matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_ IZVIRNO SPOROČILO: rina22 IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_ Sem malo čitala, kak folk kilometre zbija, pa take fore.. Zaenkrat sva najbolj navdušena nad grand scenikom. Če ma kera naj malo pove kak je?! Km najbolj zbijajo pri audijih, bmw-jih in volkswagnih. Ja, zna se zgodit, da bi mel zbite km, ampak po moje s senicom skorajk nihče ne dela takih vrtoglavih km, da bi jih rabo zbijat (moje mnenje), ker je to taki družinski avto in ne vem, če kdo ne vem kje leta z njim.. moje mnenje pač.. tak da glede tega ne bi bla v skrbeh. Mi ga nimamo, ima pa ga moj stric. Je mehki za vozit (itak, kot vsi renaulti), zdaj edino ne vem, kaki prtljažnik ima grand scenik. navadni senic ima za moj okus premalega.. drugače pa mislim,da se kaj ekstra ne kvarijo (razen, če naletiš na takega - kar lahko tudi, če kupiš čisto novega..). Moja starša imata tudi renaulta, pa sta zadovoljna. ni sicer senic, je pa pać ista firma. kaj več pa ne vem povedat cool.. ti se pa spoznaš na avteje vidim Te bom zraven vzela, ko ga grem kupit Si že šla vprašat za vrtec mogoče na pobrežju? No,kak za koga.Jaz sicer nikoli ampak res nikoli ne bi imela renaulta,ker so ful slabe mašine,ne glede na to,al je star al nov avto.Ti pa to pravim iz izkušenj svojega brata,ki je avtomehanik.Sem namreč sama htela imet nekaj podobnega oz. moj je htel,sicer se je bolj nagibal k Espace-su,ko scenic-u,pa mu je brat reko,da si pol naj še drugega mehanika najde,ker ga on ne bo vsak teden šraufal.Je pa ogromno njegovih kolegov,ki vozijo renaulte,pa so resnično skoraj vsak teden eden pri nas in jih mora popravljat.Jaz na tvojem mestu francoza ne bi kupovala.Raje vzami kaj druga.Moje mnenje.