|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo novembra 2010
2.11.2010 17:29:55   
urša28
thanchyka[/b] user posted image user posted image pošiljam ti en velikuser posted image user posted image user posted image in pogumno v nove boje...user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil urša28 -- 2.11.2010 17:31:50 >

(odgovor članu thanchyka)
Neposredna povezava do sporočila: 251
2.11.2010 19:25:56   
TEDIGO
punce nič obupat. Vse bomo kmalu roza, če ne ta mesec pa drugi mesec-to nam je zapisano.....user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu urša28)
Neposredna povezava do sporočila: 252
2.11.2010 19:31:46   
witch
Punce za vse, ki se november ni dobro začel user posted image user posted image user posted image in user posted image user posted image user posted image user posted image . Tiste, ki ste pred dnevom D, pa ne obupati prehitro.... mogoče pa vseeno bo... Kozarec ni vedno na pol prazen... lahko je tudi napol poln.. Bodite optimistične, pozitivne. Še predobro vem, da je težko... Še predobro vem, kakšno razočaranje potem lahko sledi... Ampak, kaj pa če je pikica že na svojem mestu? Potem pa čuti to žalost, to sekiranje, ta pesimizem... Mogoče se bo pa tudi ona zato vdala... Ne biti slabe volje. user posted image Punce mislim na vse vas in vam vsem želim velike in debele pluske user posted image user posted image user posted image user posted image

jeanitte držim pestiiiii user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image saj veš.... najlepše šele pride user posted image in verjamem oziroma vem, da bo to zeloooo kmalu user posted image user posted image user posted image

urša28 user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pošiljam ti en velik kup user posted image user posted image user posted image user posted image da boš zjutraj velik plusek nalulala.. Mogoče pa še vseeno ni dovolj hormona...

pikicaa tudi tebi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image naj bo čez 9 mesecev dojenček zelooo glasen user posted image

Pri meni ni nič novega.... M kar ni... Tak da se bom iz oktobra selila kar pod december... Jaz grem pa končno na zaslužen dooopust user posted image user posted image user posted image tak da se beremo čez 14 dni. Ta čas pa bom itak mislila na vas in držala pesti, da ko se vrnem bo polovica seznamčka ROZA user posted image user posted image user posted image user posted image Punc uživajte, jaz bom sigurno user posted image

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

(odgovor članu smeška83)
Neposredna povezava do sporočila: 253
2.11.2010 19:43:26   
urša28

TEDIGO iz tvojih ust v božjaa ušesa,lepo ,da takole navijaš..,tudi jaz za vse vasuser posted image user posted image user posted image

WITCH tudi jaz upam,da je pa le mogoče še prekmalu,no ja upanje umre zadnjeuser posted image ..Na dopustu si pa le daj duška in veselouser posted image user posted image user posted image ,da bo veseli december zares VESEL....
user posted image user posted image

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 254
2.11.2010 21:30:24   
jeanitte
urša 28 in wolfina, js sm tut dans zjutr delala test in mi tut ni pokazal +...

Ker pa o sajvestečem še vedno ni najmanjšega sledu in ker mi še nikol, ampak res nikol ni zamujala, upam, da je še prekmalu, da bi pokazalo. Razen, če ni to spet kaka sprevržena igra moje psihe. Ker znaki so bol al manj prisotni - od bolečih prsi, razdraženosti tu pa tam (bogi moj dragiuser posted image ), občasno povečanega teka - in kot sm že rekla, me špika že slab tedn, kar me je prej le dan, dva prej. Pa križ me tut nikol ni prej bolel.user posted image

pikicaa25
maš ti še kake druge znake?

thanchyka,
en veeeelik user posted image od mene za tebe - bo pa december tolk bolj vesel in prazničen, boš vidla - kljub dieti, ki se jo bomo udeležile kr vse po vrsti.

witch, hvala za spodbudo in lepe želje. Uživaj na dopustu maksimalno - fajn se spočij, da boš pol lahk spet coprala zase in za nas. user posted image

Navijam za vse nas, da se čim prej razjasnijo vse nejasnosti. user posted image

... in vse najlepše že prihaja :)

(odgovor članu urša28)
Neposredna povezava do sporočila: 255
3.11.2010 7:45:39   
Wolfina
Jutro punce!

Ne vem, ali ste krive ve ali pa kaj drugega, ampak kljub temu, da sem zjutraj dobila menstro, me nista napadla ne žalost in ne obup user posted image . Morda pa se ciklanje vseeno zaključuje in je danes, glede na to, da se nosečnost šteje od prvega dne zadnje M, prvi dan moje nosečnosti? user posted image

Torej, upam, da me boste zdaj zadnjič barvale modro, še vedno pa ostajam v novembru. 30.11. bom srečka user posted image , kar dajte me na seznam, prosim!

