|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Dvojčki 2009
31.10.2010 10:03:13   
almk
no evo pri nas smo pa malo dlje spali - in sicer do 7.45h, ampak me zanima kako bo danes zvečer in jutri zjutraj, ko jih bom namesto ob 21h dala spat ob 20h..
drugače se pa goveja juhica že kuha...zdej sem se pa spravila narest en DM album za malčka za leto 2010...se mi zdi taka luštna zadevica to..
uživajte v našem prazniku, pa se srečamo zvečer user posted image

(odgovor članu lara light)
Neposredna povezava do sporočila: 701
31.10.2010 10:05:02   
lara light
IZVIRNO SPOROČILO: nokes

no, jaz pa sem izvedla en manever presenečenja, in sem ob 6.00 prestavila V iz njegove postelje v najino, smo skupaj spali do 8.00!!! (po stari uri), oz. do 7.00 po novi. zdaj pa gruntam, če se on zbudi zjutraj, ker ga zebe? ker v najini postli sem ga ful pokrila, pa je drnjohal. hm...

če se pr nas kdo prej zbudi, kot ob 8h je lahko dvoje, al spi zelo zamotano, nogice pokrčene pod trebuh in ko se potem stegne, cmiha, ker ga bolijo okončine, (to sem večkrat zbujena opazovala) al pa mraz...Če se uspem zbudit ob 5h, 6h, ju lepo pokrit, spimo do 8h, 8.30. Naša dva se v taveliki postli le valita.

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
Coelho

(odgovor članu nokes)
Neposredna povezava do sporočila: 702
31.10.2010 10:08:23   
lara light
IZVIRNO SPOROČILO: almk

no evo pri nas smo pa malo dlje spali - in sicer do 7.45h, ampak me zanima kako bo danes zvečer in jutri zjutraj, ko jih bom namesto ob 21h dala spat ob 20h..pridni
drugače se pa goveja juhica že kuha, mmmm...zdej sem se pa spravila narest en DM album za malčka za leto 2010...se mi zdi taka luštna zadevica to..

user posted image

Coelho

(odgovor članu almk)
Neposredna povezava do sporočila: 703
31.10.2010 11:22:11   
nokes

vredi, že kurblam, sam brez TAGLAVNE pa ne gre!!!! HEDIIIIIIIIIII!!!!!!!!!!!!!!!

user posted image

nokes

(odgovor članu almk)
Neposredna povezava do sporočila: 704
31.10.2010 12:29:58   
Belen
IZVIRNO SPOROČILO: nokes

"Če je otrok večji, mu naredi sirup iz redkve. Černo redkev odreži tako, da nerediš pokrovček, večji del izdolbi, notri pa daj sladkor ali pa med. Odtoči sok in naj ga spije. Preverjeno noro dobro pomaga!! Pa še narediš ga lahko malo več in shraniš v hladilniku."

Evo, prekopirala. Jaz sem dala med noter, vsak dan eno redkev napolnim, tako da je za drugi dan svež sok. Ker je sine na med navajen, sploh ni problema, da ga vzame po dve žlički.

sam neki, ma luknja w redkvi mora bit fulll globoka? kr js nism naredila neke fulll welike.... tipo enih 4cm.... user posted image user posted image
redkew pa je kr welika user posted image user posted image user posted image user posted image

*** Live life with no regrets, it's to short to wine for past, live for now, and don't look back! NEWER!!!! ***

(odgovor članu nokes)
Neposredna povezava do sporočila: 705
31.10.2010 13:08:20   
nokes
lukna? kaj pa vem, tolko, da se lahko notri začne nabirat sok iz redkve in se stopi sladkor, "moja lukna" je bla manjša od 4 cm. user posted image user posted image  v bistvu izdolbeš sredico, kolk pač lahko, pri večji redkvi gre več, pri mali pa manj. al pa probaš recept od blanči.

nokes

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 706
1.11.2010 8:55:23   
lara light
Dobro jutro!
user posted image

