|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  117 118 [119] 120 121   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2010
4.11.2010 13:00:02   
branka81
A mi prosim svetujete:naša mala je pred mesecom že prav lepo jedla gosto hrano,od mesa,zelenjave,razen sadja doma pripravljenega ne,je pa navdušena nad trgovinskimi kašicami.Zdej pa že kak teden sam joško hoče,mleka pa imam še zelo malo,tko da je najbrž lačna,a na žlico pa noče,razen sadnih kašič in juhice,pa še to ne vedno.Probala sm ji dat frutolino,keksolino,grisolino...ma nč od tega-še dobr da ati to poje hehe...ponoč se mi tud skoz zbuja in hoče joško...mleko na flaško pa noče..Kaj mi svetujete???user posted image user posted image

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 2951
4.11.2010 16:19:08   
Jessy
IZVIRNO SPOROČILO: branka81

A mi prosim svetujete:naša mala je pred mesecom že prav lepo jedla gosto hrano,od mesa,zelenjave,razen sadja doma pripravljenega ne,je pa navdušena nad trgovinskimi kašicami.Zdej pa že kak teden sam joško hoče,mleka pa imam še zelo malo,tko da je najbrž lačna,a na žlico pa noče,razen sadnih kašič in juhice,pa še to ne vedno.Probala sm ji dat frutolino,keksolino,grisolino...ma nč od tega-še dobr da ati to poje hehe...ponoč se mi tud skoz zbuja in hoče joško...mleko na flaško pa noče..Kaj mi svetujete???user posted image user posted image

Popolnoma isto se nam dogaja okrog mlečnih kašic. Vse po vrsti zavrača. Poje le enih 5 žličk, nato pa noče več. Tudi jaz nimam več toliko mleka, zato se poslužujem kombinacije kruha in jogurta. Zaenkrat nam to špila.user posted image
Moja hči je isto zavračala kašice in še danes ne mara nobenega čokolina li podobne stvari.
Mene moti, oz. skrbi le to, da ker sama nimam več toliko mleka in tudi nameravam počasi prekiniti z dojenjem, kakno mleko bo potem pil, ker adaptiranega niti pod razno noče. Flaške NOČE videti, kaj šele probati. Ne vem, kako bomo prinesli notri mleko. user posted image user posted image user posted image
Pri nas ima isto kosilo kot mi, največkrat tudi večerjo. Popoldanska malica je bila velikokrat mlečna kašica, zdaj je to kruh in jogurt, razmišljam tudi o kruhu in sirnemu namazu ali čim podobnim. Dopoldanska malica je še vedno prevladujoče sadna. V bistvu mi je problem trenutno res MLEKO!

http://www.mojalbum.com/taia/moje-torte

(odgovor članu branka81)
Neposredna povezava do sporočila: 2952
4.11.2010 16:33:33   
branka81
Tud naša že od tretjega meseca noče piti iz flaške.Kruhka pa papca,pa juho,sam ne more sam to skoz jest.Ko je pa lačna pa sam mojo majco dol vleče in hoče joškouser posted image .Aptamila pa tud ne mara.

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 2953
4.11.2010 19:19:09   
Anonimen
branka: pomoje so to zobki, ker naš je zdle ko je dobival zgornje tudi bolj ali manj samo na mleku bil, pa je je del že tri obroke GH na dan. Zdaj ko sta mu pa obe dvojki zgoraj ven prilezli je pa kr naenkrat OK in papca kot prej

srečanje danes...na žalost nisem mogla prit, ker nimam avta in en kup sranja okoli njega-do včeraj bi morala zrihtat registracijo, pa so mi ga kljub temu, da sem ga imela pred tehničnim na srevisu zavrnili češ da so zadnje bremze slabe in tko sem letala nazaj do mehanika, pa nazaj na tehničnega...skratka bedauser posted image

Nejc je dans spal od 20h zvečer pa do pol 9h zjutrej brezzbujanja...sem se zbudila ob pol 8h in sem se prav ustrašila da ni kaj narobe-sem ga šla gledat in je prav mirno spal. Ko bi bila vsaj večina noči takšnihuser posted image

Pri nas je padla odločitev-dobimo jutri hojico, ker to njegovo tečnarjenje je postalo neznosno. Cel dan lahko naredim bore malo, ker moram vedno okoli Nejca skakat ker on bi bil na nogah, pa mene bi za roko držal in hodil po stanovanju-sedenje mu je očitno postalo dolgočasno, tko da sem fejst okupirana. Nasprotniki hojice gor ali dol-mi jo bomo pač imeli.

