|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarke 2011 II.del
3.11.2010 10:24:36   
Tisia
no tukaj imam en link za vse tiste mamice,ki bodo dobile popadke doma in si bodo lahko merile http://www.baby2see.com/contractions_timer.html , jaz sem obakrat čakala v bolnici ker sem prenesla čez rok...bomo videli kako bo sedajuser posted image
pravijo tretje bo hitro spokalo ven...hmmmm je le 10 let vmes tako da teško verjamem..upam da bo pa boljše kot z drugo pupo, nisem imela nič popadkov 10 dni čez rok in so me našopal z tableto ki ti dajo v mater.vrat sem dobila takoj pop. na 5 minuser posted image   lažje je bilo z prvo ko sem imela že svojih malo pa so mi dali umetne v žilo in se je lepo stopnjevalo in nisem bila tako izmučena kot po tisti tabletki..user posted image ampak vsaka deluje drugače,zraven mene je ležala mamica ki so ji dali 3 tabletke pa ni nobena prijelauser posted image

(odgovor članu Teyla)
Neposredna povezava do sporočila: 526
3.11.2010 10:32:33   
Tisia
http://www.baby2see.com/development/twins_3d.html
no tukaj je pa en 3Dvideo za vse mamice ki imajo user posted image user posted image  kaj jim je lušno njim pa ne more biti dolgčas saj imajo družbouser posted image ,
še kakšne karte pa bodo kar not ostaliuser posted image

(odgovor članu Tisia)
Neposredna povezava do sporočila: 527
3.11.2010 10:39:30   
Patrisha
IZVIRNO SPOROČILO: Teyla

Ja, kar povprašaj, če imaš jutri pregled. Pa še mene informiraj. Čeprav po moje ni nobene panike, pač madeži, ki bodo itak izginili po porodu (hopefully). user posted image

Jaz se vedno znova začudim česa vsega je naše telo sposobno. Je prav zanimivo kaj se vse dogaja. Mene trebušček še ne moti toliko, razen pri pomivanju posode, ker se ne morem dovolj približat pultu in sem posledično nagnjena malo naprej. Ampak se križ začne pritoževat šele malce kasneje. Sicer imam pa dragega, ki ga v tem primeru pridno izkoriščam. user posted image

bom bom, brez skrbi! ce pa se mas kaj na lageru da te zanima kr povej, bom povprasala, ce nima se hitro pregleda :) ni cudno da sem potem skoraj 1 h noter :) user posted image

mnja nasega dedca bom tudi jaz mogla vpelat malo bol resno v pomaganje :)ampak kaj ko ma on noro guzvo v sluzbi, jaz na faxu, potem pa je stanovanje v razulu :) se dobro da mama pomivalnega... vsaj nekdo nekaj dela :) ahahah pa se v kotu mam korito, potem ves kaki invalid sem zraven :)

programe na pralnem si ze vse sprobala? :)

(odgovor članu Teyla)
Neposredna povezava do sporočila: 528
3.11.2010 10:52:16   
Patrisha
IZVIRNO SPOROČILO: biljana l

http://www.baby2see.com/development/twins_3d.html
no tukaj je pa en 3Dvideo za vse mamice ki imajo user posted image user posted image  kaj jim je lušno njim pa ne more biti dolgčas saj imajo družbouser posted image ,
še kakšne karte pa bodo kar not ostaliuser posted image

ahahahah :) 2 mala bokserja :) kolk se to morajo pretepst med sabo a? ni cudno da se imajo dvojcki zato kasneje tako radi :))))

(odgovor članu Tisia)
Neposredna povezava do sporočila: 529
3.11.2010 11:06:10   
hel32
Hojla
Sam da vas na hitrco pozdravim, poklicali me še niso iz bolnice, grem pa danes popoldan na pregled, in, upam, da bom imela mogoče tudi Uz, da se vici še spol 100%
Kaj več pa poročam po pregledu, lep dan, vsem kljub temu, da je tukaj zelooo oblačno.

