|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  69 70 [71] 72 73   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009 - 2.del
27.10.2010 22:18:22   
KOKICA32
Pa še dober večer!user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1751
27.10.2010 22:19:42   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: trezika

IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

Dober dan!user posted image

ooooo, si se zbezala iz postelje? user posted image

Ma nemoj! user posted image   Sem bila že ob 6.30 auf, otroka odpeljala v vrtec, psa odpeljala k veterinarju, bila pri najboljšem sosedu in sedaj sem tukaj...pojedla sem že eno mandarino in hruško. Za kosilo bo pizza, zame le z šampinjani in omako..Se sprašujem kako bo to zgledalo in če bo sploh okusno, če ne bo nič sira gor!??? user posted image user posted image user posted image Potem pa grem še k svojemu zdravniku in k frizerju! user posted image user posted image user posted image

Tulipan- super za user posted image , tudi mene si nasmejala user posted image user posted image user posted image , pa kar  v bolniško idi...bodo že zmogli v službi brez tebe... saj veš kaj sem ti v petek rekla...user posted image

Pol si pa pridna, oprosti. user posted image
Sir? Hmmm, jaz pravkar jem špagete s paradižnikovo omako, beri kečapom in sem si gor dala malo parmezana. user posted image

joj, joj, joj, si se že pregrešila.... user posted image user posted image sir ne paše gor....

paše že..ampak ni dovoljen....jaz sem pizzo brez jedla...si zamišljate pizzo brez sira..jaz si je nisem a moram priznati, da niti ni bila tako slaba... Je pa bila večerja božanska, Sacher torta in vrstica temne čokolade s pomarančo, pa zraven 4 dcl vode! To je fajn podlaga za jutrišnji vitaminski dan! Že komaj čakam petek, ko bo spet meso in kruh dovoljen. Bom že kar jutri skuhala govejo juho.

Drugače pa sem dnevno tudi 2x na orbitreku in mi že kar gre.

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 1752
27.10.2010 22:22:16   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: trezika

Dober dan!user posted image

ooooo, si se zbezala iz postelje? user posted image

Ma nemoj! user posted image   Sem bila že ob 6.30 auf, otroka odpeljala v vrtec, psa odpeljala k veterinarju, bila pri najboljšem sosedu in sedaj sem tukaj...pojedla sem že eno mandarino in hruško. Za kosilo bo pizza, zame le z šampinjani in omako..Se sprašujem kako bo to zgledalo in če bo sploh okusno, če ne bo nič sira gor!??? user posted image user posted image user posted image Potem pa grem še k svojemu zdravniku in k frizerju! user posted image user posted image user posted image

Tulipan- super za user posted image , tudi mene si nasmejala user posted image user posted image user posted image , pa kar  v bolniško idi...bodo že zmogli v službi brez tebe... saj veš kaj sem ti v petek rekla...user posted image

Pol si pa pridna, oprosti. user posted image
Sir? Hmmm, jaz pravkar jem špagete s paradižnikovo omako, beri kečapom in sem si gor dala malo parmezana. user posted image

joj, joj, joj, si se že pregrešila.... user posted image user posted image sir ne paše gor....

paše že..ampak ni dovoljen....jaz sem pizzo brez jedla...si zamišljate pizzo brez sira..jaz si je nisem a moram priznati, da niti ni bila tako slaba... Je pa bila večerja božanska, Sacher torta in vrstica temne čokolade s pomarančo, pa zraven 4 dcl vode! To je fajn podlaga za jutrišnji vitaminski dan! Že komaj čakam petek, ko bo spet meso in kruh dovoljen. Bom že kar jutri skuhala govejo juho.

Drugače pa sem dnevno tudi 2x na orbitreku in mi že kar gre.

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 1753
27.10.2010 22:23:04   
KOKICA32
Kak šteka ta RR, mi je kar 4x objavilo odgovor!user posted image   Tolikokrat kot me je ven vrglo. Še dobro, da sem si shranila odgovor. No, sedaj ga verjetno poznate dobesedno napamet.user posted image

user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil KOKICA32 -- 27.10.2010 22:24:30 >

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1754
27.10.2010 22:31:56   
KOKICA32
Okej, očitno no nobene..torej grem

LAHKO NOČ!user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1755
28.10.2010 8:05:03   
KOKICA32
Pa dobro jutro!user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1756
28.10.2010 8:25:41   
Najaa
Dobro jutro.

