|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  127 128 [129] 130 131   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
1.11.2010 21:09:50   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Jancci)
  Neposredna povezava do sporočila: 3201
   RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del
2.11.2010 9:33:49   
kiara24
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

Moj je čist aut, sploh ne vem več kaj narest k je skoz slabi....

Kiara, a to ga psiha zdeluje?

Mislim ja da je vse bolj psihično.... upam, da bo kamlu bolje.

POdaljšan vikend mimo.... No v petek nam je ratalo it na vlak in Klara je noro uživalauser posted image , pa dobili sva čevljčke, ki jih po ni hotla dat dol cel dan, pa vsakega k ga pozna mu jih je kazala kaj je ona dobila. Jaz sem ji kar zabice gor dala ko smo šli kupovat pa štunfke, tako kot bo pozimi in sem ji vzela kar 24 ker bi bil 23 čisto na knap.

V nedeljo smo bili malo po grobovih... pa to in je bil tak dren da se mi je kar mešalo. Včeraj pa smo šetkali zunaj po lužicah in šli k našim na kavico. Drugače bi pa naša bila vsak dan v banji in se kopala.

Ali je vaše malčke kaj zmetala ura k se je prestavila našo je ful in prvi dan je ona ustala ob pol sedmih midva sva bila čist zadeta.

Ploha- ti si res ful pridna.... upam, da ste se fajn imeli z Medvedom.

Jaffa cake- sem pa jaz tudi že delala in je super. Brat pa je delal kao kinder pingvin pa je bil zakon.

Jancci- z zamudo ampak vseeno vse naj naj....

Najki- kako si kaj? ALi se je kateri že kaj oglasila? Upam, da bo kmalu za teboj.....in hitro.

Za vse bolančkeuser posted image user posted image user posted image .

Grem nekaj stvari pospravit.....

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 3202
2.11.2010 13:37:20   
kiara24
Ja kje pa ste danes vseuser posted image , nikje nobene.

No jaz sem gloncal tepih v dnevni sobi, me zdej vse boli k je tolk časa trajal.... no važen da sem to nardila.

Zdej grem pa naštimat za zelenjavno juhico za kosilo, pol pa še v trgovino pa to in na pošto, po keš da plačam varstvo za Klaro in pol lepo počasi ponjo in po dragija.

Popoldan gre pa Klara lepo v vartsvo do moje mami midva ga pa šibneva v kinouser posted image , bo prav pasalo. Zdej še loh pol bo težje k bodo mogli dva merkatuser posted image .

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3203
2.11.2010 18:19:15   
krtekxx
Oj, sem že hotela napisat hura, konec počitnic, pa je ponoči BB zakuhala, pravi da jo grlo boli. Fanta sta bila na počitnicah čist out zaradi prehlada, zdej je pa zgleda še ona to dobila. Ima totalno bel jezik, zjutraj je bruhala, vročino imela popoldan 38,5, po paracetamolu padla. Upam, da začne jutri smrkat in ni kaka angina. No, danes sem jo pustila za nekaj ur pri babi, ker sem morala v službo. ne vem kaj bom naslednje dni...morala bi delati, vsi me priganjajo, pozna se mi, da kar nekaj časa nisem bila preveč z možgani pri službi, sedaj me pa to tepe...
A od Najki pa še nič glasu? gotovo je rodila.

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 3204
2.11.2010 18:37:40   
Najki
joj marta user posted image mene bi se nekaj casa paranoja dajala pred grozdjem in podobnim, ce bi se mu kaj takega zgodilo user posted image ...

soncek te cist razumem, kako te je tisti clanek vrgel... js sem pa parkrat pred kratkim ujela baby ER al kaj je na reality tv, k imajo dojencke in novorojencke s hujsimi zdravstvenimi problemi, pa se porodne zgodbe, ki se rade zakomplicirajo, ma kaj mi je treba... sam na jok mi je slo pa psihiralo me je, da bo z mojo kaj narobe ipd. sej ne mores vedet, dokler ni dete zunaj, ce je slo kaj narobe. potem slisim pa se zgodbo ene tasce, kako je imela za rodit hcerkico, pa je prisla s popadki v P, pa so se umirili. namesto da bi jih nadaljevali, so jo obdrzali za noc in ji dali uspavala, da bi se naspala. zjutraj je bila puncka mrtva v trebuhu...  in to pod zdravniskim nadzorom. ce te to ne napsihira, ne vem kaj te...