Hayabusa, ne vem, če bo ravno držalo, da dojenčki hranjenu z adaptiranim mlekom spijo dlje, ker sem tudi pri prvi bila taka reva in sem imela pač par tistih kapljic mleka, je bila na flaši, in se je zbujala žnjx na noč, tako, da iz svojih izkušenj povedano-ne drži, mislim, da je to odvisno od otroka do otroka,...ni nujno, lahk dojiš, pa ti spi. Ima sestra tudi zdaj fantka, starega 5 mes. pa se ji je zdaj začel ponoči zbujat, kljub temu, da ga hrani na flašo, sva obe taki nemlekariciuser posted image user posted image user posted image , j tako je to.
Meta 21, jaz sem tudi odločena, da bom vsaj za prvi mesec kupila zalogo mleka, ker itak, ne vrjamem, da bi ga imela, kljub temu, da z mojimi joškami ni nič narobeuser posted image , rastejo, so velike, bolijo, ampak ven pa prikaplja kvečjemu po 10ml na obe!!!! Sem si lani pumpala, in merila, po pol urnem pumpanju, da ne omenjam bolečin, ker sem si stiskala mleko ven, in da so ble joške potem cele vijolične, in toplih obližev, da bi ja malo priteklo, NIČ, od nič, imam še zdaj slabo vest, oz. se sikiram, da nisem dala vsega, ker bi mogla za dobro otroka, sam, kaj hočem, če ni ni!!

Zdaj, pa res, dosti imam, grem se malo igrat z malimuser posted image

TJAŠA 11.8.1998 3050gr,52cm
MARKO LUKAS 6.9.2009, 3830gr, 51cm
MAJA LUCIJA 9.2.2011, 3800gr, 52cm

(odgovor članu Patrisha)
Neposredna povezava do sporočila: 530
3.11.2010 11:27:28   
Teyla
IZVIRNO SPOROČILO: Patrisha

bom bom, brez skrbi! ce pa se mas kaj na lageru da te zanima kr povej, bom povprasala, ce nima se hitro pregleda :) ni cudno da sem potem skoraj 1 h noter :) user posted image

mnja nasega dedca bom tudi jaz mogla vpelat malo bol resno v pomaganje :)ampak kaj ko ma on noro guzvo v sluzbi, jaz na faxu, potem pa je stanovanje v razulu :) se dobro da mama pomivalnega... vsaj nekdo nekaj dela :) ahahah pa se v kotu mam korito, potem ves kaki invalid sem zraven :)

Če se kaj spomnem, ti bom rekla. user posted image
Hehe, ne do zdaj sva uporabila dva programa. je pa nazadnje bila manjša poplava v kopalnici, ampak ni kriv stroj, temveč tista odvodna cev, ki je že vmontirana v steno. Slabo so naredil zadevo in se ful maje, zato posledično spušča. Tako da je zdaj pranje malce na stranskem tiru, dokler se ne zapeljeva v merkur pa popraviva zadevo. user posted image

hel32 veliko sreče na prgledu. Sporoči, kaj boste dobili, če 100% izveš na UZ. user posted image

(odgovor članu Patrisha)
Neposredna povezava do sporočila: 531
3.11.2010 11:41:16   
hayabusa
AKCIJA, AKCIJA! user posted image
Sem slučajno šla na spletno stran baby centra in našla ležišče za 38 ojrov http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=157307

in aventova varuška (ni full poceni je pa znižana) http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=194820

(odgovor članu Teyla)
Neposredna povezava do sporočila: 532
3.11.2010 11:52:42   
Patrisha

