|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  117 118 [119] 120 121   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del
5.11.2010 22:46:01   
gigi1
AAAaaaaa poštekala tisto na desni, ker sem edina na desni user posted image  user posted image  user posted image

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2951
5.11.2010 22:46:09   
pika.po
Rezultat izveste pravočasno user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pika.po)
Neposredna povezava do sporočila: 2952
5.11.2010 22:50:17   
miska73
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1

AAAaaaaa poštekala tisto na desni, ker sem edina na desni user posted image  user posted image  user posted image

A teb tud ker na kablu stoji?

Nč, grem en mal po kuhni popucat, dat še en stroj cot prat, pol pa spat. Mogoče še vmes sm skočim.

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2953
5.11.2010 22:51:53   
nokes
žabice, nočka, a se vidmo kej?user posted image

nokes

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 2954
5.11.2010 22:54:06   
lana08
Nore ste bejbe, za nekaj trenutkov mi je bilo malo bolje, potem sem pa vidla da ste naklofala več kot deset strani pa spet slabše, ampak ste face user posted image . Drugače stalno prisoten en čuden filing, da bo treba letet v kopalnico.

Mišmiš čestitke za super beto, naj bo en ali dva samo da bo vse ok. Jaz sem se naročila na UZ takoj po beti in sem bila tudi pri mojem G prej na vrsti kot v LJ. Za znake se nič ne pritožuj, še prehitro pridejo.

Nočko vsem.

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2955
5.11.2010 23:33:48   
hermy1
IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE

IZVIRNO SPOROČILO: hermy1

IZVIRNO SPOROČILO: hermy1

IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE

Mater, pir se mi hladi... user posted image user posted image user posted image

Mater, jesr sem pa mislila, da se reče pir se mi greje user posted image ?!

Boljš, da grem jest kr spat user posted image !!

Vsem nočko in sladke sanje user posted image !!

Ej hermy, če mam jaz glupe, ni treba tebi spat hodit. user posted image user posted image user posted image

No, prov pa nam še šla...sam otroka sem pa mogla pospat!
Sem poslikala današnji večer...sam ni za sem gor, če slučajno CSD kej sem špega...mi bodo še ubogega otroka vzel...pa tko smo se trudl zanj user posted image user posted image user posted image !!

Kot sončni žarek nas vsak dan razveseljuješ!

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 2956
6.11.2010 1:04:46   
Tanja_Jes
ooooo preden jaz pridem je že fajront user posted image ...se pa spomnem ob 1 zjutraj user posted image   je pa lepo vidit znane avatarje na kupu. Babe zakon ste!!!

mišek...čestitke za fuuuul lepo beto user posted image user posted image user posted image user posted image presrečna sem zate. Končno je prišel tvoj čas!!! Si se načakala, ampak čez 8,5 mesecev boš vidla da se je splačalo, da nisi vrgla puške v koruzo. Pobožaj svoje user posted image user posted image še namesto mene user posted image

Jutri je nov dan, pa če ustaneš al pa ne!

(odgovor članu hermy1)
Neposredna povezava do sporočila: 2957
6.11.2010 8:17:09   
loremi
Dobro jutro!

aaaaa? user posted image  a nisem jst včeri ostala tam nekje na strani malo čez 100? tole je pa cel romaaaaan user posted image , predno je meni uspelo prit čez tole, pa sem bolj kot ne šla napol čez user posted image
a mismis pa zna, vse bivše borke privleče na kup user posted image
zdej pa še vse spite, a ne? alo pejmo en kafetek spit! user posted image

user posted image

Jaz sem itak spet zadeta s tabletami user posted image , pripravljam štrudelj user posted image . Dans bojo pa tortilje za kosilo user posted image .

Pozdravčke vsem in lep vikend!

Po dolgih letih truda ... dvakrat noseča, dvakrat z dvojčki in dvakrat ostala brez njih. :*(

Mogoče mora pa ena izmed velikih želja ostali le želja :(.

