Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: II pričakujemo novembra 2010 2.11.2010 17:29:55
|
|
|
|
urša28
|
thanchyka[/b] pošiljam ti en velik in pogumno v nove boje...
< Sporočilo je popravil urša28 -- 2.11.2010 17:31:50 >
|
|
|
|
RE: II pričakujemo novembra 2010 2.11.2010 19:25:56
|
|
|
|
TEDIGO
|
punce nič obupat. Vse bomo kmalu roza, če ne ta mesec pa drugi mesec-to nam je zapisano.....
|
|
|
|
RE: II pričakujemo novembra 2010 2.11.2010 19:31:46
|
|
|
|
witch
|
Punce za vse, ki se november ni dobro začel in . Tiste, ki ste pred dnevom D, pa ne obupati prehitro.... mogoče pa vseeno bo... Kozarec ni vedno na pol prazen... lahko je tudi napol poln.. Bodite optimistične, pozitivne. Še predobro vem, da je težko... Še predobro vem, kakšno razočaranje potem lahko sledi... Ampak, kaj pa če je pikica že na svojem mestu? Potem pa čuti to žalost, to sekiranje, ta pesimizem... Mogoče se bo pa tudi ona zato vdala... Ne biti slabe volje. Punce mislim na vse vas in vam vsem želim velike in debele pluske jeanitte držim pestiiiii saj veš.... najlepše šele pride in verjamem oziroma vem, da bo to zeloooo kmalu urša28 pošiljam ti en velik kup da boš zjutraj velik plusek nalulala.. Mogoče pa še vseeno ni dovolj hormona... pikicaa tudi tebi naj bo čez 9 mesecev dojenček zelooo glasen Pri meni ni nič novega.... M kar ni... Tak da se bom iz oktobra selila kar pod december... Jaz grem pa končno na zaslužen dooopust tak da se beremo čez 14 dni. Ta čas pa bom itak mislila na vas in držala pesti, da ko se vrnem bo polovica seznamčka ROZA Punc uživajte, jaz bom sigurno
|
|
RE: II pričakujemo novembra 2010 2.11.2010 19:43:26
|
|
|
|
urša28
|
TEDIGO iz tvojih ust v božjaa ušesa,lepo ,da takole navijaš..,tudi jaz za vse vas WITCH tudi jaz upam,da je pa le mogoče še prekmalu,no ja upanje umre zadnje ..Na dopustu si pa le daj duška in veselo ,da bo veseli december zares VESEL....
|
|
|
|
RE: II pričakujemo novembra 2010 2.11.2010 21:30:24
|
|
|
|
jeanitte
|
urša 28 in wolfina, js sm tut dans zjutr delala test in mi tut ni pokazal +... Ker pa o sajvestečem še vedno ni najmanjšega sledu in ker mi še nikol, ampak res nikol ni zamujala, upam, da je še prekmalu, da bi pokazalo. Razen, če ni to spet kaka sprevržena igra moje psihe. Ker znaki so bol al manj prisotni - od bolečih prsi, razdraženosti tu pa tam (bogi moj dragi ), občasno povečanega teka - in kot sm že rekla, me špika že slab tedn, kar me je prej le dan, dva prej. Pa križ me tut nikol ni prej bolel. pikicaa25 maš ti še kake druge znake? thanchyka, en veeeelik od mene za tebe - bo pa december tolk bolj vesel in prazničen, boš vidla - kljub dieti, ki se jo bomo udeležile kr vse po vrsti. witch, hvala za spodbudo in lepe želje. Uživaj na dopustu maksimalno - fajn se spočij, da boš pol lahk spet coprala zase in za nas. Navijam za vse nas, da se čim prej razjasnijo vse nejasnosti.
