|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ambulanta MB - 2. del
2.11.2010 17:34:36   
miklarom
lučkamučka -  super za dober rezultat in za stopkouser posted image user posted image user posted image user posted image , kdaj pa si bila danes tam k jest sem tudi bla že ob 9.00 pa sem čakala skoraj do pol dvanajstih, sem pa imela rumeno številko 14. katero pa ti

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu lučkamučka)
Neposredna povezava do sporočila: 876
2.11.2010 18:36:39   
latka
Jaz sem bila tudi tam že ob 9, sem imela številko rumena 7, sem pa imela dolgo karirasto srajco, sva pa z možem sedela čisto znotraj pri omaricah!

Jaz imam v torek ponovno UZ, tekočine je manj, so pa še vedno prisotne ciste, pa komaj so mi našli drugi jajčnik, tako visoko je bil,pa so že mislili da je izginiluser posted image !Skratka, še vedno imam špike Diphereline, imam pa krvav izcedek, kot menstra, sedaj pa ne vem če je možno, da bi dobila user posted image ?Bi pa morala danes imeti ET, če bi šlo vse kot mora, sem še vedno žalostna!user posted image

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 877
2.11.2010 20:43:06   
ninocka26
Miklarom v lekarni prodajajo posebne šalčke za urin. Pa srečno v četrtek.

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 878
2.11.2010 21:24:36   
miklarom
latka - a res škoda da nisem vedela bi se lahk prej zmenle in bi se spoznale, se pa ne spomnim kdo je tam sedel k niti nisem gledala po čakalnici, jaz sem pa imela temno viljolično bundo in blond spete lase sem pa sedela čist na prvem stolu pri čakalnici nekaj časa pol pa sem se šla mal sprehodit k mi je blo full slabo in sem morala malo na zrak.
samo da imaš manj tekočine boš vodela da bo vse kul do torka držim pestke

ninocka26 - hvala grem jutri kupituser posted image

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu latka)
Neposredna povezava do sporočila: 879
2.11.2010 21:38:34   
camino79
Punce!

Če pričakujem oz. ne pričakujem user posted image  okrog 10.11., pa imam cikluse dolge 28-30 dni...je možno, da v naslednjem ciklusu še pridem v MB na IUI? Kdaj pa bodo spet začeli delati??? Imate kakšne informacije?

Pa še nekaj me zanima...kako naj v službi "skrijem" to, da hodim na UZ? Nočem, da bi vedeli in debatirali po vseh kotičkih, res ne? Kako pogosto so UZ, da se vem pripravit? Pa potem - IUI in dalje?

Hvala za odgovore.

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 880
2.11.2010 22:53:33   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: miklarom

sonček85 - oj ti izgubljenc kje si , te pogrešam v mojih koncih. Vežda ti bom javla kako bouser posted image

nisi mi javila;((((( Se kaj čujeva

super za dananšnje rezultate in srečno v četrtek;))))))♥

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 881
3.11.2010 8:51:46   
talika81
lučkamučka, user posted image   user posted image   user posted image  za tvoj rezultat na UZ in za stopko.

miklarom, tudi glede tebe sem zelo vesela, da se je stanje popravilo in da sedaj dosti bolje kaže kot zadnjič.

beba, kako se počutiš' mišmiš, ti?

camino79, ko dobiš user posted image , takoj pokliči v MB in vprašaj, če je še možnost, da prideš še letos na IUI. mislim, da bi šlo čez, ker kolker so punce rekle, delajo nekje do 15.12.. UZ-jev je nekje 4-5, odvisno od tega, kako reagiraš na klomifen oziroma na injekcije.
kako skriti? hmm, ne vem. če si blizu MB, se lahko za UZ tko zmeniš za kako zgodnjo uro, če imaš npr. popoldne službo.

14.1.2011 sva te prvič stisnila k sebi ... dobrodošla med nami, najina draga Brina. :-)

Zmagovalec ni tisti, ki je brez poraza, ampak tisti, ki po vsakem porazu vstane in nadaljuje!

