|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Dvojčki 2009
29.10.2010 12:52:54   
pikatara
Danes imam pa res preveč časa. Katero adaptirano mleko jim dajete. Do sedaj smo imeli Novolac 2, iz Avstrije 800 g 10 eur. Pa ker je ta do 12. mesecev, bi bilo čas da zamenjamo. Sem pri nas vzela Novolac 3 in se mi zdi da ju bolje nahrani. Pride pa 400g 8 eur. V Avstriji 3 nimajo tako da moram nekaj novega natuhtat. po moje bi bilo najbolje če moža nasmodim, da bi šli jutri ko bomo na Koroškem še v avstrijo v lekarno, ker imamo samo 10 km. Sam že sedaj vem, da ne bo navdušen. Bom morala spet dedija poslat, samo ne vem kaj mu naj naročim.

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 676
29.10.2010 13:10:15   
nokes
IZVIRNO SPOROČILO: Belen

paštašuta= makaroni= testenine.... za une ki ne razumete, ne pa paštafižol user posted image user posted image user posted image user posted image

uf, belen je huda ko user posted image user posted image user posted image . pa saj sem rekla, da sem poguglala in se opravičla, noooooo, user posted image user posted image user posted image

šuta gor, pašta dol, dans je JOTA!

nokes

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 677
29.10.2010 13:12:13   
Belen
IZVIRNO SPOROČILO: nokes

paštašuta= makaroni= testenine.... za une ki ne razumete, ne pa paštafižol user posted image user posted image user posted image user posted image

uf, belen je huda ko user posted image user posted image user posted image . pa saj sem rekla, da sem poguglala in se opravičla, noooooo, user posted image user posted image user posted image

sem se hecala user posted image user posted image user posted image

p.s.jote pa js ne maram user posted image
mi imamo purana z omakco in pire

pika: mi že od 13mes.dalje pijemo mleko iz mlekomata.... adapt.smo končali z 2...in to je to.... nisi nikoli probala? al ti bi raje z adapt.nadaljevala? user posted image user posted image

*** Live life with no regrets, it's to short to wine for past, live for now, and don't look back! NEWER!!!! ***

(odgovor članu nokes)
Neposredna povezava do sporočila: 678
29.10.2010 13:32:12   
Alenka-8
Pika, mi imamo Aptamil 3 in ga bomo imeli do 2. leta starosti, potem pa navadno mleko. V Kolinski te pride s kartico 10,56 eur za 900 g. Prav tako v Baby centru (no tam je cena brez popusta 9 centov dražje)

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 679
29.10.2010 13:33:02   
nokes

kaki primorci pa ste, da tamle ne marata pašte, mama ne je jote, kaj pa ata??? njokov?

kaj pa mate radi? gelato?*

* sljadoljetuser posted image  

nokes

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 680
29.10.2010 13:36:02   
Belen

kaki primorci pa ste, da tamle ne marata pašte, mama ne je jote, kaj pa ata??? njokov?

kaj pa mate radi? gelato?*

* sljadoljetuser posted image  

gelato je pa zakon user posted image user posted image user posted image

otroci ne jejo pašte, mama ne je wse kar je powezano z zeljem al repo....tata pa je wse !!!!!!!!! user posted image user posted image user posted image
mama je bolj fina guza in je samo piz******   user posted image user posted image user posted image

*** Live life with no regrets, it's to short to wine for past, live for now, and don't look back! NEWER!!!! ***

(odgovor članu nokes)
Neposredna povezava do sporočila: 681
29.10.2010 13:41:18   
nokes
okej, dost o hrani, ker si bom naložila že drug krožnik joteuser posted image . jaz jo mam pa rada.

belen, sem iskala tiste tvoje čevlje Pami, pa ni kje videt. kaki pa so? sem videla, da jih imajo tudi v lj v hali A, pa zdaj itak ne morem ponje, sam.... aja, zgleda, da se grem v torekk gužvat v hoferja. no, načrt je tak, če se bo uresničil, ne vem.

kje ste ostale? uživate, ha, na sončku lepo špancirate in martinčkate, hja. vam privoščim.  okej, baj.

aja, govor, pri nas ničkaj konstruktivnega: večkrat "neeee" kot "jaaaa", večkrat "addda" kot "ma-ma....ma"user posted image , tuintam "baaaabaaaa", in pogosto "amamamamama". drugače pa ful enega pogovarjanja in čebljanja in enih smešnih kitajsko-japonsko-ruskih-čeških-madžarsko-švedsko zvenečih stavkov. poliglota, pač.user posted image

nokes

(odgovor članu nokes)
Neposredna povezava do sporočila: 682
29.10.2010 13:43:00   
pikatara
Hvala Alenka si mi prišparala pot do Avstrije. Bom probala z Aptamilom, da ne bankrotiramo. Po moje jima je vseeno katero je.

