|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčki 2010-2. del
28.10.2010 21:15:26   
niwci
IZVIRNO SPOROČILO: Smrketa13

IZVIRNO SPOROČILO: Tinca Malinca

IZVIRNO SPOROČILO: mucica2

dejte mi nekaj povedat....a je že katera ostrigla svojga user posted image ? moja ma tako dolge laske spredaj da bodo kmalu na očeh...pa me skrbi...ne vem kaj naj...a postrižem al dam kako špangico?

Naša ima res dolge laske in sem poskušala vse živo - špangice pa gumice pa popravljat ... potem me je pa razkurilo in sva jo ostrigla, samo spredaj. OK, postrižena je res zelo zelo krivo user posted image , ampak vsaj v očke ji ne silijo več. user posted image

Jaz sem ga sama že 2x postrigla, ker je mel že ful dolge lase in kr dost goste. Pa se mu je drugič kr ornk poznalo kako sem ga zafušala user posted image user posted image user posted image , pa sem šla do moje frizerke, pa ga je v 1 minutki in zastojn popravila. Od tega je kakšna 2 meseca, zdej jih ima pa spet skor do obrvi. Mu rastejo k gobe po dežju user posted image user posted image user posted image

Sem se pa včeraj vagala, ne morem verjet, da sem shujšala 30 kg...Zdej mam že 4  kg manj kot pred nosečnostjo...upam da se bo zdej ustavl...bi bla bolj vesela, če bi še trebuh šel mal notr user posted image user posted image user posted image user posted image

Ulala. Vse čestitke! user posted image

(odgovor članu Smrketa13)
Neposredna povezava do sporočila: 701
29.10.2010 10:32:29   
t*e*j*k*a
Oj!

Pr nas frizerja tudi še zelo dolgo ne bomo rabli. Neja ima glih za 1cm las, Nik mal več, ampak tudi zelo malo, pa še tiste ma rdeče. Upam, da mu dojo odpadli in zrasli blont (tko kot so Janu).

Jaz sem pa zakuhala na 38user posted image , nč ne morem, ampak HB da so otroci zdravi. Sem pojedla včeri en lakadol, zdej mam pa kr slabo vest, ampak bom zdej še enga, kr ne zdržim več. Pa itak baje nima vpliva, ker je to ful nežno zdravilo.
Držte se, čao

(odgovor članu niwci)
Neposredna povezava do sporočila: 702
29.10.2010 11:17:26   
punsha
Tejka, lekadol komot lahko vzameš, ni problema. Pa hitro se pozdravi. user posted image

Jaz moram pa nekako skombinirat, da bom malega zvečer malo kasneje spravila v posteljo. Sedaj ob 20h že spi. Pa saj je vredu, ampak bi bilo pa fino, če bi zjutraj malo kasneje vstal. Ponavadi je vstajal malo čez 7, sedaj nekaj dni pa malo pred 6. Ampak kaj, ko je ob 19h že tako utrujen, da moramo pričet z večerjo, kopanjem in spanje. Sem včeraj hotela poskusit še z enim popoldanskim spanjem, pa da bi šel potem kasneje spat, ampak ni bilo šans zaspat, čeprav je bil že ves utrujen. Kaj bo, ko se ura prestavi, bomo ob 5 pokonci user posted image

27.12. 2009 sem postala mamica čudovitemu fantku

(odgovor članu t*e*j*k*a)
Neposredna povezava do sporočila: 703
29.10.2010 11:25:50   
Tinca Malinca
IZVIRNO SPOROČILO: t*e*j*k*a

Jaz sem pa zakuhala na 38user posted image , nč ne morem, ampak HB da so otroci zdravi. Sem pojedla včeri en lakadol, zdej mam pa kr slabo vest, ampak bom zdej še enga, kr ne zdržim več. Pa itak baje nima vpliva, ker je to ful nežno zdravilo.
Držte se, čao

user posted image user posted image user posted image za čim hitrejše okrevanje!

