|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  173 174 [175] 176 177   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrčki 2006-6
26.10.2010 9:34:08   
moci
jutro,
jaz sem imela včeraj dan na kavču, me je ujela tamoderna viroza. driska in vročinauser posted image danes bo za silo, samo glavo mi bo razneslo, najbrž zato, ker je jakob ponoči bedel. seveda ne sam.

sivkamivka, pokaži mafineuser posted image

frrrr, pa nas res zanemarjaš. kako napreduje projekd diploma?

(odgovor članu Renesme**)
Neposredna povezava do sporočila: 4351
26.10.2010 9:42:07   
moci
IZVIRNO SPOROČILO: Renesme**

IZVIRNO SPOROČILO: Lu

renesme veš kaj me zanima... sem videla na FB, da imate isto posteljico kot mi, za malega. A ga boš že takoj dala not? 

ne, imam še tisto malo oblogo z jogijem- bom slikala- ki se zdaj dobi v BC...pa da vidim kako bo funkcioniralo, drago je bilo kot žafranuser posted image , samo za košek, zibko nimamo prostora, pojstelja je pa mal prevelika za začetek...

takole

user posted image

o, zanimivo, tega pa še nisem videla

Neposredna povezava do sporočila: 4352
26.10.2010 9:42:59   
moci

še sem tukaj, očitno bom imela zdaj jaz samogovore...no še malo, potem bom pa tako nekaj časa brez rač., ker moramo Windowse ponovno naložit....beda, sicer bom pa tako prezaposlenauser posted image

ti bom pomagala pri samogovorih user posted image
saj ne boš več dolgo tu ...

Neposredna povezava do sporočila: 4353
26.10.2010 10:09:10   
Renesme**
IZVIRNO SPOROČILO: moci

še sem tukaj, očitno bom imela zdaj jaz samogovore...no še malo, potem bom pa tako nekaj časa brez rač., ker moramo Windowse ponovno naložit....beda, sicer bom pa tako prezaposlenauser posted image

ti bom pomagala pri samogovorih user posted image
saj ne boš več dolgo tu ...

hvalauser posted image

upam da je enodnevna viroza mimo

glavobol- a lahko pri takem vremenu sploh pričakuješ kaj drugega...jaz sem si šla tudi zjutraj najprej eno kavo naredit....

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 4354
26.10.2010 16:37:01   
Lu
renesme res dobro izgleda. Mogoče še sama uporabim kaj takega.

Sem pa čist zmedena okol teh papirjev za CSD. Ker kot sem gledala imam očitno lahko podaljšano porodniško na račun Maje in Tiana. Potem ne vem kako je z 75 dnevi. A to koritiva lahko oba,.... En kup vprašanj, k lih ne vem če mi hotla na CSD povedat, kaj je dobro zame, glede na to, da sama furava firmo in pač želiva tudi kaj prišparat, ne. user posted image

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

Neposredna povezava do sporočila: 4355
26.10.2010 17:33:42   
Renesme**

Sem pa čist zmedena okol teh papirjev za CSD. Ker kot sem gledala imam očitno lahko podaljšano porodniško na račun Maje in Tiana. Potem ne vem kako je z 75 dnevi. A to koritiva lahko oba,.... En kup vprašanj, k lih ne vem če mi hotla na CSD povedat, kaj je dobro zame, glede na to, da sama furava firmo in pač želiva tudi kaj prišparat, ne. user posted image

kot jaz vem lahko koristiš 75 dni neplačanega dopusta (eden, en ima tako porodniško), prve 3 mesece lahko koristiš samo ti, oče pa tistih 15 plačanih dni- v  kosu ali po dnevih v prvih 3 mesecih (potem propade)....o podaljšani porodniški pa nimam pojma...pripada ti skrajšan delavni čas do otrokovega 3 leta starosti (zadnjega)....sicer pa druge več vedo o tem...
jaz bi šla direkt na socialno vprašat...