Coelho

(odgovor članu nokes)
Neposredna povezava do sporočila: 707
1.11.2010 10:19:39   
Barbk
Jutro tudi iz našega konca user posted image

Mi vsi kašljamo ko stare čuhapuhe...no Žiga se kar drži. Mama je precej boljš, sam kašlja ko stara kripa. Bodoči mož-oče mojih otrok-lubek user posted image  se je tud okužu...v glavnem glih ne pokamo od zdravja-bo boljše. Drugače je pri nas že cel vikend, misija škorenjčki...Za maladva si ogledujem Stonz  škornje, mi g.Andrej neki rihta, samo nisem še čist ziher o nakupu. Jih katera pozna, pozna koga, ki jih že ima...? Drugače bomo jutri šli v boj v Hoferja, sam tam imajo le za Manco, kako bomo uspešni pa še ne vem-lani smo zvisel.
Na šibam...pridem kasneje...

30.12.2006 sva po osem dnevni zamudi dočakala najino princesko Manco.Najina sreča je zdaj popolna...:o)

Za mesec in pol sta Brina in Žiga pohitela in našo družinico povečala...Pa nas je 5!
(10.7.2009 ob 9.49 in 9.50)

Neposredna povezava do sporočila: 708
1.11.2010 11:02:13   
lara light
barbi, ojoj, boščki, kup pikapokic in lubčkov od nas...se pa med vrsticami bere, da ste veseli, da ste skupaj...pozdravte se
blanči, šedov, lepo ju3, naj vse steče kot po domačem masluuser posted image

Coelho

(odgovor članu Barbk)
Neposredna povezava do sporočila: 709
1.11.2010 12:58:44   
Belen
heeeeeeelllooooowwwwwww štrege - čarovnice,
ste še žiwe? wse prežiwele? nobena zažgana na grmadi? user posted image user posted image user posted image
eko mi spimo, sicer smo šli že ob 11.15h (po starem smo hodli ob 12h),kr še ne zdržijo.... upam,da bosta saj do 13.30h potegnili....ki če ne pol kdo bo zdržal do 19h... user posted image user posted image sej bo, ju3 bo wrtec in bo wse se poštelalo.....

weste kaj me zanima.... sej wem,je še zgodaj,ampak kr poznam swoje otroke-bi se rada prej priprawila... user posted image user posted image user posted image kako boste z jelko dcembra? kako boste okrasili drewešček in predwsem kam ga boste postawili??? user posted image user posted image js wem,da bo istih 10minut zgrmel na tla, ker ga bo Lija zrušila, lučke bojo fulll zanimive in seweda jih bojo wlekle, Naša bo porbala dol wse balone, okraske, še posebej če bo kaka sladka hrana-bo wse pojedla.... ideja??? nimamo lih 300m2,da imamo za zbirat kam dat.... user posted image user posted image user posted image user posted image
sej wem, sm zgodnja,ampak.... user posted image

jaaaaaaaaaaahh ju3 zjutraj borba za hofer....po moje se bo kadilo, moram takoj ob 8h,če hočem še kej dobit... user posted image user posted image

lepo nedeljo,ko se čebele zbudijo, gremo k noni na "nedeljsko" (praznično) kosilo.... user posted image

*** Live life with no regrets, it's to short to wine for past, live for now, and don't look back! NEWER!!!! ***

Neposredna povezava do sporočila: 710
1.11.2010 14:25:27   
almk
belen - tud jst sem že razmišljala od dreveščku...in smo se odločili, da bomo imeli letos še vedno enega majhnega, ki ga postavimo na pult, naslednje leto pa pravi drevešček z darili pod njim..
Hofer - ja a bomo vse jutri tamuser posted image ...tud jst bom šla in sicer že ob 8h, da dobim škorenjčke za malo..se še odločam v katerga naj grem - kje bi blo najmanj gužve, čeprav dvomim, da to kje bo...
mi bomo na ta deževni dan kar doma...
pozdravček vsem..