(odgovor članu branka81)
  Neposredna povezava do sporočila: 2954
4.11.2010 20:53:45   
zoey
Ja, ja, vseslovenski štrajk marčkov user posted image Modelček se tudi nekaj zmišljuje pri hrani user posted image Po 3 mesecih, ko je bil kot kanta, ni da ni pogoltnil, mu kar na1x ne sede sadje, pa skuta, pa kosila, pa kašice ... saj nekaj poje, ampak traja, pa poje manj kot prej. Prej, če mu kaj ni sedlo od sadja, sem fliknila zraven banano ali skuto, zdaj pa ne pali več user posted image user posted image Pa danes sem mu po dolgem času dala Hippovo zelenjavno-mesno kašico in je čez 3 ure spet bruhal, sem komaj tisto oranžnino spravila ven iz cunj in pladenjčka. Ne kaže pa želje, da bi se kaj več dojil, tako da se samo zvečer in zjutraj, pa flaška je zdaj ob 6h. Ima pa odkar pije AM skoz nekaj vneto rit user posted image
Spanje je tudi bolj kot ne porazno, čez dans spi, če ležim zraven njega in kolikor dolgo ležim. Se tiščiva z glavami, pa z roko me objema okol obraza, romantika na višku user posted image Zvečer je tudi neumoren, prejle sva se bockala 40 min, da je končno omagal. Milijonkrat je vstal user posted image Pa po kaki uri se z jokom zbudi. Pa potem še ponoči. Danes ob 2h in pol sem ga dala k nama in je skoz nekaj migal, tako da nisem nič več spala user posted image Pri takem tempu pa res z lahkoto ozdravim in ostanem zdrava, huh ...
Za čeveljčke še nisem nič gledala, sicer sem jih kar nekaj dobila od kolegic, ampak mu bova kupila ene nove, ma upam, da pred pomladjo še ne bo hodil zunaj user posted image Zdaj ima ene Adidaske 18 in so zakon, mehke, nedrseč podplat pa še frajerski je user posted image Jih je dobil za darilo in mi je bilo čista afnarija, ampak zdaj pa prav pridejo. Večinoma je pa itak v abs nogavičkah.

http://www.foto-as.com/wp/

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2955
4.11.2010 21:47:32   
branka81
Jz res upam,da so krivi zobki..je pa zdej mala pojedla dva mala frutekauser posted image tko da pol še mal mlekca dobi in upam,da bo spančkala...lepo in mirno nočko vsemuser posted image

(odgovor članu zoey)
Neposredna povezava do sporočila: 2956
4.11.2010 23:22:59   
NM
Ojla!

Opažam, da smo čedalje manj zgovorne. En teden mine in ni kaj veliko za brat user posted image . je pa še vedno fajn, da si vsaj kakšno dilemo razjasnemo ...

Čeveljčki - zaenkrat abs nogavičke za po stanovanju - sem našla take, ki majo spredaj in zadaj pikice. Za ven pa ene kvazi tople čeveljce z muco, prej pa je mela ene bolj letne.
Pol bomo pa kej kupli, ko bo shodila. Sem pa dve škatli čevljev dobila - za pr babici in stari mami za zunaj se bo dalo kej porabit.