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 4356
   [Brisano sporočilo]
26.10.2010 20:10:04   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 4357
26.10.2010 20:40:58   
psaša
user posted image  Lara že cel dan z vročino, od 38-40. In seveda, da ne bi bilo mamici in očiju preveč lušno, sta Miha in njegova sestrična zaužila silica gel. user posted image user posted image user posted image  Sedaj čakajo v pediatrični kaj jim bodo naredili. Sem klicala dežurnega na Vrhniki, je bila ura že čez 7h, je rekla, spokajte, pridite sem, dobite napotnico in direkt v LJ. Jaz sem že čist gotova od vsega, kr meša se mi že. HB, da Lara spi, meni pa tisoč misli hodi po glavi user posted image user posted image .

Miha 25.10.2006
Lara 06.05.2009

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4358
26.10.2010 21:27:13   
pikapolona2

kot jaz vem lahko koristiš 75 dni neplačanega dopusta (eden, en ima tako porodniško), prve 3 mesece lahko koristiš samo ti, oče pa tistih 15 plačanih dni- v  kosu ali po dnevih v prvih 3 mesecih (potem propade)....o podaljšani porodniški pa nimam pojma...pripada ti skrajšan delavni čas do otrokovega 3 leta starosti (zadnjega)....sicer pa druge več vedo o tem...
jaz bi šla direkt na socialno vprašat...

a ni zdej k imaš več kot enega da imaš lahko skrajšan delovni čas do 6 leta zadnjega otroka? Še ne dolgo nazaj je bilo tako?

Neposredna povezava do sporočila: 4359
   [Brisano sporočilo]
26.10.2010 21:30:28   
Brisani uporabnik

(odgovor članu psaša)
  Neposredna povezava do sporočila: 4360
26.10.2010 21:31:51   
pikapolona2
psaša...ojoj....naj bosta tamaladva hiotro OK.....Lari pa naj hitro pade vročina.user posted image

(odgovor članu pikapolona2)
Neposredna povezava do sporočila: 4361
26.10.2010 21:33:01   
pikapolona2
renesme...to je pa fajn rešitev,d a znotraj posteljce narediš majhen košekuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4362
   [Brisano sporočilo]
26.10.2010 21:34:24   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4363
26.10.2010 21:34:33   
pikapolona2
Brina pa po celodnevnem žuru...jamra, da jo ušesek boli...zdej sva dali notri natresk...pa še vedno boli....malo calpola je dobila....upam res UPAM da je samo malo narobe zaradi žura in bo jutri OK.......v soboto imamo krst in ne bo fajn če bo morala bit doma....mi pa v cerkvi??

Neposredna povezava do sporočila: 4364
26.10.2010 21:36:11   
pikapolona2
IZVIRNO SPOROČILO: sivkamivka

renesme, mogoče boš pa jutri dobila eno čudovito darilo za rojstni dan, vse najboljše že kar danes!

o vse naj naj...ti želim bebico pred rokomuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4365
27.10.2010 11:21:49   
psaša
Dan.
Lara ima še zmeraj visoko vročino, pa ene par zob ji leze ven.
Miha je pa OK, so ponoči prišli domov. Baje ni nič hudega. Ga imam preventivno danes doma. Trenutno je šel z babi ven, da se nadiha malo svežega zraka.

Renesme vse najboljše! Pa želim ti hiter in lahek porod.

Miha 25.10.2006
Lara 06.05.2009

Neposredna povezava do sporočila: 4366
   [Brisano sporočilo]
27.10.2010 11:29:21   
Brisani uporabnik

(odgovor članu psaša)
  Neposredna povezava do sporočila: 4367
   [Brisano sporočilo]
27.10.2010 11:31:02   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4368
27.10.2010 13:38:43   
pikapolona2
midve z Ajdo sva imeli sistematskega in je šla Brina poleg, da ji pogleda ušesek in kaj se notri dogaja. Malo je rožnat bobnič...mejno. Baje ga morava pogrevat.....seveda je sedaj doma...pa zunaj lahko greva a naj ima na ušesih trak in čez kapo. Natresk stiskam in stiskam....ampak tud ene kaplje ven ne spravim????? Sam čist speštam tega hudiča...hehe.

