![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 30.10.2010 22:21:05
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka a je katera gledala vremensko napoved za jutri... nevem kaj se nam obeta dež, sonce, toplo, hladno? JA ZA PELC VERJETNO VSEKAKOR BO
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 30.10.2010 22:21:32
|
|
|
|
elevitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Mi pa gremo v ponedeljek na britof...1.-ga mi pa splh ne gremo gre samo tomaž z njegovimi k babici in mami. Midve z Lijiko bove doma, tako kot lani. ma ponavadi gremo v Središče ob hrvaški meji to ?
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 30.10.2010 22:21:51
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: ly117 No pa sem vas uspela prebrat. kapo dol pred tabo
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 30.10.2010 22:22:31
|
|
|
|
elevitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: elevitka a je katera gledala vremensko napoved za jutri... nevem kaj se nam obeta dež, sonce, toplo, hladno? JA ZA PELC VERJETNO VSEKAKOR BO nimam pelca saraya... zato morem met lase spuščene-jih imam redko (da bo vsaj nekaj lepega na meni)
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 30.10.2010 22:22:39
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka ala ti vera... jaz pa vedno po klingici vnetje in pikice rdeče moj se tud na suho baje ne more brit ma jaz to res tak mimogrede storim.....pa res brez problemov...ja zgleda nimam kože občutljive
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 30.10.2010 22:23:14
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka nimam pelca saraya... zato morem met lase spuščene-jih imam redko (da bo vsaj nekaj lepega na meni) opa...asica Kak neguješ lase da imaš tak lepe?
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 30.10.2010 22:23:42
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Mi pa gremo v ponedeljek na britof...1.-ga mi pa splh ne gremo gre samo tomaž z njegovimi k babici in mami. Midve z Lijiko bove doma, tako kot lani. ma ponavadi gremo v Središče ob hrvaški meji to ? jap ja...tam imam stare starše.....od očeta pa v benediktu na britofu...
< Sporočilo je popravil Saraya -- 30.10.2010 22:26:13 >
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 30.10.2010 22:24:43
|
|
|
|
ly117
|
Mi tudi nebomo nikamor šli, tašča gre z avtobusom, jaz pa moram še edino mamo poklicat in jo vprašat kdaj jo peljem. Mamo pa vse grobove na pobrežiju in avto sparkiramo pri stricu pa peški na britof cca. 15 minut hoje, ker je moja mami malo bolj počasna.
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 30.10.2010 22:25:35
|
|
|
|
elevitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: elevitka nimam pelca saraya... zato morem met lase spuščene-jih imam redko (da bo vsaj nekaj lepega na meni) opa...asica Kak neguješ lase da imaš tak lepe? lepi so samo kadar so al sfenani al zlikani (za to pa drugače nimam časa vsak dan oz. po pranju) kak jih negujem (šampon, balzam, občasno kaka maska za obnovitev, vedno po pranju olje na konice in to je to) aja pa občasno barvanje
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 30.10.2010 22:26:08
|
|
|
|
elevitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Mi pa gremo v ponedeljek na britof...1.-ga mi pa splh ne gremo gre samo tomaž z njegovimi k babici in mami. Midve z Lijiko bove doma, tako kot lani. ma ponavadi gremo v Središče ob hrvaški meji to ? jap no tukaj gremo mi čez mejo ju3
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 30.10.2010 22:26:13
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka a je katera gledala vremensko napoved za jutri... nevem kaj se nam obeta dež, sonce, toplo, hladno? Jutri še bo lepo,v ponedeljek popoldan pa bo v naših krajih že dež in seveda cel torek.
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 30.10.2010 22:27:07
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: elevitka nimam pelca saraya... zato morem met lase spuščene-jih imam redko (da bo vsaj nekaj lepega na meni) opa...asica Kak neguješ lase da imaš tak lepe? lepi so samo kadar so al sfenani al zlikani (za to pa drugače nimam časa vsak dan oz. po pranju) kak jih negujem (šampon, balzam, občasno kaka maska za obnovitev, vedno po pranju olje na konice in to je to) aja pa občasno barvanje fenanje misliš obično fenanje,ne? šampone kake posebne?
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 30.10.2010 22:27:38
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka no tukaj gremo mi čez mejo ju3
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 30.10.2010 22:27:39
|
|
|
|
elevitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: elevitka a je katera gledala vremensko napoved za jutri... nevem kaj se nam obeta dež, sonce, toplo, hladno? Jutri še bo lepo,v ponedeljek popoldan pa bo v naših krajih že dež in seveda cel torek. no krasno... upam da ne bo pihalo tak kot dans... kaj pa stopinje?
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 30.10.2010 22:28:05
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Jutri še bo lepo,v ponedeljek popoldan pa bo v naših krajih že dež in seveda cel torek.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 30.10.2010 22:30:02
|
|
|
|
elevitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: elevitka nimam pelca saraya... zato morem met lase spuščene-jih imam redko (da bo vsaj nekaj lepega na meni) opa...asica Kak neguješ lase da imaš tak lepe? lepi so samo kadar so al sfenani al zlikani (za to pa drugače nimam časa vsak dan oz. po pranju) kak jih negujem (šampon, balzam, občasno kaka maska za obnovitev, vedno po pranju olje na konice in to je to) aja pa občasno barvanje fenanje misliš obično fenanje,ne? šampone kake posebne? fenanje z veliko okroglo krtačo-raztegovanje mojih neenakomernih loknov, šampon syoss, regenerator syoss, olje loreal
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 30.10.2010 22:30:36
|
|
|
|
tasa_m
|
Nič babe žabe, grem spat. Ni mi več za sedet ob računalnku. Lepo bodite, se tipkamo še kaj
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 30.10.2010 22:31:28
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: elevitka a je katera gledala vremensko napoved za jutri... nevem kaj se nam obeta dež, sonce, toplo, hladno? Jutri še bo lepo,v ponedeljek popoldan pa bo v naših krajih že dež in seveda cel torek. no krasno... upam da ne bo pihalo tak kot dans... kaj pa stopinje? To pa bo,menda.
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 30.10.2010 22:32:13
|
|
|
|
elevitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Nič babe žabe, grem spat. Ni mi več za sedet ob računalnku. Lepo bodite, se tipkamo še kaj nočka tasa... te pa uživajta ju3 doma
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 30.10.2010 22:32:14
|
|
|
|
matcar
|
Nočko,Tasa!
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 30.10.2010 22:33:17
|
|
|
|
arabela*
|
grem jest.... še eno vam prilimam... pridem nazaj.............................
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 30.10.2010 22:35:45
|
|
|
|
matcar
|
Jaz pa sem v film padla,ko je na pop-u zaj,sem čist pozabla,da je danes.
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 30.10.2010 22:43:55
|
|
|
|
elevitka
|
eh... vse ste nekam kliznile.... grem tud jaz lep dan jutri in katy vse najboljše ob osebnem prazniku ti voščim kar danes, ker me jutri ni !!!!
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 30.10.2010 22:44:10
|
|
|
|
ly117
|
Tasa nočko.
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 30.10.2010 22:45:33
|
|
|
|
ly117
|
Elevitka tudi tebi nočko.
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiNajlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.