|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2011
29.10.2010 11:57:13   
RAKICA2007
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

vmes pa pozabla kaj sem hotla še komentirat....a se vam tud to dogaja...jaz sem čist sklerozna...hodim okrog samo še z blokcem in svinčnikom, kar ni gor napisano ni nič narejenouser posted image

lp anonimnauser posted image

user posted image user posted image user posted image  ne sprašuj... polno stanovanje samolepilnih listkov...
in na večini tako hitro napisano, da komaj za sabo preberem user posted image
jah grozna je tale teta skleroza... jaz če se kaj dogovorim, moram najmanj 2x še nato preveriti in vedno ugotovim, da kje kiksnem; če ne v datumu pa v uri user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1426
29.10.2010 11:58:33   
vesna_b
o, cukri. a ni lepo, da se tako veselijo bratca ali sestrice? naša ima sedaj obdobje preoblačenja in hranjenja dojenčkov. sicer jih ima SAMO 10, tako da je zaposlena kar celo popoldne. ima ene 15 plenic, svojih sicer, ampak jih majo za večkrat, ker bi drugač mami kapitulirala. in robčke, pol pa briše, pa na kahlico jih daje, pa se pogovarja z njimi (no, dej, jenček, lulaj v stranišče, da ne boš v pleničko), potem pa jih posede na kavč, pa jim juhico skuha, pa krompirčka, pa makarončke, in jejo... tko da očitno sploh ne bo treba meni previjat... user posted image

aja, na mail sem dala eno brzinsko slikco majčkeuser posted image

(odgovor članu Nefretiti)
Neposredna povezava do sporočila: 1427
29.10.2010 11:59:43   
mami 27
Madona, a ima tvoja tamala kako sposobnost napovedovanja spola?

Pridem na obisk user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1428
29.10.2010 12:02:08   
RAKICA2007
IZVIRNO SPOROČILO: Nefretiti

Tudi mi imamo eno zanimivo 3 letnico doma. Me revica vsako jutro vpraša, če mi je dojenček ven padel, ker se je že trikrat zgodilo.  OOOO pikica mala, je bilo verjetno tudi njej hudo... glede na to, da malo tvojo zgodbo poznam, te zelo občudujem, res kapo dol user posted image
Naša pa skoz govori, da njen bratec pa to naredi tako in on je tak velik in ..... sploh ne vem od kod ji ideja, da bo bratec. Ko jo vprašamo katerega bratca misli pa zelo samozavestno odgovori da tistega, ki je pri štorklici. user posted image

Poleti smo ji velikokrat govorili o štorklici, da ne more prit, ker gre ona prepozno spat in štorklice pridejo samo ponoči, ko majhni otroci spijo. Potem pa je vsako jutro spraševala, če je štorklica že prišla. Smo ji razložili, da tu in tam pride in pove, da je naša deklica že zeloooo velika in da se spomni, ko je prinesla njo. Sama ušesa so je bila. Ampak spat je posledično hodila prej.user posted image   blagor se vam...

Mi2 sva ji govorila, da ne bo dobila bratca ali pa sestrice (ko je to želela), če bo hodila tako pozno spat. In ker živimo s taščo, je gospodična popokala svojo ninico, naju pozdravila in odcepetala. Ne boste verjeli kam, v taščino posteljo in ko si jo vprašal zakaj pa bi ona tam spala; zato, da bosta mami in ati lahko bratca IN sestrico naročila user posted image user posted image ... seveda je bil poudarek na IN-ker sta morala biti vedno oba... user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1429
29.10.2010 12:06:51   
vesna_b
IZVIRNO SPOROČILO: RAKICA2007

