|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarke 2011 II.del
6.11.2010 14:01:57   
hel32
Hojla

Da še jaz napišem svojo zgodbouser posted image user posted image  Midva sva bila, dokaj stara, ko sva se spoznala, on 29, jaz 30 in z enim otrokom. Ko sva se spravljala skupaj, je bilo treba najprej službo menjat, da sem imela bližje, nato sva imela v planu, da počakama kako leto, da dobim za stalno, in potem v akcijo za novim članom, pa ni bilo od tega nič, ker sem, zaradi narave dela, morala, prinesti potrdilo o nosečnosti, so me odpustiliuser posted image  in tako sva se odločila, da bova, glede na najina leta, kr poskusila nardit enega user posted image , no, uspelo je v drugem poskusuuser posted image tako sem bila že v 3 mesecu, ko sem zadnji dan delala, nato sem pa bila do poroda v bolniški.

Ko je bil Lukas star ene 6 mesecev, pa sva že začela razmišljat o naslednjemuser posted image , no od pogovora k dejanju sva šla maja in tokrat nama je uspelo v prvouser posted image , kr, takoj v prvem in edinem poskusu, saj sama sem vedno čutila, da sem zanosila, sam moj ni vrjel, sem nardila test, in jasno, bil je +, smo pa od lani, do letos, imeli v ožji družini kar 7 novorojenčkovuser posted image user posted image .

Opremljanje: mi smo zadnje mesece, ko jaz ne dobivam nobenih dohodkov bolj na psu, tako, da praktično, za novega člana imamo vse, Lukas in Tjaša dobita novo sobo, nadstropno posteljo smo že kupili, manjkajo še jogiji, posteljnina, nove tapete in novo okno, in, seveda, nove zavese, začnemo decembra. To bomo nardili bolj za prvo silo, kajti, čez 1 leto imamo nov projekt-gradnja hiše, nove, večje, da bojo imeli vsi 3je otroci svoje sobe, in več prostora za igro, imamo pa veliko parcelo, in bomo gradili, kr zraven stare hiše, ko bo končana, pa staro podrli, v luknji od hiše bi pa naj nastal bazen-zidanuser posted image user posted image

TJAŠA 11.8.1998 3050gr,52cm
MARKO LUKAS 6.9.2009, 3830gr, 51cm
MAJA LUCIJA 9.2.2011, 3800gr, 52cm

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 751
6.11.2010 14:09:58   
Nina33
IZVIRNO SPOROČILO: Nina33
Dost user posted image .

Tetra plenic - ta velikih ( 80x80 pomoje). Jaz sem imela (imam) še ene 5 malih (40x40) in 5 srednjih (60x60). Čez glavooo! Itak se jih pogosto pere.

There's nowhere you can be that isn't where you're meant to be. ~~John Lennon

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 752
6.11.2010 15:31:29   
tamy82
Ah klopa sem itak lahko dobila kjerkoli (cunje, čevlji, pes ...), tako da nima smisla ugotavlajt od kje je prišel user posted image važno, da je vse ok, da sam ga pravočasno vidla in utopilauser posted image

hel32 tale načrt za hišo se pa fajn sliši! user posted image Ti žeim tudi, da se čim prej uresniči user posted image

Midva sva pa danes malo prišparala pri kosilu in sva šla k mojim user posted image najboljše od tega je, da ni blo treba posode pomivat user posted image
Sicer pa pri nas megla, malček dež pada ... tako da nimam niti najmanjše želje za kakšen sprehod danes user posted image

(odgovor članu Teyla)
Neposredna povezava do sporočila: 753
6.11.2010 16:23:19   
meta21
IZVIRNO SPOROČILO: Patrisha

user posted image tnx meta21, se mi je zdelo ja, da nebo kaj uporabno, mam sicer tocno 2. Bom pa kupla rajsi vec plenic... a jih bo za zacetek dovolj 20?