Belen na splošno ni priporočljivo kravlje mleko sploh do drugega leta. par strani nazaj sem objavila link za članek, kjer piše, da zapaca pljuča kar pa za Patrika sploh ni dobro. Najbolj od vsega me pa prepriča to, da se od kravjega mleka ne najesta. Naša princeska bi spet jedla dvakrat na noč, kadar seveda ni pašta za večerjo in poje konkretno odraslo porcijo, sicer v eni uri. Moj mali suhec ima samo 8 kg in jo bom futrala ponoči dokler bo pač jedla. Da ne bo pomote, čez dan imata kravje mleko, domače jogurte, smetane,... Zvečer pa morata nekaj kaloričnega dobit, sploh princesa karolina.

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 683
29.10.2010 13:45:12   
pikatara
Noki jota je pri nas zakon (seveda ne pri gospodični, mali pa še pri sosedih za zelje fehta). Pami imajo v hali a in v trgovini pri kliničnem. lahko avto pustiš na mestu za taksije pred trgovino in samo not skočiš. Za fante sploh imajo lepe, pa za punce tudi, sam naša mala ima tako majceno nogico. Sva ji pa čevelje za pomlad vzela, 21 velike za 20 eur.

(odgovor članu pikatara)
Neposredna povezava do sporočila: 684
29.10.2010 14:02:31   
almk
evo sem dobila odgovor iz vrtca, da ju lahko začnem uvajat 2.12. - juupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiuser posted image ....pika - dobili smo vrtec Ciciban, tu za Bežigradom in smo zelo zadovoljni, da smo sploh dobili, saj je od začetka kazalo, da ne bo nič iz tega...ma če bi dobila na Viču oz. kjerkoli, bi ju pa tja vozila, sam da je vrtec...
za dopust pa vem, da moram porabit 10 dni v letošnjem letu, ostalo pa lahko prenesem v naslednje...hvala vseeno za informacije...belen - tvojih problemov z mamicami na ringaraji se pa spomnim, tako da niti pomislila nisem, da bi vprašala kjerkoli drugje, kot tukaj na dvojči 2009 - ne bi rada bila še jst bombandirana iz njihove straniuser posted image ..
gremo k babici na kosilo - danes bo paprikaš s pirejem - našedva to obožujeta....
lep dan...pa-pa.

(odgovor članu pikatara)
Neposredna povezava do sporočila: 685
29.10.2010 15:00:25   
Belen
PIKA...no ja sej.... wsak ma swoje mnenje...nam opažam da krawje mleko ne škodi...pa še dobro ju naje, mi za wečerjo sam flašo , 2,5dcl mleka + dwe žlički čokolinota in spimo do jutra user posted image očitno čez dan dowolj pojemo...sicer pa... eni jejo weč drugi manj...čepraw mi od 9mes.dalje sploh ne jemo ponoči...razen izjem (če npr.sta šli spat brez wečerje)... kolko o teh člakih.... strokovnjaki in pediatri prawijo da otrok od leta starosti dalje ne rabi weč nočnega obroka.... user posted image nič proti tebi pika.... sam tko prawim.... kaj prawijo.... kot o wseh stwareh napisanega, rečenega, narisanega dosti...pol pa sam člowek po swoji glawi presoja user posted image

noki; PAMI kids jih imajo v trgovini la scarpa, ARS, PAMI.... ja sm gledala po netu...ni nobene slike.... booooooooooo user posted image user posted image so pa lepi-se splača in cenowno 1/2 manj kot cicibanke, s tem da so isto usnjeni in ortopedski...pa še popuste imajo zdej.... user posted image

(odgovor članu almk)
Neposredna povezava do sporočila: 686
29.10.2010 16:10:17   
nokes
lara, belen, gemelika: kaj pa tele italijanski škornji??

olang

MOON BOOTS

poznate? cene? kje v slo??

nokes

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 687
29.10.2010 19:02:18   
lara light
uuu, ste ble pridne, mam kej brat in to vedno ko nimam cajtauser posted image
noki, moon bootske taljanke zlo pogosto na snegu nosijo, olang ne poznam, zgledajo zlo lušno..sicera pa mi ne hodimo veliko po trgovinah, tko da najraje kupujem na dosegu roke...ravno dopoldan sem se ob igralih ustavila, tam je trgovina, in pogledala škorenjce pami za malega, (za malo je dobra teta pokrbela lušni, 23 mu bom vzela, cena pa skoraj smešna, 19eur -20%??...za tisto malo, k jih bo mel, bodo super, mi sneg bolj sanjamo kot živimouser posted image
almk, superskouser posted image

pika, aptamil3 jima dajem zjutraj, zvečer popijeta le nekaj požirkov
cenovno je s tistim iz mlekomata primerljivo, je pa meni, povem po pravici bolj komot, pa še bolj hranljivo je za moja suhcauser posted image
oba plešeta na kavčuuser posted image ...a še dobro, tati in knjigica, jih moram poslikat, zvizzzzz

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
Coelho

(odgovor članu nokes)
Neposredna povezava do sporočila: 688
29.10.2010 19:32:26   
blanč
Oj, samo na brzino.
Bucike imajo v sport 2000 mislim, da samo od 24 naprej.
Olang- rossi sport city center celje...