Mi2 sva ji govorila, da ne bo dobila bratca ali pa sestrice (ko je to želela), če bo hodila tako pozno spat. In ker živimo s taščo, je gospodična popokala svojo ninico, naju pozdravila in odcepetala. Ne boste verjeli kam, v taščino posteljo in ko si jo vprašal zakaj pa bi ona tam spala; zato, da bosta mami in ati lahko bratca IN sestrico naročila user posted image user posted image ... seveda je bil poudarek na IN-ker sta morala biti vedno oba... user posted image

faca mala, sem se prav nasmejala...

no, pri nas to ni problem, ker hodi spat ob pol devetih user posted image , pa tud spi zmeri v svoji posteljici. še. bomo zdej počas zamenjal, ker posteljico bomo rabil... user posted image
tko da tud če tašča čuva, pride ona dol, pa je u dnevni, gleda tv al ma pa računalnik, ko tamala spi. tako se je navadila in je sploh ne gane, da bi šla k babici. ne, ona ma svojo posteljco.

(odgovor članu RAKICA2007)
Neposredna povezava do sporočila: 1430
29.10.2010 13:41:04   
BeliMedo
Zdravo čvekulje čvekaste!

Ej res, kot je ena povedala, če ne bereš sproti, se mimogrede nabere branja za vsaj 2-3 strani.... Bravo majčiceuser posted image .

anonimna, jaz imam za razširitev obstoječih hlač podaljšek, super zadevica; pa mislim, da je naročila še nekaj punc tukaj, se ne spomnim katere... Za nosečniške še nekaj časa ne bom, za svoje pa tudi več nisem, tako da s tem res fajn rešujem ta problemček... Aja, tole imam v mislih http://www.da-da.si/node/22.

hillmagic, tvojo zgodbo pa sem že enkrat prej prebralauser posted image user posted image . sta dokaz, da prava ljubezen premaga čisto vse ovireuser posted image .

Nefretiti, si šla kaj do zdravnika zaradi tega klopa?? ali kako je sploh potrebno ukrepati v tem primeru??

RAKICA2007, kar veselo do G... Bolje en pregled preveč kot premalo; jaz sem kar ziheraš, kar se tega tiče. In če bo treba na bolniško, ti prav tako ne bo hudegauser posted image . Pa čestitke za izpit... Pa kak lepo je prebrati, da tvoj fantolino tako željno pričakuje dojenčka; moja mala tudi... No, za mene je mala, je pa stara že 5 let. Madona čas tako beži, splok ko enkrat imaš otroke...

So pa otroci res taki curki, se res iz srca lahko nasmejiš njihovim izjavam. Meni včaasih sploh ni jasno, kje je kaj pobrala....

Moja prebava pa je dosti boljša odkar sem nosečauser posted image . No, saj nima nič protiuser posted image

Kitajska karta pa je meni v prvo trofla splol, sicer pa je itak 50% možnosti, da zadaneuser posted image
Muc Živc, user posted image  za super nuhalno...

mami27, superca, da je šef dobro sprejel novico o nosečnosti. Ni ga čez dobre odnose v službi...

Lep podaljšan vikend vsem ...

(odgovor članu fluf)
Neposredna povezava do sporočila: 1431
29.10.2010 13:46:22   
vesna_b
IZVIRNO SPOROČILO: BeliMedo

Nefretiti, si šla kaj do zdravnika zaradi tega klopa?? ali kako je sploh potrebno ukrepati v tem primeru??

No, saj sem vedla. pozabila. a se niste o tem že nekaj menile???user posted image pozabljivost...

ja, Nefretiti, jaz bi tudi malo vprašala zdravnika al pa vsaj G na naslednjem pregledu. sicer pa ni pomembna tale rdečica, ki jo imaš sedaj, ampak bolj tista, ki se ti oz če se ti naredi kasneje, čez kake 3 tedne, lahko pa tudi šele čez leto ali dve. ampakj, ja, saj bo vse ok, boš videla.

