|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Zdaj ko sem še sveže jezna...
25.10.2010 13:04:15   
Taddy78
IZVIRNO SPOROČILO: Dashenka

In ja, vse ugodnosti naše velikodušne socialne države smo vam te tri mesece, ko niste plačevali računov za prispevke in davke, plačevali mi, ki jih plačujemo redno.
As simple as that.

Še zdaj ne vem o čem ti pišeš? Kaj si ti komu z rednim plačevanjem plačala? Si založila denar za tiste, ki jih niso plačali? Mislim da  nismo v isti temi user posted image
Mogoče prispevaš k plačevanju javnih uslužbencev, s.p-jev pa sigurno in zagotovo ne.

(odgovor članu Dashenka)
Neposredna povezava do sporočila: 26
25.10.2010 13:34:44   
zmajaz
IZVIRNO SPOROČILO: Taddy78

In ja, vse ugodnosti naše velikodušne socialne države smo vam te tri mesece, ko niste plačevali računov za prispevke in davke, plačevali mi, ki jih plačujemo redno.
As simple as that.

Še zdaj ne vem o čem ti pišeš? Kaj si ti komu z rednim plačevanjem plačala? Si založila denar za tiste, ki jih niso plačali? Mislim da  nismo v isti temi user posted image
Mogoče prispevaš k plačevanju javnih uslužbencev, s.p-jev pa sigurno in zagotovo ne.

Ah Taddy - pusti jo - sej sploh ni vredno komentirati posta nekoga, ki nima pojma, o čem sploh govori in mlati prazno slamo.

Ta večja: 05.01.2008
Ta mali: 01.05.2009

(odgovor članu Taddy78)
Neposredna povezava do sporočila: 27
25.10.2010 13:50:34   
Dashenka

As simple as that.

Oh ja pa smo:
- tvoji otroc so imeli zastonj šolo, subvencioniran vrtec, imeli ste nemoten dostop do dostop do zdravstvenih uslug, če bi ti gorela bajta bi ti jo prišli pogasit, če bi poklicala pomoč policije, ko bi ti vlamljali, bi ta prišla...

Ampak eni pač nočete ali pa ne zmorete dojet, da zastonj stvari ni.
In da vse, kar se vam zdi samo po sebi umevno nekdo pač mora plačat.

(odgovor članu Taddy78)
Neposredna povezava do sporočila: 28
25.10.2010 13:54:30   
Anonimen
Drage moje, neplačevanje računov v predpisanih rokih je slovenska folklora in ne posledica krize.
Kriza situacijo vsakokrat le malenkost poslabša.

To je mediteransko balkanska folklora, nismo osamljeni.
Nelogično nam je samo to, da se lovi majhne ribe na koncu jate.

(odgovor članu Dashenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 29
25.10.2010 13:57:04   
Anonimen

As simple as that.

Oh ja pa smo:
- tvoji otroc so imeli zastonj šolo, subvencioniran vrtec, imeli ste nemoten dostop do dostop do zdravstvenih uslug, če bi ti gorela bajta bi ti jo prišli pogasit, če bi poklicala pomoč policije, ko bi ti vlamljali, bi ta prišla...

Točno to-pač stvari so povezane.
In dokler plačuje nekaj večjih profesionalnih firm, se krog vrti.

(odgovor članu Dashenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 30
25.10.2010 13:57:59   
HuAnita

3 mesece ne plačuješ prispevkov, kar pomeni, da tebe in tvoje zaposlene vsi mi, ki jih redno plačujemo dobesedno živimo in vam plačujemo vse po vrsti, vključno z zdravstvenim zavarovanjem, pa se še razburjaš za povrhu vsegauser posted image

Ko berem take bedarije ugotavljam, da smo še 1000 svetlobnih let od kapitalizima in tržne ekonomije.

