Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 9.11.2010 11:53:38
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_ IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: Saraya res ti priporočam...v knjigi šesti čut..sicer ni zelo meditativna vsebina...je proti koncu eno malo morje vaj...ki full sprostijo...miselno.....res pomaga Saraya: če rečem v knjižnici Šesti čut bodo vedeli? hmm..menda ja...ne vem več kdo je napisal....morda še pa ima katy naslove tistih knjig, ki sem ji priporočila... Evo,tadva avtorja sem našla,pa Saraya ti povej,če je kateri pravi Šesti čut,Belleruth Naparstek ali Šesti čut,Gregor Tomc Nič drugega nisem našla Mislim da obstaja tudi film po tej knjigi posnet! hm...nisem še spogruntala...zvečer javim...film pa zagotovo ni po tej knjigi, ker to ni nek roman...ampak poučna knjiga..ne vem, težko da bi po tem film lahko snemali
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 9.11.2010 11:55:02
|
|
|
|
arabela*
|
Aja...dan M spi, jaz malo na netu...vreme spet grdo...brrr...me je zazeblo zjutraj..... Popoldne pa tak grem v šolo.....
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 9.11.2010 11:56:55
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Punce dajmo se za drug teden za kakšno kavo zmenit no. Popoldan. Na Pobrežju sem odkrila en res fajn in primeren lokalček pri trgovini Second option - zgoraj je res velika igralnica pa ni gužve. Imajo polno blazin, hiško, bazenček z žogicami, poganjalčke, kuhinjo, kocke,..ful urejeno in čisto. No otročki se lahko vsaj malo zamotijo, da me počvekamo. popoldne bi mi kar ustrezalo...tam okol po četrti uri....v ponedeljek, sredo ali pa četrtek....a je parking tam? ker drugače
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 9.11.2010 12:09:57
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Punce dajmo se za drug teden za kakšno kavo zmenit no. Popoldan. Na Pobrežju sem odkrila en res fajn in primeren lokalček pri trgovini Second option - zgoraj je res velika igralnica pa ni gužve. Imajo polno blazin, hiško, bazenček z žogicami, poganjalčke, kuhinjo, kocke,..ful urejeno in čisto. No otročki se lahko vsaj malo zamotijo, da me počvekamo. popoldne bi mi kar ustrezalo...tam okol po četrti uri....v ponedeljek, sredo ali pa četrtek....a je parking tam? ker drugače Mislim,da je urejeno parkiranje,ja,drugače Marta ne bi tam predlagala!
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 9.11.2010 12:24:33
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Sami,za te kroglice je treba imet smetano za stepanje?Ne vem,če ne bom naredla tega en dan. Mislim,da ne..jaz sem naredla kar s rastlinsko...samo sem dala manj cukra Aja,pa ne rabiš stepat,kuj tak skup zmešaš...
< Sporočilo je popravil sami0804 -- 9.11.2010 12:25:35 >
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 9.11.2010 12:30:44
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Sami,za te kroglice je treba imet smetano za stepanje?Ne vem,če ne bom naredla tega en dan. Mislim,da ne..jaz sem naredla kar s rastlinsko...samo sem dala manj cukra Aja,pa ne rabiš stepat,kuj tak skup zmešaš... Hvala! Bom naredla en dan,pa poročam o rezultatu!
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 9.11.2010 12:32:23
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Sami,za te kroglice je treba imet smetano za stepanje?Ne vem,če ne bom naredla tega en dan. Mislim,da ne..jaz sem naredla kar s rastlinsko...samo sem dala manj cukra Aja,pa ne rabiš stepat,kuj tak skup zmešaš... Hvala! Bom naredla en dan,pa poročam o rezultatu! Uspeh zagotovljen ni panike.
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 9.11.2010 12:39:10
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Punce dajmo se za drug teden za kakšno kavo zmenit no. Popoldan. Na Pobrežju sem odkrila en res fajn in primeren lokalček pri trgovini Second option - zgoraj je res velika igralnica pa ni gužve. Imajo polno blazin, hiško, bazenček z žogicami, poganjalčke, kuhinjo, kocke,..ful urejeno in čisto. No otročki se lahko vsaj malo zamotijo, da me počvekamo. popoldne bi mi kar ustrezalo...tam okol po četrti uri....v ponedeljek, sredo ali pa četrtek....a je parking tam? ker drugače Je parking.
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 9.11.2010 12:39:46
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Punce dajmo se za drug teden za kakšno kavo zmenit no. Popoldan. Na Pobrežju sem odkrila en res fajn in primeren lokalček pri trgovini Second option - zgoraj je res velika igralnica pa ni gužve. Imajo polno blazin, hiško, bazenček z žogicami, poganjalčke, kuhinjo, kocke,..ful urejeno in čisto. No otročki se lahko vsaj malo zamotijo, da me počvekamo. popoldne bi mi kar ustrezalo...tam okol po četrti uri....v ponedeljek, sredo ali pa četrtek....a je parking tam? ker drugače Mislim,da je urejeno parkiranje,ja,drugače Marta ne bi tam predlagala!
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 9.11.2010 12:47:35
|
|
|
|
matcar
|
Nič,jaz se poslavljam do večera,še grem malo pred tv,pol pa delat.Jupi!!!Komaj čakam! Lep dan vam želim in se tipkamo zvečer!