< Sporočilo je popravil vesna_b -- 29.10.2010 13:57:14 >

(odgovor članu BeliMedo)
Neposredna povezava do sporočila: 1432
29.10.2010 13:54:33   
Nefretiti
Bom vprašala g. Imam pregled naslednji četrtek in bomo videli, kako bo. Po moje bo že čas, da mi naredi tudi NS. Takrat bom imela 11t in nekaj dni.

Joj, preveč visim na netu, ampak če grem karkoli delat mi postane tako slabo, da se moram kar dol vsest.

(\_(\
(=' :')
(,('')('')

(odgovor članu vesna_b)
Neposredna povezava do sporočila: 1433
29.10.2010 14:26:37   
RAKICA2007

Bom vprašala g. Imam pregled naslednji četrtek in bomo videli, kako bo. Po moje bo že čas, da mi naredi tudi NS. Takrat bom imela 11t in nekaj dni. user posted image user posted image  Jaaaa in poročilo proooosiiiim user posted image

Joj, preveč visim na netu, ampak če grem karkoli delat mi postane tako slabo, da se moram kar dol vsest. Vidiš, kako 'zdravilno' delujemo, tako da ti kar z nami klepetaj... delo vedno počaka user posted image
Zaradi klopa, bi pa jaz poklicala kar svojega osebnega zdravnika ali pa na infekcijsko ter povprašala... držim pestke da se ti dobro reši... je pa lahko tista rdečica možna od same odstranite klopa...

Neposredna povezava do sporočila: 1434
29.10.2010 15:15:06   
hillmagic

Tudi mi imamo eno zanimivo 3 letnico doma. Me revica vsako jutro vpraša, če mi je dojenček ven padel, ker se je že trikrat zgodilo.
Naša pa skoz govori, da njen bratec pa to naredi tako in on je tak velik in ..... sploh ne vem od kod ji ideja, da bo bratec. Ko jo vprašamo katerega bratca misli pa zelo samozavestno odgovori da tistega, ki je pri štorklici.

Poleti smo ji velikokrat govorili o štorklici, da ne more prit, ker gre ona prepozno spat in štorklice pridejo samo ponoči, ko majhni otroci spijo. Potem pa je vsako jutro spraševala, če je štorklica že prišla. Smo ji razložili, da tu in tam pride in pove, da je naša deklica že zeloooo velika in da se spomni, ko je prinesla njo. Sama ušesa so je bila. Ampak spat je posledično hodila prej.user posted image

Kakšne čudovite zgodbiceuser posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: vesna_b

o, cukri. a ni lepo, da se tako veselijo bratca ali sestrice? naša ima sedaj obdobje preoblačenja in hranjenja dojenčkov. sicer jih ima SAMO 10, tako da je zaposlena kar celo popoldne. ima ene 15 plenic, svojih sicer, ampak jih majo za večkrat, ker bi drugač mami kapitulirala. in robčke, pol pa briše, pa na kahlico jih daje, pa se pogovarja z njimi (no, dej, jenček, lulaj v stranišče, da ne boš v pleničko), potem pa jih posede na kavč, pa jim juhico skuha, pa krompirčka, pa makarončke, in jejo... tko da očitno sploh ne bo treba meni previjat... user posted image

aja, na mail sem dala eno brzinsko slikco majčkeuser posted image

podobno dela karuna z vsemi pliškoti in dojenčki...in kaže lej mami fuj k se je pokakal...Je bila ta mesec tudi 3 leta stara

Vse je za nekaj dobro :))

(odgovor članu vesna_b)
Neposredna povezava do sporočila: 1435
29.10.2010 16:48:45   
ninasiki

