![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 2.11.2010 22:40:30
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 Kak je blo na šihtu? Zdaj so ti spet podaljšali...do kdaj pa? Ja sem se kar nadelala. OZ. nabirala kilometrino in križ me boli od sklanjana. Pa saj bo. Smo navajeni še na huje. Ja pogodbo so mi pa podaljšali do 13.11. s tem seveda da sem imela včeraj prekinitev. za križ,kar se pa prekinitve tiče pa Hvala za . Saj ni tak hudo, boli pa vseeno. Da bo prekinitev sem pa itak pričakovala. Saj bo drugi mesec tudi tako, seveda če še bom delala.
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 2.11.2010 22:42:17
|
|
|
|
ly117
|
Lenči nočko.
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 2.11.2010 22:46:40
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Hvala za . Saj ni tak hudo, boli pa vseeno. Da bo prekinitev sem pa itak pričakovala. Saj bo drugi mesec tudi tako, seveda če še bom delala. A to sploh ni prva?Ma daj,brezveze totalno Ja prekinitev je bila prva. Bo pa drugi mesec spet, ker se dela baje samo do 22. Pol pa po novem letu pa nova pogodba. Ja dnar prišparajo, ne rabijo praznikov plačat, pa manj dopusta maš, pa itd.
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 2.11.2010 22:54:50
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Hvala za . Saj ni tak hudo, boli pa vseeno. Da bo prekinitev sem pa itak pričakovala. Saj bo drugi mesec tudi tako, seveda če še bom delala. A to sploh ni prva?Ma daj,brezveze totalno Ja prekinitev je bila prva. Bo pa drugi mesec spet, ker se dela baje samo do 22. Pol pa po novem letu pa nova pogodba. Ja dnar prišparajo, ne rabijo praznikov plačat, pa manj dopusta maš, pa itd. Pa v nedogled ti lahko podaljšujejo...
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 2.11.2010 22:55:10
|
|
|
|
ly117
|
Ja nič, vitamine sem popapcala, zdaj se mi je pa začelo spat tak da grem proti pojstli. Samo ne vem še kje bom spala ker sta jo moja dva čisto zasedla. Sami hvala za družbo. Nočko.
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 2.11.2010 22:57:23
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Hvala za . Saj ni tak hudo, boli pa vseeno. Da bo prekinitev sem pa itak pričakovala. Saj bo drugi mesec tudi tako, seveda če še bom delala. A to sploh ni prva?Ma daj,brezveze totalno Ja prekinitev je bila prva. Bo pa drugi mesec spet, ker se dela baje samo do 22. Pol pa po novem letu pa nova pogodba. Ja dnar prišparajo, ne rabijo praznikov plačat, pa manj dopusta maš, pa itd. Pa v nedogled ti lahko podaljšujejo... Jap ker je prekinitav zmes. Ene so že 3-4 leta tu pa še niso doble redno. Dela pa tudi ena ženska ki bi mogla imet že 15 let delovne dobe tu not, pa še vedno ni za redno.
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 3.11.2010 7:37:49
|
|
|
|
rina22
|
jutro glede renaultov - vsak ima svoje mnenje, ampak mene res niso razočarali. kot sem že napisala, pri vsakem avtu lahko brcneš v temo, pa če kupiš rabljenega al novega. poznam primere, ko sta dve osebi imeli enak avto, pa je enega že od začetka "hecal", drugi je pa bil z njim full zadovoljnen. Ne vem, jaz pač lahko povem samo dobro o renaultih. moja dva ga imata že 6. leto, tašča in tast 7., stric pa 3. pa do zdaj še noben ni mel nekih težav. če je renault, bencinar in ima ročne prestave se sploh ne bi obremenjevala končna odločitev je pa tak vajina lenči, kdaj boš šla danes na pobrežje v vrtec? midve tudi nameniva it
< Sporočilo je popravil rina22 -- 3.11.2010 7:38:01 >
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 3.11.2010 7:57:04
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_ Ja super no, sem dobla različna mnenja. Pa sem spet na istem .. Ma itak še je čas za razmislit. Še peneze skupaj krampamo!... Glej,jaz osebno sem taki tip,da se odločam samo za sebe in če bi mi bil kaki avto res pisan na kožo,bi ga kupila...mislim pa da ni na tem ljubem svetu znamke avtomobila,ki ne bi imel nezadovoljnih lastnikov in tudi zadovoljnih ,da se razumemo...lahko pa kupiš avto,ki na vseh možnih testih dosega zavidljive rezultate,pa boš imela smolo z njim-tako da moj nasvet-odloči se po svojem srcu podpis!