Če ti ne bo treba široko povijat boš imela po mojem dovolj. No, odvisno kako pogosto boš prala. Enih 5 na dan jih že rabiš ... Pod glavo v vozičku, v postelji (ali kar prevleka od pouštra), v ležalniku, za kupček podirat, na previjalni (ali podloga za enkratno uporabo), za kopanje ... No, saj nekatere so lahko za več dni, če niso pobruhane, poslinjene ali pokakaneuser posted image

(odgovor članu Patrisha)
Neposredna povezava do sporočila: 754
6.11.2010 17:12:38   
cukica
Vidim,da nisem edina,ki je imela probleme z zanositvijo.Ja pri nama je bilo pa tako,da so mi leta 2005 odstranili oba jajcevoda,ker sta se mi zarodka razvijala v njih.Tako,da nisem imela nobene možnosti po normalni poti zanositi.Bo pa sedaj bolj veselo.
Očetovstvo greste lahko prej podpisat na socialno in,ko rodiš samo pokličeš na center in oni pošljejo vse naprej na matični urad,....

17.01.2011 Nejc

(odgovor članu Teyla)
Neposredna povezava do sporočila: 755
6.11.2010 17:38:52   
samsara04
Dober dan oz. že skoraj večer!

Zadnje dni pa je Obala brez sonca in je tako tudi počutje...kar spala bi user posted image Je pa res, da se zbujam že okoli 6h, ker dete tok brca in me ne pusti spati.

Drugače pa sem še pred tremi leti trdila, da se nikoli ne bom poročila oz. imela otrok. In ravno ko sem zaključevala zadnji letnik faxa v Kp in se že napol vračala domov, na Koroško, sem preko FB-u podobne spletne strani spoznala mojega. Zavedle so me njegove besede, da ima rad off-road. In ker me zelo privlačijo adrenalinske stvari,sploh nepreizkušene, ni bilo druge in sva se dobila. Vendar sem bila prepričana, da ne želim več kot prijatelja. Pa sem ga sčasoma dovolj spoznala, da sem vedela, da je to to...da obvlada gospodinjska dela (ne pa tako kot moji bivši, ki so v meni iskali le nadomestek mame, da o user posted image sploh ne govorim). Letošnjega maja, ravno v času ovulacije, pa sva dva dni zapored bila nepazljiva in to je bilo dovolj. Sicer bi kamot še počakala kak mesec, da bi v miru prenovila stanovanje. Oktobra sva se poročila, vendar zaradi pomanjkanja časa in denarja nisva šla na poročno potovanje. Se pa v roku dveh tednov seliva v novo oz. prenovljeno stanovanje user posted image in nato začneva kupovati za bebico.

Sem pa v četrtek na šoli za starše (imeli smo predavanje o varni vožnji) vprašala policaja za mnenje glede parkiranja, pa mi niti ni znal odgovoriti. Kako bom, v primeru, da bom šla sama z bebico v kak nakupovalni center, parkirala oz. si zagotovila dovolj prostora, da bom lahko iz avta izvlekla lupinico oz. voziček? Naj pred parkirplacom ustavim, postavim voziček z bebico ter nato parkiram ali kako? No, lahko lupinico z bebico postavim na havbo avta in nato zapeljem na parkirplac. Veste, da ne mislim resno, samo res ne vem, kako bo to šlo. Bom hodila v trgovine dosti zgodaj, da bo na voljo dovolj parkirplacov ali pa samo v tiste centre z velikimi parkirnimi prostori...ah, da ne govorim o parkirplacih v Piranu user posted image Kako ste se znašle ve, ki ste že mamice?

Lep večer vam želim in lepo se cartajte user posted image

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 756
6.11.2010 17:41:10   
ninchi9
Lahko tudi jaz pristavim svoj lonček???

Spočetje - trudila sva se 2,5 leti, nazadnje nama je uspelo s Klomifenom v 1. krogu. Začela sva delati na bebici, ko sem bila stara 22 let. Vedno sem vedela, da ne bo šlo zlahka, ker sem imela res skoz težave (ciste, vnetja, zelo boleče menstruacije, predolge menze, ali pa vmes kakšne sploh ni blo). Glede na to, da ima moj fant enega sina že iz prejšnje veze, mi je bilo takoj jasno, da sem jaz "krivec" za neplodnost..