IZVIRNO SPOROČILO: ninasiki

mam pa problem zgleda sm unetje fasala in sploh nevem kaj pa še k eno ureznino mam umes in mi kri tee sploh se mi ne sanja kako je do tega pršl ker mam boksarce in tangic sploh ne konzumiram med nosečnostjo uglaunem peče k hudič + srbi nevem neki bo treba nardit

nč grem ajat

Ninasiki: po moje imaš kandidiazo in tisto ni ureznina, ampak ker so tkivo napadle glivice postane boj neprožna in poči. Brazda, ki nastane seveda ful boli in v rano lahko pridejo bakterije. Je pa žal to eden izmed pogostih spremljevalcev nosečnosti.
Lahko narediš več stvari:
1. greš h g. in ti napiše Canesten ali kaj podobnega
2. totalno črtaš sladkor in OH iz prehrane in se mažeš z LCa jogurtom in ga ogromno tudi poješ. Poskrbiš za kisel pH nožnice. Izogibaj se kvasa in kvašenih izdelkov.
3. Lahko grep v lekarno in kupiš vaginelete borax in še kaj za uravnavanje nožnične flore (sem napisala v debati pod Nosečnost in porod in se nikdar ne spomnin imena).

To je nekako, kar jaz vem. Je pa dejstvo da glivice plodu ne škodujejo, vendar se jih moraš do poroda znebiti.
Očitno se je porušila nožnična flora.
V bistvu ni hude panike, je pa nadležno.

Uspešno zdravljenje ti želim.

Mene pa še vedno skrbi, ker sem imela klopa..... in imam kar precej rdeče okoli.

nefertiti fuuuuuuuuuuuuull hvala k bi ti vedla kok mi je odleglo je pa danes že malo bolje ni tko k prejšnje dni ker k je prišeu čas tuširanjati povem mi je kr slabo ratal tko da sm bl k ne počas polivala pol pa normalno groza pol ksm pa še kri vidla sm pa u trenutku trda ratala pa še to sm opazila na šihtu k sm kihnla insm čutla kako je neki vn prtekl smletela na wc pa kri sej je ni blo fuull sam sm bla pa 100% da bo tko k v prvi nosečnosti k sm krvavela prve 3 mesce :S no sam sm pol vidla da ni iz nožniceampak viši no pol mi je blo pa še bol čudn ampak zdej vem bo kr lc jogurt v hladilniku user posted image pa 100x hvala ti se pa čimprej pocajti pa držim pesti da ni nič resnega user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image

nč letim pa vs pol še berm zvečer ker naš je tečka na kvadrat

10.10.2009 je za naju posijau najlepši sonček in
22.05.2011 postanemo 4 peresna deteljica

Neposredna povezava do sporočila: 1436
29.10.2010 18:25:50   
coris
Nefretiti.....šibaj k zdravniku...te stvari so lahko resne. mene je 2 leti nazaj pičil insekt ki ni bil klop, zdravnica je rekla da verjetno komar in sem imela rdeče, sem doma mojim težila da kako rdečico mam pa so me nahrulili da se preveč opazujem in da je to navaden pik in da bo že zginlo...in surprise surprise...ko sem se čez 14 dni kopala in mazala s kremami po telovadbi sem okoli pika opazila ogromen krog ki se je le širil nato. sem pokazala doma potem je pa panika zavladala. sem šla k zdravnici  ki je rekla da je to tipična borelioza in sem dobila neke konjske antibiotike. MOJE MNENJE: pejdi zdravnici vsaj pokazat. lahko ni nič, če pa je kaj ti bo vsaj pomagala.

Ninasiki
....jaz sem imela 11 let skoraj vsak mesec tako huda vnetja da sem imela vedno po par razpok na sramnih ustnicah. šele lani decembra sem zamenjala ginekologa ki mi je res pomagal in svetoval kako se zadeve lotiti. Moram potrkati da od takrat nisem še imela vnetja pa je že skoraj leto dni od tega, prej pa konstantno!!!