Neposredna povezava do sporočila: 704
29.10.2010 11:27:18   
Tinca Malinca
IZVIRNO SPOROČILO: punsha

Jaz moram pa nekako skombinirat, da bom malega zvečer malo kasneje spravila v posteljo. Sedaj ob 20h že spi. Pa saj je vredu, ampak bi bilo pa fino, če bi zjutraj malo kasneje vstal. Ponavadi je vstajal malo čez 7, sedaj nekaj dni pa malo pred 6. Ampak kaj, ko je ob 19h že tako utrujen, da moramo pričet z večerjo, kopanjem in spanje. Sem včeraj hotela poskusit še z enim popoldanskim spanjem, pa da bi šel potem kasneje spat, ampak ni bilo šans zaspat, čeprav je bil že ves utrujen. Kaj bo, ko se ura prestavi, bomo ob 5 pokonci user posted image

Punsha, pri nas so iste težave. Že ob 19 komaj gleda, sitnari ... potem zaspi ob 20 ... in ob 6 že pokonci ... Čez dan pa ne in ne spat. Ravno zdaj je tam v svoji posteljici, že 50x se je obrnila s hrbta na trebuh in nazaj, pa povsod naokoli ... jao, jao jao!

(odgovor članu punsha)
Neposredna povezava do sporočila: 705
29.10.2010 11:30:13   
nadj@
bravo smrketauser posted image user posted image , čestitke za tvoj dosežek!  meni pa kilce nočejo in nočejo izpuhtet, ajej. user posted image

naš ma tud kar dolge laske, pa vsi pravjo, da naj ga postrižem, sam ma tako lepe blond, da ga še ne bom. bom počakala do enga leta pol pa akcija.

danes je en teden kar naš pobič šmrca, kiha in mu teče z noska pa še ko gre ajat ma zamašenga tako da mal težje diha pol. ker gre tako zelo rad ven na zrak ga seveda peljemo, ker če ne je zelo otožen, ap še zelo pomiri ga in dobro dene če je na zraku. upam da ga bo kmalu pasal ta nosek.

mamo tudi že en zobek in siccr bo 4 tedne kar ga imamo, drugega pa še ni na vidiku. ni bil pa nič siten, ponoči je spal normalno brez težav.
lily, čestitke za poroko.user posted image  Mi2 tud še nisva, pa tudi neki štrajka naš, tako da bomo še na koruzi.

Tolk za zdej, bo treba kosilo skuhat.

Jure - 14.02.2010
rojstvo - 3370g, 51cm
1 mes - 4000g, 53,5cm
2 mes - 4900g, 56,5 cm
3 mes - 5620g, 60cm
4 mes - 6180g, 63,5 cm
5 mes - 6500g,
6 mes - 6910g, 68,5cm
7 mes - 7530g,
8 mes - 7800g, 71 cm

Neposredna povezava do sporočila: 706
29.10.2010 11:41:59   
punsha

IZVIRNO SPOROČILO: punsha

Punsha, pri nas so iste težave. Že ob 19 komaj gleda, sitnari ... potem zaspi ob 20 ... in ob 6 že pokonci ... Čez dan pa ne in ne spat. Ravno zdaj je tam v svoji posteljici, že 50x se je obrnila s hrbta na trebuh in nazaj, pa povsod naokoli ... jao, jao jao!

Pri nas pa drugače kar spi čez dan, ponavadi 3x. Samo zvečer je še vseeno čisto utrujen, je ponavadi največji razmak v urah med spanjem

(odgovor članu Tinca Malinca)
Neposredna povezava do sporočila: 707
29.10.2010 15:40:50   
mucica2

IZVIRNO SPOROČILO: t*e*j*k*a

Držte se, čao

user posted image user posted image user posted image za čim hitrejše okrevanje!

podpis

user posted image user posted image user posted image

20.02.2010 - Manja
rojstvo: 3300g - 51cm
22.3: 4180g - 55cm
22.4.:5110g - 58,5cm
28.5: 6040g - 62cm
17.6.:6810g - 64cm
20.7.:7470g - 68,5cm
25.8.:8120g - 70,5 cm
22.11.: 9060g - 75 cm

Neposredna povezava do sporočila: 708
29.10.2010 15:41:35   
mucica2
IZVIRNO SPOROČILO: nadj@

mamo tudi že en zobek in siccr bo 4 tedne kar ga imamo, drugega pa še ni na vidiku. ni bil pa nič siten, ponoči je spal normalno brez težav.

tud mi mamo sam en zobek, že skor tri tedne...drugega pa tud ni...