Potrebujem nasvet - midva s partnerjem sva prijavljena vsak na svojem naslovu, živima pa na čist tretjem naslovu. Torej tamalega ko se rodi prijavim na moj naslov?? Kaj bi bilo boljše, če se vsi trije prijavimo na isti naslov (stalno prebivališče)??? Ampak potem ne bom mogla izkoristit ugodnosti, ki bi jih drugače imela za plačilo vrtca, otroški dodatek, ..... Kaj mislite ve???

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 757
6.11.2010 18:25:23   
Teyla
Zdravo punce.

Midva sva šla pa na sprehod v Tivoli, nahranila sva dve veverici in ptičke. Potem pa je še moj mene nahranil in me peljal v Dabudo (azijska kuhinja). Sva bila oba prvič in je bilo res dobro. user posted image

Ninchi9 to tuide mene zanima. Midva sva tudi prijavljena vsak v svojem kraju, živiva pa v najemu, pa nisva prijavljena. Kako zdaj otroka prijavit, ker mdiva bova tu ziher še kako leto. user posted image

Nekaj utrinkov z današnjega sprehoda je tule:
Nek ptiček (menda slavček?)

user posted image

Sinička user posted image

user posted image

Jaz in ena zelo pogumna (ali pa zelo lačna) veverička user posted image

user posted image

Moj in pa ista pogumna veverička user posted image

user posted image

(odgovor članu tamy82)
Neposredna povezava do sporočila: 758
6.11.2010 18:34:39   
trsica
IZVIRNO SPOROČILO: ninchi9

Potrebujem nasvet - midva s partnerjem sva prijavljena vsak na svojem naslovu, živima pa na čist tretjem naslovu. Torej tamalega ko se rodi prijavim na moj naslov?? Kaj bi bilo boljše, če se vsi trije prijavimo na isti naslov (stalno prebivališče)??? Ampak potem ne bom mogla izkoristit ugodnosti, ki bi jih drugače imela za plačilo vrtca, otroški dodatek, ..... Kaj mislite ve???

Če sta na tem tretjem naslovu tudi uradno prijavljena začasno, potem ne bosta mogla nič uveljavljat, ker se že iz tega vidi, da sta skupaj. Če pa sta vsak na svojem naslovu, se pa lahko gresta "lažno samohranilstvo" in podobno. A menda po novem letu stopi v veljavo nov zakon, ki bo menda uredil te lažne zadeve, tko da ne vem, koliko bosta lahko še kaj naredila. user posted image

(odgovor članu ninchi9)
Neposredna povezava do sporočila: 759
6.11.2010 19:12:40   
hayabusa
IZVIRNO SPOROČILO: HoneybeeMaja
Glede priznanja očetovstva vnaprej...nisem vedela,da je to sploh možno,hvala za informacijo,mi lahko še katera razloži,kako to poteka.Hvala!

Ziher je katera že napisala in se bom ponavljala ker berem od tam kjer sem včeraj zaključla...
Midva sva oba šla na CSD, moj je dal emšo, napisali so izjavo da potrjuje očetovstvo otroku, podpisal, vsk je dobil eno kopijo in sva šla domov, rešeno. Je pa res, da ker sva imela vse to prej rešeno, po rojstvu nisva imela nobenega letanja, jaz sem s sabo v porodnišnico vzela kopijo (ki je sicer nisem potrebovala) in so si tam zabeležli podatke, bojda smo zato dobili rojstni list in davčno po pošti (ne vem, BAJE), če ne je treba to še naknadno rihtat (ne vem pa če oboje al samo rojstni list)

IZVIRNO SPOROČILO: d3lfink4
Aha, in še to - hayabusa - glede vnetja ušeskov...