- v lekarni sem si kupila kapsule s probiotiki  Lactogyn in mislim da ješ 1 ali 2 na dan že to pomaga 100% in meni najbolje
- nosila sem samo bombažne boksarice in ne tangic
- umivala sem se in se še vedno samo in izključno z intimnim milom JUST ki se prodaja po katalogu
- zmanjšala OH(ogljikovi hidrati), sladkarije ukinila za 2 tedna, in jedla vse z nizkim glikemičnim indeksom (bučke, zelena zelenjava, kvinoja,).........
- in rekel mi je da nujno nosit hlače, žabe, krila ki ne tiščijo v pasu..tako da tudi ko se vsedeš te ne sme tiščati. vse kar tišči v trebuh in rodila lahko hitro sproži takšne in drugačne ginekološke težave.
- pa še to ko imaš vnetje in ko se umiješ z milom (res toplo priporočam JUST-jz ga že 1 leto uporavljam) se potem kar namaži z olivnim oljem po spolovilu. to vedno pomaga. tako je lepo koža mastna in prožna. ponavadi se pri vnetju koža kljub izcedkom na površini suši in je pordela in občutljiva, zato hitro poči, če pa se namažep z olivnim oljem ostane mokra in prepreči se nastanek novih ranic.

upam da sem vama kaj pomagala in upam da se čim prej znebita teh tegob user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1437
29.10.2010 19:06:09   
ninasiki

IZVIRNO SPOROČILO: coris

Ninasiki....jaz sem imela 11 let skoraj vsak mesec tako huda vnetja da sem imela vedno po par razpok na sramnih ustnicah. šele lani decembra sem zamenjala ginekologa ki mi je res pomagal in svetoval kako se zadeve lotiti. Moram potrkati da od takrat nisem še imela vnetja pa je že skoraj leto dni od tega, prej pa konstantno!!!

- v lekarni sem si kupila kapsule s probiotiki  Lactogyn in mislim da ješ 1 ali 2 na dan že to pomaga 100% in meni najbolje
- nosila sem samo bombažne boksarice in ne tangic

- umivala sem se in se še vedno samo in izključno z intimnim milom JUST ki se prodaja po katalogu
- zmanjšala OH(ogljikovi hidrati), sladkarije ukinila za 2 tedna, in jedla vse z nizkim glikemičnim indeksom (bučke, zelena zelenjava, kvinoja,).........
- in rekel mi je da nujno nosit hlače, žabe, krila ki ne tiščijo v pasu..tako da tudi ko se vsedeš te ne sme tiščati. vse kar tišči v trebuh in rodila lahko hitro sproži takšne in drugačne ginekološke težave.
- pa še to ko imaš vnetje in ko se umiješ z milom (res toplo priporočam JUST-jz ga že 1 leto uporavljam) se potem kar namaži z olivnim oljem po spolovilu. to vedno pomaga. tako je lepo koža mastna in prožna. ponavadi se pri vnetju koža kljub izcedkom na površini suši in je pordela in občutljiva, zato hitro poči, če pa se namažep z olivnim oljem ostane mokra in prepreči se nastanek novih ranic.

upam da sem vama kaj pomagala in upam da se čim prej znebita teh tegob user posted image

coris prve dve prakticiram od nekdaj tudi če imam tangice so striktno bombažne edino za kake lepe večere se najde kak drug material drugače pa samo bombaž je pa res da se je to prvič mi pojavilo tudi vnetja so mi tuja jih ni zgleda bom to nosečnost pa na ta račun trpela čeprou se proti nekaterim z drugimi problemi skrijem samo men je že to nadležno ker srbiiiiiii in ja vse je suhoooo kar se tiče justa ga že prakticiram za našga lumpa malga ker smo meli tako vnetje ritke da če vm prpopam slikco se boste vse križale in se spraševale kako se je lahko tok razširilo in da nisem urgirala prej ampak sm samo ni pomagalo no potem pa je just narediu svoje in ja ritka je bla v 3 dneh 50% bolje medtem ko prej sm jo pa skor 1 mesc reševala pa samo slabeše in slabše tudi intimno milo mam samo ne od justa ampak od nivee no uglaunem upam a mine in hvala vsem za nasvete bom probala vse pa neki bo že user posted image

bom pa omenila na nohalni pa bomo vidl kaj bo rekla g.

