Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 8.11.2010 21:15:15
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ Kaj si se odločila glede fotkiča? še nič ...pa bo treba nekaj pogruntat kupila baterijo sem se danes po Big bangu potikala in jo dobila 15€ ceneje kot sem gledala na spletu , pa še torbico oz. etui za fotkiča zraven Mislim pa, da si bom tud novga fotkiča kmalu omislila , saj me je močno zamikal, zdaj ko sem bila primorana tovrstne artikle si ogledat . Tale mi je ful dober http://www.3a-servis.si/izdelek_Olympus-SP800-UZ in upam, da bo čez kake pol leta tudi kaj cenejši ...če bom zdržala tako dolgo Še posebej mi je tole všeč... Ob Lepotnem fotografiranju fotoaparat samodejno zazna in retušira madeže na koži, zato so obrazi videti svetlejši in koža glajša
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 9.11.2010 13:56:12
|
|
|
|
kvaka
|
Jaka vse najboljše in lepo praznuj
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 9.11.2010 14:12:50
|
|
|
|
kvaka
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* krasno!!!! Dinozavri so tudi iz mase ali so plastični? Res lepo.... škoda, da si tako daleč, bi tebi naročila za bubija Dinozavri so plastični. Bolj praktično in še darilo ob enem . IZVIRNO SPOROČILO: petarda Daj povej...a tičino si sama delala? Ali si jo kupila? Če si jo delala - kako? Iz tistih penic ali po tistem drugem receptu iz kulinarike? Pa še recept za tiste rogljičke prosim ....ker zgledajo res 1A Petarda nisem delala sama tičino, sem jo kar kupila za eno torto sem jo porabila 0,5 kg. Zato obod torte ni tako estetski, ker sem tanko razvaljala in se ne da potem tako lepo naredit. Al pa nisem še dovolj zverzirana. Sem pa že delala iz Marshmallows penic in potem full na tanko razvaljam in gor narišem motiv. Je pa fajn ker se ta masa na sladki smetani ne topi in se barve ne mešajo s smetano. Za kar pa ticina ni. Recept za rogljičke pa pošljem
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 9.11.2010 15:29:53
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: kvaka IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* krasno!!!! Dinozavri so tudi iz mase ali so plastični? Res lepo.... škoda, da si tako daleč, bi tebi naročila za bubija Dinozavri so plastični. Bolj praktično in še darilo ob enem . IZVIRNO SPOROČILO: petarda Daj povej...a tičino si sama delala? Ali si jo kupila? Če si jo delala - kako? Iz tistih penic ali po tistem drugem receptu iz kulinarike? Pa še recept za tiste rogljičke prosim ....ker zgledajo res 1A Petarda nisem delala sama tičino, sem jo kar kupila za eno torto sem jo porabila 0,5 kg. Zato obod torte ni tako estetski, ker sem tanko razvaljala in se ne da potem tako lepo naredit. Al pa nisem še dovolj zverzirana. Sem pa že delala iz Marshmallows penic in potem full na tanko razvaljam in gor narišem motiv. Je pa fajn ker se ta masa na sladki smetani ne topi in se barve ne mešajo s smetano. Za kar pa ticina ni. Recept za rogljičke pa pošljem Mi pošlješ še recept za maso iz penic, da ne iščem. Kje si pa kupila tičino? V pekarni Vrhnika ali kje drugje? Jo že prodajajo kje v SLO tudi v manjših količinah ali še vedno po 7kg...al kolk že? Menda je ena trgovina nekje v centru Ljubljane tam pod arkadami zraven Čopove, ki prodaja po 1kg?
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 9.11.2010 15:32:51
|
|
|
|
petarda
|
VSE NAJBOLJŠE, JAKA!!!!
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 9.11.2010 16:12:39
|
|
|
|
Urša
|
Jaka se zahvaljuje za čestitke. Je pa naš fant fasal angino. Revček, je čisto fuč.