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 3.11.2010 7:59:54
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_ IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_ Ja super no, sem dobla različna mnenja. Pa sem spet na istem .. Ma itak še je čas za razmislit. Še peneze skupaj krampamo!... Glej,jaz osebno sem taki tip,da se odločam samo za sebe in če bi mi bil kaki avto res pisan na kožo,bi ga kupila...mislim pa da ni na tem ljubem svetu znamke avtomobila,ki ne bi imel nezadovoljnih lastnikov in tudi zadovoljnih ,da se razumemo...lahko pa kupiš avto,ki na vseh možnih testih dosega zavidljive rezultate,pa boš imela smolo z njim-tako da moj nasvet-odloči se po svojem srcu hmm... pa ja, maš prav! Lep mi je za enkrat. Nisem ga še v živo vidla, tak da ga še morem it pogledat. In res, če bi bil renault tolk slab, jih sploh ne bi bilo. Jih je pa veliko na cesti ! Meni je všeč ,videla v živo pri sosedih,nimajo težav z njim,bojda so večji križi z navadnimi scenici ,sta se ravno prejšnjikrat na tekmi od mojega tamalega pogovarjali dve mamici s hudo slabimi izkušnjami,ni pa rečeno,da so pa zdaj vsi zanič Tu se pa strinjam s tabo.Več je križa z navadnimi in scenici in espace-i,kot z grande.Je pa tak,da je moja bivša poslovodkinja imela oz. ga še ima,grand espace-a,pa ga non-stop na servise vozi,avto pa je star 5 let,tak da...
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 3.11.2010 8:04:49
|
|
|
|
matcar
|
Jutro vsem skupaj! Sem najprej pokomentirala malo.Maks je z v "šoli" ,moj na šihtu,Lea tudi v šoli,mi2 z Saš-em pa mehiko gledama. Jaz na drugi dozi kave,pa malo po netu skačem. danes spali super,Saš brez zbujanja in joka in kašljanja. Upam,da bo šlo tak dobro naprej pa da bom končno lahko šla delat,ker se mi že meša malo od dugega cajta doma. Za ju3 velja v EP ob 10-h? Da vem,da se z taščo zmenim za Saš-a.
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 3.11.2010 8:40:46
|
|
|
|
koala
|
Jutro! Meni jutri za kavo paše, tako da se bom naslikala tam, samo lepo prosim povejte kje v EP se dobimo. Sem videla da ste debato o avtih vdarle. Meni osebno imajo Renaulti visoke cene, sploh Clio drži ceno da glava boli. Za Senica sicer ne vem, vem pa da je imela od A. botra fuuuul probleme z rabljenim Cliom, pa tudi zdaj ko je kupila ganc novega jo skozi nekaj zeza(elektrika). Je pa kolegica kupila novega BMW-ja in sta ga od sedmih mesecev kolikor sta ga imela lahko uporabljala mesec in pol (pa še to ne v kosu) ostalo pa je bil na servisu, tako da.....
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 3.11.2010 8:52:15
|
|
|
|
ly117
|
Jutro! Na dozi , L pa je že tudi pri babici. Glede senika lenči ti ne znam kaj ekstra svetovat. Sicer ga je imel moj stric samo je pa imel tisto ta prvo serijo ko so ven prišli in koliko vem ni imel nekih velikih težav. Je pa meni tudi oblikovno najlepsi senik do sedaj. Vse novejše različice mi niso všeč. Če bi pa z mojim zdaj kupovala avto pa bi vzela Forda s-max.
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 3.11.2010 9:02:13
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Jutro! Na dozi , L pa je že tudi pri babici. Glede senika lenči ti ne znam kaj ekstra svetovat. Sicer ga je imel moj stric samo je pa imel tisto ta prvo serijo ko so ven prišli in koliko vem ni imel nekih velikih težav. Je pa meni tudi oblikovno najlepsi senik do sedaj. Vse novejše različice mi niso všeč. Če bi pa z mojim zdaj kupovala avto pa bi vzela Forda s-max. To je meni osebno tudi lep avto in po obliki in po kakovosti.Nemci so le nemci. Jaz pa si ful želim opla Vivaro,osebnega,ker so lahko tudi transportni.Je pa edini,ki ima možnost 9 sedežev,pa še velik kuferam ma.
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 3.11.2010 9:03:20
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: koala Jutro! Meni jutri za kavo paše, tako da se bom naslikala tam, samo lepo prosim povejte kje v EP se dobimo. To mene tudi zanima!