Včerajšnje popoldne je bilo res polno presenečenj za nekatere.user posted image Prav lepo popoldne je bilo, ko se nas je zbralo toliko. Pravi vrtec, ja. Upam, da lastnica sedežne garniture ni preveč jezna, ker so mali šibali sem in tja in gor in dol user posted image Vmes je bila še ena manjša nesreča, ko je Nika padla sam se nikjer nič ne vidi tak da nikome ništa! user posted image
felix, hvala za slike, leeepeeee so! Jaz svojih še nisem dala gor, jih pa dobite kasneje... Danes imam namreč Niko doma, da se bova mal cartali, pa bom uredila slike, ko bo spala. Aja, pa hvala za bodyje, ma res mi prav pridejo. Kaj sva se kej pogovarjali o tem al kako si vedla?

Sadni dan... user posted image   user posted image Hecam se, ampak sam s sadjem ne vem kak mi bo šlo. Popoldan gremo namreč na izlet, ki ga organizirata Tijini vzg. tak da bom pojedla kakšno zelenjavno juhco.

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1757
28.10.2010 8:40:12   
KOKICA32
Ma ja Najaa- vitaminski dan je to...zelenjava je dovoljena, pa čeprav je malo kuhana!user posted image Jaz sem si nakupila vso živo sadje in bom kar vse pojedla, če bo kriza. Jutri pa pade govedina!user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1758
28.10.2010 8:54:53   
Tulipan12
IZVIRNO SPOROČILO: felix7

ah... tok sem dobre volje user posted image  Persida in Taša sta mi s pomočjo Naje in yanie pripravile čudovito presenečenje in se narisale na vratih user posted image  meni je skor čeljust odpadla user posted image  tok lepega presenečenja pa že dolgo ne! Bi morale videt našo hišo, to je bil pa pravi pravcati vrtec user posted image  7 otrok in 5 mamic. Še dobro, da smo meli glih hišo pospravljeno, da niso v totalen svinjak prišle user posted image

punce, še enkrat hvala, ne samo, da ste mi polepšale dan, polepšale ste mi cel teden! Rada vas mam! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

zdej pa že kujem načrt, kdaj pridemo v MB user posted image  sem pa gruntala, kakšno neverjetno naključje, da so bili vsi otročki, razen Naje user posted image , zdravi in da smo se lahko zbrali na kupu.

user posted image user posted image user posted image  full dobro! Bravo punce!user posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 1759
28.10.2010 9:02:45   
Tulipan12

Pa dobro jutro!user posted image

Dobro jutro!user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1760
28.10.2010 12:55:35   
Najaa
Ja kaj pa je danes z vami?? Sem misla, kako bom imela vsaj eno stran za prebrat, ko pridem nazaj, pa nič... Sam Tulipanov dober dan. user posted image

Punce, ste gledale v torek Preverjeno? Tisti prispevek o tem, kje je največ umazanije in bakterij. So vzeli vzorce recimo z nakupovalnega vozička, otroške gugalnice, wc-ja, droga v avtobusu... In izkazalo se je, da je gugalnica vir bolezni, saj je bila na njej neka bakterija, po kateri driskaš in bruhaš. Kar je presenetljivo pa je to, da voziček iz trgovine pa ni bil umazan... No zanimivo je bilo, res.

(odgovor članu Tulipan12)
Neposredna povezava do sporočila: 1761
28.10.2010 12:55:43   
felix7

Dobro jutro.

Včerajšnje popoldne je bilo res polno presenečenj za nekatere.user posted image Prav lepo popoldne je bilo, ko se nas je zbralo toliko. Pravi vrtec, ja. Upam, da lastnica sedežne garniture ni preveč jezna, ker so mali šibali sem in tja in gor in dol user posted image Vmes je bila še ena manjša nesreča, ko je Nika padla sam se nikjer nič ne vidi tak da nikome ništa! user posted image
felix, hvala za slike, leeepeeee so! Jaz svojih še nisem dala gor, jih pa dobite kasneje... Danes imam namreč Niko doma, da se bova mal cartali, pa bom uredila slike, ko bo spala. Aja, pa hvala za bodyje, ma res mi prav pridejo. Kaj sva se kej pogovarjali o tem al kako si vedla?

Sadni dan... user posted image   user posted image Hecam se, ampak sam s sadjem ne vem kak mi bo šlo. Popoldan gremo namreč na izlet, ki ga organizirata Tijini vzg. tak da bom pojedla kakšno zelenjavno juhco.

sedežna garnitura je preživela user posted image  mal je sladka od lizik, samo se mi včeraj še ni dalo glancat, mogoče se je danes usmilim user posted image
za bodije sva se pa zanč menile na večerji, a si pozabla? user posted image  sej če boš še kej rabla, kar povej, včas se najde kakšna cunjica, ki ni izrazito fantovska user posted image  tiste lahko pa Timi ponosi user posted image user posted image user posted image

pa dober tek, jaz sem si v službo prinesla celo vrečko sadja user posted image

Postati mama, in to še na materinski dan, je čudovito.