Punce, korajžno naprej!

(odgovor članu jeanitte)
Neposredna povezava do sporočila: 256
3.11.2010 8:02:35   
tejchy*
dokler user posted image ni, je še upanje!! user posted image
urša28  in jeanitte - držim pestke, da počakate še malo in da bodo potem novice srečnejše user posted image
witch - uzivaj na dopustu, si zaslužiš user posted image in pridno user posted image .
thancyka - user posted image žal mi je da je prišla ampak kaj pa veš kako hoče priti pikica, najbrž kot miklavževo darilo user posted image držim pesti v decembru
wolfina - user posted image vem da bo december tvoj mesec, če ne drugače zaradi razmisljanja, točno tako kot je rekla witch user posted image user posted image sedaj si mal odpočijta, potem pa si pokazat kolk se mamo radi user posted image
Pri meni pa tudi nič novega, glede na to da je 8,9 moj datum za user posted image so tudi krčki ki sem jih imela ponehali, napihnjena sem pa itak po vsaki O, napihnjena, bolj polne prsi, okrog trebuha napeto ipd.. samo da me ta mesec malo bolijo prsi, na pritisk, ponavadi niso boleče, samo polne .. ah ja, tolko znakov, na koncu pa nič user posted image tega me je strah..

Tolko šparamo tole roza barvo user posted image nas gorenjke še razumem, ampak ostale  ..... user posted image
držim pesti za same dobre novice od danes napreeeej!!! user posted image

(odgovor članu jeanitte)
Neposredna povezava do sporočila: 257
3.11.2010 8:24:17   
fiala
Drage punce! Dolgo se nisem javila, vas pa vsak dan berem. Jutri je moj dan. Občutek imam slab - vsi znaki za M. Poleg tega sem imela 13. in 14. dan ciklusa verjetno ovulacijsko krvavitev (pravi G), ki je bila zelo obilna, kot M. Tko da četudi bi kaj ratalo, se ne bi imelo kje prijet. Ne vem. Kmalu bo 3 leta najinega truda. Res sem žalostna.
Vsem držim pesti!!! 

(odgovor članu tejchy*)
Neposredna povezava do sporočila: 258
3.11.2010 8:57:06   
Anonimen
SPOROČILO: jeanitte
urša 28 in wolfina, js sm tut dans zjutr delala test in mi tut ni pokazal +...

No zgleda da se ta mesec malo heca telo z nami, ker sem tudi jaz naredila test pa je pokazal en velik ----------
Ampak user posted image se pa še ni prikazala, znakov razen bolečega križa nimam - ampak občutek imam pa slab....
Mah dokler se ne prikaže ta tečka je še upanje za nas

< Sporočilo je popravil pikicaa25 -- 3.11.2010 8:58:56 >

(odgovor članu jeanitte)
  Neposredna povezava do sporočila: 259
3.11.2010 9:25:47   
Katte

user posted image

user posted image ALI user posted image   PRIČAKUJEMO:

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   

user posted image  1.11. jeanitte
user posted image  1.11. pikicaa25
user posted image   1.11. urša28
user posted image   1.11. lipi user posted image
user posted image  2.11. anonimna user posted image  user posted image
user posted image   3.11. Wolfinauser posted image
  user posted image 3.11. anonimna user posted image
user posted image  4.11. thanchykauser posted image
user posted image  4.11. fiala
user posted image  5.11. anonimna user posted image
 user posted image   5.11. anonimna user posted image user posted image
user posted image  5.11. soncek3
user posted image  6.11. smeška83
 user posted image 7.11. Katte
user posted image  9.11. sarar
user posted image  9.11. tejchy*
user posted image  10.11. camino79
user posted image  11.11. Lineta
user posted image  11.11. SRCE
user posted image  12.11. cori
user posted image 12.11. anci banci
user posted image  13.11. Nutry
user posted image  13.11. TEDIGO
user posted image  13 .11. mladika
user posted image  13 .11. anonimna user posted image
user posted image  14.11. anonimna user posted image
user posted image  15.11. Luna*
user posted image  15.11. aTri
user posted image   16.11. Arual
user posted image   16.11. Rebeka_
user posted image 17.11. Lily86
user posted image 19.11. Poka
user posted image 20.11. anonimna user posted image
user posted image  21.11. srečica17
user posted image  23.11. Monstera
user posted image  25.11. benji
user posted image  26.11. lipi
user posted image 26.11. anonimna user posted image
user posted image  28.11. mojamura
user posted image  29.11. bevcika
user posted image  30.11. anity_1
user posted image  30.11. twetka
user posted image   30.11. Wolfina
user posted image  x.11. petrusa
user posted image   x.11. anonimna user posted image  
user posted image  x.11. witch