Ne gre za to, da jih jaz nisem HOTELA ali MOGLA plačat, gre za to, da me preprosto NISO OVBESTILI pravi čas. Kot sem napisala, sem sama preverjala po telefonu, ko sem videla, da za nekaj malega presegam cenzus. Sem si pač plačevala za NIŽJI RAZRED, ne pa, da nisem nič plačevala. In še zdaj, po 3 dneh, mi ne znajo povedati, koliko natanko sem jim dolžna, jaz pa že mesec in pol nimam s. p. ja....
No, moja napaka je bila morda le to, da si enostavno nisme mogla privoščiti računovodstva, zato sem se odločila za enostavno knjhgovodstvo.

Drugače pa, v mojem poklicu - pa mislim, da imava kar podobnega user posted image  - težko dobiš redno zaposlitev, medtem ko poznam priemre v ANG in NE, ki s takim statusom lepo živijio. Tako da mi ni preživeto... Gotovo je bolje, da delaš, za kar si šolan in si relativn dober, kot pa da grem delat nekaj, za kar bi rabila se od začetka se učiti...user posted image

Vedno pa sem pudarjala razliko med s. p., moramo vedeti, da so tu svobodni poklici (ki so v 90 % žal zelo nesvobodni!) vs. frizerke, avtomehaniki ipd., in sploh v bankah nismo isto, pa tudi nekatera dela so precej sezonska, 2 m ti bzinis laufa, komaj poflikaš dolgove za nazaj, kupiš otroku kaj za oblečt, jih pelješ na pico, evo, pa prde 'mrtva' sezona...., bolezen, obveznosti v šoli....

In potem slišiš, da smo s. p.ji pijavke in da ribarimo v kalnem, ker probamo delati in ne ždeti doma????!!!!!! (kar bi si z univ. izobrazbo lahko marsikdo privoščil, da ne bi sprejel ravno 'vsakega' dela, ne...?  - --- no, eni to s pridom počnejo, drugi pa... zažiramo ali kaj?!)

(odgovor članu Dashenka)
Neposredna povezava do sporočila: 31
25.10.2010 14:07:33   
Taddy78

As simple as that.

Oh ja pa smo:

user posted image user posted image user posted image  zdaj pa res vidim, da nismo na isti valovni...
Subvencioniran vrtec ima vsak starš, pač ga plača glede na svoj "finančni status". Šola je še vedno zastonj za vse (pa še to če sešteješ obvezno gradivo, zapravi starš pol ali pa eno delavsko plačo)...zdravstvo je zastonj če si plačuješ dodatno zavarovanje (če ne, plačaš, če ti gori bajta pokličeš gasilce, če ti kdo vlomi pokličeš policijo...in kaj ima to veze s plačevanjem prispevkov za s.p.-je oz. kmete kot je v mojem primeru?
Če ne plačaš prispevkov jih namesto tebe noben ne plača, ampak te tako dolgo terjajo, da poplačaš in preplačaš terjatve...če misliš da vmes njhov piskerček polniš ti, da zapolniš praznino, se hudo motiš...
Plačaš v roku ali pa 3 mesece kasneje je čisto vseeno, plačati moraš (če si majhen seveda user posted image )...konec koncev z zamujanjem ta dolgo potegne država, ker dobi zraven še debele obresti, ta kratko pa zamudnik.

(odgovor članu Dashenka)
Neposredna povezava do sporočila: 32
25.10.2010 14:10:08   
Anonimen

user posted image user posted image user posted image  zdaj pa res vidim, da nismo na isti valovni....

Saj ne moreš biti, ker ne razumeš osnov.
Zamisli si, da se VSI poslovni subjekti obnašajo tako kot tvoj mož in tri mesece ne plačujejo davkov in prispevkov.

No, da ti ne sugeriram odgovora-...razmišljaj, preden se smeješ - ker sploh ni smešno.

(odgovor članu Taddy78)
  Neposredna povezava do sporočila: 33
25.10.2010 14:24:26   
Taddy78
IZVIRNO SPOROČILO: milijonarka

user posted image user posted image user posted image  zdaj pa res vidim, da nismo na isti valovni....

Zamisli si, da se VSI poslovni subjekti obnašajo tako kot tvoj mož in tri mesece ne plačujejo davkov in prispevkov.

No, da ti ne sugeriram odgovora-...razmišljaj, preden se smeješ - ker sploh ni smešno.