20.02.2010 - Manja
rojstvo: 3300g - 51cm
22.3: 4180g - 55cm
22.4.:5110g - 58,5cm
28.5: 6040g - 62cm
17.6.:6810g - 64cm
20.7.:7470g - 68,5cm
25.8.:8120g - 70,5 cm
22.11.: 9060g - 75 cm

(odgovor članu nadj@)
Neposredna povezava do sporočila: 709
29.10.2010 22:48:53   
Smrketa13
user posted image user posted image user posted image user posted image
za vse bolančke, da se čimprej pozdravite....

Mi imamo spodaj dva zobka. Zgornja zgledata že čisto spuščena, vendar še noben ni pokukal ven.

Čestitke vsem za poroko. Modva sva se zaročila že leto in pol nazaj pa bo še kr nekaj časa ostalo tako.

Vi ste naši mali sončki, ste kot lučke v temi,
veter z juga, ki na krilih ptic, zimo proč podi.

(odgovor članu mucica2)
Neposredna povezava do sporočila: 710
30.10.2010 9:08:55   
niwci
Jao zobki. Mi imamo že skori 3 mesece probleme z zgorjimi. No v ponedeljek pa sem na zgorni dlesni opazla belo pikico, sam ni nič špičasto, pa ful odspredi je. Drug dan še zraven na drugi strani, kot drugi zobek. Včiraj so se pa zraven teh pik pojavile na vsaki strani še ena manjša. Mala je pa bila tako tečna popoldne, kar jokala je neki, zvečer sem pa obupala, ker nobena žauba ni pomalgala, jok je pa biu že neprekinjen tudi v naročju in pri igranju,...da sem ji dala daleron. Potem smo še pojedle in v šusu je zaspala, brez dude in ostalih pripomočku. Revica. Ko sem že mislila da je šlo mimo in se po 2h odpravim še jst spat, se pa mala lih nazaj zbudi in spet jok. Spet nič pomagalo. Daleron sem mislila da ne bo več potreben, pa tudi če sem ga mislila dat šele po 6h. Ampak po 2h.. Ja nč smo se 2h martrale in igrale, da sm ji lahko dala ponovno dozo dalerona. Potem je še parkrat malo postokala in zaspala. Upam, da gre to hitro mimo. Sam mi je hecno, ker naj bi zobki bili špičasti, te pikice pa nič ne bodejo. Bomo vidli kako bo danes.

user posted image user posted image user posted image vsem ki potrebujete, da bo čimprej bolje!

Neposredna povezava do sporočila: 711
30.10.2010 12:16:46   
Lily86
Mucica - zdaj sem komaj videla, da si me vprašala za fitnes. Jaz en obisk delam karido, naslednjega pa moč. Ko delam kardio grem ponavadi 15 minut na kolo, potem se raztegnem, potem pa okoli 60 minut trpljenja :) 20 tek, 20 steper in 20 orbitrek ali kolo. Naslednji obisk se spet ogrejem (tek ali kolo), raztegnem, potem pa trebušnjaki, hrbtne, roke, največji poudarek pa na nogah in tazadnji... Naslednjič pa spet kardio. Pa ti?