10.10.2009 je za naju posijau najlepši sonček in
22.05.2011 postanemo 4 peresna deteljica

(odgovor članu coris)
Neposredna povezava do sporočila: 1438
29.10.2010 19:39:55   
mami 27
Babe, ko ste že pri intimnih milih! Manj je več, sploh če ste nagnjene k vnetjem!

Rajši samo z vodo fajn umit, ne se hecat z mili, je samo še slabše, tudi intimnimi (kar malo preberite kaj vsebujejo,
same kemikalije)!

(odgovor članu ninasiki)
Neposredna povezava do sporočila: 1439
29.10.2010 20:25:00   
coris
ninasiki.... meni pa so bila vnetja redni spremljevalec pa sem šele po 11 letih dobila konkretno pomoč in nasvete ko sem zamenjala ginekologa.

poskusi res z olivnim oljem, jaz sem se namazala z olivnim oljem vsakič preden sem šla lulat in verjela ali ne pokrije ranico tako da potem ne pečeuser posted image največ ranic pa mi je nastalo v službi in ponoči ko so me hlače zadrgnile in pobzročile razpoke, sama sem celo dobila občutek da kožo zelo pomiri. jaz sem si olivno olje pretočila v eno malo emnalažo od šamponov za na potovanja in v torbico in vedno s seboj ;) pa kake brusnice so vedno dobrodošle namesto posladka uživaj suhe brusnice pa še pomagalo bo. ti mora bit grozno ko se s tem srečuješ tako kot sem bila jaz prav blažena ko sem bila prvič po 11 letih 1 mesec brez vnetja. kar smešen občutek ko se nič ne svaljka, nič ne peče nič ne srbi user posted image obožujem ta občutek in upam da tako tudi ostaneuser posted image

(odgovor članu mami 27)
Neposredna povezava do sporočila: 1440
30.10.2010 11:25:06   
RAKICA2007
Punce moje...
dober dan, samo na hitro bi se vam rada zahvalila za vse dobre besede in želje pri dosegu mojega cilja...

Zlate ste, user posted image user posted image user posted image user posted image hvala vam tudi za vse zgodbe, ki so me resnično ganile do solz... sedaj pa novim ciljem naproti... ane?

kako ste kaj drugače... jaz sem kar ok, kuham na velikooo in moram se prav brzdat, da ne pozabim user posted image user posted image user posted image

Lep vikend še naprej - jupiiii podaljšan je user posted image hmmmm pa ura se danes prestavi, da katera ne pozabi

PA PA

(odgovor članu coris)
Neposredna povezava do sporočila: 1441
30.10.2010 15:27:31   
hillmagic
zaspanaaaaaaaaaaaa...danes sem celo zajtrk pojedla in je celo notri ostal. Na tržnici sem si kupila kislo mleko pa en domači sir in skuto... pa kos kruha in je bilo.
Moj je imel nočno tako da čakam da se zbudita z Karuno da gremo jest. Midve sva bili dopoldne zunaj ker je tk lepo. Zdele vidim, da fulllllll veter piha. Za kosilo bomo imeli file vitkega soma pa krompir v kosih kuhan. Pa solato.

Jaz enih hudih vnetji nisem imela Razen enkrat doooolgo nazaj se spomnim da je bilo eno srbenje in pekoče ko sem šla na WC in res ni prijetno za znoret če te srbi... Tako da upam, da se vam tole poštima.

Lep podaljšan vikend Vam želimuser posted image

Vse je za nekaj dobro :))

Neposredna povezava do sporočila: 1442
30.10.2010 15:33:38   
mami 27
Jaz sem tudi imela probleme z vnetji, "krive" pa so bile kontracepcijske tabletke in
dejstvo da mi je moj spuščal not seveda, posledično. S tem se ti PH nožnice lahko zviša
(drugače je kisel) in se glivice (ki so drugače vedno prisotne) preveč namnožijo.

