Reby
|
sonya - jp, slaba stran forumov je tut ta, da lahko prebereš tudi vse grozne stvari. Priporočam ti, da tega ne bereš in ne razmišljaš o tem. Sama nisem imela nobenih znakov, tudi slabo mi nikoli ni bilo, bruhala sem 2x in to v 4. mesecu. Nč sekirat, nč brat, samo o lepih stvareh razmišljat, božat bušija in se pogovarjat s škratkom mismisu - komi čakam, da se vidmo drug teden, da pobožam bušija Pa po riti te še bom, nč traumirat. Tokrat bo vse OK. miklca - ti sporočim za petek, ker imam G ob 9.00, pa se mi bo mogoče res izšlo, če se dobiva kako urco preden ti štartaš šiht loremi - vaša kužika je pravi navihanček, jo redno spremljam, daj še kako novo slikico gor na FB. hermy - kako kaj vaša princeska? Pa prid še kej na otročke. pika.po - a pol bosta šla ata obiskat praviš? Super Jaz ne vem, kakšna je tista sobica v PO, vem pa , kakšen je sekret in me ni nič navdušil, tako da vem, kako je bilo tvojmu lanči - kdaj že prideš ti drug teden v LJ? V torek sem na dejtu z mismis in zvezdi, v četrtek pa že šibam v CE dopoldan, tako da zgleda zdej spet nč ne bo... bibon - kdaj vi šibate na tisto kruzanje, sem čist pozabla, najbrž bo LB-jček rabu plavalne pripomočke? barbi - ti pridno sledim, a ne? Aja, pa pršpari lupinco in stajco pikovit - ah, sr***, zdej pa še to. Mogoče bi res laparo dobro sedla... horny teddy - navijamo
|