Ok...VSI...dokler je moj kaplja v morju, mi je lahko smešno, če bi imel 1000 zaposlenih in to naredil, res ne bi bilo smežno, ampak v tem primeru bi prišel bolje skozi user posted image
VSI se mi zdi premočna beseda, da bi sploh razmišljala o njej, ker če bi bili VSI kot Baričevič, ali pa VSI kot Fritzl, pa VSI kot Hitler...saj veš kaj mislim.
In veš zakaj je še toliko smešno...ker je njegov dolg znašal 10% osnovne ministrove plače. Torej 3mestna številka...in če smo spet pri VSI...če VSI kmetje naredijo tako kot moj, nekaj ministrov v vladi ne bi dobilo 1mesečne plače, tako da se je res za zamislit in ja, je res smešno.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 34
25.10.2010 14:29:44   
Anonimen
Pač ne razumeš drugače kot s skrajno prispodobo.

(odgovor članu Taddy78)
  Neposredna povezava do sporočila: 35
25.10.2010 14:31:03   
Anonimen
in ja, je res smešno.

Potem se pa kar smej.
Do naslednje blokade user posted image .

(odgovor članu Taddy78)
  Neposredna povezava do sporočila: 36
25.10.2010 15:27:44   
Gina

Ne, ni čisto tako, v bistvu sploh ni tako enostavno. V naši preljubi sloveniji dela manj kot 700.000 ljudi - od 2.000.000. Kaj jih dela preostalih 1.300.000 in še nekaj čez? So premladi, prestari, nesposobni, bolni ali kar tako ne delajo, ker se jim ne ljubi. In potem se boste spravljali na nekoga, ki se trudi zaslužit, ki se trudi biti eden od tiste uboge tretjine ljudi, ki sploh delamo, pa se nanj spravit, ker ni imel denarja za plačat prispevke 3 mesece - in ki bo moral itak plačat vse za nazaj - in bo tudi plačal, čeprav se bo morda mnooooogo težje prebijal skozi, kot če bi se priključil ostalim dvem tretjinam, ki ne delajo ali se šlepal na državi, ampak se trudi, dela -  in plačuje prispevke za ugodje vseh, ki ne delajo!!! Pa matr vam, dajte mal možgane vklopit, kdo je zdaj odgovoren. Linčajte ga, dajte, saj v bistvu mu bo bolj udobno. Priklopil se bo na socialo in bo mir. NO, takrat bo pa res na plečih. A bo tako bolje? Predlagaš tako rešitev?

(odgovor članu Dashenka)
Neposredna povezava do sporočila: 37
25.10.2010 15:49:38   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Gina

Ne, ni čisto tako, v bistvu sploh ni tako enostavno. V naši preljubi sloveniji dela manj kot 700.000 ljudi - od 2.000.000. Kaj jih dela preostalih 1.300.000 in še nekaj čez? So premladi, prestari, nesposobni, bolni ali kar tako ne delajo, ker se jim ne ljubi. In potem se boste spravljali na nekoga, ki se trudi zaslužit, ki se trudi biti eden od tiste uboge tretjine ljudi, ki sploh delamo, pa se nanj spravit, ker ni imel denarja za plačat prispevke 3 mesece - in ki bo moral itak plačat vse za nazaj - in bo tudi plačal, čeprav se bo morda mnooooogo težje prebijal skozi, kot če bi se priključil ostalim dvem tretjinam, ki ne delajo ali se šlepal na državi, ampak se trudi, dela -  in plačuje prispevke za ugodje vseh, ki ne delajo!!! Pa matr vam, dajte mal možgane vklopit, kdo je zdaj odgovoren. Linčajte ga, dajte, saj v bistvu mu bo bolj udobno. Priklopil se bo na socialo in bo mir. NO, takrat bo pa res na plečih. A bo tako bolje? Predlagaš tako rešitev?

Ne, tako ti vidiš user posted image .

Manjka reda tudi pri glavi, ne samo pri repu, se že ponavljam user posted image .
Ampak kakršna država, taki državljani. In obratno.

(odgovor članu Gina)
  Neposredna povezava do sporočila: 38
25.10.2010 17:13:55   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Gina

Ne, tako ti vidiš user posted image .