Dudica pa je ponoči že tako ali tako naša najboljša prijateljica. Rada bi le, da jo včasih tudi čez dan vzame (ko joka ali je utrujena, ali kaj ni po njenem in se pritožuje) - tak da bi kapljice malo pomagale. Na letalu mora baje otroček piti med vzletom in pristankom da si izravna pritisk, ona piti tako noče, duda pa bi mogoče šla, če bi imela kakšno sladko kapljico gori. Bom malo pogledala, drugače pa bom doma kaj zvarila. user posted image

Hvala vsem za čestitke za poroko! Komaj že čakam! user posted image  Da končno dobimo isti priimek :)

Pozdravček vsem, pazite danes otročke, da jih kakšna čarovnica preveč ne prestraši! 

(odgovor članu niwci)
Neposredna povezava do sporočila: 712
30.10.2010 13:52:05   
Tinca Malinca
Nad vrtcem sem dokončno obupala ... in sem šla kar v akcijo - iskanje privat varstva.
Po ogledu nekaj bolj ali manj čudnih varstev na domu smo našli eno (po priporočilu prijateljice) in imam res dober občutek. Upam, da me ne bo varal ... Tamala je brez vsake težave kar takoj šla k njej, razturila pol sobe in se smejala user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu Lily86)
Neposredna povezava do sporočila: 713
30.10.2010 13:53:18   
Tinca Malinca
IZVIRNO SPOROČILO: Lily86

Hvala vsem za čestitke za poroko! Komaj že čakam! user posted image  Da končno dobimo isti priimek :)

Lily, potem ne boš obdržala svojega priimka? To je vedno dilema ... user posted image
Jaz imam kar oba, čeprav mi po numeroloških izračunih bolj pristaja samo možev user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu Lily86)
Neposredna povezava do sporočila: 714
30.10.2010 14:30:03   
Smrketa13
Jaz sem rekla, da če se že poročiš je najboljš, da obdržiš svoj priimek. Se mi zdi, če ga spremeniš te pol noben več ne pozna, bivši sošolci, sokrajani, itd...

Drugač pa jaz komi čakam, da bo naš lahko sedel v unmu sedežu v trgovinskih vozičkih, k sploh ne vem kako nej grem v šoping. Lupinca je že premajhna, pol pa vlačmo voziček in še en voziček za fasengo oz. v mercatorju vzamem kr uno košaro k je na kolesih

Neposredna povezava do sporočila: 715
30.10.2010 20:44:29   
Jada82
Ja, jest bi se tud poročila, pa imela možev priimek ... da bomo imeli vsi 3 isti priimek, ne vem, glede tega sem tradicionalna user posted image

Nakupovalni voziček ... jest jo že dam noter, zdej že ene parkrat, zato ker res že fajn sedi in je super ... čeprav tudi tam rata tečna .. ne mara trgovin, ker ni v središču pozornosti, ker mami okol gleda ... pol ji pa dam kakšno stvar, ki jo bomo kupili, da se zamoti user posted image

Zobki ... mi mamo 2 spodaj, to je to ... že več kot 1 mesec. Prvi je pogledal, ko je bla stara 7 mesecev, drugi pa kmalu po tem. Zdaj pa nič user posted image No ja, pa vseeno upam, da ne bo tako hudo pri zgornjih, kot pri vas, Niwci user posted image

Tinca Malinca, super, da ste dobili varstvo! Se ti je oddahnilo, ane? user posted image user posted image

Plazenje ... naša tamala se sicer še ne plazi, ampak se pa vedno hitreje vleče po tleh kot ranjen vojak, res, prav hitra je že  in ful ji je fajn, da se premika ... že odpira določene omare in vlači stvari iz nizkih poličk user posted image user posted image Pa na vse 4 se postavlja, tako da se bo najbrž prav kmalu začela plazit. Joj mene user posted image user posted image Pa zdej se že sama vsede. Jaz jo dam na tla, da sedi, potem gre ona na vse 4, pa se nazaj vsede, to ji je ful fajn. Kotalit se sploh več noče .... tud če ji pokažem kako (čeprav je fajn znala, zdej pa nič), gre kar v jok. Ni ji. Tud v RA je rekla, da se bo najbrž kar direkt vsedla iz ležečega položaja. Tako da ji zdaj bolj te vaje kažem, ker ji je to bolj všeč.
Res jo moram pohvalit, prav pridna punčka je ratala, tak dobrovoljček, tako da se mamo super. Ona se kar sama zamoti in zaigra. Ravno danes je začela listat knjigice user posted image user posted image user posted image Pa včer sva se že igrali, da pijeva iz šalčke, in je ona, pol je pa men dala, pa spet ona user posted image user posted image user posted image