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 9.11.2010 20:40:56
|
|
|
|
NinaŠ
|
Jaka vse najboljše ...pa pozdravi se čimprej !
< Sporočilo je popravil NinaŠ -- 9.11.2010 20:41:31 >
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 9.11.2010 20:44:21
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša Jaka se zahvaljuje za čestitke. Je pa naš fant fasal angino. Revček, je čisto fuč. Ojej...ga boli grlo? ... Naj se pozdravi čimprej...
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 9.11.2010 21:07:49
|
|
|
|
petarda
|
Še za tiste, ki niste na FB....danes sem prvič slišala za to misel in se mi je vsedla direkt v ...tako resnična... Odločitev, da boš mati, je usodno pomembna.Takrat izbereš, da bo tvoje srce za zmeraj hodilo po svetu zunaj tvojega telesa. (Elizabeth Stone)
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 9.11.2010 21:49:03
|
|
|
|
*bubi*
|
Vse najboljše, Jaka! Pa hitro se pozdravi!
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 9.11.2010 21:52:52
|
|
|
|
*bubi*
|
pa kaj je totemu glupemu RR, da se nekaj opravičuje. Naj objavi, kar sem napisala, pa mu ne rabi nič sori bit V glavnem: Jaz bi tudi prvi sneg (v sezoni), Nina. Potem pa je lahko do božiča mir
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 9.11.2010 22:00:41
|
|
|
|
NinaŠ
|
Jaz bi pa tapraaaav sneg ...še pred božičem in potem še kake dva meseca čez ...da lohk spet smučke nataknemo Ravno sem fotke (ki sem jih uspela po enem letu naročit ) v album zlagala in obujala spomine na lansko zimsko sezono
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 9.11.2010 22:05:25
|
|
|
|
NinaŠ
|
Npr. takole smo se , Tina in jaz peljali z žičnico ...Anže frajer je itak sam šibal gor in dol :
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 9.11.2010 22:07:03
|
|
|
|
NinaŠ
|
...in to je prednost majhnega žepnega fotoaparata, ko se lahko praktično kjerkoli igraš z njim .
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 10.11.2010 8:13:49
|
|
|
|
NinaŠ
|
Max Luka vse najboljše
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 10.11.2010 8:14:20
|
|
|
|
NinaŠ
|
...ostalim pa dobro jutro in
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 10.11.2010 16:04:06
|
|
|
|
Urša
|
MAX LUKA, vse najboljše za 5. rojstni dan!
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 10.11.2010 16:06:47
|
|
|
|
Urša
|
Ja, grlo ga je bolelo in glava, pa zelo visoko temperaturo je imel, katera je padla res za minimalno časa. Smo šli k dežurnemu in so takoj naredili test-bris iz grla in je bilo pozitivno na streptokok, tako da ima zdaj AB. Kužen baje več ni, je tudi malo boljši, tako da bomo v soboto verjetno vseeno praznovali z družino, s prijateljčki bomo pa prestavili za en teden raje.
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 10.11.2010 16:12:58
|
|
|
|
Urša
|
Petarda, blagor tebi, ker si že doma. Jaz bi tuuud! Sem pa res tako utrujena, sploh od vožnje, naredim dnevno 150 km. Saj G mi je rekla naj kar pridem po bolniško, če ne bo šlo, ampak meni je takoooo fajn v službi. Letos imam 3. razred in ker so notri trije Romi, je zmanjšan oddelek, imam samo 11 otrok. Ni za povedat kakšna razlika je to, koliko več se lahko naredi, kako hitro zvezke pregledam in kako bolj sproščeno je. Otroci še ne vedo za mojo nosečnost, povedala jim nisem, vprašajo pa tudi ne! Sicer pa ne nosim oprijetih oblačil, tako da ni izrazito za otroke. Staršev praktično ne vidim, ker so vsi že v jutranjem varstvu, tako da res ne vejo. Je pa zanimivo, da so zadnjič moji 'cigančki' šlogali iz kart še meni in mi je eden napovedal, da bom dobila otroka-verjetno ga bom rodila, mogoče pa tudi našla na cesti in ga vzela! No, drugi mi je pa napovedal, da bo moj mož veliko hodil po gostilnah in ga ne bo nič doma!
