felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Dan. Še jaz moj piskerček pristavim. Prosim naju s tašo ne vabit na obiske ,ker se same vabiva z vsemi svojimi priveski . Ok zaj ,pa eno zares malo se nama je utrgalo in ,ker sva hotele videt našo felix sva ga vrezale v tiste zakotne kraje.Brez navigacije,malo poklicale ,malo povprašale ,pa je šlo .Otroci potrpežljivi no na koncu je Anžetu bilo dovolj,kasneje ugotovila,da je bila hrana razlog ,domov,pa itak mojadva takoj zakumirala.Z Lijo sem se ,pa skor do mb-ja mogla pogovarjat .V glavnem lepo doživeto. S prva sem si že delala plane kako bom otroka dol vlekla z modernega pohištva na koncu hb obvladljiva ,beri so bili še večji akterji .Nas so bolj zanimali zamaški na ceveh,felix upam,da si jih vse našla . Zanimivo je gledat te naše marčevčke kako so že veliki. felix upam,da si Jure hitro opomore od včerajšnjega šoka ,bogi otrok .Pa se opravičujem za bilo kakšno packo ,res ni bilo več časa,bom si babico angažirala ,pa pridema pucat s tašo ,ok. V glavnem marčevke tak se dela ,ste vidle ne. yanii in najaai pa hvala za diskretnost in dobro družbo. To,da povem kakšno besedo manj od vas ko moram gledat z štirimi očmi in jih sukat v vse zorne kote ,pa mislim,da vse razumete.Bo še prišo čas ,ko bodo mamice mirno sedele na sedežni in srkale svojo pijačo ,Persida ,pa govorila ko navita . Na koncu samo ,čeprav je vse skupaj prehitro minilo je ,pa bilo vredno vsake sekunde.Hvala vam,da vam lahko potrkamo na vrata . Aja to me še zanima?felix kaj je bilo prvo vprašanje tvojga moža? Kaj ga je skrbelo,omare,sedežna ,stene ,če sta vidva cela? kako dobro napisano zakon ste, punce! Jure je bil včeraj res malo v šoku, ker je bilo toliko otrok v njegovi "igralnici", ampak ko je pa Liji in Anžetu šel pokazat svojo posteljo, ju je pa kar zraven povabil, pa so vsi trije po postelji lezli mož je prišel šele ob 23.30 in verjemi, da ni gledal, če je kaj razmetano predvsem sem pa do takrat že uspela pospravit in sploh ni bilo dosti pospravljanja! Igrače sem zmetala v škatlo, pa posodo z mize sem v stroj zložila Šip pa ne pomivamo, ker itak Jure skoz prstke gor lepi