|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ambulanta MB - 2. del
27.10.2010 8:06:16   
mismis
Beba75, dobro se zmeni danes user posted image user posted image

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu zaljubljena23)
Neposredna povezava do sporočila: 851
27.10.2010 10:24:30   
lučkamučka
uffff Latka zlo mi je žal, je pa tako kot so ti druge punce rekle boljše ustavit postopek, ker je hiperstimulacija lahko nevarna....držim pesti za feb. ali marec

jaz imam zdaj v petek UZ in me zanima kako in kaj....danes bom vzela peto dozo (150) Gonala, trenutno še ne opazim kakšnih bistvenih razlik, razen občasnega glavobola.....

pa še nekaj Latka: vsaka slaba stvar je za nekaj dobra, tako da je že moralo tako bit!

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 852
27.10.2010 12:28:51   
latka
Dajte mi prosim še to povedat, kako je zdaj z naslednjim postopkom, dr. mi je rekla, da bom lahko začela konec febr. oz. v začetku marca, ne vem pa, če moram jaz takrat poklicat ali pa bom dobila obvestilo kot prvič za začetek postopka?

(odgovor članu lučkamučka)
Neposredna povezava do sporočila: 853
27.10.2010 12:43:41   
talika81
latka, zelo mi je žal zate, ampak če imaš hiperstimulacijo, potem je res bolje, da so ti prekinili postopek, da ne bi bilo kakšnih hujših posledic.
za naslednjič pa vedo, da ti morjo dat manjšo dozo gonala ... to je verjetno tudi šola za njih.

jaz bi mogoče poklicala konec februarja, da ne bi slučajno pozabili nate. da jih malo spomniš.

beba je sporočila, da greje dve user posted image   user posted image . tako da beba, lepo grej svoji dve pikici in naj bo tokrat srečno.

14.1.2011 sva te prvič stisnila k sebi ... dobrodošla med nami, najina draga Brina. :-)

Zmagovalec ni tisti, ki je brez poraza, ampak tisti, ki po vsakem porazu vstane in nadaljuje!

(odgovor članu latka)
Neposredna povezava do sporočila: 854
27.10.2010 15:10:37   
zaljubljena23
user posted image user posted image lepe novičke od bebe

23.4.2009, plusek...17.5.2009 si odšel med angelčke...
23.4.2010, plusek...17.12.2010 si prijokal na svet...
23.4.2012, plusek... 26.12.2012 PDP...

(odgovor članu talika81)
Neposredna povezava do sporočila: 855
27.10.2010 15:23:56   
mismis
Beba, a potem nista počakala na 5. dan.

No v vsakem primeru lepo grej svoji pikici, navijamo da bo plusek user posted image user posted image

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu zaljubljena23)
Neposredna povezava do sporočila: 856
27.10.2010 17:16:14   
beba75
latka user posted image user posted image user posted image user posted image od mene,ne znam si predstavlajti kako se počutiš.Je pa vseeno boljša da so ti prekinili ker tako kot je napisala mismis hiperca je smrtno nevarna, pa potem bi bila skozi na zdravilih ki pa vseeno niso najboljša za plod. Verjami mi dr.V že ve kaj dela, upanje pa imajo tudi oni vedno do konca zato tudi čeje najmanjša možnost jo probajo izkoristit da bi postopek speljali do konca. Zato tudi tega niso prej naredili. Lubika moja drži se, stisni se k svojemu, saj marec bo pa hitro tu., pa tako kot je rekla talika konec feb. pokliči za vsak slučaj.