Hrana - še vedno jeva vse. Opažam pa, da se naveliča mlečnih kašic. Jih moram kar menjavat. Se je pa tudi Nika nekaj dni, ko so prihajali zobki, bolj in raje dojila.

user posted image user posted image za Niko, ki je zdaj že pravi štirikolesnik, živi sesalec in od 30. tudi ona nenehno vstaja. Zdej bo treba jogi spustit. In komu se bo dalo potem ponoči ven in not, kadar jo prime, da se zbujauser posted image user posted image
Danes sem pospravla igralno blazino, ker so tam ležale le še igrače. Sem pa razmišlala o tunelčki, šotorčku. Katera kaj izkušenj, nameravate kupit?

Zobki - kako se lotite umivanja in kolikokrat na dan?

Nč, grem spat, ker bom sicer jutri spet kot zombi, saj je našo tudi zdelala ura in hoče bit ob osmih že pokonci.

Mirno nočko

< Sporočilo je popravil NM -- 4.11.2010 23:25:49 >

Sončni žarek je pravo ime za katerega koli otroka. Naš žarek je Nika.

(odgovor članu branka81)
Neposredna povezava do sporočila: 2957
4.11.2010 23:49:56   
vekybel
Mogoče en nasvet za malčke ki nočejo piti mleka in sicer, če radi pijejo iz šalice ali kozarčka jim po tem ponudite, če ne drugo bodo vsaj nekaj spili.

Drugače pa so to zobki sigurno, tako da ni nič hudega, samo malo potrpet pa bo.

(odgovor članu NM)
Neposredna povezava do sporočila: 2958
5.11.2010 8:13:19   
3Sonček3
Jessy kaj pa če bi mu mleko probala ponudt iz kozarčka? Pri nas to pali z vodo, v flaški je nebo popila iz kozarca pa tut 10 litrou če bo treba.
Za nakup šotorčka sm tut js razmišljala, tko da ma otrok tut en kotiček kjer se skrije pred nami in je samo v svojem svetu, pa še nč nevarnega ni tko da ni straha da bi si kej naredu.

No mi smo učerej našli še 2. zobek spodej tko da mamo zdej parček user posted image user posted image user posted image prišel je ven pa čist potiho, nobene sitnobe ni blo, učerej mi je celo ratalo da je čez dan samo 2x spala.
Js ji dajem za jest že nekej stvari za katere nism čist prepričana, ampak za enkrat nobenih težav. vanilijev puding (doma narejen), čokoladni piškot tut svinjino že je sicer ne tko kot purana piščanca in govedino, ampak nap. mleto mešano ne zbiram za njo posebej samo goveje. Js mislm da ji nima bit kej.

Mam pa eno vprašanje, mela sm ene robčke in ji niso odgovarjali in je mela ful rdečo rit, pol smo pogruntali za kaj ma tako ritko smo začeli zdravt in evo z drugimi robčki in z kremico je skorej use lepo zginlo, ostale so le še pikice ki zgledajo kot mehurji. so rdeče izbočene in če jih dobro pogledaš imajo na vrhu bel flekc kot da bi se hotle lupt. Se kateri sanja za kaj so te pikice od hrane, od vnetja, se mora še do konca pozdravit pa dlje traja? Naj obiščem P če v ponedeljek nebo dobro? To traja zdej kakšn tedn.

<center><embed src="http://www.widdlytinks.com/tickers/birthday/birthdayticker.swf" FlashVars="t1=I'm Having a Birthday!&t2=days until my birthday!&t3=Today is the day!&bckimg=17&y=2013&m=2&d=23&colorNumber=1&fonttype=Romantic" quality="high" w

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 2959
5.11.2010 9:12:22   
Anonimen
meni tudi vodo iz kozarca raje pije kot iz flaše ali iz kozarca z ustnikom-slednjega ima rajši za igrat oz. ga grize in si drgne dlesniuser posted image
Naš mali je dans spet spal do 7h, tko da sem se kr naspala... sej pravim, upam da bo to kr stalnica postala

(odgovor članu 3Sonček3)
  Neposredna povezava do sporočila: 2960
5.11.2010 11:48:01   
3Sonček3
Mate kakšno idejo za jutrišnje kosilo? Danes bomo lovsko pečenko pa pire, bom tut Sanji kr to ponudla itak kej druzga nebo hotla jest če bo vidla da niso iste stvari na njenem in našem krožniku. Za jutr sm pa še v dvomih, zdej je use prepuščeno meni, tašča je šla delat tko da mam use sama in Sanjo in kosilo in pospravljanje, zdej vidm kako je ko si sam. Pa kr paše čeprou ni glih lahko.