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 9.11.2010 12:58:18
|
|
|
|
arabela*
|
Jaz pa čakam, da se M zbudi, potem pa tak gremo po A v vrtec......moj še je danes lepo doma....mi prav paše Nič grem, ker rr tak šteka, da živc zgubim zraven... se tipkamo zvečer
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 9.11.2010 12:58:56
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Punce dajmo se za drug teden za kakšno kavo zmenit no. Popoldan. Na Pobrežju sem odkrila en res fajn in primeren lokalček pri trgovini Second option - zgoraj je res velika igralnica pa ni gužve. Imajo polno blazin, hiško, bazenček z žogicami, poganjalčke, kuhinjo, kocke,..ful urejeno in čisto. No otročki se lahko vsaj malo zamotijo, da me počvekamo. popoldne bi mi kar ustrezalo...tam okol po četrti uri....v ponedeljek, sredo ali pa četrtek....a je parking tam? ker drugače Mislim,da je urejeno parkiranje,ja,drugače Marta ne bi tam predlagala! no fajn...samo itak pojma nimam kje je ta kafič
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 9.11.2010 13:03:46
|
|
|
|
katy83
|
dan T se je danes ob 5.30 zbudil in ker nisem takoj našla dude , se je čisto prebudil in norel do 6.30, ko je postal lačen. No, saj potem sva še malo nazaj zaspala, ampak vseeno za mene očitno ni bilo dovolj. Za njega pa tudi ne, ker zdaj spi. pijača naslednji teden- če ne bo kaj vmes prišlo, pridem tudi jaz
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 9.11.2010 13:06:27
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: marta82 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Punce dajmo se za drug teden za kakšno kavo zmenit no. Popoldan. Na Pobrežju sem odkrila en res fajn in primeren lokalček pri trgovini Second option - zgoraj je res velika igralnica pa ni gužve. Imajo polno blazin, hiško, bazenček z žogicami, poganjalčke, kuhinjo, kocke,..ful urejeno in čisto. No otročki se lahko vsaj malo zamotijo, da me počvekamo. popoldne bi mi kar ustrezalo...tam okol po četrti uri....v ponedeljek, sredo ali pa četrtek....a je parking tam? ker drugače Mislim,da je urejeno parkiranje,ja,drugače Marta ne bi tam predlagala! no fajn...samo itak pojma nimam kje je ta kafič veš kje je oš Borci za severno mejo? tam od Europarka greš dalje, pa zaviješ desno kao da greš na Tezno - zagrebška, ampak pri Snagi zaviješ levo, potem pa tu nekje kaka navodila ej
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 9.11.2010 20:12:38
|
|
|
|
arabela*
|
čer
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 9.11.2010 21:26:09
|
|
|
|
majakla
|
Dober večer.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 9.11.2010 21:32:45
|
|
|
|
matcar
|
Čer!
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 9.11.2010 21:36:01
|
|
|
|
majakla
|
Ravnokar izpolnjujem vlogo za znižano plač. vrtca - spet zadnji cajt.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 9.11.2010 21:42:41
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla Ravnokar izpolnjujem vlogo za znižano plač. vrtca - spet zadnji cajt. Saj še imaš do ponedeljka čas!
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 9.11.2010 21:46:08
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: marta82 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Punce dajmo se za drug teden za kakšno kavo zmenit no. Popoldan. Na Pobrežju sem odkrila en res fajn in primeren lokalček pri trgovini Second option - zgoraj je res velika igralnica pa ni gužve. Imajo polno blazin, hiško, bazenček z žogicami, poganjalčke, kuhinjo, kocke,..ful urejeno in čisto. No otročki se lahko vsaj malo zamotijo, da me počvekamo. popoldne bi mi kar ustrezalo...tam okol po četrti uri....v ponedeljek, sredo ali pa četrtek....a je parking tam? ker drugače Mislim,da je urejeno parkiranje,ja,drugače Marta ne bi tam predlagala! no fajn...samo itak pojma nimam kje je ta kafič Po Nasipni greš mimo Snage,pa zaviješ levo proti Pobrežju,imaš takoj semafore,pa na desno na vogalu je gostilna Šelih(ful znana).Tam na semaforih zaviješ desno v ulico pa ga takoj zagledaš.
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 9.11.2010 21:55:47
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: majakla Ravnokar izpolnjujem vlogo za znižano plač. vrtca - spet zadnji cajt. Saj še imaš do ponedeljka čas! Samo jutri imajo uradne ure tudi popoldan, tak da lahko mož nese.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 9.11.2010 22:06:17
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: majakla Ravnokar izpolnjujem vlogo za znižano plač. vrtca - spet zadnji cajt. Saj še imaš do ponedeljka čas! Samo jutri imajo uradne ure tudi popoldan, tak da lahko mož nese. Ja,to pa je res!
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 9.11.2010 22:18:24
|
|
|
|
majakla
|
Zaradi nepričakovanih prekinitev, kooončnooo izpolnila.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 9.11.2010 22:19:42
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla Zaradi nepričakovanih prekinitev, kooončnooo izpolnila.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?