposredna povezava do sporočila: 4440
10.11.2010 10:46:47   
Renesme**
moram pa še to povedat-

anč hvala ti, da si bila z manouser posted image tako mi bo ta porod ostal v še lepšem spominu...res boš ena super babica...upam da te ni preveč roka bolelauser posted image

več pa še drugič povem

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 4441
10.11.2010 21:27:35   
piskot
cer.

no, ce me en teden ni se pa skoraj kaj zgodi na oktobru .user posted image

pri nas smo okej. jaz sem bila mal prehlajena, zdaj se mi zdi da je ana mal pobrala ampak bomo preziveli.

jutri imamo martinov dan, bo nesel malo suhega sadja v vrtec. meni se je zdelo cisto normalno, ce je pa martinovo. ati je pa zatezil, kaj se grem, da bodo mislili da smo versko blazni. no ne vem no. moja je obveljala user posted image

imamo pestro, jaz ful delam, po 6 ur na dan v učilnici in 6 novih predmetov. za znoret. komaj se sproti učim da potem sploh lahko kaj povem. ampak bom pa potem tako polna znanja, da bo ... kaj ze. nic ane. samo polna znanja bom.

ati je v ponedeljek najavil da gre v cetrtek v bolonjo. in je sel danes ob 17h. kot kaže imamo moški in zenske malo razlicen obcutek za cas. ker nekaj podobnega se je zgodilo sodelavki. njen je sel ze zjutraj.

otroka sta si vecino casa v laseh. ano moramo ful pazit, ker grize, cuka, poriva. za znoret, baba mala je gajstna do konca.

moci se vedno upam da se pred zimo vidimo!

sivkamivka nerodna rec tole s sivanjem. ampak fantje se morajo utrdit, kaj nas vse se caka. ce bo martin tako neroden kot njegov oce, se mi bo zmesalo od skrbi.

renesme cakamo na porocilo.

frrrr super, fino fajn, da ste lahko zamenjali. celega sveta pa pac ne mores resit. mi je pa ravno pravila ena kolegica ki je ravnateljica vrtca, da imajo ful probleme, ker glih vsaka ki se spomni zdaj lahko dela tisti schnellkurz prekvalifikacije v pomočnico in da so take luzerke, pa nimas kaj, ce se javi na razpis in ce je iz zavoda ima prednost pred drugimi. mi smo letos ful zadovoljni, ker je vzgojiteljica cca 40 let mlajsa od prejsnje.

PROSIM DOLOCITE DATUM KDAJ GREMO NA NOVOLETNO VECERJO!!!!

Predlagam kaksno nedeljo, ko 100% ne bo sluzbenih zabav.

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu Renesme**)
Neposredna povezava do sporočila: 4442
11.11.2010 10:47:34   
moci
kaj pa, če bi šle namesto na večerjo v savno?

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 4443
   [Brisano sporočilo]
11.11.2010 13:25:37   
Brisani uporabnik

(odgovor članu moci)
  Neposredna povezava do sporočila: 4444
11.11.2010 15:13:05   
moci
sem si premislila ...

Neposredna povezava do sporočila: 4445
   [Brisano sporočilo]
11.11.2010 17:15:30   
Brisani uporabnik

(odgovor članu moci)
  Neposredna povezava do sporočila: 4446
11.11.2010 20:39:33   
moci
:P zadnje čase vse v savne vabim

Neposredna povezava do sporočila: 4447
11.11.2010 22:47:46   
pikapolona2
da se ne bo mleko pregrelo......cccc

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 4448
11.11.2010 22:50:17   
frrrr
js ne grem... če vse vabi, mi je mau sumljiva user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4449
11.11.2010 22:54:55   
frrrr
kuki, hvala, ker si me nasmejala...

a nej povem, da je mala spet doma? danes ni bila v vrtcu, ker je včeraj zakuhala. sem mislila, da je prejšnji teden dobila 2 zobka, pa je v začetku tedna eden izginil... zdaj ima pa zelooo otečeno dlesen in vročino. no, neki je še kašljat začela in smrka... ampak kašlja samo tvečer, ko je treba zaspat.  user posted image
sicer sem bila pa js včeraj za odstrel. brez lekadola sploh stat nisem mogla in moje 8kilske punčke nisem mogla nest, ker me je v prsih tolk tiščalo. aja pa vročina me je kuhala. danes sem bolje, sem samo 1 lekadol pojedla.
sicer pa se jutro začelo lepo... sonček... pol se je pa hitr obrnilo, ko mi je mali začel trmarit po poti v vrtec in se me tam oklepal, ter tulil kot bi bil prvo leto v vrtcu, ne pa četrto. jao. popoldne je povedal, da je hotel sam sedet pri zajtrku in mu je vzgojiteljica (njegova je na bolniški in tam u ni preveč všeč, reče zjutraj a spet ta) rekla naj je, pa sploh ni videla, da nima žlice... zraven se je pa prav hudomušno nasmejal user posted image žlehtnoba mala...

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 4450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  176 177 [178] 179 180   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  176 177 [178] 179 180   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Tašča in tast: dobrodošla pomoč ali nadloga?
S poroko, sploh pa z rojstvom otroka, nastane nova družina in starši postanejo stari starši oz. tast in tašča. Odnos s s...
Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?