IZVIRNO SPOROČILO: Patrisha

Če se kaj spomnem, ti bom rekla. user posted image
Hehe, ne do zdaj sva uporabila dva programa. je pa nazadnje bila manjša poplava v kopalnici, ampak ni kriv stroj, temveč tista odvodna cev, ki je že vmontirana v steno. Slabo so naredil zadevo in se ful maje, zato posledično spušča. Tako da je zdaj pranje malce na stranskem tiru, dokler se ne zapeljeva v merkur pa popraviva zadevo. user posted image

hel32 veliko sreče na prgledu. Sporoči, kaj boste dobili, če 100% izveš na UZ. user posted image

hehe, joj kak mi je to smesno, sori, ampak s temi odtoki mamo skoraj vsi probleme!!! Mi2 sma ga mogla z nozekom ravnat, ker so ga "sifki" zrezali, nesposobnezi! Potem spet ni blo ok, in sma sla kupit dodatno gumico, pa z teflonskim trakom sma zadekala dol in je blo ok! ( trkam ko zmesana.. :) )

Hayabusa kaj zdaj tak jogi deluje z AC al ne. Kaka je sploh ta spominska pena?? mater sem ze cist zmesana :/

hel32 user posted image user posted image  dobro zrihtaj!!

(odgovor članu Teyla)
Neposredna povezava do sporočila: 533
3.11.2010 11:52:42   
Anonimen
Hayabusa res super slikce maš! Prav luštna je. Mi je pa zdej tudi meni jasno, ko si napisala, če ga nosiš nazaj, da bolj čutiš. Pri meni je isto, sicer je rekla, da posteljica je pa naprej, sve potem pri G razjasnili kaj to pomeni, ker me jezanimalo. Maš ba baje zato malo manjši buši, saj tko mi je sestra pri G rekla, da mam zato verjetno manjši buši kot ostale. Ker sem se ful obremenjevala pred 3 tedni, ker skoraj nič ni bilo, zdej mam pa lepi busi že user posted image

Sam maš res lepe posnetke, malo me je folk prestrašil okoli mene, da naj ne hodim, da je potrata dinarčkov, češ da nikol niso lepi posnetki, da je čudno nezglajena kožica ko posnemejo. Pa me je sedaj kar zamikalo, da bi kak posnetek več naredila za v album.

No ostale, samo, da ste se malo pocukrale user posted image vsaj elektronsko user posted image

Še eno vprašanje imam, kaj pravite tiste, ki imate izkušnje, za čiščenje popka kaj je bolj alkohol ali fiz. raztopina?

(odgovor članu hayabusa)
  Neposredna povezava do sporočila: 534
   [Brisano sporočilo]
3.11.2010 11:59:59   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 535
3.11.2010 12:03:02   
Teyla
Patrisha ja saj tako je v blokih, zmeraj dajo notri kaj kar ni ok narejeno. Pri mojih doma, je vse postrani narejeno. Tla sploh niso ravna, točno se ve, katera stran je nagnjena, če si dal frnikolo na tla se je hitro odkotalila na drugo stran sobe. Da ne omenjam kopalniških vrat, ki so jih tako namontirali, da moraš biti že skorajda sumoborec, da jih zapreš, če greš na wc. user posted image   No, meni se ni zdelo nič težkega, je pa potem to težje razložit obiskom, kako naj pritisnejo, kdaj dat kljuko dol. Joj, se mi kar smeji, ko se zdajle tega spomnem. user posted image
Aja, če ti smem jaz odgovorit glede jogijev. Spominska pena je taka kot je pri jogijih Dormeo na vrhu (in verjetno še kakšnem drugem). Če boš dala 30€ za jogi, potem te pene nima, je pa lahko iz navadne pene-tu AC dela normalno (čeprav je tudi hayabusa rekla, da je njim delalo ok, če se ne motim). Smisel pa je, da deluje glede na pritisk in se temu primerno prilagaja. Bolj recimo pritisneš na enem mestu, bolj se penaa "poglobi". Zato posledično pri AC, ki je montirana pod tem jogijem, le-ta ne zazna otroškega dihanja čez jogi, ker ga pena "zaduši". Sicer pa po moje spominska pena za otročke sploh ni primerna, ker kaj mu bo pa koristila pri tistih 4kg? user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 536
   [Brisano sporočilo]
3.11.2010 12:04:33   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 537
   [Brisano sporočilo]
3.11.2010 12:07:56   
Brisani uporabnik