In vnetje je tu!

(odgovor članu hillmagic)
Neposredna povezava do sporočila: 1443
30.10.2010 15:39:52   
fluf
men je tud vnetje zginlo ko sem nehala KT jemat, zdej sem poštimala to... hvala bogu user posted image  pa super G mam, pa ni blo nič tipičnega... neravnovesje hormonov pač. Ni bla kandidoza, nobena SPB, ne glivice... hormoni... bomo vidl kaj bo zdej, čeprav sem ok. 
Midva mava pa dans krvavice, repo z ocvirki in nekaj krompirčka.... user posted image  njami njami, komaj čakam... 

(odgovor članu mami 27)
Neposredna povezava do sporočila: 1444
30.10.2010 16:39:36   
Tanja K
Pozdravljene!

Kako smo kaj? Z mano je drugace vse vredo, tako da vcasih ze pozabim da sem noseča, tak se dobro počutim user posted image Me pa že odkar vem, da sem noseča matrajo ta vnetja user posted image . Sploh ne vem več kaj naj naredim, ker mi je res neprijetno in mučno. Moja ginekoliginja pa tud nic kaj ne naredi, da bi mi blo bolšuser posted image . Zdaj bom počakala do 9.11 na pregled, da vidim če bo tokrat kaj okrepala in upam, da bo, ker se mi bo drugač čist zmešalo. Ker me drugač res nič kaj ne muči in mi je prav super, tak da me to res muči. No malo sem se vam spovedala, da mam bol mirno vest... Lepo se mejte in upam, da vse tisti, ki matra slabost, ta čim prej mine.

(odgovor članu fluf)
Neposredna povezava do sporočila: 1445
30.10.2010 17:03:50   
Anonimen
dan punce......

dons je pa zame ne tak gnil dan...kr nikamor se ne premakne ura, pa skoz neki nergam, še sama ne vem zakaj sem tečna .....

tudi jaz nimam kdaj občutka, da sem noseča....

jaz sem imela pa kar težav lani z vnetji....dokler nisem čisto črtala iz jedilnika mleka in mlečnih izdelkov, kruha, sladkarij, bele moke...samo jaz sem imela še druge težave...tko, da zdaj mi je super, pa upam da ne bodo zvečer že težave, ko sem naglas omenila hehehhe(zdaj nazaj pijem kravje mleko, kruh jem samo zjutraj)....tanjak bodi pa vztrajna pa tečna pri gin, saj neki bo mogla pol ukrenit hehehhehe...moja gin je pa še vesela, če sama vem kaj mi je.....

še malo pa bo torek pa bo spet pregled...nuhalna...komaj čakam...

en lep preostanek dneva vam želim pa fajn bodite :)

lp anonimnauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1446
30.10.2010 17:04:54   
Anonimen
sem mislila napisat...da je zame en tak gnil dan...oprostite za tiskarskega škrata :P

lep dan anonimnauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1447
30.10.2010 19:05:36   
mami 27
aninimna, ko se drugič zmotiš, imaš na svojem "postu" znakec uredi, pa lahko popraviš če se zatipkaš user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1448
31.10.2010 8:00:19   
lily32
mami27, popravi sicer lahko, a potem razkrije svojo anonimnost. user posted image

(odgovor članu mami 27)
Neposredna povezava do sporočila: 1449
31.10.2010 9:05:20   
Anonimen
dobro jutro punce.....

mami27 hvala za opozorilo, samo tko kot je že napisala lily32 bi se razkrila...tega pa ne bi rada...in upam da me razumete in da ni preveč narobe oz hudo če se ne bom tukaj razkrila.....

fajn bodite pa uzivajte :)

Neposredna povezava do sporočila: 1450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?