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 10.11.2010 17:19:56
|
|
|
|
petarda
|
VSE NAJBOLJŠE, MAX LUKA!!!
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 10.11.2010 17:21:56
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša Petarda, blagor tebi, ker si že doma. Jaz bi tuuud! Sem pa res tako utrujena, sploh od vožnje, naredim dnevno 150 km. Saj G mi je rekla naj kar pridem po bolniško, če ne bo šlo, ampak meni je takoooo fajn v službi. Letos imam 3. razred in ker so notri trije Romi, je zmanjšan oddelek, imam samo 11 otrok. Ni za povedat kakšna razlika je to, koliko več se lahko naredi, kako hitro zvezke pregledam in kako bolj sproščeno je. Otroci še ne vedo za mojo nosečnost, povedala jim nisem, vprašajo pa tudi ne! Sicer pa ne nosim oprijetih oblačil, tako da ni izrazito za otroke. Staršev praktično ne vidim, ker so vsi že v jutranjem varstvu, tako da res ne vejo. Je pa zanimivo, da so zadnjič moji 'cigančki' šlogali iz kart še meni in mi je eden napovedal, da bom dobila otroka-verjetno ga bom rodila, mogoče pa tudi našla na cesti in ga vzela! No, drugi mi je pa napovedal, da bo moj mož veliko hodil po gostilnah in ga ne bo nič doma! Sem se nasmejala zdaj ... Urša kdaj pa ti začneš s porodniško? Saj veliko časa verjetno več ne boš delala, glede na to, da lahko izkoristiš letošnji in dopust iz leta 2011... Naj ti hitro mine
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 10.11.2010 17:23:32
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ ...in to je prednost majhnega žepnega fotoaparata, ko se lahko praktično kjerkoli igraš z njim . Res je Mi imamo tudi dva...enega mojega in enega od ....in velikokrat se zgodi, da je več slikic poslikano z njegovim... Če pa vem, da gremo prav nekam kjer bodo dobri pogoji za lepe fotografije, ozadje....potem vlačim še svojega s sabo....
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 10.11.2010 17:26:17
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ Jaz bi pa tapraaaav sneg ...še pred božičem in potem še kake dva meseca čez ...da lohk spet smučke nataknemo Ravno sem fotke (ki sem jih uspela po enem letu naročit ) v album zlagala in obujala spomine na lansko zimsko sezono Ne govori...jaz sem kake štiri leta v zamudi ....je ravno zadnjič moj komentiral, da imam čas vse druge presenetiti s kako lepo foto knjigo, namenjeno njim....za naše otroke pa nikoli ni časa .... no, mogoče mi pa zdaj uspe narediti Petarditu - Mojih prvih 5 ..... glede na to, da jutri začnem z dopustom
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 10.11.2010 17:39:52
|
|
|
|
Urša
|
V šolstvu je drugače z dopustom, sploh ker sem jaz zaposlena za določen čas. Letošnjega bom porabila za božične počitnice, za drugo leto pa še ne vem koliko se ga lahko porabi vnaprej, mislim, da 10 dni, zelo komplicirajo pri tem, pač dopust naj bi koristili samo v času šolskih počitnic. Na porodniško grem v sredini januarja. No, saj potem pa, če mi odobrijo teh 10 dni v januarju, pa res nimam več veliko.
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 10.11.2010 17:41:05
|
|
|
|
Urša
|
Super ideja, Mojih prvih 5 :)) Uf, bo to enega dela! Jaz sem v zamudi samo še pol leta.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......