(odgovor članu tamy82)
  Neposredna povezava do sporočila: 538
3.11.2010 12:11:34   
Teyla
Hahaha registirana, si me prehitela. user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Teyla -- 3.11.2010 12:12:48 >

(odgovor članu tamy82)
Neposredna povezava do sporočila: 539
3.11.2010 12:14:32   
Anonimen
Ja popek, je zelo delikaten, zato sem se odločila malo povprašat tukaj o nje, no jaz bom oboje kupila, ko bo čas. Opažam, da je čisto odvisno od petronažne do babce, katera bo k nam hodila in pač kaj želijo.

Neposredna povezava do sporočila: 540
3.11.2010 12:24:07   
tamy82
Sem že nazaj s šopinga user posted image vi ste ble pa pridne s pisanjem! user posted image

No, sem prav vesela, ker sem nakupila nekaj oblekic za user posted image Pa odkrila sem tudi, da majo v NG v HM tudi oddelek za nosečnice tam zraven oblačilc za mini user posted image user posted image Tako da sem si še ene hlače kupila user posted image
Vam potem poslikam in dam v album, da boste lahko kej pokomentirale user posted image

(odgovor članu Teyla)
Neposredna povezava do sporočila: 541
3.11.2010 12:27:44   
Tisia
evo jaz grem do zobarja ve se pa zabavajte in zaplešite   http://www.youtube.com/watch?v=HqSQoGG8fkU&feature=share  user posted image

(odgovor članu tamy82)
Neposredna povezava do sporočila: 542
3.11.2010 12:40:52   
Patrisha

Patrisha ja saj tako je v blokih, zmeraj dajo notri kaj kar ni ok narejeno. Pri mojih doma, je vse postrani narejeno. Tla sploh niso ravna, točno se ve, katera stran je nagnjena, če si dal frnikolo na tla se je hitro odkotalila na drugo stran sobe. Da ne omenjam kopalniških vrat, ki so jih tako namontirali, da moraš biti že skorajda sumoborec, da jih zapreš, če greš na wc. user posted image   No, meni se ni zdelo nič težkega, je pa potem to težje razložit obiskom, kako naj pritisnejo, kdaj dat kljuko dol. Joj, se mi kar smeji, ko se zdajle tega spomnem. user posted image
Aja, če ti smem jaz odgovorit glede jogijev. Spominska pena je taka kot je pri jogijih Dormeo na vrhu (in verjetno še kakšnem drugem). Če boš dala 30€ za jogi, potem te pene nima, je pa lahko iz navadne pene-tu AC dela normalno (čeprav je tudi hayabusa rekla, da je njim delalo ok, če se ne motim). Smisel pa je, da deluje glede na pritisk in se temu primerno prilagaja. Bolj recimo pritisneš na enem mestu, bolj se penaa "poglobi". Zato posledično pri AC, ki je montirana pod tem jogijem, le-ta ne zazna otroškega dihanja čez jogi, ker ga pena "zaduši". Sicer pa po moje spominska pena za otročke sploh ni primerna, ker kaj mu bo pa koristila pri tistih 4kg? user posted image

tnx, nic bom kupla kr na recinkotu za 30 € pa bo! ce je ( ne vem vec komu delal :))) potem bo se meni in pika! :)

(odgovor članu Teyla)
Neposredna povezava do sporočila: 543
3.11.2010 12:41:14   
Anonimen
biljana l si me lepo nasmejala s tem linkom user posted image

(odgovor članu Tisia)
  Neposredna povezava do sporočila: 544
3.11.2010 12:53:16   
hayabusa
IZVIRNO SPOROČILO: hel32
Hayabusa, ne vem, če bo ravno držalo

cccccccc mularija, so si res različni, na žalost ni pametnega recepta za spanje

IZVIRNO SPOROČILO: PilotGirl7
Še eno vprašanje imam, kaj pravite tiste, ki imate izkušnje, za čiščenje popka kaj je bolj alkohol ali fiz. raztopina?

