Nina33
|
Helou! De vas poglodam, čveke . Glede dvigovanja se strinjam z Mišyko. Je pa res, da je bolje, da ves čas kaj dviguješ, ne pa neki časa nič poj pa direkt na 15 kil (upam, de se me razume). Sej podobno bo z : boste 7-8 kil z eno roko dvignile kot skodelico kave, vas bodo spoštljivo gledali drugi, ko bodo hotli enako "freh" vašga otročka dvignt . Previjalna na posteljici: sem dala slikco v album - nam se še zdaj res fajn obnese . Je pa s Pikapolonice, ni po naročilu. Aha, sem vidla de ste vidle . Za EA se bom šla jaz tut to pot kr zment (v KR sicer), brez posveta in pregleda je itak ne moreš vzet se mi zdi. Je pa tut samo za zihr bit - nimam namena sicer, al če bo sila (al pa Boh ne dej CR treba) pa je fino bit zazihran. Dežno pregrinjalo iz DM: jaz ga imam, za našo kolico (kar konkretno) - tko de pomoje gre skor na vsak voz. Telovadba: gospodinjska dela štejejo, ne? Pa sprehodi? Dons je prav lušno zuni, če fest hodiš je že kr vroče . Drgač sem pa pr ta lenih glede tega. Valek, super za uspešno M! Hayabusa, Naj se bošček čimprej pozdravi! Biljana, glede ležanja na trebuhu ni panike dokler ti paše. Proti koncu pa dete že pogosteje pritiska na veliko trebušno veno v tem položaju in ti mal zmanjka kisika (sindrom vene cavae) - kar prav "lepo" čutiš (jaz bi skor skup zlezla na UZju v 32. tednu v 1. ) in se obrneš na bok npr., tko de ni panike. Brce so tut pri na spogostejše/izrazitejše, če ležim - sploh če sem na hrtbtu. In tut mojega je mališ včeraj v uho cebnil, ko mu je prisluškoval . Še moj mali fantek je že svojega malega bratca že "začutil" in zdej še rajš nosi knjigice in igračke trebuščku kazat . Kiara, viš pa bi se lohk na kavici dobili, če bi vedela, de si tut v KR. Tamy, fino za pregled in slišanega . Pa škoda za prepoved, se bosta pa "samo" crkljala . Šebela, dobro opravi jutri . Pa naj se primajejo centralno zrihtat. PilotGirl, fino, de se ven potegne, de poj lohk po kopanju daš na previjalno brez večjih komplikacij. Suzy, fajn nakup . A sem vse podelala? Jaz sem pa dons šla podaljšat otroški dodatek in seveda bila prepozna (bi morala že septembra to uredit) in sem zdej en mesec še brez tega vira denarja . Lani so obvestili, da nam bo poteklo, letos sem pa na vratih na CSDju prebrala, de od aprila ne obveščajo več - hvala jim . No, zdej si bom zapomnila: malega za njegov RD ne peljemo na tortico ipd., ampak na CSD po dodatek . Eko,ura je dve, fižolova juha pravi, de bi se rada skuhala . In ji grem ustrežt. Lep sončen dan vsem!