Daj vsakemu dnevu možnost, da bo najlepši v tvojem življenju!
(Mark Twain)

Pa smo po večih letih le dobili nagrado in to kar dvojno:):)

(odgovor članu lara light)
Neposredna povezava do sporočila: 689
29.10.2010 19:38:03   
Belen
IZVIRNO SPOROČILO: blanč

Oj, samo na brzino.
Bucike imajo v sport 2000 mislim, da samo od 24 naprej.
Olang- rossi sport city center celje...

sem wedla,da bo Blanč bolj pravi naslow za "shopping" ...ona pozna wse kje kaj dobit.....

js mislim,da bom w torek hofer napadla za par zadew kr luštnih.... user posted image sam morem bit dowolj zgodnja,,kr pri nas se kr "tepejo" za otrške "zadewe "  user posted image

pri meni čebele že spijo, mož dela....js pa.... napadam domačo panceto s kruhom user posted image

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 690
30.10.2010 8:56:17   
lara light
Dobro jutro! Naj bo ena prijetna, lenobna sobota...user posted image user posted image
user posted image

Coelho

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 691
30.10.2010 11:46:28   
ninčy
Helou!
No, končno sem si uspela utrgati nekaj časa za vas user posted image . Kosilo se kuha, fanta sta svojega že pojedla in spita ...

Res ste bile pridne, full napisale ... Odgovori po spominu.
Tudi pri nas pijeta mleko iz mlekomata, reakcij ni, ponoči, odkar sta zdrava, spet spita celo noč, tako da mislim, da ju tudi nahrani dobro. Je pa res, da cenovno ni nič kaj ugodnejše to mleko ...
Tudi jaz nameravam v torek v hoferja, še dobro, da s poukom začnem šele ob 9.30 in bom verjetno še čakala, da bodo trgovino odprli user posted image . A kera ve, do kdaj ima pa Pami akcijo, če v hoferju ne dobim?
Paštarja sta tudi naša, odkar sta v vrtcu, full. ampak skuhat je pa treba zvezdice in tako veselo jesta ...
almk, vem, da ne smeš otroka vključit v vrtec, če si potem še dolgo na P, zagotovo ju pa med P lahko uvajaš. Mene so vprašali, koliko časa bo še kdo od naju na P, tako da je zagotovo kakšna fora v dolžini P med vključevanjem otrok v vrtec.
Zagotovo nisem vsega pokomentirala ... Uživajte v podaljšanem vikendu!

Štorklja je malo prehitela ... Jan in Žan sta prišla 7. 9. 2009.

Neposredna povezava do sporočila: 692
31.10.2010 5:47:30   
ninčy
Dobro jutro!
Da nas nazaj na prvo stran spravim ...
Po predvidevanjih smo že od zelooooooooo zgodaj pokonci. Zdej pa dan počakamo, pol se pa odpravimo k babici in dedku v Laško.

Štorklja je malo prehitela ... Jan in Žan sta prišla 7. 9. 2009.

(odgovor članu ninčy)
Neposredna povezava do sporočila: 693
31.10.2010 6:26:49   
Belen
mi tudiiiiiiiiiiiii že ob 5h.......... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image no LIja, Našo bolj malo briga , ona wedno spi kot top !!!!  sm jo probala nazaj uspawat,sam tolko kašlja,da se pol premami in zbudi...ma bomo sitni danes,ko bo dan dolg + tega jih je treba še sprawit eno uro kasneje spat..... mislim,da bomo dans uwedli 2x spanje,če bo uspelo....

p.s.kaj dajate,če otrok močno kašlja?

jutrooooooooooooo

(odgovor članu ninčy)
Neposredna povezava do sporočila: 694
31.10.2010 7:31:22   
lara light
Za tazgodnje...dobro jutro! In lep dan!user posted image user posted image
user posted image

Coelho

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 695
31.10.2010 8:06:41   
nokes
jutro, žabe!

belen, jaz sem slišala za črno redkev in med oz. sladkor, to naredila včeraj in ponoči ni niti enkrat zakašljala!! dela preverjeno!

kopiram:

"Če je otrok večji, mu naredi sirup iz redkve. Černo redkev odreži tako, da nerediš pokrovček, večji del izdolbi, notri pa daj sladkor ali pa med. Odtoči sok in naj ga spije. Preverjeno noro dobro pomaga!! Pa še narediš ga lahko malo več in shraniš v hladilniku."