Spanje ... naša zdej ma končno en ritem ... sicer če sem kam namenjena, se ne oziram, ker potem pač ne bi mogli nikamor it, vendar pa je, da preživimo dan, vseeno najbolje, da sledimo temu ritmu. Spat jo dam ob 8h, zaspi takoj, potem pa odvisno od noči (tu še vedno ne vem, kaj pričakovat, al se zbuja al pa spi celo noč), spi tam nekje do 5h oz. 7h ... kakor je. Potem vstanem, naredim mleko in zaspi še do ene 8h. No, če spi celo noč pa do 7h, pol ponavad več ne zaspi. Potem smo pokonci, pa jo dam spat okol 10h, 11h. Ponavadi spi 1 uro. Potem naslednje spanje je okol 3h, 4h, spi okoli 2 uri. In potem je že večer in spat ob 8h user posted image user posted image user posted image Tko da je kar fajn .... če pa spi manj čez dan, pol je pa mal tečna, sam no ja, kar gre user posted image

Drugač pa ugotavljam, da ni nič pametnega po tv user posted image user posted image Kaj naj delam, moj je v nočni, brat se mi ne da, kar kaj bednega pa tud ne bi gledala user posted image Morm še mal pogledat spored.
Aja, drugač je pa naš user posted image cel polentar, res, to ima najraje. Dostikrat ji za večerjo naredim polento, kuhano na mleku in je čist happy. Prej je pojedla ornk porcijo, kot za odraslega user posted image user posted image

Evo, šibam še pomit posodo, da ne bo za dobro jutro ostalo user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 716
31.10.2010 8:19:21   
bili83
uuu, nekaj dni me ni, pa imam končno kaj za prebratuser posted image

no, samo na hitro (bom pozneje kaj več napisala).... mi bomo pa zgleda shodiliuser posted image  že nekaj dni dela po korak dva, včeraj pa je že šel sam kakšnih 1,5 metra od regala do atijauser posted image user posted image  no, baje zato še ne hodi, sem brala da pediatri tretirajo, da otroci hodijo, ko se sami (brez opore) vstanejo od tal, gredo nekaj metrov in se tudi sami vsedejo (ne padejo) na tla... hja, nekaj vaje še rabimouser posted image

Nace- 1.2.2010
rojstvo: 4020 g, 54 cm
2.3.2010: 5200 g, 58 cm
1.4.2010: 6160 g, 63 cm
4.5.2010: 7150 g, 67 cm
8.6.2010: 8150 g, 70 cm
6.7.2010: 8810 g, 73 cm
2.11.2010: 10700 g, 80 cm

(odgovor članu Jada82)
Neposredna povezava do sporočila: 717
31.10.2010 10:05:35   
Lily86
Bili - čestitke za prve korakce!! user posted image  To pa je napredek! Hitri ste, ni kaj!

Za šoping dam jaz punco kar lepo v nakupovalni voziček. Ona se prime za ročaj in se ji ful dopade tam notri! Če se naveliča, pa malo vozek sem pa tja sukam, malo dirkama med policami, pa je takoj boljše. Ali pa ji dam kaj v roko, pa po možnosti pozabim plačat... In se potem pri vratih alarm dere... Ups... user posted image

Kar se priimka tiče pa bom vzela kar moževega (mož - kako se to še nenavadno sliši). S svojo familijo nimam nekih stikov po fotrovi strani in mi je kar breme nosit ta priimek. Se ful veselim novega. Tako - da tudi po tej strani spadamo skupaj!