<center><embed src="http://www.widdlytinks.com/tickers/birthday/birthdayticker.swf" FlashVars="t1=I'm Having a Birthday!&t2=days until my birthday!&t3=Today is the day!&bckimg=17&y=2013&m=2&d=23&colorNumber=1&fonttype=Romantic" quality="high" w

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2961
5.11.2010 12:44:55   
branka81
nosečka24-tud mi razmišljamo,da bi si sposodli hojico,da vidimo če bi bila mala vsaj malo not,ker res ne morem čist nč naredit...še dobr da je moj mal več doma,da se se igrata.user posted image
Ponoč se je pa mala spet zbujala,čeprav se je najedla zvečer ufffffffffff,mi pa zdej že dve urci aja,da lahko jz vsaj v miru kosilo naredim.
lep dan

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 2962
5.11.2010 16:08:54   
vekybel
nosečka24 in branka81 vi si kar nabavite hojico, mi jo uporablajmo od 6meseca in vam povem da je veeeeeeeliko lažje, ker se zamoti in igra in gleda in tako lahko dosti naredim od kosila in likanja pa do pospravljanja ko sem sama. Pa tudi po tleh imam tisto blazino puzle in se lepo igra sam na tem pa še naučil se bo puzat. user posted image

(odgovor članu branka81)
Neposredna povezava do sporočila: 2963
5.11.2010 21:36:06   
7lina7

verjetno ne je,ker nima kaj za mlet! naš je tudi štrajkal pa sem ugotovila ,da zato,ker je preredko in spasirano.  tako,da nisem več pasirala. zdaj je vse. kašic - tistih za mešat z mlekom ali pa vodo- pa še zmeraj ne je!! user posted image

najin zajtrk je nariban surov korenček+ jabolko. malica pa jogurt+kruh ali pa spet korenček  nariban - sadja ne mara v jogurtu. 

Lin@

(odgovor članu branka81)
Neposredna povezava do sporočila: 2964
5.11.2010 21:39:42   
7lina7

Tud naša že od tretjega meseca noče piti iz flaške.Kruhka pa papca,pa juho,sam ne more sam to skoz jest.Ko je pa lačna pa sam mojo majco dol vleče in hoče joškouser posted image .Aptamila pa tud ne mara.

tud to poznam... maš pa ni hotel več na joško,flaške z Am pa tudi ne... pa sem mu mešala moje mleko in AM postopoma večala dozo AM,ker sem vedela da bo mojega zmanjkalo -  pumpanje ni isto kot pa če user posted image  vleče. in se je čez čas navadil na okus. res pa je, da mora bit hladno. toplega noče!!   takda sva zdaj samo na AM - moje je šlo po zlu.. po 2 mesecih pumpanja

probaj dat AM samo ne toplo. ohladi ga..probat ni greh! :)

Lin@

(odgovor članu branka81)
Neposredna povezava do sporočila: 2965
5.11.2010 21:46:01   
7lina7
IZVIRNO SPOROČILO: 3Sonček3

Mam pa eno vprašanje, mela sm ene robčke in ji niso odgovarjali in je mela ful rdečo rit, pol smo pogruntali za kaj ma tako ritko smo začeli zdravt in evo z drugimi robčki in z kremico je skorej use lepo zginlo, ostale so le še pikice ki zgledajo kot mehurji. so rdeče izbočene in če jih dobro pogledaš imajo na vrhu bel flekc kot da bi se hotle lupt. Se kateri sanja za kaj so te pikice od hrane, od vnetja, se mora še do konca pozdravit pa dlje traja? Naj obiščem P če v ponedeljek nebo dobro? To traja zdej kakšn tedn.

namaži s CANESTENom.  po opisu je to gljivično vnetje..  smo tudi že imeli..