Da še jaz sporočim grejem user posted image user posted image pikici.

mismis saj sem hotela počakati na 5dan a ni šlo. Prvo sem imela razgovor z dr. kores ki nama je povedala da sta se oplodila samo dva(od 5), sta slabe kakovosti(3 in5 celic, normalno je 8celic na ta dan), ampak da je vseeno nekaj upanja in mi jih bojo vstavili. Nakar midva izraziva želo po 5dnevu, pa obrazloži da za tak slabi rezultat nebi priporočala čakanja, ker je v maternii vseeno malenkost boljši pogoji kot v laboratoriju in je boljše če mi jih vstavijo.Tudi biologinja zraven je bila istega mnenja ker je kvaliteta bila res na meji tistega da še sploh ima kaj možnosti. Ker se vseeno nosva mogla odloči kako in kaj je predlagala da pokliče dr. V in da še on poda svoje mnjenje. Ja takoj sva bila za to. No in dr. V pove spet isto s tem da še doda da v lab. oni kvalitete ne dodajajo(saj to vem), da če ima namen preživeti bo v lab.ali pa pri meni, glede na rezultat in kvaliteti nebi pridobili in da 5dan čakaj tam kjer imajo vsaj tri optimalne(8celic) zarodke,ker  za te lahko garantirajo da preživijo do takrat in izluščijo najboljše. Jaz vglavnem ne bi nič pridobila, razlika je samo v tem da danes sem imela ET, v petek pa ni ziher da bi ga imela-pač bi takoj vedela pri čem sem. Takšna pač je usoda, oni dajo vse od sebe(saj to vem) in da je boljše če mi jih dajo(vsaj tistih par procentov), ker do tretjega dne se hranijo iz rumenega telesca in še po domače nima svoje glave, po tretjem dnevu pa že misli z "svojo" glavo. In ker midva še vedno nisva vedela kako se odločit( skozi pa so nama govorili boljše danes ker peti dan je veeeeeliiiik ?), so nama dali še izbiro posveta cca. pol ure in da potem prideva povedat kako in kaj. No ta agonija je trajala dobro uro, potem pa sem se jaz odločila bolše nekaj kot nič(tak dam vsaj možnost nadaljnega razvoja). Še na transferu mi je dr. Kovač rekla da sem se prav odločila. ko sva podpisala papirje pa nama je isto rekla tudi dr. Kores, da bi se ona tudi če bi bila v takšni situaciji odločila za Et. Jaz si še vedno razbijam glavo ali je bilo prav ali ne( upam da ja), ampak zdaj je kar je ,pikici imam rada in si zeeelo želim da bi ostali pri mami.

Zdaj sem se pa full razpisala, ampak punce tukaj ste tako fajn in me full razumete. Držite pesti z mano( saj vem da boste). RVM

(odgovor članu latka)
Neposredna povezava do sporočila: 857
28.10.2010 9:43:54   
latka
Beba75,čestitamuser posted image ,ti le pridno grej svoji pikici, ki morata ostati pri mamici!user posted image Ti iskreno privoščim!

Jaz sem še vedno tako žalostna, ne morem se potolažit,še vedno sem pod šokom, ker me je ta prekinitev še bolj prizadela, kot pa da bi bil postopek neuspešen!Danes bi morala imeti punkcijo!user posted image
Vem, da je tako bilo najboljše za mene,saj imam enega sina in ne smem ogrožat svoje življenje, samo ne vem si razlagati,zakaj niso reagirali že prej!user posted image
Tako sem bila vsakič na UZ pozitivna,tudi v torek, pa kljub temu, da sem imela oz. imam take bolečine, tako da ne vem, kako se naj pripravim psihično in fizično na naslednji postopek?!

(odgovor članu beba75)
Neposredna povezava do sporočila: 858
28.10.2010 12:18:35   
mismis
Beba75, mislim da si se prav odločila, da si šla na ET na 3. dan, tako je upanje, da bosta zarodka preživela in se naprej razvijala veliko večje.
Sedaj pa lepo kavčaj, mi pa navijamo, da bo plusek.