KUPIM!!!!!!!!!!!! Tudi če je dražje ker mi je prav grozna ta situacija, se bojim da bo točno tako kot si napisala za kolegico. Sem nekje že slišala za Tea tree ampak samo za ime, kje kupim?????????
Sprobam vse, samo da bo otroku bolje. Danes ponoči smo bili pol noči auf (moj je prišel zvečer domov). Otrok se je pol noči drl, jaz pa cmerla ker sem bla nemočna. Dan smo koliko toliko pregurali ampak pomoje bo ponoči spet napeto. Za nagrado ji rineta ven še 2 zobka hkrati

IZVIRNO SPOROČILO: tamy82

meta21 zadnjih treh mesecev nisem še preživela, tako da ti bom potem povedala ali so se mi vlekli  verjetno res komaj čakaš, da greš rodit. Čeprav se šele s tem zares začne cela zgodba 

To še ni najhuje, najhuje je to, da komaj čakaš da greš rodit (ker komaj čakaš da boš držal svojega otroka v naročju, ker se ne moreš pripognit, ker hodiš ponoči na wc, ker te otrok uporablja za boksarsko vrečo...) v,es pa cel kup žensk že rodi in deli svojo srečo s tabo, pol šele komaj čakaš!

(odgovor članu HoneybeeMaja)
Neposredna povezava do sporočila: 760
6.11.2010 20:24:49   
hayabusa
Hayabusa, naj se pikica čimprej pozdravi . Olje čajevca pa res zelo hvalijo, pa še ena naša domača rožca je res fina za takle, samo se imena ne spomnim .

Hayabusa, naj se pikica čimprej pozdravi user posted image user posted image user posted image . Olje čajevca pa res zelo hvalijo, pa še ena naša domača rožca je res fina za takle, samo se imena ne spomnim user posted image .

Za vsako bolezen, rožca rasteuser posted image Netresk se imenuja ali ušesnik, ga mam celo doma.Ampak sem včeraj vprašala dohtarco in je rekla da pri tako hudem vnetju kot je pri nas ne pomaga, je pa bojda full fajn pri nežnem vnetju ali razdraženosti oz. čist na začetku ko se začne to kuhat.

IZVIRNO SPOROČILO: samsara04
Drugače pa sem še pred tremi leti trdila, da se nikoli ne bom poročila oz. imela otrok.

Jaz tudi!user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: samsara04
Sem pa v četrtek na šoli za starše (imeli smo predavanje o varni vožnji) vprašala policaja za mnenje glede parkiranja, pa mi niti ni znal odgovoriti.

Se boš že znašla! Moram rečt da dokler nismo imeli dojenčka o takih stvareh nisem razmišljala. Pač ven zlezešuser posted image no, je pa bil zadnje mesece v nosečnosti včasih tudi to problemuser posted image Sem pa potem ugotovila, da imajo pred Ikeo parkirišča za vozičkarje- go ikea go! pa tud pri nas sem pred enim mercatorjem to vidla, ampak drugo pa je kako to ljudje upošetevajo (če parkinga za invalide ne, kaj bi šele to)

IZVIRNO SPOROČILO: ninchi9

moje mnenje- prijavi otroka k sebi in izkoristi kar je možno!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 761
6.11.2010 20:41:36   
FoxyLady

Čer!

da vam še jz opišem najino zgodbo s spočetjem. Zanosila sm z IVF-ET in to v tretjem poskusu.Res pa je ,da je trajalo celih 8 let ,da zdaj čutim brcike. Probleme pa sva mela oba, jz zaradi vnetji jajčnikov ,moj mož pa je mel počasne spermije.Tako ,da je pri nas še toliko večje veseljeuser posted image .

Mene je pa zdej no že 3 dni muči nespečnost.user posted image Čez dan se mi pa drema.

(odgovor članu hayabusa)
Neposredna povezava do sporočila: 762
6.11.2010 21:18:42   
zasi
Vidim, da teče debata o tem, kako so nastali ti naši čudežni pluseki. Naj še jaz povem najino zgodbico.
Lani jeseni sva si z možem zaželela družbe. In uspelo je po 2 mesecih truda nama je uspelo, kar sva izvedela prav na božični dan. Vendar je žal 6.1. najina sreča splavala po vodi zaradi spontanega splava. Kasneje sva pričela ugotavljati, da je najverjetneje prišlo do tega, ker sem jaz ravno v dnevih, ko sem zanosila, bila cepljena proti novi gripi. Nikoli sicer ne bomo mogli dokazati zadeve, ampak glede na to kako so se zadeve po dnevih poklopile, bi skoraj verjela, da je imelo to nek vpliv.

