hillmagic
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nefretiti Tudi mi imamo eno zanimivo 3 letnico doma. Me revica vsako jutro vpraša, če mi je dojenček ven padel, ker se je že trikrat zgodilo. Naša pa skoz govori, da njen bratec pa to naredi tako in on je tak velik in ..... sploh ne vem od kod ji ideja, da bo bratec. Ko jo vprašamo katerega bratca misli pa zelo samozavestno odgovori da tistega, ki je pri štorklici. Poleti smo ji velikokrat govorili o štorklici, da ne more prit, ker gre ona prepozno spat in štorklice pridejo samo ponoči, ko majhni otroci spijo. Potem pa je vsako jutro spraševala, če je štorklica že prišla. Smo ji razložili, da tu in tam pride in pove, da je naša deklica že zeloooo velika in da se spomni, ko je prinesla njo. Sama ušesa so je bila. Ampak spat je posledično hodila prej. Kakšne čudovite zgodbice IZVIRNO SPOROČILO: vesna_b o, cukri. a ni lepo, da se tako veselijo bratca ali sestrice? naša ima sedaj obdobje preoblačenja in hranjenja dojenčkov. sicer jih ima SAMO 10, tako da je zaposlena kar celo popoldne. ima ene 15 plenic, svojih sicer, ampak jih majo za večkrat, ker bi drugač mami kapitulirala. in robčke, pol pa briše, pa na kahlico jih daje, pa se pogovarja z njimi (no, dej, jenček, lulaj v stranišče, da ne boš v pleničko), potem pa jih posede na kavč, pa jim juhico skuha, pa krompirčka, pa makarončke, in jejo... tko da očitno sploh ne bo treba meni previjat... aja, na mail sem dala eno brzinsko slikco majčke podobno dela karuna z vsemi pliškoti in dojenčki...in kaže lej mami fuj k se je pokakal...Je bila ta mesec tudi 3 leta stara