(odgovor članu Tanja_Jes)
Neposredna povezava do sporočila: 2958
6.11.2010 8:22:17   
srečica17
Ja kej takega pa že dolg nisem vidla. Ženske 40+ zakon ste, SMO!
Kok ene energije , pa pozitivnih misli. Tole se res bere ko roman. Bi mogla ena k ma mal pisateljske žilice spravt u eno spodobno obliko:-))).....pa izdajat......user posted image

Vas bi pa tud jaz rada v živo spoznala.
Mendtem ko ste ve čvekale, sem jaz pridnouser posted image , zdej sem pa VSE za nazaj prebrala.

Super ste!!!!!

P.S. Tok so čvekale, da zdej vse spijouser posted image

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 2959
6.11.2010 8:47:16   
zarja1
Jutroooooo, pri nas tak sonček sije user posted image ........
Lep vikend srčice moje.user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu srečica17)
Neposredna povezava do sporočila: 2960
6.11.2010 8:50:03   
blanč
Jutrooooooooooo moje starkeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Daj vsakemu dnevu možnost, da bo najlepši v tvojem življenju!
(Mark Twain)

Pa smo po večih letih le dobili nagrado in to kar dvojno:):)

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2961
6.11.2010 8:52:40   
mismis
Dobro jutro vsem skupaj,

včeraj ste se pa načvekale za naprej in za nazaj user posted image user posted image user posted image

a veste, kaj je prednost teh postopkov in seveda potem nosečnosti?
ni mi potrebno zjutraj zgodaj vstajati, ker dedc poskrbi za kužona user posted image

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 2962
6.11.2010 9:18:27   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: miska73
Dogajanje pri nas je pa, da nas čaka operacija pri Rokcu.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 2963
6.11.2010 9:22:44   
hermy1
IZVIRNO SPOROČILO: srečica17

P.S. Tok so čvekale, da zdej vse spijouser posted image

Ne, ne...to pa nau držal...eni pa zjutraj ata na mamo!!!

Jutro vsem!!!
Evforija še kar drži, a ne user posted image ?!

Loremi, zdej je pa že čas, da glavo poštimaš...kmal boš spet na vrst user posted image ! Pa super za štrudel! jest grem pa dons rajš kar na dva obiska, pa bouser posted image !!

Kot sončni žarek nas vsak dan razveseljuješ!

(odgovor članu srečica17)
Neposredna povezava do sporočila: 2964
6.11.2010 10:14:10   
sonya1
Živjo bejbe !

Sem se komaj prebila čez včerajšnji čvek. Pol sem pa mal raziskovala, kdo je kdo , ker mi je bil pol osebic čisto neznanih, pa sem brala stare teme iz leta nazaj , pa še malo.
Joj, ljubice moje, jaz samo upam, da bo na tej temi takole še parkat letos, toliko časa, da boste vse prišle na vrsto. Kar tako delajte, kot je Miši, pa bo !

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2965
6.11.2010 10:20:54   
miklarom
dan vse skupajuser posted image

pišuka babnice sem rabla celo jutro da se tolk strani za nazaj prebrala, res ste face, pa še lepo je videti spet vse stare borke gor
mismis - a že dojemaš resnico in veselje, sem tko vesela da , pa še dva bosta , res ti privoščim vse najlepše.
ste pa sinoči imele pravo pivsko veselico tle gor, jest sem pa kr na čajčku in ospenu, bom pa za našo mismis spila pivce takoj ko se rešim tabletkuser posted image , ker na to  pa morem jaz tuk katerega ruknituser posted image , mogoče se boma pa celo 18. vidle, če se mi bo glih tko steklo, pa boma tedi kr nazdravle user posted image

miška73 - za Rokeca veliko pik pokuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
dejzič, blanč, nokes, bbpikica, gigi, lana08, zarja, tanja_jes, hermy,Loremi, .........in vse ostale pozdravče in poljubčkem vse in RVI , ŽELIM VAM LEP SONČEN DAN, PRI NAS LEPO SIJEuser posted image

< Sporočilo je popravil miklarom -- 6.11.2010 10:22:02 >

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu hermy1)
Neposredna povezava do sporočila: 2966
6.11.2010 10:30:36   
pikovit
OMG user posted image user posted image user posted image user posted image  kolk ste pa naklofale včeraj user posted image user posted image user posted image  Stari dobri časi user posted image