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 882
3.11.2010 9:19:58   
beba75
Super punce same lepe novičke berem! Bravo miklarom, lučkamučka, latka le tako še naprej. Jaz bom še vedno držala pestke in navijala za vas.

talika moje počutje je pa čisto normalno, nobenih sprememb, Me že kar neke slabe misli dohajajo da ni uspelo. Saj jih naganjam vstran, samo vedno sem imela neki 6čut kako je.. Upam da sem se zmotila. če ne pa imam plane že za vnaprej. Lotila sem se ločevalne diete( ki tudi če sem noseča ne more škodit), dva meseca pred postopkom pa bom začela še z vitamini,še dodatna pazljivost pri prehrani, čaje-pač to kar punce tu na forumih priporočajo. Potem pa ja more uspeti!

(odgovor članu talika81)
Neposredna povezava do sporočila: 883
3.11.2010 10:56:32   
Anonimen
Punce, a ste vse dobile M pred prvim UZjem? Jaz imam prvi UZ jutri, v nedeljo sem vzela zadnjo tabletko, vendar M še ni.

(odgovor članu beba75)
  Neposredna povezava do sporočila: 884
3.11.2010 11:18:39   
mateja_goljev
pozdravljene punce... včeraj začela z špikami, prvi UZ imam 11.11.
Imam pa vprašanje, ali je katera med jemanjem femodena krvavela? Jaz ga moram jest še do 7.11 pa včeraj je bila prva špika. Mi je rekla sestra naj vzamem dve tableti femodena, pa jest danes še imam krvav izcedek. Ali je katera imela iste probleme? hvala za odgovor...

mateja

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 885
3.11.2010 11:40:33   
lučkamučka
Pozdravljene punceuser posted image

hvala vsem za pestkeuser posted image ,

Beba75, pozitivne misli user posted image , držim pestkeuser posted image

Latka in Miklarom: jaz sem bila tam okrog 11 ure, moja številka je bila 27, na vrsti sem bila ob 13.15user posted image .......verjetno smo se res vidle, ampak zdaj se res ne morem spomnit, ker nas je blo ful.....včeraj smo se res načakale, škoda da se nismo prej zmenle, pa bi se lahko spoznale in kakšno rekle

Skuštrana suzi: jaz tudi nisem imela M pri prvem UZ, sem pa tudi zato začela kasneje z Gonalom, začet namreč moraš 2. dan ciklusa....tako da ne rabiš nič skrbet :)

Mateja_goljev: mislim da je kar nekaj punc imelo težave z izcetki ob jemanju Femodena, mislim da ni nič posebnega, če boš imela skozi izcedke se pač lahko zgodi, da ko boš nehala z jemanjem KT, sploh ne boš dobila M.....če ne boš nehala krvavet bi jaz poklicala v ambulanto in vprašala

(odgovor članu mateja_goljev)
Neposredna povezava do sporočila: 886
3.11.2010 11:43:34   
mismis
 mateja, pri meni so se izcedki pojavili takoj, ko sem začela s Dipherelinom, kjub temu je user posted image  normalno.

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu lučkamučka)
Neposredna povezava do sporočila: 887
3.11.2010 18:38:45   
beba75
IZVIRNO SPOROČILO: camino79

Pa še nekaj me zanima...kako naj v službi "skrijem" to, da hodim na UZ? Nočem, da bi vedeli in debatirali po vseh kotičkih, res ne? Kako pogosto so UZ, da se vem pripravit? Pa potem - IUI in dalje?

Hvala za odgovore.

To bi tudi jaz želela vedeti, ker v bodoče nebi več povedala, ker me tako že zdaj vsi postrani gledajo in ne razumejo kako to da takoj ne "rata".

(odgovor članu camino79)
Neposredna povezava do sporočila: 888
3.11.2010 20:41:03   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: mateja_goljev

pozdravljene punce... včeraj začela z špikami, prvi UZ imam 11.11.
Imam pa vprašanje, ali je katera med jemanjem femodena krvavela? Jaz ga moram jest še do 7.11 pa včeraj je bila prva špika. Mi je rekla sestra naj vzamem dve tableti femodena, pa jest danes še imam krvav izcedek. Ali je katera imela iste probleme? hvala za odgovor...

mateja

Mateja midve sva v isti skupiniuser posted image ....Tud moj UZ pade na 11/11, femoden pa tudi meni meša živčkeuser posted image . Jaz pomalem skoz krvavim al pa me izcedki taki in drugačni doletijo.