Manjka reda tudi pri glavi, ne samo pri repu, se že ponavljam user posted image .
Ampak kakršna država, taki državljani. In obratno.

Se strinjam, sam skušaj razumet, da ti namenski neplačniki vlečejo v isti zos tudi tiste, ki bi radi redno plačevali prispevke in profesionalno poslovali. Pa da bo jasno: niso samo nekatere večje firme profesionalne. Poznam tudi kar nekaj manjših firm. Imajo pa vsi probleme zaradi neprofesionalnih, ki bi delale po domače. Ne samo glede neplačevanja prispevkov. Tudi pogodb se ne držijo, izsiljujejo, ne plačujejo računov, ne dobavljajo robe točno, dobavijo napačno, poškodovano, grozijo, prirejajo dokumentacijo...
Tako da se strinjam, tudi pri posameznikih bi bilo potrebno marsikaj poštimat, ampak vsak sam zase se ne bo spremenil, dokler se ne bo spremenil celoten sistem in postal enostaven in učinkovit. Zdaj ni, je rigorozen, pristranski, neživljenjski.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 39
26.10.2010 17:43:16   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Ankica.

Se strinjam, sam skušaj razumet, da ti namenski neplačniki vlečejo v isti zos tudi tiste, ki bi radi redno plačevali prispevke in profesionalno poslovali. Pa da bo jasno: niso samo nekatere večje firme profesionalne. Poznam tudi kar nekaj manjših firm. Imajo pa vsi probleme zaradi neprofesionalnih, ki bi delale po domače.

Razumem zelo dobro - enako kot razumem, da ima vsako palica dva konca.
Če zamahneš z manjšim koncem, so učinki manjši, če z debelim batom, so večji - ampak vsi imajo zelo podobne posledice, samo časovni okvir in masovnost posledic je različna. Podobno sorazmerno kot pri otroku, majhni otroci majhni problemi, veliki otroci veliki problemi. Saj enačba država = suma (ne najdem znaka) državljanov, še vedno velja.

Različne so samo sankcije - za velike veliko premalo, za male malo prevelike. Samo to moti, ta nesorazmernost ukrepov, da ne bo govor samo o sankcijah.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 40
26.10.2010 17:55:28   
kalbo

Drage moje, neplačevanje računov v predpisanih rokih je slovenska folklora in ne posledica krize.
Kriza situacijo vsakokrat le malenkost poslabša.

As simple as that.

In ja, če se sliši še tako kruto - če se greš dejavnost pri kateri ne moreš zaslužit dovolj, da poplačaš vse obveznosti, vključno s prispevki in dohodnino, potem je to hobi in ne resen posel.

S.P. pa so itak preživeta oblika in služijo le še nategovanju države in izmikanju davkariji.

S kere lune si pa ti razvajeno dete padlo? Mi vsi plačujemo raznorazne Hilde, Kordeže, Bavčarje, Zidarje in socialno podporo Hildinim delavcem. Sam ne, tist je OK a ne. Stokrat rajši založim zavarovanje za poštenega obrtnika, ki mu zagusti, kot pa te neumnosti naših "podjetnikov"

In marsikak podjetnik že zasluži dovolj, sam plačila ni zarad Hild in njej podobnih.

< Sporočilo je popravil kalbo -- 26.10.2010 18:03:22 >

(odgovor članu Dashenka)
Neposredna povezava do sporočila: 41
26.10.2010 18:02:36   
kalbo
Ko bodo pa tavelike poštimal, bo pa tud tamalih, ki ne plačajo prispevkov precej manj. Že Smolar je pel to žalostno pesem..ne šravfe, tovarne je treba krast.

(odgovor članu kalbo)
Neposredna povezava do sporočila: 42
26.10.2010 18:06:05   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: kalbo

Ko bodo pa tavelike poštimal, bo pa tud tamalih, ki ne plačajo prispevkov precej manj. Že Smolar je pel to žalostno pesem..ne šravfe, tovarne je treba krast.