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 3.11.2010 9:06:11
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Jutro! Na dozi , L pa je že tudi pri babici. Glede senika lenči ti ne znam kaj ekstra svetovat. Sicer ga je imel moj stric samo je pa imel tisto ta prvo serijo ko so ven prišli in koliko vem ni imel nekih velikih težav. Je pa meni tudi oblikovno najlepsi senik do sedaj. Vse novejše različice mi niso všeč. Če bi pa z mojim zdaj kupovala avto pa bi vzela Forda s-max. To je meni osebno tudi lep avto in po obliki in po kakovosti.Nemci so le nemci. Jaz pa si ful želim opla Vivaro,osebnega,ker so lahko tudi transportni.Je pa edini,ki ima možnost 9 sedežev,pa še velik kuferam ma. Tega pa ne poznam. Se tolko ne poglabljam v avtomobile. Aja včeraj sem te pa vidla na onem križišču pri Tušu. Ti si se peljala ravno jaz pa zavijala v levo proti Hoferu.
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 3.11.2010 9:19:00
|
|
|
|
ly117
|
Nič grem migat po stanovanju. Samo se na žalost nič ne bo naredilo.
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 3.11.2010 10:02:07
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Jutro! Na dozi , L pa je že tudi pri babici. Glede senika lenči ti ne znam kaj ekstra svetovat. Sicer ga je imel moj stric samo je pa imel tisto ta prvo serijo ko so ven prišli in koliko vem ni imel nekih velikih težav. Je pa meni tudi oblikovno najlepsi senik do sedaj. Vse novejše različice mi niso všeč. Če bi pa z mojim zdaj kupovala avto pa bi vzela Forda s-max. To je meni osebno tudi lep avto in po obliki in po kakovosti.Nemci so le nemci. Jaz pa si ful želim opla Vivaro,osebnega,ker so lahko tudi transportni.Je pa edini,ki ima možnost 9 sedežev,pa še velik kuferam ma. Tega pa ne poznam. Se tolko ne poglabljam v avtomobile. Aja včeraj sem te pa vidla na onem križišču pri Tušu. Ti si se peljala ravno jaz pa zavijala v levo proti Hoferu. Aja,te sem že šla iz hofera pa pumpe domov.
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 3.11.2010 10:22:02
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Aja,te sem že šla iz hofera pa pumpe domov. Si dobila kaj si iskala. Mislim pa na oblačila za .
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 3.11.2010 10:37:39
|
|
|
|
petea
|
ly117, pa je tako podaljševanje pogodb sploh zakonito? Se ni nekaj zakonodaja spremenila v tej smeri, da to več ne bi bilo mogoče? Kaj pomeni prekinitev? Si bila en dan doma ali dejansko v službi?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 3.11.2010 10:50:58
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: petea ly117, pa je tako podaljševanje pogodb sploh zakonito? Petea,po kar nekaj letih dela v privatnem sektorju,sem se že davno nehala spraševati,kaj je zakonito in kaj ne...dejstvo je,da ima naš ljubi zakon toliko lukenj kot cedilka in sploh ne rabiš bit kaj ekstra pameten(govorim za svoje bivše delodajalce),da jih s pridom izkoristiš
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 3.11.2010 10:53:34
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Jaz pa si ful želim opla Vivaro,osebnega,ker so lahko tudi transportni.Je pa edini,ki ima možnost 9 sedežev,pa še velik kuferam ma. Če verjameš ali ne,včeraj sem enega gledala in sem točno na tebe pomislila,da bi vam zdaj full prav prišo en taki Aja,pa ta,ki sem ga gledala ima prevoženih že častitljivih 300.000km!!,pa še vedno dela kot urica
< Sporočilo je popravil sami0804 -- 3.11.2010 10:55:14 >
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 3.11.2010 10:59:30
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Jutro! Na dozi , L pa je že tudi pri babici. Glede senika lenči ti ne znam kaj ekstra svetovat. Sicer ga je imel moj stric samo je pa imel tisto ta prvo serijo ko so ven prišli in koliko vem ni imel nekih velikih težav. Je pa meni tudi oblikovno najlepsi senik do sedaj. Vse novejše različice mi niso všeč. Če bi pa z mojim zdaj kupovala avto pa bi vzela Forda s-max. To je meni osebno tudi lep avto in po obliki in po kakovosti.Nemci so le nemci. Jaz pa si ful želim opla Vivaro,osebnega,ker so lahko tudi transportni.Je pa edini,ki ima možnost 9 sedežev,pa še velik kuferam ma. s-max je meni tudi lepi samo za ta dnar bi raje mela kaj drugega matcar, ford ni nemec
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiDojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.