Latka, verjamem da ti je hudo, ampak spremeniti ne moreš nič glede postopka. Hiperstimulacija je resnično huda reč. Tudi če bi ti dr. V v nedeljo zmanjšal terapijo ne bi veliko koristilo, namreč folikli so že nastali, rastli bi pa v vsakem primeru. A ja, še to, nekatere ženske, kljub temu da imajo veliko foliklov in tudi velike (tista o kateri si pisala), ni nujno da imajo hiperstimualcijo. Pač njihovo telo drugače reagira. Tudi sama sem imela čez 20. foliklov, hiperstimulacije pa nikoli. Drži se, sigruno je tako bolje. Reagirali pa niso prej, no vsaj jaz tako mislim, ker se hormon šele po določenem času dvigne.

Še eno vprašanje za vse, ali so vam morda po pošti sporočili, koliko zamrznjenčkov imate. Sicer so meni rekli, da so 4. že zamrznili, za 3. se pa še ni vedelo. Pa me malo firbec matra, kaj je s temi tremiuser posted image

< Sporočilo je popravil mismis -- 28.10.2010 12:19:15 >

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu latka)
Neposredna povezava do sporočila: 859
   [Brisano sporočilo]
28.10.2010 18:52:25   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu mismis)
  Neposredna povezava do sporočila: 860
28.10.2010 23:13:55   
miklarom
pa še moje poročilo iz današnjega UZ-je , sem kar žalostnauser posted image  nič kaj dober ne kaže da bi imela sedaj ovulacijo kot je treba, ne vem kak je mogoče da se mi je od ponedeljka pa do danes zmanjšal endometrij,  v ponedeljek je bil 6mm, danes pa samo 3,5mmuser posted image , je rekel Dr. V. da v torek spet pridem in če ne bo kazalo ovulacije da mi bo pa dal terapijo da se mi bo sluz odebelila, zdej pa ne vem a bo to takoj dal al bom mogla počakat na naslednjo user posted image , sam če bo tako pol pa vprašanje če bo to letos, ga bom na kolenih prosla da bi še blo letos

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 861
29.10.2010 7:51:13   
mismis
Mikli, kaj se to za enega user posted image  dogaja pri tebi user posted image user posted image

Daj ti pij malo čajev, krvomočnico in malinove liste, pa boš videla da se bo endometrij odebelil.

Veliko sreče...

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 862
   [Brisano sporočilo]
29.10.2010 9:31:24   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu mismis)
  Neposredna povezava do sporočila: 863
29.10.2010 12:18:43   
diana79
miklarom jaz tudi držim pesti zate!jaz sem imela podobno situacija v ljubljani samo da mi nišo našli vodilnega folikla in so mislili prekiniti postopek!potem sem lulala in je kazalo na močno ovulacija in glej zlomka potem so našli folikla!endomertij pa vmes pri meni tudi padel nazaj,ampak do ET se je odebelil na 12 mm!tako da mislim da bo tudi pri tebi vse ok!boš videla!vmes se mo endometrij padel iz 8 na 6,samo jaz mislim da tudi zdravniki lakho malo falijo a ne???

so dnevi,so leta in so pomladi,ko se imamo preprosto radi,so trenutki,ko je treba na novo začeti in so ljudje,ki jih je treba preprosto objeti!

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 864
29.10.2010 14:29:43   
lučkamučka
še moje poročilo iz UZ največji folikel je 11mm ostali 10 in še nekaj manjših, za točno število ne vem.....dr. je rekla da je ok in naj nadaljujem s terapijo Gonala....naslednji UZ v ponedeljek 1.11

(odgovor članu diana79)
Neposredna povezava do sporočila: 865
29.10.2010 18:18:13   
beba75
miklarom močno močno držim pesti in upam da so se malo "zmotili" in da bo na naslednem uz vse o.k.

Punce hvala vam za navijanje in za vzpodbudne besede. Se pa zeeelooo slabo počutim, dop.še nekako funkcioniram, pop. pa ko si dam utrogestan sem  čisto fuč. Ker so lepi dnevi grem vsak dan na majhen sprehod, saj po pol ure počasne hoje komaj pridem domov. Spodaj me nonostop nekaj pika, pa kot da bi me dol tiščalo v bistvu iste bolečine že od punkcije dalje. sploh ne nehajo. Zdaj pa ne vem če je to normalno. Sicer bom počakala do pon. in vprašala po tel. v amb. Zanima me pa kaj ve menite.