Tudi to drži in tudi učinki (ne)plačevanja velikih se prenašajo drugače kot učinki pri majhnih.
Zmotno pa je opravičevanje majhnih na račun velikih - pusitite me, da sviram po svoje, raje velike lovite. Ja, prav da se jih ujame, ni pa to "opravičilo", da jaz sviram po svoje.

(odgovor članu kalbo)
  Neposredna povezava do sporočila: 43
26.10.2010 20:27:50   
Dashenka

S kere lune si pa ti razvajeno dete padlo? Mi vsi plačujemo raznorazne Hilde, Kordeže, Bavčarje, Zidarje in socialno podporo Hildinim delavcem. Sam ne, tist je OK a ne. Stokrat rajši založim zavarovanje za poštenega obrtnika, ki mu zagusti, kot pa te neumnosti naših "podjetnikov"

In marsikak podjetnik že zasluži dovolj, sam plačila ni zarad Hild in njej podobnih.

Ah dej no dej - razne Hilde in Bavčarji so žal le še zadnji gnojni mozolji naše pubertete.
Glih ene 20 let traja, da se družba prečisti takih modelov.

Pa Hilde, Simonce in Binkoti sploh niso velik problem.

Problem so Francelni pa Lojzke, k mislijo da malim človečkom od boga dana pravica, da goljufajo državo na vsakem koraku kjer se da. To, pa da se 95% folka zdi butast zahtevat račun pri mehankarju in popolnoma normalno plačat vodovodarju na roko (v zameno seveda za 10% nižji račun) je resnični problem naše družbe. Če še nisi opazil tudi vsaka druga (če ne več) nosečnica takoj ko ugleda 2 črtici začne po forumih spraševat, kam naj se stalno bivališče, da bo potegnila maksimalne socialne transferje.

Dragi moj, to nas bo pokopalo in ne nekaj Hildk - te namreč vsak sistem, še tako počasen in neučinkovit prej ali slej prežveči in izpljune.

(odgovor članu kalbo)
Neposredna povezava do sporočila: 44
26.10.2010 20:37:53   
Anonimen

Dragi moj, to nas bo pokopalo in ne nekaj Hildk - te namreč vsak sistem, še tako počasen in neučinkovit prej ali slej prežveči in izpljune.

Drži.
In kot narod živimo naprej - z navadmi, ki smo jih osvojili v zgoraj opisani luči.

(odgovor članu Dashenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 45
26.10.2010 22:03:31   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Ankica.

Se strinjam, sam skušaj razumet, da ti namenski neplačniki vlečejo v isti zos tudi tiste, ki bi radi redno plačevali prispevke in profesionalno poslovali. Pa da bo jasno: niso samo nekatere večje firme profesionalne. Poznam tudi kar nekaj manjših firm. Imajo pa vsi probleme zaradi neprofesionalnih, ki bi delale po domače.

Razumem zelo dobro - enako kot razumem, da ima vsako palica dva konca.
Če zamahneš z manjšim koncem, so učinki manjši, če z debelim batom, so večji - ampak vsi imajo zelo podobne posledice, samo časovni okvir in masovnost posledic je različna. Podobno sorazmerno kot pri otroku, majhni otroci majhni problemi, veliki otroci veliki problemi. Saj enačba država = suma (ne najdem znaka) državljanov, še vedno velja.

Različne so samo sankcije - za velike veliko premalo, za male malo prevelike. Samo to moti, ta nesorazmernost ukrepov, da ne bo govor samo o sankcijah.
[quote/]

Zmotno pa je opravičevanje majhnih na račun velikih - pusitite me, da sviram po svoje, raje velike lovite. Ja, prav da se jih ujame, ni pa to "opravičilo", da jaz sviram po svoje.