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1762
28.10.2010 13:00:07   
felix7

Ja kaj pa je danes z vami?? Sem misla, kako bom imela vsaj eno stran za prebrat, ko pridem nazaj, pa nič... Sam Tulipanov dober dan. user posted image

Punce, ste gledale v torek Preverjeno? Tisti prispevek o tem, kje je največ umazanije in bakterij. So vzeli vzorce recimo z nakupovalnega vozička, otroške gugalnice, wc-ja, droga v avtobusu... In izkazalo se je, da je gugalnica vir bolezni, saj je bila na njej neka bakterija, po kateri driskaš in bruhaš. Kar je presenetljivo pa je to, da voziček iz trgovine pa ni bil umazan... No zanimivo je bilo, res.

eno malenkost sem ti dala branja user posted image  ta prispevek bi me pa zanimal, sej verjetno je kje na netu. Bom mal pobrskala. No, pri nas v celi občini sploh gugalnic nimamo user posted image  bolani smo pa vseeno skoz user posted image

Postati mama, in to še na materinski dan, je čudovito.

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1763
28.10.2010 13:18:21   
Tulipan12
Evo mene, sem skoz prijavljena, sam so mi naložili toliko dela, da se ven ne vidim.user posted image
Nisem gledala Preverjeno. Zanimivo. Mogoče pa ima moj oče prav, ko otroke ljubkovalno kliče baciliuser posted image  Ampak sej ni mus, da bi bili v tem primeru ravno otroci največji prenašalci.
Pridne ste s temi dietami, sam se nimam s kom za pogovarjat kaj boste kuhale!user posted image  Vsaj danes ne, ostale dneve jaz lahko vašim jedilnikom vso svinjarijo primešam, pa jeuser posted image user posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 1764
28.10.2010 13:32:41   
Najaa
IZVIRNO SPOROČILO: felix7

Dobro jutro.

sedežna garnitura je preživela user posted image  mal je sladka od lizik, samo se mi včeraj še ni dalo glancat, mogoče se je danes usmilim user posted image
za bodije sva se pa zanč menile na večerji, a si pozabla? user posted image  sej če boš še kej rabla, kar povej, včas se najde kakšna cunjica, ki ni izrazito fantovska user posted image  tiste lahko pa Timi ponosi user posted image user posted image user posted image

pa dober tek, jaz sem si v službo prinesla celo vrečko sadja user posted image

Ja ja, res sva se menle. Eh moja skleroza-user posted image   Za enkrat imamo drugih oblačil dosti, hvala. user posted image
Jaz sem pa lačna, evo priznam. Jem jagode sam to ni to. user posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 1765
28.10.2010 13:33:50   
Najaa
Tulipan sej sadni dan je vsak 4.dan, ostale dni pa prav tako kuhamo. In komaj že čakam, da bom jutri kuhala. user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1766
28.10.2010 13:36:49   
PERSIDA
Dan.
Še jaz moj piskerček pristavim.
Prosim naju s tašo ne vabit na obiske ,ker se same vabivauser posted image user posted image user posted image  z vsemi svojimi priveskiuser posted image .

Ok zaj ,pa eno zares malo se nama je utrgalo in ,ker sva hotele videt našo felix sva ga vrezale v tiste zakotne kraje.Brez navigacije,malo poklicale ,malo povprašale ,pa je šlouser posted image .Otroci potrpežljivi no na koncu je Anžetu bilo dovolj,kasneje ugotovila,da je bila hrana razloguser posted image  ,domov,pa itak mojadva takoj zakumirala.Z Lijo sem se ,pa skor do mb-ja mogla pogovarjatuser posted image .V glavnem lepo doživeto.
S prva sem si že delala plane kako bom otroka dol vlekla z modernega pohištva na koncu hb obvladljiva ,beri so bili še večji akterjiuser posted image .Nas so bolj zanimali zamaški na ceveh,felix upam,da si jih vse našlauser posted image .
Zanimivo je gledat te naše marčevčke kako so že veliki.
felix upam,da si Jure hitro opomore od včerajšnjega šokauser posted image ,bogi otrokuser posted image .Pa se opravičujem za bilo kakšno packo ,res ni bilo več časa,bom si babico angažirala ,pa pridema pucat s tašouser posted image ,ok.
V glavnem marčevke tak se dela ,ste vidle ne. yanii in najaai pa hvala za diskretnost in dobro družbo.
To,da povem kakšno besedo manj od vas ko moram gledat z štirimi očmi in jih sukat v vse zorne kote ,pa mislim,da vse razumete.Bo še prišo čas ,ko bodo mamice mirno sedele na sedežni in srkale svojo pijačouser posted image ,Persida ,pa govorila ko navitauser posted image .
Na koncu samo ,čeprav je vse skupaj prehitro minilo je ,pa bilo vredno vsake sekunde.Hvala vam,da vam lahko potrkamo na vrata user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Aja to me še zanima?felix  kaj je bilo prvo vprašanje tvojga moža? user posted image  Kaj ga je skrbelo,omare,sedežna ,stene ,če sta vidva cela?user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 1767
28.10.2010 13:40:44   
PERSIDA
tulipanček mi imamo danes hitro kosilo juha s kroglicami,testenine z jajčko in slanino,repincl (po domače) motovilc za nevednežeuser posted image solata in jagodno pecivo s katerega je ata jagode pojedo mi ,pa mamo samo biskvituser posted image user posted image user posted image