Evo, prekopirala. Jaz sem dala med noter, vsak dan eno redkev napolnim, tako da je za drugi dan svež sok. Ker je sine na med navajen, sploh ni problema, da ga vzame po dve žlički.

pa še s čebulo in zeljem: kopiram

Na isti princip preverjeno pomaga tud kombinacija čebula+med.user posted image

Js čebulo narežem na kolobarje, dam čez žlico ali dve medu in, ko se ta "utekočini v sirup", ga dajem sinu parkrat na dan (nekje na 1 uro). Pa obvezno to pokrijem, ker drugače crkneš od vonjav...user posted image user posted image

Preizkusila sem pa še en domači recept ob kašlju:
malo zelja stolčeš (kot zrezke), da spustijo malo soka, zaviješ v prtiček/cotko/pleničko/whatever, fajn zagreješ (js dam v pečico) in otroku daš na prsi - najbolje je spredaj in zadaj. To je fajn naredit pred spanjem in pustiti gor do jutra. Ziher pomaga, no vsaj nam in še nekaj poznanim je
.user posted image

ekola, upam, da vam bo pomagalo, tudi za čebulo sem slišala, da dela! (pa verjetno jo imaš doma, redkve pa ne)

za kaj pa materina dušica pomaga? una, od justa? a nismo tisto tud za kašelj nabavle?user posted image user posted image

no, jaz pa sem izvedla en manever presenečenja, in sem ob 6.00 prestavila V iz njegove postelje v najino, smo skupaj spali do 8.00!!! (po stari uri), oz. do 7.00 po novi. zdaj pa gruntam, če se on zbudi zjutraj, ker ga zebe? ker v najini postli sem ga ful pokrila, pa je drnjohal. hm...

< Sporočilo je popravil nokes -- 31.10.2010 8:18:05 >

nokes

Neposredna povezava do sporočila: 696
31.10.2010 8:14:41   
blanč
Jutro
Mi tudi že ob 7 pokoncuser posted image user posted image
Mi tudi redkev in med...
Na vrhu naredim luknjo, potem pa notri dve zarezi v obliki križa, napolnim z medom in postavim na kozarec, da se počasi cedi. Preverjeno pomaga.
Našedva greta danes v varstv,o z očetom mojih otrok pa na zadnjo vožnjo z motorjem, upam, da vreme zdrži...
lep dan vam želim, zvečer pa na metlo in se srečamo na kakšnem hribčku pri kakem prijetnem ognjuuser posted image

Daj vsakemu dnevu možnost, da bo najlepši v tvojem življenju!
(Mark Twain)

Pa smo po večih letih le dobili nagrado in to kar dvojno:):)

(odgovor članu nokes)
Neposredna povezava do sporočila: 697
31.10.2010 8:20:29   
nokes
IZVIRNO SPOROČILO: blanč

lep dan vam želim, zvečer pa na metlo in se srečamo na kakšnem hribčku pri kakem prijetnem ognjuuser posted image

jaaaa, jaz bom svojo parkirala na tretjo bukvo levo od smreke. metlo!user posted image  sedim pa v prvi vrsti, itak sem zagrebena.

endžoj d rajd!

nokes

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 698
31.10.2010 8:58:13   
Belen
noki, blanč... tnx... grem po redkev user posted image

ampak vi vsi ninate,kot topi... ufffffff....5h .... to je noč šeeeeeeee user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nokes)
Neposredna povezava do sporočila: 699
31.10.2010 9:57:29   
lara light
blanč, upam, da zdrži, ker pr nas pada že od včeraj....fouš,foušuser posted image ...uživajta...in ja, sem že ready z mojo metlo, letos je fensi roza z vgrajenim radiem in gsm-om ter bleščicami, me ne boste falileuser posted image

noki, tole z redkvico tudi pika uporablja..pa hvala tud za ostale recepteuser posted image

belen, upam,da jima bo pomagalo, kremo pa jima kar namaži, po prsih, hrbtu, na podplate, pa natanko...a se je danes začel kašelj?...ma kje spimo, dej, dej, danes pol ure prej kot ponavadi, tko da že ob 6.30user posted image user posted image

se mi ne da nič...ja, zajeti prav vsi vitalni organi, bemtiš eden je vedno vitalenuser posted image  ja  itak, grem kej sladkega iskat

Coelho

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Tašča in tast: dobrodošla pomoč ali nadloga?
S poroko, sploh pa z rojstvom otroka, nastane nova družina in starši postanejo stari starši oz. tast in tašča. Odnos s s...
Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?