Sem pa bila včeraj po več kot dveh letih s kolegicami zunaj. Pasalo je malo odklopit in spremenit ritem. Ati je bil varuška, sicer pa je mini že tako spala, ko sem šla od doma. In sem ugotovila, da je zunaj še vedno vse isto - isti obrazi, iste scene, samo muzika je nova user posted image . Nič ne pogrešam tistega življenja, ko smo bili kar naprej zunaj, mi je družinsko življenje veliko, veliko bolj všeč! user posted image

(odgovor članu bili83)
Neposredna povezava do sporočila: 718
31.10.2010 11:37:47   
ne_ja
Mucica2 hvala za informacijo glede avtosedeža, verjetno se bomo tudi mi odločili za romerja!

Lily čestitke za porokouser posted image kdaj pa bo ali je bila poroka, oprosti, če sem spregledala! midva bova imela začetek decembra 3. obletnicouser posted image Gre hitro časuser posted image

Glede 2.otroka, pride dan, ko bi ga takoj imela in pride dan, ko ga ne bi imela. zakaj ga ne bi? ker sva več ali manj ves čas sami z Julijo in bo verjetno še težje, ko bo drugi!? samo je takih dni manj, zato že delamo na drugem, ko bo bo...pri Juliji je tudi trajalo , slabo leto, da nama je uspelouser posted image bom si pa varuško najela, če ne bom zmogla oz. mi bo pretežko!user posted image ampak si želim majhno razliko, pa sanjava v 3 ali 4 otrocih(!?), tako da je treba kar veselo na delouser posted image

Tudi jaz dam Julijo v nakupovalni voziček, to tako uživa, da jo je veselje gledati. Vidim pa, da so še starejši dojenčki v lupincah, ampak naša že v avtu noče biti, kaj šele, da bi jo kje nosila naokoli v njem.

Pa nekaj me zanima, že vse odvajate od dojenja? jaz jo pa prav želim dojiti do 1 leta najmanj, potlej bom pa videla kako in kaj, zato ji občasno tudi čez dan dam zizo, ker se bojim, da bi mi mleka zmanjkalo! Tudi ponoči že vse odvajate? jaz še sploh ne razmišljam v tej smeri. So si pa otroci vsekakor različni! Pa saj tudi meni ni super, če se 5krat zbudi na noč, samo se mi zdi, da če ne bi rabila se pač ne bi. Verjetno ponoči nadomesti tisto, ker je čez dan toliko manj!?

bili super da že korakate ali hodite-vsaj po mojemuser posted image , naša se že kar nekaj časa vstaja sama, samo korakov pa še ne delamo!

(odgovor članu Lily86)
Neposredna povezava do sporočila: 719
31.10.2010 12:21:01   
Smrketa13

IZVIRNO SPOROČILO: ne_ja

Pa nekaj me zanima, že vse odvajate od dojenja? jaz jo pa prav želim dojiti do 1 leta najmanj, potlej bom pa videla kako in kaj, zato ji občasno tudi čez dan dam zizo, ker se bojim, da bi mi mleka zmanjkalo! Tudi ponoči že vse odvajate? jaz še sploh ne razmišljam v tej smeri. So si pa otroci vsekakor različni! Pa saj tudi meni ni super, če se 5krat zbudi na noč, samo se mi zdi, da če ne bi rabila se pač ne bi. Verjetno ponoči nadomesti tisto, ker je čez dan toliko manj!?

Jaz ga dojim še polno, ker seveda noče nič jesti, oz, da se popravim, po uni knjigi sodeč še ni pripravljen oz. ne potrebuje še te hrane. Tut jaz ga imam namen dojit še do 1 leta in mogeče še dlje, vendar, ko bo enkrat začel jesti vse obroke polno ga imam namen dojiti samo še pred spanjem. Moj se ponoč zbudi cca. 2-3x in brez dojenja sploh ne bi zaspal nazaj. Vsakakršno božanje in pogovarjanje in petje ne pomaga, joža je zakonuser posted image
user posted image user posted image Se mi zdi, da je otrok pol tut mal bolj odporen na bolezni...

