moci
|
jutro, pri nas je izredno stanje. zdaj pa sploh ne vem več, že prvič je po cepljenju postal začasno drug otrok čakamo zobke, pa nič, ne čutim jih, lička so rdeča, slina v potokih, ne je, samo doji se in joooooka. podnevi, ponoči. si govorim, da bo minilo, pa sem že kar obupala. danes ne greva na vadbo k andreji, brez veze, če še v naročju joče. sicer pa moram povedat, da je vadba pri njej zdaj čisto druga reč, kot takrat ko so hodili oktobrčki. mamic z otroci je veliko, se mi zdi, da nas je bilo 7, otoci jokajo, vadbo vodi ena mladenka, ki je vsaj 4 mesece noseča, andreja pa hodi mimo, kot da nas ni. sem kar razočarana. mi je žal, da sem plačala. pa še poceni ni. 15 eur stane ena vadba. frrrr, a compshop ima pogosto akcije? jaz imam že 2 tedna slike v šiški, pa jih še nisem šla iskat. tu imam pa še en cd, kar precej slik, potem bom pa počakala akcijo :P pikapolona, jaz se tudi pogosto spomim tiste jeseni. letos je res eno sranje. še po mah ne moreva z zojo. mi gremo v petek za 3 dni v terme, upam, da bo šlo. si ne predstavljam popolnoma zoja se pa zelooooo veseli.
|