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 711
1.11.2010 18:42:29   
blanč
Evo še mene, sem v neznosnem tesnem pričakovanju jutrišnjega delovnega dneuser posted image prehitro je minilo... Senči, te že kaj v želodčku stiska???
Včeraj je vreme zdržalo in je bil res lep dan za vožnjo, sva se imela fajnuser posted image Zvečer sem bila tako utrujena, da na metlo nisem mogla niti pomislt, tako, da drugo leto.
Grem nohtke namazat..., če sploh še znamuser posted image user posted image user posted image user posted image
Nočko

Daj vsakemu dnevu možnost, da bo najlepši v tvojem življenju!
(Mark Twain)

Pa smo po večih letih le dobili nagrado in to kar dvojno:):)

(odgovor članu almk)
Neposredna povezava do sporočila: 712
1.11.2010 19:06:04   
ninčy
Blanč, šedou, vse dobro jutri! user posted image user posted image  pa za male, da bojo tudi fajn zdržali.
Belen, smrekca ... Tudi jaz sem že razmišljala. Zdej smo psu malo zadradili z mizami v dnevni, da ima malo prostora samo zase (sicer sta povsod za njo) in ugotavljam, da bo tam kar primerno, psa bomo pa spet selili user posted image . Še dobr, da je tolk potrpežljiva, jaz bi že pokala cule user posted image .
Se vidimo v hoferju user posted image

Štorklja je malo prehitela ... Jan in Žan sta prišla 7. 9. 2009.

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 713
1.11.2010 19:07:46   
ninčy
Prehitr stisnla ...
Barbk, pozdravite se!
Pri nas driskata, dala sem jima probio juniior (samo to sem imela doma in oglej). Še kakšen predlog (poleg veliko tekočine)? TNX

Štorklja je malo prehitela ... Jan in Žan sta prišla 7. 9. 2009.

(odgovor članu ninčy)
Neposredna povezava do sporočila: 714
1.11.2010 20:22:27   
Shadow
Hvala za lepe besede ob koncu enega in začetku drugega obdobja, ampak jaz nisem hepi spljoh. user posted image  Mah... bo že. Nič, letim viklerje vstavit v lasišče. user posted image

Aja, tudi tamali je kao shodil. Vsaj nekaj lepega. user posted image

(odgovor članu ninčy)
Neposredna povezava do sporočila: 715
1.11.2010 20:54:07   
mlinčka
Če nič drugega, me pa tesnobne, s porodniško zaključujoče matere dvojčkov definitivno ven zbezajo user posted image .
Bejbe, sej bo, nič bat! Men je blo od vsega še najhuj tisti dan bit v središču pozornosti pa stalno na ista vprašanja odgovarjat. Saj si vesel, ampak kolektiv je številčen, pretežno ženski...firbci pa to...user posted image . Mar bi na uvodni pedagoški konferenci prilko izkoristila in pod točko razno pripravila eno tini mini press konferenco. Vprašajte zdaj, pol pa mir user posted image .

Skratka, blančetka & senčka, globoko sapo zajet, trebuh not, joške ven, viklerje z glave in gas novim zmagam naproti! user posted image user posted image user posted image

user posted image

In vendarle so bile štorklje...

(odgovor članu Shadow)
Neposredna povezava do sporočila: 716
1.11.2010 21:04:22   
Shadow
IZVIRNO SPOROČILO: mlinčka
Bejbe, sej bo, nič bat! Men je blo od vsega še najhuj tisti dan bit v središču pozornosti pa stalno na ista vprašanja odgovarjat. Saj si vesel, ampak kolektiv je številčen, pretežno ženski...firbci pa to...user posted image . Mar bi na uvodni pedagoški konferenci prilko izkoristila in pod točko razno pripravila eno tini mini press konferenco. Vprašajte zdaj, pol pa mir user posted image

Evo, točno to sem tudi jaz razmišljala! Celo ppt predstavitev bi jim pripravila, da še malo slikovnega materiala nabacim, potem pa MIR!
Pa ja, saj vem, da bo, samo jaz še neeeeeeee bi user posted image

