|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  175 176 [177] 178 179   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrčki 2006-6
2.11.2010 8:29:14   
pikapolona2
pr nas pa k sreči tole prestavljanje ni kej dosti vplivalo....itak že prej nismo imeli nekega urnika...pa ga nimamo še zdaj ne...haha
danes vstali 7 10.....po tastari sva pa tudi s tamalo okoli 7 00 vstajali.

Zdej se po dnevni preriva...prej se je med omaro in škatlo zahaklala...hehe...kaj je fajn k se že mal premika pa ji hitreje čas mine. Pa še podn zglanca......sam prah je treba zdej bolj egzaktno sesat. Razmišljam o robotskem sesalcu? A ma ktera???

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4401
2.11.2010 8:30:38   
Renesme**
pikapolona-
tega robotka imata 2 sodelavca in ga ne moreta prehvalit....

(odgovor članu pikapolona2)
Neposredna povezava do sporočila: 4402
2.11.2010 8:54:46   
Lu
Jutro!

Vidim, da se pogovarjate o robotku. Mi ga imamo in ga ne damo nazaj za nič na svetu. Je res ZAKON. Ko pridem domov je lepo posesano. user posted image Imam eno delo manj. Sva vzela pa tudi tistega, ki pere. Samo tisti pa ni ne vem kaj no. Ga imava bolj v službi, ker za parket se mi zdi, da za njim ostaja preveč mokro.

Zdaj pa eno resno vprašanje, ki me že pošteno mori. Pojavlja se mi res močna bolečina v predelu, ne vem jajčnikov, al kaj boga. Ob strani trebuha, spodaj. In sicer vedno, ko se prestavljam iz enega boka, na drugega. Me zaboli tako močno, da tudi mignit ne morem. Danes ponoči je bilo gorzno. Kot da bi se mi nekaj trgalo v trebuhu. A je imela katera kdaj kaj podobnega? Sem že zdanjič svoji G omenila pa je rekla, da to tako pač je. user posted image Samo jaz se tega res ne spomin, da bi imela pri Maji ali Tianu kaj takega.

Grem nazaj workat.

čau

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu Renesme**)
Neposredna povezava do sporočila: 4403
   [Brisano sporočilo]
2.11.2010 8:58:41   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Lu)
  Neposredna povezava do sporočila: 4404
2.11.2010 9:00:18   
Maxica
Samo malo vas pozdravim, če se me še spomnite. user posted image  V eni stalni gužvi smo, tako da na forum lih mal uletim prebrat, pa akcija dalje. Počitnice smo lepo preživeli, čez vikend smo se certali v Vivatu, včeraj smo šli na grobove, danes pa že lepo na starih tirnicah. Čas prehitro beži, skoz štejem, koliko imam še te porodniške smotane, ki prehitro mineva, ker jaz bi bila kar za zmeraj tako. user posted image
Nekaj se nam eno novo stanovanje kaže, upam, upam, da nam uspe, bilo bi presuper. user posted image
Otroci pridni ravno prav, toliko, da se imamo fajn, pa da vemo, da jih imamo, a ne. user posted image
Lep dan, kljub vremenu, ni kaj, november je tu, imejmo pred sabo veseli december, pa bo bolje. user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 4405
2.11.2010 11:05:07   
Renesme**
IZVIRNO SPOROČILO: Lu

Jutro!

Vidim, da se pogovarjate o robotku. Mi ga imamo in ga ne damo nazaj za nič na svetu. Je res ZAKON. Ko pridem domov je lepo posesano. user posted image Imam eno delo manj. Sva vzela pa tudi tistega, ki pere. Samo tisti pa ni ne vem kaj no. Ga imava bolj v službi, ker za parket se mi zdi, da za njim ostaja preveč mokro.

Zdaj pa eno resno vprašanje, ki me že pošteno mori. Pojavlja se mi res močna bolečina v predelu, ne vem jajčnikov, al kaj boga. Ob strani trebuha, spodaj. In sicer vedno, ko se prestavljam iz enega boka, na drugega. Me zaboli tako močno, da tudi mignit ne morem. Danes ponoči je bilo gorzno. Kot da bi se mi nekaj trgalo v trebuhu. A je imela katera kdaj kaj podobnega? Sem že zdanjič svoji G omenila pa je rekla, da to tako pač je. user posted image Samo jaz se tega res ne spomin, da bi imela pri Maji ali Tianu kaj takega.

Grem nazaj workat.

čau

Lu- to kar opisuješ, ko se obračaš...to je tipično za raztezanje vezi tam spodaj...nič hudega je pa neprijetno in boleče

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 4406
2.11.2010 11:19:33   
Lu
renesme hvala za tolažbo. Ker je res boleče. Ampak ta 2 meseca bom že še zdržala, kaj pa čem.

A pr teb že kaj dogaja?

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

Neposredna povezava do sporočila: 4407
2.11.2010 14:14:17   
pikapolona2
IZVIRNO SPOROČILO: Renesme**

Jutro!

Grem nazaj workat.

čau

Lu- to kar opisuješ, ko se obračaš...to je tipično za raztezanje vezi tam spodaj...nič hudega je pa neprijetno in boleče

mene je pa vedno samo na enem boku bolelo....špa samo pri Brini...zdej ne. Me je pa po porodu tako kolk bolel, da se nisem mogla iz enega na drugi bok prevalit....ko ena stara mama sem bila....sej ne vem a je samo od sebe minilo...al je pilates kej pomagal....uglavnem nimam več bolečin.

ajda kruh žveči....glb....nič noče jest....škorjo pa zdej liže.