V glavnem nisem se rodila. Prejle sem bila spet v PO, se vedno 1cm odprta, nic popadkov, zjutraj moram spet tja in gino malo pricakuje, da bom za v porodno sobo, ma ne verjamem... Bo pa jutri 8 dni po roku, kakor se je JM rodil user posted image . se mi je pa herpes naredil, ce je to herpes kaj pa vem, bezgavke me bolijo, grlo in usesa me cukajo... nic dobrega, ce ne rodim jutri, bom rojevala totalno bolna... Jan Mai je imel pa dan in noc vrocino 38, potem je pa padla, tako da danes niti v vrtcu ni bil in sva imela probleme z varstvom, da sva prisla v P. jutri gre najbrz v vrtec, tako da bo lazje. Je pa samo zagiftan v nosek in je najbrz zaradi tega sla temperatura gor.

Sem pa veliko bolj mirna, ker sva preskocila 1.11 user posted image . Moj mi ni pustil niti pod topel tus ob 9ih zvecer, da ne bi slucajno sla rodit pred polnocjo user posted image . Da ne bi slucajno js uspela rodit v manj kot treh urah...

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 3205
3.11.2010 7:15:49   
Ploha
čauči bauči 

(odgovor članu Najki)
Neposredna povezava do sporočila: 3206
3.11.2010 8:32:48   
farfala
dobro jutrouser posted image

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 3207
3.11.2010 8:36:06   
Zvezdica
jutro. user posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu farfala)
Neposredna povezava do sporočila: 3208
3.11.2010 8:43:40   
farfala
najki tebi pa ni lahkouser posted image user posted image user posted image

marta, joj, si se morala ustrašituser posted image user posted image user posted image

ploha, kak si?

Naš ta mali je rahlo nemiren zadnje čase, ne vem, mogoče so 5ke na pohoduuser posted image  pa komaj smo se rešili trojk.

V ponedeljek smo šli na izlet - v najsevernejšo vas v SLO - Čepinci in na tromejo pa malo na Madžarsko. Kakšna lepa jesenska narava!
Zdaj pa tu zraven mene ponavlja mama-lili, mama-lili, mama- pouser posted image telebajske bi rad gledal pa ne bo nič iz tega. Sva še oba v pižamahuser posted image .

(odgovor članu farfala)
Neposredna povezava do sporočila: 3209
3.11.2010 9:35:14   
kiara24
Jutro,

grem v KR kaj več ko se vrnem.

(odgovor članu farfala)
Neposredna povezava do sporočila: 3210
3.11.2010 10:31:58   
Zvezdica
V ponedeljek smo šli na izlet - v najsevernejšo vas v SLO - Čepinci in na tromejo pa malo na Madžarsko. Kakšna lepa jesenska narava!
Zdaj pa tu zraven mene ponavlja mama-lili, mama-lili, mama- pouser posted image telebajske bi rad gledal pa ne bo nič iz tega. Sva še oba v pižamah

vi ste pridni, okol hodite.mi smo pa taki zapečkarji zadnje čase. Se nam sploh ne da od doma :(
Se moramo malo aktivirat pa jo kam mahnit.

Je samo gledal Lili? user posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu farfala)
Neposredna povezava do sporočila: 3211
3.11.2010 12:56:06   
petra88
ojla! kje pa ste vse danes?
najki upam da že dihaš!
pri nas razsajajo ene trebušne viroze, bruhajo in driskajo, pa malo vročine in v 2h dneh si ok. jest sem bila prejšnji vikend malo slaba, ampak je hitro šlo mimo. pa mojga je tud malo prijelo, David se pa kar drži, ni še nč fasal. upam da tudi ne bo.
smo pa spet na rahli dieti, ful malo glutena mu lahko dajem, čene takoj rata rdeč pod koleni in use ga srbi user posted image
tolk me meša danes ta sreda, ves čas mislim da je torekuser posted image
ura je našga tudi čisto zmešala, ma v tem smislu da je kar spal.. v nedeljo zjutraj je baje (jaz sem delala celodnevno) spal do pol devetih (po tastarem do pol desetih), ponavadi se že ob 7h zbudi. in spat je šel ob pol 2h in ustal ob pol 5ih. ponavadi gre spat pa ob 1h in ustane malo po 3. zvečer je bil ob 7h pa že čist gotov. ma zdej se je že prilagodil. se pa ful boji teme. mormo zvečer pustit luč vžgano na hodniku da lahk on zaspiuser posted image
takle mamo.. nč, se šibam zdej zrihtat za na predavanja. lep dan!

