hayabusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: meta21 ...Mam pa še eno vprašanje, predvem za tiste, ki ste že mamice. Prej sem hvalila mojega dragega, ki res dela praktično vse pri in okoli hiše. Tudi malega brez problema porihta (ne rabim navodil pisat, če kam grem ) ampak, če pa hočem, da bi ponoči vstal, ko joka ali kliče, se pa skoraj praviloma skregava ali pa ga sploh ne morem zbudit... Če ti povem da imaš srečo, da imaš takega dragega, ti to ne bo glih kaj pomenilo jaz sem bila v prvi nosečnoti toliko aktivna da je "pozabil" da sem noseča in je vsake toliko jamral ko sem ga prosila da kaj naredi ker jaz ne morem. Kar se otroka tiče, je sedaj malo bolje, ampak sem sama zaj stvar že od začetka. Tamala je imela 3,5 mesece cele dni krče in čeprav ji nisem mogla pomagat sem jo takrat morala imet jaz na rokah ker če ne sem s počutila obupno. Ponoči sem se vstajala jaz ker moj dela v 3 izmenah in se vozi uro in pol v službo kar pomeni da je treba ponoči spat. Prvih 6 mesecev je ponoči sploh ni slišal, ko pa jo nekajkrat je pa ga je mimo pihnil in nameso da bi vse zrihtal v temi in čim bolj mirno da se ne prebudi do konca ga je pobiksal.Zato sem vstajala jaz in še vstajam čeprav bi včasih raje šla peš na konc sveta. Napaka pa taka. Zaradi vseh teh kolobocij sploh nisva mislila met še enga, ampak se je priključil sam hvala bogu! Nimam pa te sreče da bi tamala prišla kdaj k nama spat ker ji je postelja očitno prevelika in ne more spat pri naju, se non stop prebuja mi manjka to! Poanta tega kracanja - predlagam ti, da preslišiš godrnjanje in izkoristi dragega kolikor lahko! IZVIRNO SPOROČILO: Nina33 Mene pa zadnje čase neki druzga skrbi: kako bomo zrihtali varstvo za starejšega, če se bo porod začel ponoči . Svojih dveh staršev res ne bi rada v to vpletala, ampak zgleda ne bo šlo drugače? Jaz bi najrajš enkrat dopoldne šla rodit, mali mož bi na poti v P bil k babici in dediju "dostavljen", poj bi pa že isti dan lahko na obisk k meni prišel . mislim da mi ne bomo imeli preveč težav s tem ker moj ne bo zraven pri porodu, je premevžast, ga je prvič skoraj (dobesedno) kap pa sem ga ven poslala (itak sem ga prisilila da je moral zraven da vidi kasko je to hudo, ko je videl samo del norišnice mi je bilo dovolj mučenja in sem rekla naj gre ) morda pa boš imela sreči in boš čez dan rodila IZVIRNO SPOROČILO: PilotGirl7 hayabusa katero varuško pa svetuješ oz. jo imaš ti? Mi imamo AC, pa sem vseeno vske toliko nos tiščala k otroku če diha moje prijateljice so imele vsaka drugačno varuško in so bile vsaka s svojo zadovoljne tako da nimam predlogov. Vsekakor pa predlagam, da jo sprobata ko jo prineset_a domov da jo lahko še na hitro menjata če vama slučajno do določene točke ki bi vama odgovarjala ne nese Aja, pa včeraj sem izvedela da tega otroka nosim bolj zadaj kot sem prvič in da zato bolj čutim premike (kot sem prvič), tamale nikoli nisem tako močno čutila kot sedaj tega dojenčka Neverjetno a resnično - uspelo mi je dat 3D slike v album
< Sporočilo je popravil hayabusa -- 3.11.2010 9:16:45 >
|