(odgovor članu ne_ja)
Neposredna povezava do sporočila: 720
31.10.2010 12:48:49   
ne_ja
Smrketa jaz tudi mislim, ko bo potreboval GH bo že začel jesti! Tudi pri nas je joža zakonuser posted image Zvečer ni šans, da bi jo dal moj spat ali da me ne bi bilo, ko se zbudi(ponavadi se zbudi eno uro po tem, ko zaspi)...smo že probali oz. me enkrat ni bilo doma-kino, pa ni bilo ok! pa kaj čmo...še prehitro bodo zrasliuser posted image RAvnotako ponoči...če ni ziza je joooOOjuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 721
31.10.2010 19:56:06   
bili83
IZVIRNO SPOROČILO: bili83

uuu, nekaj dni me ni, pa imam končno kaj za prebratuser posted image

no, samo na hitro (bom pozneje kaj več napisala).... mi bomo pa zgleda shodiliuser posted image  že nekaj dni dela po korak dva, včeraj pa je že šel sam kakšnih 1,5 metra od regala do atijauser posted image user posted image  no, baje zato še ne hodi, sem brala da pediatri tretirajo, da otroci hodijo, ko se sami (brez opore) vstanejo od tal, gredo nekaj metrov in se tudi sami vsedejo (ne padejo) na tla... hja, nekaj vaje še rabimouser posted image

kaj naj rečem.... mi (vsaj mislim da) smo uradno shodiliuser posted image user posted image user posted image  prej je že prišel iz dnevne v kuhinjo.... mimogrede, jutri bomo stari 9 mesecevuser posted image

Nace- 1.2.2010
rojstvo: 4020 g, 54 cm
2.3.2010: 5200 g, 58 cm
1.4.2010: 6160 g, 63 cm
4.5.2010: 7150 g, 67 cm
8.6.2010: 8150 g, 70 cm
6.7.2010: 8810 g, 73 cm
2.11.2010: 10700 g, 80 cm

(odgovor članu bili83)
Neposredna povezava do sporočila: 722
1.11.2010 8:43:27   
ne_ja
Bili83 to je pa ekspresno hitrouser posted image user posted image user posted image

Naša še ne dela samostojnih korakov, tako da bo še kar nekaj časa trajalouser posted image ampak ima še veliko časa, tako da ni panikeuser posted image

(odgovor članu bili83)
Neposredna povezava do sporočila: 723
1.11.2010 11:25:35   
niwci
bili čestitke za prve korake!user posted image user posted image user posted image

Jaz tudi mislim dojiti vsaj do 1.leta, če bo le mogoče. Vsaj zvečer. Zdaj imamo 2 obroka in čez teden dni uvedemo še enega. Tako sem se pač odločila. Zajtrk in večerjo pa imamo še mlečno in en obrok ponoči, ki ga vase tolko tudi izpusti.

(odgovor članu niwci)
Neposredna povezava do sporočila: 724
1.11.2010 20:01:26   
punsha
Čestitke za prve korake, super ste user posted image

dojenje Preden sem zanosila, mi sploh ni bilo jasno, kaj je z ženskami, kako lahko tako dolgo dojijo. Otrok gre že v vrtec, pa se še vedno doji. Nisem razumela. No sedaj mi je pa vse popolnoma jasno. Kakšna popotnica ja to za otročka, kakšna vez za oba z mamico. Res super! Mislim, da se prav nič ne mudi da bi nehale dojiti. Dokler mamica lahko, da je to ne "ovira" (zaradi službe ali drugih razlogov), dokler sta oba za to, potem je vse super.

(odgovor članu niwci)
Neposredna povezava do sporočila: 725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

anke
4pikice

Katero od spodaj naštetih ženskih imen je lepše?

Lana (24%)

Ana (28%)

Ela (16%)

Ema (16%)

Lina (15%)

Število vseh glasov: 435

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!