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SKUPAJ NAS JE: 43
user posted image  

NOSEČK: _____

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

NAVIJAČICE:

lananai, mojamura, nati29,
Lineta, witch, pomar*ANČA*,
tejchy*, LeJo, jacki

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 260
3.11.2010 9:52:58   
dini
Živjo punce, me lahko prosim tudi mene date na seznam? Hvala. V petek grem na HSG v Ljubljano, pa ne vem naslovauser posted image

NIKOLI NE REČI NIKOLI!!!!

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 261
3.11.2010 9:54:51   
tejchy*
fiala -  to je pa res že kar nekaj časa kar se trudita, upam da čeprav nimaš znakov da bi lahko bil user posted image , da te bo ravno sedaj presenetil user posted image . Ovulacijska krvavitev, to sem pa sedaj prvič slišala user posted image to pomeni da tudi če bi se lahko kaj prijelo, se ne prime zaradi te krvavitve? Še vseeno upam da, ti čimprej uspe nalulati user posted image . Bomo jutri mislile na tebe, pa javi če boš delala testek kaj je pokazal. Sicer pa četudi res pride user posted image , še vedno je tu VESELI december, bo pa še toliko bolj vesel, ampak držim pesti da ti končno uspe že v tem mesecu user posted image

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 262
3.11.2010 10:14:26   
**M**
Živjo punce kako ste kej?

Sem vas po dolgem času prišla malo pozdravit, sej sm pa tja vas malo preberem, pišem pa ne.
No jaz sem bila na histeroskopiji, pa bom mogla še 1xuser posted image  groza. In to sam zato ker so me naročili prepozno, 13 dan po M in je bla sluznica že preveč odebeljena. So mi pa delal brez kakršnekoli narkozeuser posted image  o bolečinah nebi, sm misnla, da me bo pobral. So rekl, da ni nič takega, da je samo malo neprijeten poseg, japajade. No zdej so mi pa loh dal neke tabletke. Upam, da bo naslednjič ok. Je pa rekel zdravnik, da to sigurno ni bil vzrok za ss, da gre verjetno samo za naklučje. upam, da res in da bo naslednjič ok. Je pa obup tole vse skupi, dokler se kej premakne rataš star, mi je zadnjič sestra rekla, da se za poseg pri nekaterih zdravnikih čaka tut do februarja, mislm groza res.

Imam pa še eno user posted image  za tiste, ki ste bile na histeroskopiji, koliko dni po posegu ste dobile M? Jst jo po 3 tednih še nisem user posted image user posted image  Neki me je špikal pa prsa so me bolela, ampak M od nikoder...

user posted image user posted image za vse, da čimprej zagledate plusekuser posted image

Lepo bodite

(odgovor članu tejchy*)
Neposredna povezava do sporočila: 263
3.11.2010 10:27:16   
Katte
thanchyka, Wolfina - user posted image user posted image user posted image . Naslednji krog bo vajin.
fiala - user posted image  user posted image  user posted image . Mogoče je že ta krog tvoj.

(odgovor članu **M**)
Neposredna povezava do sporočila: 264
3.11.2010 10:27:59   
fiala
Ne, Tejchy, nič bat, ovulacijska krvavitev je lahko normalna zaradi zanihanja hormonov ob ovulaciji, ampak bolj kot izcedek ali le par kapljic. Jaz sem pa mela močno krvavitev, kot ob M, zato mislim, da si ni imelo kam prijet, ker je pač pobralo sluznico. Ampak UZ-ja nisem mela, tko da nič ne vem natančno, le ugibam. Mam pa slab občutek. Bomo videli. Zdaj sem vsako uro na WC-ju, da vidim, če se kaj dogaja. Mislim, da imamo še kandidatke za te dni...?! Držim pesti.