(odgovor članu mlinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 717
2.11.2010 0:02:17   
lara light
Punci, napotke imatauser posted image , torej gas in dolge luči!user posted image user posted image
Blanč, super za vožnjouser posted image
....jaz sem pa sama metlo kurblalauser posted image

belen, mi bomo meli tako
user posted image
za jaslice še ne vem, kam bi jih zabetoniraliuser posted image

ostale, da se mi jutri ne stepete u hoferjuuser posted image  hec, fajn kupte, lepo nočko!user posted image user posted image

Coelho

(odgovor članu Shadow)
Neposredna povezava do sporočila: 718
2.11.2010 8:32:36   
Belen
jeeeeeeeeeeeeeeeee hofer zauzet user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 719
2.11.2010 9:46:48   
almk
evo, če me nič druzga ne zbeza iz postelje pred malčki, me pa Hoferuser posted image ...sej ne da je blo pred trgovino ene 30 ljudi...ampak sem pa dobila, kar sem šla iskat...vesela, vesela..
lep dan vsem skupaj..
senčka&blanč - vidve pa fino zaštartajta...bom tud jst kmalu za vama..

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 720
2.11.2010 9:56:46   
Belen

evo, če me nič druzga ne zbeza iz postelje pred malčki, me pa Hoferuser posted image ...sej ne da je blo pred trgovino ene 30 ljudi...ampak sem pa dobila, kar sem šla iskat...vesela, vesela..

kaj si kupla? škornjčke? user posted image user posted image js sm jih 4 pare wzela, dwa para bom nesla nazaj,ko jima probam,ko prideta z wrtca,ker nism wedla al naj 22 al 23 uzamem user posted image

(odgovor članu almk)
Neposredna povezava do sporočila: 721
2.11.2010 10:24:31   
Alenka-8
Pri nas na Rudniku je bilo ob devetih v Hoferju še ful škorenjčkov. Tudi ostalega še ful dosti, edino žabic bolj malo in podloženih kavbojk. Ma me je prav presenetilo, ker ponavadi že kmalu po osmi uri vse zmanjka. Sem kupila še ene škorenjčke za Jašo, pa dolge bodije, majčke, ene podložene kavbojke. Kavbojke bi tudi za Lano, pa ni bilo številke. Za škorenjčke mi je pa kar malo žal, da nisem še zanjo ene vzele. Ker so ful luštne, pa ona ima sicer dvoje številka 21, pa nisem sigurna, da jih ne bo čez zimo prerasla. Bomo vidli. Še vedno pa čakamo na smučarske hlače.

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 722
2.11.2010 10:28:02   
almk
ja šla sem po škorenjčke za malo in sicer številko 21 (mamo dobro 19), sicer mamo za oba od Superfita, ampak za preobut so superca, mali je pa druge škorenjčke dobil od bratranca, tko da smo opremljeni za zimo..vzela sem pa še kavbojke za malega...

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 723
2.11.2010 12:33:20   
lara light
Za naši dve povratnici, eno močnouser posted image
user posted image

pridne hoferceuser posted image , moj je šel prej ob 12h po plenice in našel škornje za malega, čisto tko btw, fajn, veselauser posted image
belen, nič ne rečeš na moj predlog drevesca, se moram bolj potrudit?user posted image
kuhat, zvizzzuser posted image user posted image

Coelho

(odgovor članu almk)
Neposredna povezava do sporočila: 724
2.11.2010 12:52:34   
Belen
laraaaaaaaa... ja zakon drevesce user posted image user posted image user posted image pozabla odgovorit, scusa user posted image po mojem bo naše tako obrnjeno po 2 dneh user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

BLOG: Pogovori z otrokom o seksu
Šestletnici pa res ne bom razlagala o vzburjenju, poželenju ter vseh užitkih in darovih, ki jih lahko prinese seks! Kako...
Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?