In potem, ker nisem bila na čiščenju, sva že takoj po naslednji menstruaciji pričela na novo. In nekako ni hotelo ratat. Vsi so mi govorili, da zato ker preveč mislim na to, in ker se non stop sekiram, če bo ali ne bo. Potem pa je prišla pomlad, ko sem bila noro pod stresom (učila sem se za strokovni izpit, pred vrati je bila poroka svakinje, mamin in taščin abraham)... v glavnem grozno sem bla pod stresom, ker se mi je v enem mesecu nagrmadilo vse. In vsi so mi govorili, da ko si najbolj nervozen, takrat tudi zanosit ne moreš. In jaz sem sama sebi rekla, da zdaj pa res ne morem zanosit zaradi vsega tega in dejansko popolnoma odmislila otroka, češ saj bo potem junija, ko se zadeve umirijo priložnost za to. Potem pa, glej ga zlomka. Prav v najbolj stresnem času sem zanosila. In to me je tako presenetilo, saj res nisem pričakovala, da sem se potem na dekliščini od svakinje (ki sem jo jaz organizirala), po zelo dolgem času precej napila. Čez dva dni pa zvedla da sem noseča. Zaradi česar me je kr panika zgrabila, ampak so mi potem rekli oziroma sem prebrala, da če se ti to zgodi enkrat, ni neke hude panike, čeprav pa vseeno ni blo fajn.

V glavnem, zanimiva zgodba. Najin otrok je torej plod zelo stresnega obdobja.

(odgovor članu FoxyLady)
Neposredna povezava do sporočila: 763
6.11.2010 21:45:36   
Mišyka
Pa smo praznovali že 3.RD našega pobalina! Jutri natanko bo dopolnil 3 leta. Tko da sem dons čist izmučena, dopoldne sem pospravljala in pucala, mali itak ni spal, potem pa so prišli obiski. Tko da naše bebice v trebuhu nisem še nič čutila razen zjutrej ko sem se zbudila (ob 5.30 je bil naš mali veliki mož že buden), ker sem bla cel dan v akciji.

Midva sva najinega 3-letnika imela "v delu" celih 9 mesecev in ko sem bla že naročena pri svoji G na pregled, da se malo pogovoriva okoli tega, sem na pregled prišla že noseča. Pri naju je bila po mojem mnenju kriva samo psiha.
Sedaj, drugič pa je uspelo takoj, še dobro si zares nisva zaželela in evo ti ga na, M od nikjer user posted image  tko da sem kr rabila en čas, da sem sprejela, da sem noseča.

Tistim, ki ste se dolgo trudile, da ste zdaj tukaj med februarkami, iskreno privoščim in čestitam, ker vem, da res ni fino vsak mesec upat in potem obupat... razmišljat kaj je narobe, vse postane preveč obremenjujoče. Vem pa tudi kako je, če ti rata takoj. Tko da jst imam v bistvu obe izkušnji, čeprav mislim da pri meni tudi prvič ni bil razlog fiziološki (tako kot pri nekaterih izmed vas), temveč psihološki.

Slinčki - mi smo jih rabili non stop od starosti 1 meseca dalje, ker je mali non-stop polival, do 11.meseca. Sva bla na koncu še na pediatrični zarad tega. Skratka polival je, tudi potem po gosti hrani, ves čas smo brisali, tko da so nam slinčki prišli ful prav, ampak tisti čist ta kratki. Upam da tokrat ne bo potrebno...

Tetra plenice - tudi teh smo ogromno preprali ravno tako zaradi tega polivanja in brisanja.

Zdej pa v horizontalni položaj...

LAHKO NOČ!