(odgovor članu tejchy*)
Neposredna povezava do sporočila: 265
3.11.2010 10:31:54   
Katte

user posted image

user posted image ALI user posted image   PRIČAKUJEMO:

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   

user posted image  1.11. jeanitte
user posted image  1.11. pikicaa25
user posted image   1.11. urša28
user posted image   1.11. lipi user posted image
user posted image  2.11. anonimna user posted image  user posted image
user posted image   3.11. Wolfinauser posted image
  user posted image 3.11. anonimna user posted image
user posted image  4.11. thanchykauser posted image
user posted image  4.11. fiala
user posted image  5.11. anonimna user posted image
 user posted image   5.11. anonimna user posted image user posted image
user posted image  5.11. soncek3
user posted image  6.11. smeška83
 user posted image 7.11. Katte
user posted image  9.11. sarar
user posted image  9.11. tejchy*
user posted image  10.11. camino79
user posted image  11.11. Lineta
user posted image  11.11. SRCE
user posted image  12.11. cori
user posted image 12.11. anci banci
user posted image  13.11. Nutry
user posted image  13.11. TEDIGO
user posted image  13 .11. mladika
user posted image  13 .11. anonimna user posted image
user posted image  14.11. anonimna user posted image
user posted image  15.11. Luna*
user posted image  15.11. aTri
user posted image   16.11. Arual
user posted image   16.11. Rebeka_
user posted image 17.11. Lily86
user posted image 19.11. Poka
user posted image 20.11. anonimna user posted image
user posted image  21.11. srečica17
user posted image  23.11. Monstera
user posted image  25.11. benji
user posted image  26.11. lipi
user posted image 26.11. anonimna user posted image
user posted image  28.11. mojamura
user posted image  29.11. bevcika
user posted image  30.11. anity_1
user posted image  30.11. twetka
user posted image   30.11. Wolfina
user posted image  x.11. petrusa
user posted image   x.11. anonimna user posted image  
user posted image  x.11. witch
user posted image  x.11. dini

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SKUPAJ NAS JE: 44
user posted image  

NOSEČK: _____

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

NAVIJAČICE:

lananai, mojamura, nati29,
Lineta, witch, pomar*ANČA*,
tejchy*, LeJo, jacki

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 266
3.11.2010 10:34:04   
Wolfina
Dini, a veš, kje je univerzitetni klinični center na zaloški? No, v glavni stavbi je to v 1. nadstropju (rentgenološki inštitut al nekaj takega), javiš se pri okencu z napotnico (pridi kakih 15 min prej, ker včasih zna prijava trajat), potem pa te bo sestra napotila pred vrata F5 (se mi zdi). Verjetno bo tam še kakšna sotrpinka. Meni je sestra rekla, naj prej vzamem kak nalgesin, če imam sicer močne menstruacije.

Kar pogumno, ni prijetno, mine pa hitro. In je korak naprej do bebice user posted image

(odgovor članu fiala)
Neposredna povezava do sporočila: 267
3.11.2010 10:46:29   
dini
Jst sm klicala 01 5224667 pol pa vidm na netu, čist druge telefonske št. te pa ni nikjer in se mi je zdelo čist čudno vse to. To je Zaloška 2? 

(odgovor članu Wolfina)
Neposredna povezava do sporočila: 268
3.11.2010 10:57:53   
soncek3
Pozdravljene!user posted image

No a bomo začeli kaj roza barvatuser posted image ? Za vse, ki vas je  rdečiuser posted image  že obiskal, pošiljam en kup user posted image user posted image user posted image . Jaz sem še med čakajočimi. Imam pa sto znakov, ki bi lahko nakazovali.... pa ne vem, kam jih umestit. Še dan dva bom počakala, pol pa naredim test in srčno upam, da me pozitivno preseneti user posted image .

(odgovor članu dini)
Neposredna povezava do sporočila: 269
3.11.2010 10:59:46   
tejchy*
soncek3 - samo pozitivno mislit user posted image tudi mi čakamo da sporočiš veselo novico in držimo pestke da zagledaš user posted image

(odgovor članu soncek3)
Neposredna povezava do sporočila: 270
3.11.2010 11:14:56   
Anonimen
Test je v ponedeljek pokazal čist rahlo črtico, tako da se še ne upam user posted image . Ju3 bom naredila še en test user posted image
auser posted image

(odgovor članu tejchy*)
  Neposredna povezava do sporočila: 271
3.11.2010 12:01:58   
Katte
anonimna user posted image , še neuradno:
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Bravo, prva user posted image  v mesecu novembru. Pipica se je odprla!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 272
3.11.2010 12:02:26   
dini
Katte hvala da si me dala na seznamček user posted image user posted image , vsem držim pesti za user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 273
3.11.2010 12:10:09   
Anonimen
anonimna, upam tudi jst, da se test ni motil! user posted image

auser posted image

(odgovor članu dini)
  Neposredna povezava do sporočila: 274
3.11.2010 12:25:35   
tejchy*
bravo anonimna user posted image odprla si sezono, zdaaaaj pa še ostale user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?