ovčka11
|
Iiiiiii... kako lepi bušiji.... če se kateri zdi, da trebuščki niso "tapravi" nosečniški, naj prova tastare hlače oblečt . Bom tudi jaz mojega bušija mogla kaj slikat - izgleda pa, kot da bi žogo pojedla . Moram rečt, da je bil pri hčeri v prejšnji nosečnosti dost manjši v tem času - očitno malo špehec naredi (6 kg do sedaj), pa slaba prebava, pa kakšni ostanki od prejšnjih nosečnosti, pa čisto malo . Smo med vikendom srečali ene prijatelje.... in izvemo, da imava obe rok tam sredi aprila nekje. Nisem mogla verjet, ker se ji čisto nič ne pozna. Mal večjo št. hlač ima oblečeno, to je pa vse - nikjer nobene žoge . Kar se teh paketov tiče - po moje je najboljše denar vzet, potem pa preko njihove spletne trgovine nabaviš, kar se res rabiš (po istih cenah, kot so paketi sestavljeni). Npr. sem gledala cene tetra plenic in teh krpic od Tosame - je razlika cca. 0,50 € glede na spletno trgovino od Tosame, v otroških trgovinah pa so še par EUR dražje. Jaz sem paket vzela takrat 7 let nazaj, in lahko povem, da je trip-trap stolček še danes v uporabi, kopalna brisača s kapuco je še danes cela in v uporabi, škarjice za nohte tudi še režejo.... je kar nekaj uporabnih in kvalitetnih stvari (meni edino tisti pajacki niso bili všeč, ker se je v trgovinah dobilo dost lepše). Pussycat - mako majčke - nikoli rabljene (so bolj praktični bodiji, pa še ven ne lezejo), povijalne plenice (verjetno tiste namenjene širokemu povijanju) - mi smo jih rabili 14 dni do prvega UZ kolkov, sterilizator lahko kupiš kasneje, če se ti pokaže potreba (če ne boš dojila, pa še vedno se lahko prekuha v loncu), dudke - mi smo imeli doma pripravljeno dudko že pred rojstvom, pa jo tamala ni hotla sprejet (silikonsko), potem smo nabavili eno Nukovo gumjasto in smo pri njih ostali do 2 let in pol, ko smo jih dali miklavžu za boge otroke :-)
|