Lin@

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 2966
5.11.2010 21:48:33   
7lina7
IZVIRNO SPOROČILO: vekybel

nosečka24 in branka81 vi si kar nabavite hojico, mi jo uporablajmo od 6meseca in vam povem da je veeeeeeeliko lažje, ker se zamoti in igra in gleda in tako lahko dosti naredim od kosila in likanja pa do pospravljanja ko sem sama. Pa tudi po tleh imam tisto blazino puzle in se lepo igra sam na tem pa še naučil se bo puzat. user posted image

user posted image  enako!!  .. le gležnji trpijo( moji seveda) ,ko se zaletava.. 

Lin@

(odgovor članu vekybel)
Neposredna povezava do sporočila: 2967
5.11.2010 22:39:59   
branka81
Še nekaj me zanima-kako uspavate malčke?Moja zaspi na joški ali pa v naročju,v posteljici sama zaspi le redko kdaj..včasih je podnevi najraj zaspala v vozičku,zdej je pa prevelki firbec,pa raj gleda okroguser posted image user posted image

(odgovor članu 7lina7)
Neposredna povezava do sporočila: 2968
6.11.2010 20:26:26   
Anonimen
branka, mal nazaj sem že napisala, da naš zvečer zmeraj že med hranjenjem zaspi in ga potem samo položim v posteljico, podnevi ga položim budnega in zaspi, včasih kaj pojokca ampak ga mal pustim in zaspi.

Smo imeli pa danes spet burno nočuser posted image Po tistem ko sem vstala že 13x, naprej sploh nisem štela, je blo pa še kar nekajkrat user posted image , sem mislila da se mi bo samo strgalo. Jok-vstanem-grem v njegovo sobico-ga obrnem nazaj na bok (ali hrbet), mu dam dudo-grem nazaj ležat-se lih uležem ene 5 minut da zadremam spet dretje in ponovi vajo skoraj celo noč., pri nama pa tudi ni hotel spati. Ko je zjutraj končno malo zaspal pa meni nikakor ni bilo do spanjauser posted image
A ima še katera probleme s tem, ko se jim tamali čist zasukajo v posteljici in potem skorej živčnega fašejo? Naš se na trebuh obrne in prikotali čisto do konca posteljice, ali pa se z glavo zagozdi v zgornji kot in se začne dretuser posted image

(odgovor članu branka81)
  Neposredna povezava do sporočila: 2969
6.11.2010 21:05:23   
3Sonček3
No naša se vedno zabubi v kot oz. v stranico posteljice in tko zaspi, tko da je učasih usa prešvicana k tko glavo rine v obrobo. Pa nekej dni nazaj sm jo zalotla da se je obrnla na trebuh in naprej spala, če jo pa hočm js dat na trebuh spat pa takoj rit dvigne in hoče it u akcijo tko da js jo dam na hrbet pa naj se mota kukr če. Drgač pa mi nimamo nobenih problemov s tem obračanjem, ponavadi se lahko iz vsakega položaja sama vn zmota tko da ni panike, mi je blo pa hecno par dni nazaj ko sm ponoči vstala in jo vidm k lepo stoji v postlci in nas gleda in to ob štirih zutrej, mislm...

Aja a sm se že pohvalla da mamo drugi zobek??? Ja v četrtek smo ga dobili in to brez kakršnekoli sitnobe user posted image user posted image user posted image .
Zdej pa šibam spat. Bi vas pa prosila če greste lahko pogledat http://www.ringaraja.net/forum/m_5451668/mpage_1/key_/tm.htm#5451681 pa če mi kera zna pomagat...

Nočko

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2970
7.11.2010 5:43:19   
sneguljka1
Zivjo, punce!