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 3212
3.11.2010 13:54:27   
farfala
IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdica

vi ste pridni, okol hodite.mi smo pa taki zapečkarji zadnje čase. Se nam sploh ne da od doma :(
Se moramo malo aktivirat pa jo kam mahnit.

ma vi niste bili zdravi zato niste mogli nikamor, mi pa radi izkoristimo lepo vreme za kak izlet, bomo pa pozimi bolj zapečkarski

Je samo gledal Lili? user posted image

ne, ne, sva šla ven pa potem knjigice brala do onemoglostiuser posted image , čist je obseden s knjigami sedaj, saj A. in jaz tudi
user posted image user posted image . Pride moj včasih v hišo in pravi - aha, tu pa imamo spet bralni krožekuser posted image
Ampak berem hitro berljive,  večinoma lahkotne knjige, za drugo ni časa, interesa.

Ja, pa danes sem dobila tiste znižane, kao poškodovane knjige - ko nove so no, res se splača

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 3213
3.11.2010 15:19:24   
Ploha
kak smo? user posted image

deca spijo, vsaj neki, mam mal časa za klepetanje, še mail sm poslala eni deklini, k ji že douh nism, zdej bom pa še kle mal nakladala user posted image

vse OK, zdavi, trmasti, trmasti, glasni, trmasti, glasni,...tko da ja, grozno, za vsak drek se dere ko jeshar, res obup...mene pa valda to čist znervira...ma se potrudim in naredim vdih, izdih...

samo ne popuščam, halo, pa ne more men en otrok diktirat, a bomo rit previl al je ne bomo, BOMO JO, ČE SMO POSRANI! user posted image tko da, se ne pustim, če rečem ne je ne...pol pa čist ven pade,...

pol ko se že tko dere, zbudi manco in se še ona dere, ja super no...zdej sm vsaj jst se nehala dret, ker nič ne pomaga,...sem tih ko grob, jo posedem na stol ko kaj trmari in ji pač povem, ko se bo umirila, da se bova kej slišali, da se bova naprej igrali oz. bo prišla pogledat kaj delam, takrat naj pride, če se pa misle dret naj se pa dere tm na stolu...

medveda naštimujem, da bi šla jutr v kino gledat: Gremo mi po svoje user posted image user posted image

evo se je zbudila, pa pol še kaj več, mislim, da mami pride sem...jst morm pa v lj ene zapiske sošolki pelat...

(odgovor članu farfala)
Neposredna povezava do sporočila: 3214
3.11.2010 15:19:54   
sonček33
Najki, kuku? Mislim nate.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 3215
3.11.2010 17:50:35   
Najki
IZVIRNO SPOROČILO: Ploha
samo ne popuščam, halo, pa ne more men en otrok diktirat, a bomo rit previl al je ne bomo, BOMO JO, ČE SMO POSRANI! user posted image

user posted image user posted image user posted image je imel par mesecev nazaj tudi nas idejo, da je to njegova odlocitev. pa vrtel se je na previjalni na vse strani, smo komaj montirali plenico pravilno. zdej pa ful pridno lezi zadnje case in sem kar sokirana. tudi vedno bolj pogosto sam pride do previjalne, ce mu najavimo previjanje, celo prizna, da je kakal user posted image . sej vprasanje, ce ne bo spet nazadoval, ko bo sestrica tu in ksno ljubosumje zraven.

Aja bila v P, kontrola cez 2 dni user posted image . Odprta se vedno 1cm, samo se je le malo bolj pomaknila proti izhodu, tako da mala ocitno nekaj planira te dni. Pa celo mali popadek je bil na CTGju. Sem imela pa JM s sabo, sva sla tja sama, pa je prisla tasca iz Sezane in sta se zabavala po Postojni, ko sem imela preglede, potem smo sli nekaj pojest pa na sprehodek, tako da sem ob 16h sele v LJ prisla. Je bilo kar sprosceno, sam zdejle sem zmatrana, mulcek pa se kar spi user posted image . Aha! Js o volku, on iz sanj user posted image . Nekaj cmevka iz njegove smeri, mu grem kej za papat pripravit.