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 866
29.10.2010 20:31:19   
Anonimen
Beba75, mene je tudi občasno pikalo enkrat v levem, enkrat v desnem jajčniku, pa več kot običajno sem hodila na vodo. Meni je tudi slabo po jemanju Utrogestana (verjetno zato, ker ga jemljem oralno in ne vaginalno).
Sem pa 11. dan po ET zagledala user posted image , kar je potrdil tudi krvni test. Sedaj čakamo na prvi UZ.

Držim pesti, da greš po moji poti ......

(odgovor članu beba75)
  Neposredna povezava do sporočila: 867
29.10.2010 21:48:35   
miklarom
mismis - hvala bom ubogala tvoj nasvet, pa bomo videli kako bo, ne vem pa še sama kajuser posted image  se to dogaja, in ni mi jasno kako se je E lahko zmanjšaluser posted image

beba75 - držim pestke da je tole špikanje spodaj dober znak

registrirana - hvala za pestke, po mojem mi je moj sedmi čut pravilno deloval že spomladi da če grem v oktobru ne bo nič kaj dobro in mi  je slutnja skozi dajala na december, pač še ni zdaj božiček da bi mi plusek prineseluser posted image

Diana - tudi tebi hvala za pestkeuser posted image

< Sporočilo je popravil miklarom -- 29.10.2010 21:49:22 >

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 868
30.10.2010 11:35:47   
športnica
punce držim pesti za vsako posebej. držte se. jaz le redko pokukam tu gor, malce več bom spet pomladi ali poleti.
pa lep podaljšan vikend vsem user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 869
1.11.2010 8:09:46   
beba75
Kje ste vse? Kaj ste utrujene od čarovniških zabav. Jaz sem svojo metlo že lepo spakirala in pospravila za drugo leto.

Drugače pa ker sem jaz svečke na grobovih prižgala že par dni prej imam sedaj res praznike brez drenjanja na pokopališču. Kajti meni je pomemeben namen in ne datum in tako že nekaj let  prižigam svečke prej in se s tem izognem gužvi. Kaj pa ve? Kaj o tem menite?

(odgovor članu športnica)
Neposredna povezava do sporočila: 870
2.11.2010 9:24:09   
talika81
miklarom, kaj se dogaja pri tebi? močno, močno držim pesti, da bi naslednji UZ pokazal, da je vse vredu in da boste postopek izpeljali do konca.

beba, mene je tudi non stop špikalo spodaj, kot da bi se bližala user posted image . naj to pomeni samo to, da je uspelo in da nam boš lahko sporočila veselo novico.

latka, ne bit žalostna. tako kot je že ena predhodnica rekal, da tudi če bi ti na zadnjem UZ, rekli, da ti bodo zmanjšali dozo gonala, to ne bi čisto nič spremenilo situacije. zelo pomembno pri jemanju gonala in preprečevanji hiperce je tudi to, da pijemo čimveč tekočine - ker to tudi pomaga, da ne pride do hiperce.

mišmiš, kako se počutiš? vredu?

mi smo imeli pa te praznike zelo delovne. imela sva namreč selitev v najino stanovanjce in smo delali ko zamorci. sem čist fuč. in očitno sem si še mišico mal nategnila, ker komaj hofim zaradi bolečin v levi ritnici. danes je stanje sicer že malo boljš, ampak ni pa še čisto vredu.
pa danes začneva s šolo za bodoče starše. že komaj čakam. user posted image

14.1.2011 sva te prvič stisnila k sebi ... dobrodošla med nami, najina draga Brina. :-)

Zmagovalec ni tisti, ki je brez poraza, ampak tisti, ki po vsakem porazu vstane in nadaljuje!