IAN 7.11.2007
NEŽA 27.2.2011

(odgovor članu zasi)
Neposredna povezava do sporočila: 764
6.11.2010 22:02:25   
trsica
Evo, uradno priznavam, da sem čudna. user posted image Sva z možem šla v lokal, kjer sva bila včasih redni stranki. In jaz sem naročila deci refoška, mož pa kakav. user posted image Da ne govorim o ostalih okrog naju. Jaz sem bila edina, ki je naročila alkohol. user posted image user posted image
BTW. Lastnica mi je ponudila oblekce za punčko. Jih je ravno hotela stran zabrisat. user posted image

(odgovor članu Mišyka)
Neposredna povezava do sporočila: 765
6.11.2010 22:03:24   
trsica
Mišyka, čestitke malemu velikemu možu. user posted image

(odgovor članu trsica)
Neposredna povezava do sporočila: 766
6.11.2010 23:04:13   
Nina33
Čer!
Mišyka, čestitke malemu velikemu Ianu  user posted image user posted image user posted image user posted image !!!
Tršica itak de sta čudna user posted image . Pa v teh letih user posted image . Jaz pa nisem bla zuni zvečer že od rojstva prvega pobča - no, tko kt vidva, drgač se je že zgodilo user posted image . Super za oblekce - pa pravjo, de smo Gorenci ohrni user posted image .
S temi slinčki in plenicami je res pr vsakmu drgač. Mi jih na srečo res nismo rabil več kot sem zgori napisala (čeprav sem imela vsaj 20 velikih plenic več - še "mojih", iz sedemdesetih let user posted image , mal nostalgije ne škodi user posted image ,  slinčki so pa večinoma vsi še "moji").
Vse, ki ste se "načakale" za tele naše pluske: user posted image . Se pa tut meni zdi, de je v večini primerov (ne vseh, seveda) psiha glavni faktor. In je stres zato tolikokrat pozitiven - ker končno ne razmišljaš o tem, kako bi rada, da bil v tebi še en več user posted image . Nama je v prvo med selitvijo čist "po nesreči" ratalo (najboljše "napaka" ever user posted image ), pa tut to pot, ko smo bili na morju, je blo zgleda ravno prav stresno user posted image (če sem iskrena sem ravno dol razmišljala, de mogoče se pa res nč ne mudi, ker pr takmu živcu si res nisem še enga predstavljala - dopust je itak po user posted image neki čist neprepoznavnega, vsaj zaenkrat in pač pri nas user posted image ). Sem 100%, da ne bi bila februarka, če ne bi šla na morje maja user posted image , že tako me je tiste tri mesece (sej vem, ni veliko, al men se je zdelo) vsakič sprot M v jok spravila. Sem pa tudi junija bila zihr, de ne bo nič - me je dan pred pričakovano M tako boleti vse začelo, da čez teden unemu plusku skoraj verjet nisem mogla. In sem, seveda, spet jokala user posted image .
FoxyLady - pr men je isto, no podobno. Čez dan bi zaspala v stoje (če bi mi le pustili user posted image ), zvečer pa... no comment user posted image . Eh, bo že, se zgleda res že mal "pripravljamo". Jaz že skor od štarta user posted image . Na tak način user posted image .
Hayabusa, hvala za info o rožici, s temle mojim spominom bi se enkrat maja spomnila kako se mu reče user posted image . Upam, da bo tale noč mirnješa, naj male princeske ne matrajo več takole (no, pa tebe/vaju tut ne - je grozno, ko ne moreš nič pomagati svojemu ubogemu otroku user posted image ). Tele parkplace za vozičke sem pa tut jaz pred "našim" Mercatorjem vidla - in ponavadi so prazni user posted image . Tako kot uni za invalide - še mal bol pomoje, ker na teh pa še invalidi ne parkirajo. Tko de - upanje v ljudi ostaja user posted image .
Glede prijave bivališča za user posted image nimam pojma user posted image . Je pa baje po ene dveh letih skupnega uradnega življenja na istem naslovu (za partnerja seveda) tako, kot bi bila poročena. No, skori tako, de se razumemo. In če mislita ostat skupi (verjetno ja, ane?), bi bilo mogoče najbolje se skupi prijavit. Je bla pa pred časom že debata o teh "navideznih samohranilkah" in o preverjanju pa takem. Ne vem, jaz ne znam nič drgač kt po relcih delat - velikrat v lastno škodo, al taka sem user posted image . Očetovstvo sva pa tut midva kr dost prej uredila in smo tut oboje (rojstni list in davčno) zelo hitro kar na dom dobili. Čeprav na pošti z davčne piše, da jo lahko odpre samo naslovnik user posted image . In da je davčna tajnost, čeprav se vse skoz vidi user posted image . So naju prav nasmejali - vsaj enkrat user posted image .
Jaz sem pa glede neučakanosti mal čudna user posted image . Prav res se mi nikamor ne mudi user posted image . In se mi tut v prvo ni. Je pa res, da nimam kakšnih hujših "čarov nosečnosti". Je vsega po malem, al za moje pojme popolnoma znosno user posted image . In bi kar vlekla tole. Pa ne da si ne želim malega k sebi stisnt, smao vem, da bom spet ta trebuh in to pogrešala. Jaz bi kr vse naenkrat: ga imela v trebuhu in v naročju user posted image .
Teyla, de moj mali sine tole vidi, se mu odtrga user posted image user posted image . Že zdej mi (po svoje, seveda) razlaga, kako bosta z atije pozimi ptičke hranila in bo tkole roko stegnil pa bo ptiček gor priletel user posted image . In poj stoji čist pri miru (za dvoletnika čisto "mučenje" user posted image ) in drži rokico stegnjeno s tistim imaginarnim semenom gor in že zdej čaka ptičke user posted image . No, saj je dons laboda (končno) nafutral - včeri se ni dal motit med pašo po travniku, dons ga je pa en pes mal znerviral in se je odravil k vodi, mi pa za njim user posted image . Kje v Tivoliju pa najdeta te pogumne živalce? Ker imamo zdej super idejo za izletek user posted image .
Samsara, zanimiva zgodba, tale vajina user posted image .
Hel, fajna ideja, tale bazen user posted image . A bomo lohk kej na obisk prišle user posted image ?
Moj mali je pa v sanjah taka pričalica postal user posted image . No, sej v budnem stanju tut skoz neki žlobudra. user posted image
Tko, en lep večer, mirno noč (sploh vsem bolanim user posted image user posted image user posted image ) in najlepše sanje vsem!