Mi je Marija ob prevzemu zdravil rekla, da je full deklet, ki pojamrajo glede femodenauser posted image . Pač malo še, pa bo tega konc. Do 7/11user posted image . Meni ni nihče rekel naj povečam dozo. Pač hormoni rušijo naravni cikel in telo zaradi očitno premajhne doze hormonov reagira po svoje. No zdaj sem zakomplicirala do fundamenta.user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

Neposredna povezava do sporočila: 889
4.11.2010 6:16:53   
mateja_goljev
oj, zarja1, kdaj pa maš ti UZ, ob kateri uri? Jaz ga mam 9:10; tko nekak. Ja jest sm povečala dozo tablet, ker je rekla sestra Marija da ne smem krvavet. Bomo vidl kako in kaj, še malo pa se začne naš uspešen boj.....

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 890
4.11.2010 6:47:57   
mismis
Dobro jutro vsem skupaj,

tudi mi smo končno dočakali plusek, danes 11. dan po ET-ju sva naredila test oz. kar dva testa user posted image user posted image user posted image  in oba sta takoj pokazala user posted image user posted image

Končno je veselje tudi v naši hiši, zdaj samo upamo, da bo vse v redu

Važno je, da si zraven!"

Neposredna povezava do sporočila: 891
   [Brisano sporočilo]
4.11.2010 7:36:12   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu mismis)
  Neposredna povezava do sporočila: 892
4.11.2010 7:44:18   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: mismis

Dobro jutro vsem skupaj,

tudi mi smo končno dočakali plusek, danes 11. dan po ET-ju sva naredila test oz. kar dva testa user posted image user posted image user posted image  in oba sta takoj pokazala user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 893
4.11.2010 7:52:24   
ninocka26
Mismis čestitke! user posted image  Zdaj pa hitro še ostale za njo.

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 894
4.11.2010 8:12:10   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: mateja_goljev

oj, zarja1, kdaj pa maš ti UZ, ob kateri uri? Jaz ga mam 9:10; tko nekak. Ja jest sm povečala dozo tablet, ker je rekla sestra Marija da ne smem krvavet. Bomo vidl kako in kaj, še malo pa se začne naš uspešen boj.....

Mateja jaz ga imam ob 9,50. Ma te tri dni bom še potrpela ta femoden.....pol pa ja v uspešen boj user posted image

Horny Teddy

Neposredna povezava do sporočila: 895
4.11.2010 8:54:47   
talika81
IZVIRNO SPOROČILO: mismis

Dobro jutro vsem skupaj,

user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   čestitke, mišmiš. vidiš, da ne smeš nikoli prehitro obupat? zdaj pa le pazi nase in na svojega user posted image .

14.1.2011 sva te prvič stisnila k sebi ... dobrodošla med nami, najina draga Brina. :-)

Zmagovalec ni tisti, ki je brez poraza, ampak tisti, ki po vsakem porazu vstane in nadaljuje!

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 896
4.11.2010 10:01:16   
zaljubljena23
mismis iskrene čestitkeuser posted image user posted image user posted image user posted image

23.4.2009, plusek...17.5.2009 si odšel med angelčke...
23.4.2010, plusek...17.12.2010 si prijokal na svet...
23.4.2012, plusek... 26.12.2012 PDP...

(odgovor članu talika81)
Neposredna povezava do sporočila: 897
4.11.2010 12:16:32   
lučkamučka
Mismis čestitam iz vsega srca user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .....zdaj gremo pa še mi v boj user posted image

(odgovor članu zaljubljena23)
Neposredna povezava do sporočila: 898
4.11.2010 12:33:28   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: zaljubljena23

mismis iskrene čestitkeuser posted image user posted image user posted image user posted image

zaljubljena hvala, mi smo rabili malo več kot eno leto, da smo ponovili zgodbo.
Namreč najini prejšnji pikici sta šli med angelčke 22.5.2009, tako da poznam tudi tvojo prejšnjo zgodbo.

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu zaljubljena23)
Neposredna povezava do sporočila: 899
4.11.2010 12:34:30   
mismis
Punce, hvala vsem za čestitke.

Beba, kako se ti počutiš

Miklarom, kako je bilo danes na UZ

lučkamučka, srečno jutri na punkciji

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
Trije znaki, ki kažejo, da je ženska plodna
Ko je ženska v, tako imenovanih, plodnih dneh, njeno telo to pokaže tudi na zunaj, z drobnimi signali, ki se jih lahko n...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.