(odgovor članu beba75)
Neposredna povezava do sporočila: 871
2.11.2010 10:34:08   
mismis
Beba, tudi midva nisva hodila za 1. nov. okoli grobov, to sva že naredila v nedeljo po ET-ju. Itak sem na bolniški, bognedaj da bi me še kdo videl, to bi bilo govora. Kako si ti.

Talika, lepo da misliš name, priznam da nisem v redu. Namreč, meni so se že 5. dan začeli izcedki, ki jih imam še danes. 6. dan je bilo celo nekaj krvi. Tako, da ne upam več v uspeh, še dobro da imava zamrznjenčke. Vi ste se končno selili v svoje stanovanje, ma ni lepšega kot biti na svojem. Držim pesti, da te mišica neha čimprej boleti, mogoče bi jo lahko malo pogrela (midva imava tiste "ta mehke pingvine", ki jih vrževa v mikrovalovko, da se pogrejejo, nato pa jih držim na bolečem mestu) in pridno poslušajta v šoli user posted image

< Sporočilo je popravil mismis -- 2.11.2010 10:35:40 >

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu talika81)
Neposredna povezava do sporočila: 872
2.11.2010 10:59:13   
beba75
mismis ne obupaj. Tudi naša uporabnica september je imela skozi neke izcedke in glej jo sedaj ima že sinka Lin-a (mislim da je star že 2m). Ti samo pridno še naprej jemlji utrogestan in počakaj na krvnega, ali pa kaki dan prej naredi doma test. Takrat ponavadi že pokaže kako je na stvari. Držim pesti da se bo dobro izšlo.

Pri meni so se pa stvari čisto umirile, počutim se normalno čisto nič drugače. Seveda upam na najlepše, ampak mislim da ni uspelo. Utrogestan še jemljem normalno, za vsak slučaj. Pri meni pade stest v pet.ali sob., takrat bo že realna slika, kajti na user posted image se ne morem zanesti ker ni nikoli točna.

talika čestitam za vselitev v vajino gnezdece. Še malo pa bo tam še otroški jok in smeh. To je pa tako najlepše kar se vama lahko zgodi, a ne!?

miklarom upam na vse najlepše. Še vedno stiskam pesti. Javi se nam kaj.

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 873
2.11.2010 14:42:39   
miklarom
evo mene, mat... sem se danes načakala pa še avtomat za kavo ni delal, da bi vsaj kako spila, k se mi je dremalo 100/urouser posted image , hvala vse za pestke je pomagalo, rezultat pa je danes takšen, na eni strani folilkli 8mm in manjši , na drugi pa 12mm, endometrij pa 9mmuser posted image , tako da imamo v četrtek spet UZ in pa s seboj moram prinesti jutranji urin da mi bodo kar na UZ naredili LH test, kakšno bo stanje in potem bo odločilno, ali bo ali ne, tak da še bom trepetala do četrtkauser posted image , sam mi pa nič niso dali za urin kake flaške, hudiča v čem naj to nesem, sem mojmu rekla kaj naj kar v pivovski flaši to nesemuser posted image user posted image user posted image user posted image

mismis - ti samo lepo počivaj in boš videla kmalu boš zagledala plusek, čist malo šeuser posted image user posted image user posted image

beba75 - ti,ti, porednica a že misliš na negativne stvari, takoj stran z njimi saj veš da bo vse vredu in da po plusekuser posted image user posted image user posted image

talika -  super za vajino vselitev v novi dom user posted image

(odgovor članu beba75)
Neposredna povezava do sporočila: 874
2.11.2010 15:28:42   
lučkamučka
evo moje poročilo iz UZ:

folikli so veliki 21, 19, 18, 17 in veliko število majhnih.....danes še vzamem zadnjo dozo gonala, jutri pa samo dipherine in stopka ob 21 uri zvečer.....punkcija pa v petek

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.