Še ena T
|
VSE POHVALE PORODNIŠNICI KRANJ!!!!! Sem rodila tam pred dvema mesecema in moram povedati, da je bilo vse proti pričakovanjem dobro!!! Sem iz LJ in prvič sem rodila pred 4 leti v Postojni, zato lahko primerjam. V drugo se mi je malo bolj mudilo, sem imela že kar nekaj časa pred porodom blage popadke, zato sem se odločila, da grem tokrat v Kranj, ker je bližje. Primerjava: V Postojni: prerezan presredek, bolel še par mesecev, pritiskali so mi na trebuh, ni bilo navodil za pritiskanje, dve sva rojevali v porodni sobi, na oddelku tri v sobi, osebje prijazno, nočni počitek, ko ti oni pazijo na otroka, mi je izredno koristil... Imela sem EA, zelo zadovoljna. V Kranju: nič rezana, zelo malo šivana, babica odlična, porodna soba zelo moderna (baje je samo ena taka), na oddelku dve v sobi, osebje prijazno, a vse moraš od začetka delati sam, samo prvo noč so mi popazili na otroka za tri ure... Imela sem EA, zelo zadovoljna, ker so mi malo manj dozirali in sem lahko še bolj sodelovala pri iztisu, protibolečinskih sredstev drugače baje sploh ne dajejo, tudi z umetnimi popadki ne silijo...V glavnem zelo zadovoljna, če mogoče rodim še kdaj, grem v Kranj!!! Je pa res, da je v vsaki porodnišnici veliko odvisno od sreče - povsod so tudi kakšne čudne sestre in babice, na žalost tudi zdravniki ampak večinoma so zelo OK v obeh porodnišnicah. V obeh porodnišnicah pa se lahko zgodi, da zmanjka materiala, ker je pač taka gužva, pa tudi malo šparajo, zato si le prinesite kakšne vložke Vir s sabo, pa rezervno brisačo, če jih ravno zmanjka. Tudi nastavke za dojenje in lastno dudo, če se tako odločite, imejte s sabo, ker tega materiala primanjkuje. Spalne srajce so stare 30 let, a to me ni nič motilo Hrana je pa v obeh porodnišnicah super, čeprav zelo različna. V Postojni dobiš tudi kakšno dobro pico , v Kranju te pa razvajajo npr. z roladami Tako da lahko rečem, da je porodnišnica Kranj zopet na dobrem glasu v zadnjem času - so se zelo popravili, vsaj glede na to, kar so nekatere pisale na začetku te teme.
|