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 3216
   [Brisano sporočilo]
3.11.2010 19:56:05   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Najki)
  Neposredna povezava do sporočila: 3217
3.11.2010 20:01:22   
sonček33
Pa nobenega sončka ni nikjer
Niia, tukaj sem :) Ja, menda so očesna vnetja kar nalezljiva.Hitro se rešite tega sr***. Kje si kupila hlače?

Neposredna povezava do sporočila: 3218
3.11.2010 20:14:06   
*x*y*z*
Niia - tudi M je imel septembra vnete oči, mu je Tobrex takoj pomagal, je pa po moje nalezljivo, k so imeli vsi otroci tu v okolici in so se po moje eden od druzga nalezli, se je pa vsakemu drugače pozdravlo, enim hitro, en ima še zdej probleme. user posted image za vaju

Najki - vedno bliže si user posted image

Petra - pri nas pa se večinoma sploh ni poznala sprememba ure

Neposredna povezava do sporočila: 3219
3.11.2010 20:19:12   
sonček33
Krtekx, kako je BB?

(odgovor članu *x*y*z*)
Neposredna povezava do sporočila: 3220
3.11.2010 20:23:44   
krtekxx
Sonček, hvala, BB je OK. zgleda da je bila le ena virozica z bolečim žrelom, ki je potem doletelo tudi mene in babi. Ampak res nič hudega...razen norišnice v službi, ki ji ni videti konca in se stopnjuje. BB je bila danes celo tako aktivna, da je opoldanski spanec, na katerega sem zelo zelo računala, preskočila in zaspala šele pred četrt ure. K sreči pride oče mojih otrok v petek domov, ker sem jaz pred tem, da napišem odpoved doma in v službi.

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 3221
   [Brisano sporočilo]
3.11.2010 22:15:33   
Brisani uporabnik

(odgovor članu krtekxx)
  Neposredna povezava do sporočila: 3222
3.11.2010 22:22:30   
farfala
IZVIRNO SPOROČILO: niia

farfala, kje si dobila te knjige. Imajo tudi kaj Meda Jaka?

Tukaj:
http://www.knjiznidiskont.si/

Mislim, da ni medota, sem mu vzela Čebelo Adelouser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3223
4.11.2010 7:15:18   
nina166
Jutro!

Sem prišla malo pogledat kako je kaj Najki...pa vidim, da ni še nič novega. Držim pesti, da bo čimprej.

Drugače smo vredu.

Zdajle grem Domna zrihtat pol pa v vrtec.

Domen - 16.6.2006
Daša - 21.1.2009

(odgovor članu farfala)
Neposredna povezava do sporočila: 3224
4.11.2010 7:17:46   
nina166
IZVIRNO SPOROČILO: *x*y*z*

Niia - tudi M je imel septembra vnete oči, mu je Tobrex takoj pomagal, je pa po moje nalezljivo, k so imeli vsi otroci tu v okolici in so se po moje eden od druzga nalezli, se je pa vsakemu drugače pozdravlo, enim hitro, en ima še zdej probleme. user posted image za vaju

Ja vnetje oči je zelo nalezljivo. Meni je pediatrinja rekla, da morem pazit in morem vsak dan preoblečt vzglavnik....ker baje lahko ponoči to pride na vzglavnik in ko gre otrok naslednjič spat mu lahko zleze nazaj v oči in potem dlje traja, da se pozdravi.

Domen - 16.6.2006
Daša - 21.1.2009

(odgovor članu *x*y*z*)
Neposredna povezava do sporočila: 3225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  127 128 [129] 130 131   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  127 128 [129] 130 131   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Odlog vpisa v prvi razred
Starši lahko vložimo predlog za odlog vpisa v prvi razred tudi v primeru, ko za to odločitev ni zdravstvenih razlogov te...
BLOG: Otrokom jemljemo možnost slabih izku...
Vzamemo jim izkušnjo padcev in bolečine, vzamemo jim izkušnje. Mislimo, da jim bomo s tem olajšali odraščanje, vendar ji...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.