Spet se malo javljam iz Argentine, po dolgem casu. Kar ne vzamem si casa da bi prebrala kako vam gre z vasimi user posted image , danes pa sem malo nadoknadila. Se mi zdi ful fajn da mal vidim kaj nas caka ker se je nas Gael rodil 30.3., tako da ste skoraj vse pred nami ;)

zoey vidim tvoj avatar pa se mi tvoj zdi ful podoben nasmu, poglej si slikce, ce je slucajno ravno na tej slikci tako al sta si tud res podobna user posted image :
http://www.facebook.com/album.php?aid=260524&id=772418080&l=a371b6ee16

Tukaj se zdaj pocasi zacenja poletje, tako da je koncno lahko malo v kratkih rokavih tamal, prababica pa se zmer puloverje strika user posted image

Nas se vedno nima zobkov, plazi se se ne, postavlja se se ne na noge, ampak ima kar mocne, ce ga drzis, kar stoji. Je pa bolj pri ta suhih saj ma sele 7300g pri 7 mesecih (pri rojstvu 3500). Tukaj hodimo k pediatru na kontrolo enkrat na mesec, da ga stehta in izmeri in zmeri obseg glave, pa da napotnico za cepit, pa pove katero hrano zacnemo uvajat (tukaj nimajo patronaznih ki bi ti svetovale pri tem).
Za kosilo ponavadi je bucko in korenje, pretlaceno in zmesano z mlekom, danes je prvic jedel piscanca in korencek, zmiksano skupaj, pa mu je blo vsec. Sicer pa je koruzno ali rizevo mlecno kasico al pa gres. Pocas bomo zaceli se z zitnimi kasicami. Naredim mu iz 100 ml vode.

Zacetek tedna smo bli 3 dni v toplicah, v enih ki imajo slano vodo (ampak ne iz morja ker so 500 km stran, verjetno je kaksna slana podtalnica zelo globoko) in je ful uzival, smo ga tud malo pod vodo potunkali za sekundo pa se nic ni pritozeval, pa kar naprej je lizal tisto sol z obraza, res ne vem ce je blo zdravo da je zauzil toliko soli (glede na to da hrane sploh nic ne smem solit). No, rekli so da naj mu dam dovolj vode potem za popit, pa ni blo nobenga problema.
V cetrtek smo pa zaceli en tecaj plavanja oz.rekreacije v vodi, da se malo navadi vode, pa je blo fajn. Mamo dvakrat na teden po eno celo uro, ampak je kar dolga tako da bom naslednjic verjetno samo kaksnih 30-40 minut ker je ratal ful zaspan ze vmes.

Spat hodi izredno pozno (od 1 do 2 ponoc), ampak potem spi neprekinjeno do ene 9h, pa se pol kaksni 2-3 ure, ko popije mleko. Sem se ze kar navadla hodit tako pozno spat, tukaj je itak vse bolj pozno pa vecerjamo ob 9h. Sploh ne vem kako bi ga prej uspavala...se kadar je zaspal ob 11h al pa polnoci se pol zbudi in je cist naspidiran. Zaspi pa samo na josku ali pa s flasko, ampak zadnje dni pred spanjem hoce ravno josko. Vedno zaspi, ko ga moja tasca nosi pokonci v narocju, ampak nje pac ni tukaj da bi ga uspavala ob dveh ponoci ;)
Zaspi tudi v avtu, pa tudi v vozicku, ampak vedno manj.

Tako, tukaj je blo nekaj utrinkov, poglejte si slikce ce hocete pa lep pozdrav iz Buenos Airesa!

(odgovor članu zoey)
Neposredna povezava do sporočila: 2971
7.11.2010 16:29:22   
lenčy
pa imamo zobekuser posted image  včeraj smo začutli nekaj ostrega in smo čist veseliuser posted image

joj mi imamo isto probleme s spanjem, od 22h-23h zaspi in do 9-10h zjutraj, vmes se 1x zbudi. smo pa zdj s kolegico imele dva dni dolge sprehode in tista dva dni je spal brez zbujanja do zjutraj. ko se preselimo v mesto, bomo vsak dan na vezi tko da se že veselim. ampak res komaj čakam!

no lepo se imejte, pri nas dežuje in je kr smotano, ker ne mormo vn.

24.03.2010 ob 20.13 sva postala ponosna starša malemu Aleksu.
Rada te imava!!