|
|
RE: II pričakujemo novembra 2010 3.11.2010 7:45:39
|
|
|
|
Wolfina
|
Jutro punce! Ne vem, ali ste krive ve ali pa kaj drugega, ampak kljub temu, da sem zjutraj dobila menstro, me nista napadla ne žalost in ne obup . Morda pa se ciklanje vseeno zaključuje in je danes, glede na to, da se nosečnost šteje od prvega dne zadnje M, prvi dan moje nosečnosti? Torej, upam, da me boste zdaj zadnjič barvale modro, še vedno pa ostajam v novembru. 30.11. bom srečka , kar dajte me na seznam, prosim! Punce, korajžno naprej!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo novembra 2010 3.11.2010 8:02:35
|
|
|
|
tejchy*
|
dokler ni, je še upanje!! urša28 in jeanitte - držim pestke, da počakate še malo in da bodo potem novice srečnejše witch - uzivaj na dopustu, si zaslužiš in pridno . thancyka - žal mi je da je prišla ampak kaj pa veš kako hoče priti pikica, najbrž kot miklavževo darilo držim pesti v decembru wolfina - vem da bo december tvoj mesec, če ne drugače zaradi razmisljanja, točno tako kot je rekla witch sedaj si mal odpočijta, potem pa si pokazat kolk se mamo radi Pri meni pa tudi nič novega, glede na to da je 8,9 moj datum za so tudi krčki ki sem jih imela ponehali, napihnjena sem pa itak po vsaki O, napihnjena, bolj polne prsi, okrog trebuha napeto ipd.. samo da me ta mesec malo bolijo prsi, na pritisk, ponavadi niso boleče, samo polne .. ah ja, tolko znakov, na koncu pa nič tega me je strah.. Tolko šparamo tole roza barvo nas gorenjke še razumem, ampak ostale ..... držim pesti za same dobre novice od danes napreeeej!!!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo novembra 2010 3.11.2010 8:24:17
|
|
|
|
fiala
|
Drage punce! Dolgo se nisem javila, vas pa vsak dan berem. Jutri je moj dan. Občutek imam slab - vsi znaki za M. Poleg tega sem imela 13. in 14. dan ciklusa verjetno ovulacijsko krvavitev (pravi G), ki je bila zelo obilna, kot M. Tko da četudi bi kaj ratalo, se ne bi imelo kje prijet. Ne vem. Kmalu bo 3 leta najinega truda. Res sem žalostna. Vsem držim pesti!!!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo novembra 2010 3.11.2010 8:57:06
|
|
|
|
Anonimen
|
SPOROČILO: jeanitte urša 28 in wolfina, js sm tut dans zjutr delala test in mi tut ni pokazal +... No zgleda da se ta mesec malo heca telo z nami, ker sem tudi jaz naredila test pa je pokazal en velik ---------- Ampak se pa še ni prikazala, znakov razen bolečega križa nimam - ampak občutek imam pa slab.... Mah dokler se ne prikaže ta tečka je še upanje za nas
< Sporočilo je popravil pikicaa25 -- 3.11.2010 8:58:56 >
|
|
|
|
RE: II pričakujemo novembra 2010 3.11.2010 9:52:58
|
|
|
|
dini
|
Živjo punce, me lahko prosim tudi mene date na seznam? Hvala. V petek grem na HSG v Ljubljano, pa ne vem naslova
|
|
RE: II pričakujemo novembra 2010 3.11.2010 9:54:51
|
|
|
|
tejchy*
|
fiala - to je pa res že kar nekaj časa kar se trudita, upam da čeprav nimaš znakov da bi lahko bil , da te bo ravno sedaj presenetil . Ovulacijska krvavitev, to sem pa sedaj prvič slišala to pomeni da tudi če bi se lahko kaj prijelo, se ne prime zaradi te krvavitve? Še vseeno upam da, ti čimprej uspe nalulati . Bomo jutri mislile na tebe, pa javi če boš delala testek kaj je pokazal. Sicer pa četudi res pride , še vedno je tu VESELI december, bo pa še toliko bolj vesel, ampak držim pesti da ti končno uspe že v tem mesecu
|
|
|
|
RE: II pričakujemo novembra 2010 3.11.2010 10:14:26
|
|
|
|
**M**
|
