hel32
|
Hojla Da še jaz napišem svojo zgodbo Midva sva bila, dokaj stara, ko sva se spoznala, on 29, jaz 30 in z enim otrokom. Ko sva se spravljala skupaj, je bilo treba najprej službo menjat, da sem imela bližje, nato sva imela v planu, da počakama kako leto, da dobim za stalno, in potem v akcijo za novim članom, pa ni bilo od tega nič, ker sem, zaradi narave dela, morala, prinesti potrdilo o nosečnosti, so me odpustili in tako sva se odločila, da bova, glede na najina leta, kr poskusila nardit enega , no, uspelo je v drugem poskusu tako sem bila že v 3 mesecu, ko sem zadnji dan delala, nato sem pa bila do poroda v bolniški. Ko je bil Lukas star ene 6 mesecev, pa sva že začela razmišljat o naslednjem , no od pogovora k dejanju sva šla maja in tokrat nama je uspelo v prvo , kr, takoj v prvem in edinem poskusu, saj sama sem vedno čutila, da sem zanosila, sam moj ni vrjel, sem nardila test, in jasno, bil je +, smo pa od lani, do letos, imeli v ožji družini kar 7 novorojenčkov . Opremljanje: mi smo zadnje mesece, ko jaz ne dobivam nobenih dohodkov bolj na psu, tako, da praktično, za novega člana imamo vse, Lukas in Tjaša dobita novo sobo, nadstropno posteljo smo že kupili, manjkajo še jogiji, posteljnina, nove tapete in novo okno, in, seveda, nove zavese, začnemo decembra. To bomo nardili bolj za prvo silo, kajti, čez 1 leto imamo nov projekt-gradnja hiše, nove, večje, da bojo imeli vsi 3je otroci svoje sobe, in več prostora za igro, imamo pa veliko parcelo, in bomo gradili, kr zraven stare hiše, ko bo končana, pa staro podrli, v luknji od hiše bi pa naj nastal bazen-zidan