Dobro jutro user posted image

Mišmiš si se kaj spočila,upam,da si spala celo noč.
Podganca user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za Rokca.
Zarči pri nas pa še čakamo na sončka user posted image

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 2967
6.11.2010 10:41:41   
BarbiG
Dan. Mi smo se že pokakal, pobruhal, najedel, naspal. user posted image Zdej se pa igramo in mamici nagajamo, da ne more kosila kuhat tko k bi blo treba. user posted image

Drgač pa mismis, verjamem, da paše zjutraj še mal poležat. Sej zdej bo večinoma tko. Ker če me spomin ne vara, vse user posted image rade spijo. K si glih včeraj govorila, da nimaš nobenga znaka. A nisi bila včeraj strašno zaspana? To je že prvi nosečniški znak. Še en malček počakaj, pa si bodo sledili še drugi, tja do najlepšega znaka - brcik user posted image . Kar pa se tiče klica svoje G: tiste, k imamo svojga G v leonišču ne smemo klicat pred UZ-jem na kliniki. Ti pa lahko svojo že pokličeš in boš verjetno še pred UZ-jem v MB na vrsti.

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 2968
6.11.2010 10:41:41   
Fidolina
Jutrčkuser posted image ,
včeraj sem probala večkrat pridet na RR, da ti čestitam Mismis, za res lepo betouser posted image user posted image user posted image . Ma, je nekaj nagajalo. Uživaj in kar pusti dragemu, da sprehaja tvojega kužona user posted image .

Kako pa kaj ve, pupe - kakšno je jutro vaše user posted image
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 2969
6.11.2010 10:42:08   
Goldy
Upam, da vam nismo včeraj zvečer preveč nasmetile temo. Se opravičujem...user posted image

bbpikica - Naša Alja ima 17 mesecev, drugače pa sva v ponovnem postopku. To je na kratko vse....user posted image

lana08 - sem jst s Kredarce, aaa? Kakšne slabosti , pa to? Ziher nisem čist na tekočem....Razsvetli me!user posted image user posted image

mikla - helooo!!!

Čao bejbe, držte se in same pluske vam želim!!!!

Pa smo 4!!!

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 2970
6.11.2010 10:43:06   
BarbiG
Aja, a ni Noki včeraj nekaj omenjala, da bi blo fajn kakšno srečanje nardit? Jst bi sam prosila, da bi bla kakšna bolj zgodnja ura, da mismis pokažem kaj jo čaka. user posted image Zdej pa šibam nazaj k princeskama, k me že kličeta, pa še kosilo moram skuhat.

(odgovor članu Fidolina)
Neposredna povezava do sporočila: 2971
6.11.2010 10:44:13   
BarbiG
Oh ta moja pozabljivost. Zarja, držimo pestke, da tokrat slediš mismis. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu BarbiG)
Neposredna povezava do sporočila: 2972
6.11.2010 10:44:52   
miklarom
Goldy - helowuser posted image , kako kaj, kako daleč si že s postopkom

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 2973
6.11.2010 10:49:11   
gigi1
Jutrčk user posted image

Loremi pri meni nič glavoboljca user posted image . Jaz že od pol 8 špilam Fato user posted image

Pika.po in....rezulatat?????

Miša kako si mi danes, razen poležavanja?

Miklca user posted image  pocajti se čimprej.

Kje je Lana70? Jo misam že nekaj časa.

Fidi le zakaj se ni dalo priti na RR user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Goldy kakšnih 15 strani nazaj je seznamček...te bo razsvetlil user posted image

Zarči pri nas (še) ni sončka user posted image

Pupe moje včeraj sem uživala user posted image user posted image user posted image

Lupčke vsem

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 2974
6.11.2010 10:53:52   
gigi1
Blančika tebe še nič nisem zasliševala kako ste? Lupčke vsem user posted image

Zarči kje si unga smeškota snela, ki izginja?

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  117 118 [119] 120 121   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  117 118 [119] 120 121   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?