bušek33
|
pussycat za Lj vem, da so poroke ob sredah in sobotah. kako je drugje, ne vem. če pokličeš na upravno enoto, boš izvedela. wessna pa ne morem verjet na kakšnega si naletela. kriza, da kaj takega izjavi, da pa to izjavi nosečki, pa še huje ajtak ha ha svetovna slikca, direkt za nas sicer pa, ko opisuješ malo nazaj, podobno je bilo z nosečnostmi pri nas v službi, ko sem bila prvič noseča. cel kup kar naenkrat. so nas potem že zajebavali iz drugih oddelkov, da katera bo hotela zanosit, bo prišla k nam delat tincy90 super sta speljala, da vama je vseeno uz naredila pa tudi če se ni spola videlo, je fajn videt, kako rastejo jaz sem pa ful vesela, da nam je uspelo brez dude . upam, da do tudi pri drudem otročku tako. midva sva naredila orng poroko, sicer samo civilno, za najožje družinske člane in en kup prijateljev. tako po najinem okusu, ker je bil najin dan, z moderno muziko. pa si nisem nikoli želel poroke. no, če sem si že premislila, potem sva tudi orng vse skupaj speljala . in je bilo super, imava prekrasne spomine. lepe bušije imate moj je tudi že zelo velik. kilc pa ne bi javno objavljala, sem bila pa prijetno presenečena na zadnjem pregledu,da sem šla samo pol kile gor upam, da bo šlo počasi, saj imam zalogo od prve nosečnosti klaramay ja, nuhalne so za nami in bi se res lahko srečale, kot smo se pogovarjale. samo kje, smo natrosene iz vseh koncev. aja, ob priliki, ko boš seznam popravljala, mi lahko popraviš leta, emšo me danes spet tepe, zato upam, da ne zameriš, ker ti ne bom poboldala tega podatka vevercaV vesela zate, da si šla pravočasno k zdravniku in zdaj pridno počivaš. jaz tudi nočem panike delat in hodit k zdravniku, a včasih je pa le dobro in ni le panika v naši glavi. tako da bravo, da si se šla pokazat aja, še za nazaj, mako majic skoraj nisem uporabljala, najboljši so bodiji na preklop, povijalnih plenic nismo potrebovali-k sreči, sterilizator pa zelo malo, ker sva se na polno dojila. vse te stvari lahko dokupiš, ko ugotoviš, da jih potrebuješ. na začetku sva dokupila kar precej stvari v številki 56, saj sva večino dobila 62 in je bilo res preveliko. rodil se je z 52 cm in 62 je kar viselo na njem. je pa res, da zelo hitro rastejo in imaš na začetku eno cifro cca en mesec. pussycat ja, 68 je zelo veliko za novorojenčka, verjamem pa, da se tebi zdi zelo majčkeno, ko sedaj gledaš cotke saj se meni tudi moje zdravje gre na bolje, ni pa še čisto ok. hvala vsem za dobre želje špela naš je star 19 mesecev in vozička že nekaj časa ne uporabljamo, ali hodi, ali ga ati nese, ali pa vzamemo tricikel. enkratna in pufika čestitke tudi z moje strani za odločitev, vem, da ni bila lahka. skupaj z vama navijam in sem prepričana, da bo vse ok z vajinima bebicama paket za novorojenčka midva sva v prvo kar nekaj stvari za dojenčka dobila, kar nama je manjkalo sva izbrala v paketu, pošta je vse lepo dostavila na dom, tako da meni se je zdelo super. v drugo pa bova vzela denar, saj res vse imava, kar je tam pametnega. in ni res, da dobiš stvari po porodu!
< Sporočilo je popravil bušek33 -- 5.11.2010 9:48:07 >
|