(odgovor članu trsica)
Neposredna povezava do sporočila: 767
6.11.2010 23:15:30   
Teyla
Sem prejle mislila, da sme že ugasnila comp, pa ni bilo tako, tak da sem prišla še pofirbcat.

Nina33 Hm težko razložim točen prostor. Malce zavijeva na stranpota, recimo desno na koncu jakopičevega sprehajališča. Tam med drevesi se običajno splača malce pokukat, pa se gotovo kakšna najda. Potem jo moraš pa samo poklicat (nekako tleskneš z jezikom) in še počepneš, pa bo prišla. Rade imajo pa lešnike in orehe. Če pelješ malega tja, bo čisto navdušen, ti garantiram. user posted image

Zdaj grem pa še jaz spat. Me že dva dni nekaj ščipa okoli ledvic, pa mislim da več kot dovolj pijem. NI prijeten občutek, upam, da je vreme krivo.

lahko noč in lepe sanje vsem user posted image

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 768
6.11.2010 23:47:35   
Nina33
Teyla, mali ne bo samo navdušen - se bomo mogli kr ke preselt user posted image . Hvala za info, povej mi samo še, al je kakšne posebna ura - glede folka pa tko? Al jim je čist vseen - vevericam in ptičkom?
Upam, de bo nehalo ščipat - nč fletn, verjamem user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu Teyla)
Neposredna povezava do sporočila: 769
7.11.2010 11:42:21   
Teyla
Jutro user posted image

nina33 največ jih je zjutraj okoli 10 ure, midva sva bila pa tam včeraj ob pol dveh pa sta bile dve na tistem mestu, kar je že kar luksuz. user posted image
Hudič je, če jih zamudiš oz ko so nahranjene, ker gredo potem spat in takrat ni nikjer nobene, vendar se je to nama zgodilo samo enkrat ali dvakrat. Malo moraš biti potrpežljiv, pa včasih postat na mestu in pogledat v kakšno krošnjo. Ko te vidijo tako stat, že same pogruntajo, da imaš nekaj dobrega za njih. Včasih te pridejo tudi za hlačnico pocukat, nekatere so pa tudi bolj plašne sorte, pa si ne upajo zraven. user posted image

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 770
7.11.2010 13:37:05   
tamy82
Živijo punce!