Neposredna povezava do sporočila: 4408
2.11.2010 15:57:52   
Renesme**

renesme hvala za tolažbo. Ker je res boleče. Ampak ta 2 meseca bom že še zdržala, kaj pa čem.

A pr teb že kaj dogaja?

ti predlagam, da greš na eno masažo za user posted image , jaz odkar sem bila (3 tedne nazaj) me čisto nič več ne boli, ne sramna kost, ne medenica, ne kolki, ne noge....nič od nič, ponoči mi še trebuh ni v napoto...počutje boljše kot 3 mesece nazajuser posted image , pa tudi krči so se potem nehal....

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 4409
   [Brisano sporočilo]
3.11.2010 7:14:53   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4410
   [Brisano sporočilo]
3.11.2010 18:50:15   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4411
3.11.2010 20:16:13   
pikapolona2
vremenu primerno dolgočasen dan. Končno sta obe v postelji....M pa na pevskih. Jaz gledam pa dokomentarec o Almi Karlin.

Renesme a že pušaš??

Neposredna povezava do sporočila: 4412
4.11.2010 10:14:58   
moci
dan, smo pa res čvekulje.
jakob je bil včeraj cepljen, sem se tako odločila. in evo, jooooka in najbrž ima tudi malo vročine. pf. smo pa dobili še napotnico za RA. za vsak slučaj, ker še vedno stiska pesti in ker moja brata in mami ne morejo raztegniti prstov na rokah.

Neposredna povezava do sporočila: 4413
4.11.2010 11:53:12   
Renesme**
jaz še tukaj....čisto nič pretresljivega se ne dogaja...upam da ko bo, da bo pa potem bolj hitrouser posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 4414
5.11.2010 9:00:46   
Renesme**
jaz še tukaj

danes imam spet pregled, zaradi povišanega pritiska in se odločimo kaj in kako....

Neposredna povezava do sporočila: 4415
5.11.2010 10:30:32   
moci
se mi kar malo smiliš. se ti že vleče?

Neposredna povezava do sporočila: 4416
5.11.2010 11:08:43   
Renesme**
IZVIRNO SPOROČILO: moci

se mi kar malo smiliš. se ti že vleče?

se mi je kar, danes pa ne večuser posted image

zdaj vem da bo kmaluuser posted image

zdej se bolj sekiram, da mi bodo umetno sprožili, pa niti to ne, trenutno poslušava Juanesa in pleševa po stanovanju, pa skozi okno gledam kako lepo sonček sije in kako listje odpada z drevja....user posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 4417
5.11.2010 22:51:53   
*anč*
sem glih iz porodne ...  renesme je rodila prelepega fantka težkega 3020g in dolgega 49 cm user posted image . renesme še tukaj iskrene čestitke!

Razveseljujeta nas dva sončka; Tristan in Kiara.

Neposredna povezava do sporočila: 4418
   [Brisano sporočilo]
5.11.2010 23:55:44   
Brisani uporabnik

(odgovor članu *anč*)
  Neposredna povezava do sporočila: 4419
6.11.2010 8:45:59   
moci
o, kako lepo, anč, da si bila zraven. še tu čestitke in vsa lepo  družinici
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4420
6.11.2010 11:03:04   
psaša
renesme iskrene čestitke za fantka user posted image

Miha 25.10.2006
Lara 06.05.2009

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 4421
6.11.2010 11:08:59   
Lu
renesme še tukaj... iskrene čestitke. Fantku pa je ime Bastian.

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu psaša)
Neposredna povezava do sporočila: 4422
6.11.2010 15:44:43   
@lina
Renesme, iskrene čestitke za fantka! user posted image user posted image

Tole je bilo pa na rok, kajne? user posted image  A je še vedno avto za nagrado?user posted image user posted image

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 4423
   [Brisano sporočilo]
7.11.2010 18:48:42   
Brisani uporabnik

(odgovor članu @lina)
  Neposredna povezava do sporočila: 4424
7.11.2010 23:21:14   
frrrr
Renesme - čestitke ob rojstvu fantiča! bodite zdravi in se fejst crkljajte!

bejbe, da na hitro napišem poročilo user posted image
Jaša začel teden z virozo, Brina štartala z vrtcem. po dveh dneh fant bil ok, pa je punca iz vrtca nekaj prinesla. hkrati z njo še mož bil virozen, v petek sem pa še js dala to skoz. Jaša je ok, gre jutr v vrtec. Brina pa še ne. bila je glih 2 dni na uvajanju in v tem času vzgojiteljica ni niti poskušala navezat stika z njo. smo že sprožili akcijo za prestavitev v drugo enoto. ravnateljica ni bila nič presenečena nad mojo pritožbo. aja, pa punca je dobila v tem tednu 2 zobka in ima zdaj 4 zobke. imeli smo divji teden. na srečo nas je tašča mau reševala... je prišla v sredo zjutraj in bila do petka zvečer. upam, da bo prihajajoči teden zdrav in bolj sončkast...

ko boste lačne, sporočite... sem za klepet in dobro hrano/pijačo

Neposredna povezava do sporočila: 4425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  175 176 [177] 178 179   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  175 176 [177] 178 179   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Tašča in tast: dobrodošla pomoč ali nadloga?
S poroko, sploh pa z rojstvom otroka, nastane nova družina in starši postanejo stari starši oz. tast in tašča. Odnos s s...
Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?