Tiste ,ki hujšate ta post vzamite na ignoruser posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 1768
28.10.2010 13:50:34   
Tulipan12
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA

tulipanček mi imamo danes hitro kosilo juha s kroglicami,testenine z jajčko in slanino,repincl (po domače) motovilc za nevednežeuser posted image solata in jagodno pecivo s katerega je ata jagode pojedo mi ,pa mamo samo biskvituser posted image user posted image user posted image

Tiste ,ki hujšate ta post vzamite na ignoruser posted image

Ja, ja, sem vedla, da pride rešiteljicauser posted image  Smo že včeraj špagete vlekli, repincl z jajčko bomo mi tudi, ker se meni trga od luštov, mislim pa da kaka rižota pade. Pa kaj vse o jagodah govorite??? Ki pa jih kupite? Jih nisem zasledila al pa jih nisem videla, ker jih nisem iskala...user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 1769
28.10.2010 13:51:44   
Tulipan12
Hahahaah, persida, dobro si napisala, sem pozabila komentirat: tudi mene zanima reakcija od felixinega moža!!!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1770
28.10.2010 14:38:26   
SRCCEK
OOOOOOOO MOJE MARČEVKE 2009!!!!

Že leto in pol se nismo nič brale in čvekale. Vidim, da uspešno čvekate še naprej o naših mulčkih user posted image user posted image
Sej vem da se me ne spomnite.

Rodila sem 31.03.2009 ob 17.44 uri fantka po imenu MAJ!!!
In sem fulllll vesela, da ste še vedno na kupu in bom lahko z vami počvekala o naših malčkih user posted image user posted image user posted image

28.1.2005 MUCEK 1
31.03.2009 MUCEK 2

Neposredna povezava do sporočila: 1771
28.10.2010 19:23:33   
KOKICA32
Dober večer!user posted image

Je katera tu?

LAČNAAAAA!!!!

(odgovor članu SRCCEK)
Neposredna povezava do sporočila: 1772
28.10.2010 19:58:59   
trezika

Dober večer!user posted image

Je katera tu?

LAČNAAAAA!!!!

kaj nimaš nič v hladilniku ali pa na svoji polički?user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1773
28.10.2010 19:59:47   
trezika
IZVIRNO SPOROČILO: SRCCEK

OOOOOOOO MOJE MARČEVKE 2009!!!!

Že leto in pol se nismo nič brale in čvekale. Vidim, da uspešno čvekate še naprej o naših mulčkih user posted image user posted image
Sej vem da se me ne spomnite.

Rodila sem 31.03.2009 ob 17.44 uri fantka po imenu MAJ!!!
In sem fulllll vesela, da ste še vedno na kupu in bom lahko z vami počvekala o naših malčkih user posted image user posted image user posted image

dobrodošla...ampak jaz se te po pravici povedano res ne spomnim user posted image

(odgovor članu SRCCEK)
Neposredna povezava do sporočila: 1774
28.10.2010 20:01:35   
trezika
Maruša ima novo foro: ko greva po stopnicah, ponavadi jaz stopnice na glas štejem in ji je ful smešno... ampak mislim da jih bo od danes naprej kar Maruša štela: an, da, di (prevod: ena, dva, tri) user posted image user posted image user posted image user posted image saj stopnic je več, ampak še ni osvojila vseh številkuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 1775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  69 70 [71] 72 73   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  69 70 [71] 72 73   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nagajivi, živi in zasanjani: to so otroci ...
Motnja ADHD (v dobesednem prevodu ta kratica pomeni, da gre za motnje pozornosti in nemirnosti) je med ljudmi pogosto na...
Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?