Danes je pa bolj mirno tukaj user posted image

Mišyka čestitke tvojemu korenjaku! user posted image user posted image

Pri nas še kar vztraja megla, tako da je tudi razpoloženej bolj temu primerno user posted image no, bomo pač bolj spali in počivali danes user posted image Sej mam jutri telovadbo, da se bom vsaj malo razmigala user posted image Čeprav mi zadnje čase sploh ne paše več toliko migat kot prej, ker me kar kmalu začne špikat v trebuščku, tako da so tudi sprehodi bolj na izi in malo krajši. Jah ni kej, porod se res že bliža user posted image

(odgovor članu Teyla)
Neposredna povezava do sporočila: 771
7.11.2010 14:27:04   
petrap
ojla...

evo še najina zgodba o zanositvi user posted image

Da smo prvič zagledali plusek je trajalo 2 leti...malo psiha, malo moje težave...no za psihiranje je bil kriv predvsem moj prejšnji ginekolog, ki mi je rekel, da ne bom nikoli naravno zanosila in me je ves čas "pital" s klimofenom...končno sem se odločila, da se preselim k drugi gin in to je blo ena najboljših odločitev...že na prvem pregledu me je vprašala, kakšne preiskave je naredil prejšnji gin, da mi je lahko postavil tako diagnozo in sem odgovorila, da nobene...no ona je opravila pregled in mi povedala, da je vse tako kot mora biti in da bi mogla normalno zanosit...vseeno me je prijavila na HSG še isti teden in to je bilo to...takoj po HSGju sem zanosila user posted image to mi je tudi ginekologinja napovedovala, da ponavadi je tako, ker malo psiha popusti in je potem vse lažje...no že prej je pa tudi mož šel k dr. Rešu na pregled in je ta zatrdil, da boljšega "žrebca" ne bi mogla imeti user posted image user posted image user posted image user posted image

tako da smo prvič zanosili na morju za 1. maja! vedela sva, da za drugega otroka ne bova dolgo čakala, ker nisva vedela kaj naju čaka, ali bojo spet problemi ali ne...no niso bili user posted image ...za 1. maj smo zopet odšli na morje in tam sva se prvič odločila, da ne bova "pazila" in evo, nazaj prišli v povečanem številu user posted image ...na najino obletnico poroke, pa sva še izvedela, da bomo imeli dvojčke, tako da je bilo vse popolno user posted image ..evo to sta najini zgodbi...

aja...so pa nama sedaj prepovedali hodit za 1. maja na morje, ker se nas iz morja vrača vedno več user posted image user posted image user posted image

LIJA - 28.01.2009 (3860g, 53cm)

(odgovor članu tamy82)
Neposredna povezava do sporočila: 772
7.11.2010 14:52:30   
hayabusa
IZVIRNO SPOROČILO: tamy82
Mišyka čestitke tvojemu korenjaku! user posted image user posted image

Sem glih iskala katera se je hvalila s 3 RD ;)
Mišyka, vse najboljše tud z moje strani!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tamy82)
Neposredna povezava do sporočila: 773
   [Brisano sporočilo]
7.11.2010 15:07:46   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu hayabusa)
  Neposredna povezava do sporočila: 774
7.11.2010 18:39:18   
maurica
Ojla punce,

evo mene po enem tednu. Dopust je super pasal user posted image . Že zelo dolgo nisva bila cel teden skupaj.

Sem na hitro preletela, kar ste napisale - ste se pa načvekale user posted image

patrisha; tudi jaz imam tako blazino in sem jo tudi kupila v Avstriji. Je re super in si sploh ne predstavljam več življenja brez nje, sploh ponoči user posted image

Glede zanositve, ko je ravno debata; midva sva rekla, da bova po poroki začela počasi delati na temu, pa ko bo bo. No in je ratalo takoj v prvem ciklu user posted image . Sem bila res srečna.

Jutri midva začneva z materinsko šolo v našem ZD. Upam, da bo zanimivo!!

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?