Živjo punce kako ste kej? Sem vas po dolgem času prišla malo pozdravit, sej sm pa tja vas malo preberem, pišem pa ne. No jaz sem bila na histeroskopiji, pa bom mogla še 1x groza. In to sam zato ker so me naročili prepozno, 13 dan po M in je bla sluznica že preveč odebeljena. So mi pa delal brez kakršnekoli narkoze o bolečinah nebi, sm misnla, da me bo pobral. So rekl, da ni nič takega, da je samo malo neprijeten poseg, japajade. No zdej so mi pa loh dal neke tabletke. Upam, da bo naslednjič ok. Je pa rekel zdravnik, da to sigurno ni bil vzrok za ss, da gre verjetno samo za naklučje. upam, da res in da bo naslednjič ok. Je pa obup tole vse skupi, dokler se kej premakne rataš star, mi je zadnjič sestra rekla, da se za poseg pri nekaterih zdravnikih čaka tut do februarja, mislm groza res. Imam pa še eno za tiste, ki ste bile na histeroskopiji, koliko dni po posegu ste dobile M? Jst jo po 3 tednih še nisem Neki me je špikal pa prsa so me bolela, ampak M od nikoder... za vse, da čimprej zagledate plusek Lepo bodite
|
|
|
|
RE: II pričakujemo novembra 2010 3.11.2010 10:27:16
|
|
|
|
Katte
|
thanchyka, Wolfina - . Naslednji krog bo vajin. fiala - . Mogoče je že ta krog tvoj.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo novembra 2010 3.11.2010 10:27:59
|
|
|
|
fiala
|
Ne, Tejchy, nič bat, ovulacijska krvavitev je lahko normalna zaradi zanihanja hormonov ob ovulaciji, ampak bolj kot izcedek ali le par kapljic. Jaz sem pa mela močno krvavitev, kot ob M, zato mislim, da si ni imelo kam prijet, ker je pač pobralo sluznico. Ampak UZ-ja nisem mela, tko da nič ne vem natančno, le ugibam. Mam pa slab občutek. Bomo videli. Zdaj sem vsako uro na WC-ju, da vidim, če se kaj dogaja. Mislim, da imamo še kandidatke za te dni...?! Držim pesti.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo novembra 2010 3.11.2010 10:34:04
|
|
|
|
Wolfina
|
Dini, a veš, kje je univerzitetni klinični center na zaloški? No, v glavni stavbi je to v 1. nadstropju (rentgenološki inštitut al nekaj takega), javiš se pri okencu z napotnico (pridi kakih 15 min prej, ker včasih zna prijava trajat), potem pa te bo sestra napotila pred vrata F5 (se mi zdi). Verjetno bo tam še kakšna sotrpinka. Meni je sestra rekla, naj prej vzamem kak nalgesin, če imam sicer močne menstruacije. Kar pogumno, ni prijetno, mine pa hitro. In je korak naprej do bebice
|
|
|
|
RE: II pričakujemo novembra 2010 3.11.2010 10:46:29
|
|
|
|
dini
|
Jst sm klicala 01 5224667 pol pa vidm na netu, čist druge telefonske št. te pa ni nikjer in se mi je zdelo čist čudno vse to. To je Zaloška 2?
|
|
RE: II pričakujemo novembra 2010 3.11.2010 10:57:53
|
|
|
|
soncek3
|
Pozdravljene! No a bomo začeli kaj roza barvat ? Za vse, ki vas je rdeči že obiskal, pošiljam en kup . Jaz sem še med čakajočimi. Imam pa sto znakov, ki bi lahko nakazovali.... pa ne vem, kam jih umestit. Še dan dva bom počakala, pol pa naredim test in srčno upam, da me pozitivno preseneti .
|
|
|
|
RE: II pričakujemo novembra 2010 3.11.2010 10:59:46
|
|
|
|
tejchy*
|
soncek3 - samo pozitivno mislit tudi mi čakamo da sporočiš veselo novico in držimo pestke da zagledaš
|
|
|
|
RE: II pričakujemo novembra 2010 3.11.2010 11:14:56
|
|
|
|
Anonimen
|
Test je v ponedeljek pokazal čist rahlo črtico, tako da se še ne upam . Ju3 bom naredila še en test a
|
|
|
|
RE: II pričakujemo novembra 2010 3.11.2010 12:01:58
|
|
|
|
Katte
|
anonimna , še neuradno: . Bravo, prva v mesecu novembru. Pipica se je odprla!!!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo novembra 2010 3.11.2010 12:02:26
|
|
|
|
dini
|
Katte hvala da si me dala na seznamček , vsem držim pesti za
|
|
RE: II pričakujemo novembra 2010 3.11.2010 12:10:09
|
|
|
|
Anonimen
|
anonimna, upam tudi jst, da se test ni motil! a
|
|
|
|
RE: II pričakujemo novembra 2010 3.11.2010 12:25:35
|
|
|
|
tejchy*
|
bravo anonimna odprla si sezono, zdaaaaj pa še ostale
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?