Itak pa ni bolana in mi po glavi hodi. Zdej sta obe v postelji....Ajda se je najedla in padla dol.....Brina se mi je pa že iz jeze polulala v posteljo....prav zafrkava me.....in testira kolk bom ponorela. Sem samo preoblekla posteljo obrnila jogi in jo nazaj poslala....koza mala......bomo videli ktera bo bolj vztrajna. Če je doma....bo počivala da ta ušes hitro u red spravimo.....PIKA!

Neposredna povezava do sporočila: 4369
27.10.2010 13:40:08   
pikapolona2
Drgač pa ima Ajda že 9700g...pri skoraj 7 mesecih.....samo od dojenjauser posted image ....bi bilo fino da bi še kaj na žlico poskusila...počasi bo že a neuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4370
27.10.2010 16:00:39   
Renesme**
še sem tukaj in še vse visoko in zacementirano, ctg pa kaže samo tiste lažne zadeve...

Neposredna povezava do sporočila: 4371
   [Brisano sporočilo]
27.10.2010 16:56:50   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4372
27.10.2010 17:26:19   
Renesme**
IZVIRNO SPOROČILO: sivkamivka

še sem tukaj in še vse visoko in zacementirano, ctg pa kaže samo tiste lažne zadeve...

jaz imam občutek, da bo novembrček

a so kaj pogledali, koliko naj bi bil težek, a zdaj ni več nobene panike?

pri 36t je imel 2625g, tako da se je takrat zredil za skoraj 1kg v 3 tednih, če pa zdej ne bo imel čez 3kg pol pa tudi....nič več ne gleda z UZ

ma ja, vsi imajo tolk posla in govorijo naj počakauser posted image , da bo še res...sicer sem se pa v prvo tolk sekirala zakaj sem prej rodila in si želela da nebi, tako da se nimam zdaj kaj pritoževatuser posted image

ampak, zdej mi gre pa že na živce ko me vsi gledajo kot da bi mogla že 14dni nazaj rodit, kaj še delamuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4373
27.10.2010 22:59:56   
frrrr
Renesme- upam, da te preseneti in se ne boš preveč načakala...

sivkamivka - lepo, da me nekdo pogreša user posted image

moci - počasiiii... če bi imela energije za sedenej za pcem, bi še šlo user posted image če pa zvečer z malima zaspim in spim kot polhek do jutra, pa se samo nč ne naredi user posted image ah ja, čez vikend pa najdem kakšno urco... samo urca ali dve sta premau... bi rabla kak mini teden zase... bo že... enkrat user posted image

pikapolona - pridno punco imate... naša se po gramih premika od 8kg naprej. Jaša jo kliče spajdermenka, ker spleza povsod. na Jaševo posteljo pride zelo hitro... ampak ne po normalni poti, prime se za ograjo, potegne gor in hop čez ograjo. v kuhinji se nam pa za ročaje obeša in se vozi s predali vn in notr. prava mala opica je. in kako naj tak otrok kaj kilaže pridobi user posted image sicer pa pridno je gh in seveda tut joška pridno. kadar je lačna, se na trip trap stolček obeša in poskuša kr sama zlest notr. glede na to, da ima samo 2 zobka, tut gize fajn. no, zgornja 2 sta zgleda na poti, ker je zadnji teden orng tečkasta ob večerih in vse v usta tišči...

na hitr sm vas preletela... neki rekla... zdaj grem pa nazaj spat. grlo me boli in komi požiram... sem mogla mau vode dat vret, da spalnico navlažim. nočko...

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 4374
   [Brisano sporočilo]
28.10.2010 8:23:03   
Brisani uporabnik

(odgovor članu frrrr)
  Neposredna povezava do sporočila: 4375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  173 174 [175] 176 177   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  173 174 [175] 176 177   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

BLOG: Pogovori z otrokom o seksu
Šestletnici pa res ne bom razlagala o vzburjenju, poželenju ter vseh užitkih in darovih, ki jih lahko prinese seks! Kako...
13 predlogov za zabavne aktivnosti na prostem
Igre na prostem so lahko odlična zabava za otroke v vseh starostnih skupinah. To je 13 predlogov za otroške igre na pros...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.