Se povsem strinjam. Vendar me moti metanje vseh malih v isti koš. Niso vsi s.p.-ji, ki tri mesece ne plačajo računa, to naredili namensko. Veliko jih, ja, se strinjam in veliko jih izkorišča vse možne luknje v zakonih in neuresničevanje zakonov. In to bodo delali dokler država ne bo pometla pred svojim pragom. Tu je začeten del prekinitve kroga.
Samo so pa tudi taki, ki bi radi delali profesionalno, pa pač včasih ne znese, ker tisti, ki delajo po domače temu kolegu ne plačajo opravljenih storitev. On bi plačal naprej, pa ne more. Če povem v prispodobi: vsi imamo slab dan. Ampak meni ni isto, če en stric, ki je sicer umirjen voznik, en dan pelje skozi naselje 55 namesto 45, ker mu je zjutraj najedal šef, popoldne žena, zvečer mora pa še taščo peljati na obisk. Po drugi strani pa imamo tri frkoline, ki vsak večer v mestu prirejajo dirke, kdo bo prej z enega konca ulice na drugem s svojim BMW-jem.  In potem pride policaj, ter strica štrafne z maksimalno kaznijo, mulce pa opozori. Razumeš, kaj želim povedat?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 46
27.10.2010 7:26:04   
kalbo

Ah dej no dej - razne Hilde in Bavčarji so žal le še zadnji gnojni mozolji naše pubertete.
Glih ene 20 let traja, da se družba prečisti takih modelov.

Pa Hilde, Simonce in Binkoti sploh niso velik problem.

Problem so Francelni pa Lojzke, k mislijo da malim človečkom od boga dana pravica, da goljufajo državo na vsakem koraku kjer se da. To, pa da se 95% folka zdi butast zahtevat račun pri mehankarju in popolnoma normalno plačat vodovodarju na roko (v zameno seveda za 10% nižji račun) je resnični problem naše družbe. Če še nisi opazil tudi vsaka druga (če ne več) nosečnica takoj ko ugleda 2 črtici začne po forumih spraševat, kam naj se stalno bivališče, da bo potegnila maksimalne socialne transferje.

Se strinjam. Sam preden se začne lovit Franceljne pa Lojzike, je treba Hilde pa Zidarje poštimat, da bo preganjanje Lojzke, ki nekaj na fuš zašije in Francla, ki nekaj na fuš ofrajha moralno vzdržno. Ker roko na srce, Lojzka pa Francelj to delata za golo preživetje, prva skupina pa nemarno bogati.

Kar se tiče pa lažnega samohranilstva in lažne obubožanosti. Nobena kazen za prehitro vožnjo in vožnjo pod vplivom alkohola ne bo učinkovita, če ne bo policajev na cesti, z lažnim samohranilstvom je pa podobno.

(odgovor članu Dashenka)
Neposredna povezava do sporočila: 47
27.10.2010 7:31:49   
kalbo
Pa še to. Jest osebno marsikaj znam in tud ko zagusti grem fušat. Bi z veseljem plačal davek od moje storitve, ker sem kolikor toliko pošten človek, pa to ne gre. Zakaj? Zato, ker me stane popoldanski SP več skozi celo leto, kot je moj zaslužek, ker grem pač delat takrat, ko rabim denar in posla ni za vsak mesec. Ko bodo te stvari enostavnejše bo tud dela na belo več in bo tud država posledično več pokasirala.

(odgovor članu kalbo)
Neposredna povezava do sporočila: 48
27.10.2010 16:30:34   
noranate
zakaj mečete vse "privat" v isti koš? Ali kot jih reče Milijonarka poslovni subjekti. Eden mali obrtnik zamuja s plačilom, plača pa, ker mora in ga država terja tolk časa, da mu ni druge kot plačat, al pa zapret!  En velik poslovni subjekt pa lahko državo masira in vleče kolikor hoče in nazadnje se velikrat zgodi, da mu dolg enostavno odpišejo, ker pač zaposluje večje število ljudi. In to se ni zgodilo samo enkrat.
Drage moje, dokler niste probale, ne pametujte! user posted image

(odgovor članu kalbo)
Neposredna povezava do sporočila: 49
27.10.2010 18:00:04   
Anonimen
zakaj mečete vse "privat" v isti koš? Ali kot jih reče Milijonarka poslovni subjekti.

Saj smo vsi z v isti koš.
Kar smo dolžni, je treba poravnat. Saj ni tu neke hude filozofije.

(odgovor članu noranate)
  Neposredna povezava do sporočila: 50
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?