(odgovor članu branka81)
Neposredna povezava do sporočila: 2972
8.11.2010 18:42:55   
Jassika
A dons pa spet štrajakmo al kako? user posted image Pa tako slabo vreme... user posted image

(odgovor članu lenčy)
Neposredna povezava do sporočila: 2973
8.11.2010 22:25:19   
zoey
Ja Jassika, moraš kaj napisat, ne se samo pritoževat, ker ni nič napisano user posted image Drgač nam gre pa res malo slabo user posted image Ampak meni ne znaša, mulc je zahteven za cel oddelek user posted image Pa tole vreme tudi ne prispeva k inspiraciji user posted image
Danes nama je že ob 5h pobruhal celo posteljo, tako da sem takoj imela za 2 stroja robe. Je zeksal celo flaško, ni šans, da bi se mu jo vzelo, dobi mini histeričen napad, potem se je pa na brzino dvignil, ker je šel takoj v akcijo in je kar poletelo iz njega. Tako da jaz nisem spala od 15 do 5h, mali pa je poflikal ene 2x po 20 minut (ja ja, vem, norc na spanje user posted image ) in potem je popoldne končno kapituliral in odspal 2h, rekord vseh rekordov. Ampak do takrat je bil pa sitka ritka 100 na uro, pa ravnotežje je imel ful slabo, sva bila na obisku, pa je še njihov parket pobliže spoznal. Bz je past na peno, a ne. Tako da je bil precej naporen dan. Pa jaz sem še zmer bolj slaba, tako da potem nisem šla na koncert od Stinga, pa sem imela že pol leta karto user posted image Ampak mi ni vredno, da bi potem še bolj zbolela, pa tudi uživala ne bi tolko, ker sem ful hripava pa ne morem pet. Pa mogoče bi ga s kašljanjem preglasila user posted image

Sneguljka - dejstvo je, da imaš ful lepega sina user posted image Res je kjut. Pa taprav žurer user posted image Pa fovš sem vam za poletje user posted image

NM - grda mama še zanemarja 2 zoba svojega sina. Če mi rata, mu dam pred spanjem malo vode za popit, pa kupila sem mu neko gumi ščetko (3 so v paketu, ta je 1.) in si sam umiva. Hud je, vem user posted image Sem mu malo podrgnila, potem pa mu dala v roko in zdaj si umiva zobke in masira dlesni in mu paše. Ampak to dela čez dan, ne zvečer. Ful mu ne morem s kako gazo po ustih šarit, ker mi je tak jek občutek user posted image Šotorčka mu še ne bomo kupili, ker vse demolira. Zdaj pač ob vsem vstaja in rabi malo več opore, v šotorčku bi se razbil.
Uspavanje je še vedno ležanje zraven in stiskanje, po tanovem pa mu je treba še kaj brundat. Danes mi je pa zaspal v mehki nosilki, ko sem ga v dežju nesla na sprehod. Ampak ni šans, da ga potem prestavljam in bi spal naprej. Se mi zdi, da je to kake 3x uspelo user posted image

Čestitke vsem za nove zobke user posted image

http://www.foto-as.com/wp/

(odgovor članu Jassika)
Neposredna povezava do sporočila: 2974
8.11.2010 22:43:21   
strumf
pismo napišem cel sestavek pa me vrže ven user posted image user posted image user posted image user posted image .

vreme je res bilo danes bedno, zato greva jutri se kopat v čateške-jih imam čisto blizu 5 km stran. greva prvič ker je imel poleti vnetje mehurja pa se nismo smeli kopati. bomo videli jutri kaj bo delal v veliki banji user posted image user posted image user posted image .

še vedno smo brezzobi, tudi nobenih znakov ne kaže-sitnobico je nekje pozabil.spimo čisto ok, zbudimo se enkrat okoli 3-4, ga podojim,pa do sedmih. drugače še na vmes, če dudo pogreša pa to hitro rešimo.

bodite pridne

(odgovor članu zoey)
Neposredna povezava do sporočila: 2975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  117 118 [119] 120 121   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  117 118 [119] 120 121   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?