čisto iskreno, se jaz s popkom nisem ukvarjala. Se je hčeri šele čez kaka 2 tedna čisto posušil in do takrat ga jaz "niti pogledala nisem". Patronažna je bila pri nas vsaka 2 dni, takrat ji je popek očistla (itak si mora s sabo prinest kar rabi) in to je bilo vse, ni bilo potrebe ga še kaj ekstra čistit.
Če bi že morala zbirat bi pa vzela fiziološko ker alkohol odpira in ne zapira ran, pa še za nos se rabi fiziološkauser posted image

< Sporočilo je popravil hayabusa -- 3.11.2010 12:54:23 >

(odgovor članu hel32)
Neposredna povezava do sporočila: 545
3.11.2010 13:45:14   
ninchi9
Zdravo punce, vidim, da pridno čvekate..

Hayabusa - lepega jenčija maš...

Jaz pa grem danes v bolnišnico... Že cel teden sem tak utrujena, samo spala bi, nimam energije, komaj se vstanem iz postelje.. Obraz imam otečen 100 na uro, težko diham, glavoboli vsak dan... v glavnem nič kaj dobro ne kaže.. Bomo videli, kaj bodo rekli danes, mogoče celo ostanem na opazovanju. Vam poročam!!

(odgovor članu hayabusa)
Neposredna povezava do sporočila: 546
   [Brisano sporočilo]
3.11.2010 13:47:59   
Brisani uporabnik

(odgovor članu ninchi9)
  Neposredna povezava do sporočila: 547
3.11.2010 14:08:46   
Patrisha
ninchi9  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  drzi se in se cimprej pozdravi!!!!!

Punce kdaj se zacnejo pregledi MV (maternicnega vratu). valda pregled se bliza, jaz pa spet panicarim kaki bo :/
ena kolegica je rekla da je v 33 t pa se kr nima vaginalnih pregledov??!??

Neposredna povezava do sporočila: 548
3.11.2010 14:30:56   
Nina33
Hoj!
Jaz sem imela doma fiziološko (vsesplošno uporabna zadeva user posted image ), za razuževanje popka mi je patronažna svetovala alkoholne "robčke" pa sem jih občasno uoprabila.
Pregled MV ni nekaj nujnega - meni ga v 1.user posted image ni merila (sploh ni bilo nobenega vaginalnega pregleda - sem hvaležna, manj ko "šarijo" tam , bolje je).

Ninchi, boga user posted image user posted image user posted image .
FoxyLady, čestitke princesi user posted image user posted image user posted image !
Vsem s pregledi - 10000...user posted image !
Dojenje in spanje: naš se je dojil do 21. meseca, ponoči pa ni pil pri meni od nekje 9.meseca. Bolje spati ponoči je začel okrog 10. meseca. Jaz kle ene hude povezavet tut ne vidim user posted image . Samo upam na najboljše user posted image .
Ker zaspan dan, pa zadnje čase sem takooo hitro utrujena - ko ena cunja se vlečem okol user posted image . Popoldne pa še inštrukcije user posted image . Najrajš bi jih odpovedala. user posted image In šla spat user posted image .
Zdej pa kosilo finiširat.
Lep dan vsem!

P.S. Moja dva poba se pa tko fletn smejeta - kt bi orehe stresal mali user posted image . user posted image

There's nowhere you can be that isn't where you're meant to be. ~~John Lennon

(odgovor članu Patrisha)
Neposredna povezava do sporočila: 549
3.11.2010 14:57:31   
Anonimen
Jaz tudi kuham in potem zopet predavanja na MŠ.

user posted image

(odgovor članu Nina33)
  Neposredna povezava do sporočila: 550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?