|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  105 106 [107] 108 109   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nosečke po IVF/ICSI 3. del
25.10.2010 11:32:53   
mapesi
Evo mene s prvega UZ po ICSI/ET
Veselje do neba.
Imamo dva user posted image user posted image . Velika sta 9 mm in oba srčka delata.
Zdaj pa čakat do 10.11.2010 do prvega UZ pri svoji ginek.

(odgovor članu jona klara)
Neposredna povezava do sporočila: 2651
25.10.2010 11:36:41   
jona klara
IZVIRNO SPOROČILO: mapesi

Veselje do neba.
Imamo dva user posted image user posted image . Velika sta 9 mm in oba srčka delata.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image čestitke noviuser posted image z user posted image user posted image !naj ti bo čimlepša nosečnost in mnogo užitkov v tem lepem obdobju.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil jona klara -- 25.10.2010 11:37:35 >

miklavž je imel malo zamude in nas obdaril z fantkom !!!presrečna sva

(odgovor članu mapesi)
Neposredna povezava do sporočila: 2652
25.10.2010 12:59:46   
mojškra
IZVIRNO SPOROČILO: jona klara

mojškra- samo, da so pasali kostanjčki, jaz jih letos nisem jedla, da me ne bi prevč matralo, sicer jih obožujem

mene ponavadi zmeraj napenja po kostanjih, začudo zdaj ko sem noseča pa ničuser posted image user posted image user posted image , sem jih že 3 krat jedla

Neposredna povezava do sporočila: 2653
25.10.2010 13:00:37   
mojškra
IZVIRNO SPOROČILO: mapesi

Veselje do neba.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image -bravo bravo, čestitke in srečno vsem trem do konca. Čuvajte se.

(odgovor članu mapesi)
Neposredna povezava do sporočila: 2654
25.10.2010 13:22:46   
špica84
Mapesi čestitam za dva user posted image user posted image

(odgovor članu mojškra)
Neposredna povezava do sporočila: 2655
25.10.2010 14:17:57   
mateja33
super Mateja. Kdaj imaš pa carski rez?

Mojškra-nč še mi niso rekl kdaj ga naj bi mela,v petek grem spet na ctg,če bom zdržala,ker mam dans neki čudne bolečine tam spodi,če sedim me boli,če ležim pa tud če stojim.kaj pravite kej ve ko ste že tak dolg noseče ko js,a mate podobne probleme al sem edinauser posted image

(odgovor članu mojškra)
Neposredna povezava do sporočila: 2656
   [Brisano sporočilo]
25.10.2010 14:33:05   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu mateja33)
  Neposredna povezava do sporočila: 2657
25.10.2010 15:08:30   
cukica
mapesi čestitam za user posted image user posted image

17.01.2011 Nejc

(odgovor članu mapesi)
Neposredna povezava do sporočila: 2658
25.10.2010 15:57:12   
jona klara
urshy- kako je bilo? mnde še ja ne dihaš??

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 2659
25.10.2010 16:55:06   
mojškra
Urshy-kje si?

Neposredna povezava do sporočila: 2660
25.10.2010 17:13:51   
S*
mapesi user posted image  user posted image  user posted image   za  user posted image user posted image , sedaj pa srečno do konca in naprej!

Urshy kaj berem, da mogoče že dihaš user posted image   user posted image   user posted image , mislim nate punca!

(odgovor članu mojškra)
Neposredna povezava do sporočila: 2661
25.10.2010 18:58:14   
upanje81
mapesi, čestitke in srečno naprej!

(odgovor članu mapesi)
Neposredna povezava do sporočila: 2662
25.10.2010 19:29:47   
Urshy78
Urshy še ne diha user posted image user posted image user posted image
sem malo prej prišla domov. me ni nič pregledala user posted image je rekla da raje ne bo drezala, ker sem imela skoraj celo nosečnost vnetje, trenutno ga nimam in je rekla da brezveze da mi dela pregled, da se mi ne bi vnetje spet pojavilo.  je rekla da me po pregledala naslednjič, ko imam med drugim tudi CTG, 29.10.
po eni strani mi je tako bolje, manj vem, bolje je user posted image

vas jutri preberem za nazaj, papa

TIAN 05.11.2010

(odgovor članu upanje81)
Neposredna povezava do sporočila: 2663
25.10.2010 19:30:16   
Urshy78
IZVIRNO SPOROČILO: špica84

Mapesi čestitam za dva user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

TIAN 05.11.2010

(odgovor članu špica84)
Neposredna povezava do sporočila: 2664
25.10.2010 19:37:09   
mojškra
IZVIRNO SPOROČILO: Urshy78

Urshy še ne diha user posted image user posted image user posted image
sem malo prej prišla domov. me ni nič pregledala user posted image je rekla da raje ne bo drezala, ker sem imela skoraj celo nosečnost vnetje, trenutno ga nimam in je rekla da brezveze da mi dela pregled, da se mi ne bi vnetje spet pojavilo.  je rekla da me po pregledala naslednjič, ko imam med drugim tudi CTG, 29.10.
po eni strani mi je tako bolje, manj vem, bolje je user posted image

vas jutri preberem za nazaj, papa

Pri meni pa kar naprej drezajo vame. A tudi plodovnice ti ni pogledala?* Samo CTG ti je naredila in to je to? Morda pa greš točno na rok rodit, kaj pa veš. Držim pesti.

(odgovor članu Urshy78)
Neposredna povezava do sporočila: 2665
25.10.2010 19:39:03   
mojškra
IZVIRNO SPOROČILO: mateja33

super Mateja. Kdaj imaš pa carski rez?

Mojškra-nč še mi niso rekl kdaj ga naj bi mela,v petek grem spet na ctg,če bom zdržala,ker mam dans neki čudne bolečine tam spodi,če sedim me boli,če ležim pa tud če stojim.kaj pravite kej ve ko ste že tak dolg noseče ko js,a mate podobne probleme al sem edinauser posted image

Jaz imam podobne probleme že 3 tedneuser posted image user posted image user posted image , ampak me ne boli skozi, ampak kot pri user posted image . Saj boš vidla, če te fino boli, pa raje pejdi prej na pregled. Zakaj pa naj bi imela carski rez?

(odgovor članu mateja33)
Neposredna povezava do sporočila: 2666
25.10.2010 21:29:09   
jona klara
urshy- imaš email.Pa super, da si še kinderjajčkauser posted image user posted image

(odgovor članu mojškra)
Neposredna povezava do sporočila: 2667
25.10.2010 23:33:57   
Teta M
Mapesi: user posted image za user posted image user posted image Srečno naprej!
Urshy:
ja tvoj fantek želi še malo počakati,on najbolje ve kdaj bo prišel na ta svet. Mogoče pa čaka Mojškro,ker bi si poba rad že sedaj družbo izbiral user posted image . Sicer je pa še čas....
Mojškra: no evo tvoj fantek se super drži,je že prav da se je odločil še malo počakati s svojim prihodom na ta svet...
Betricija: a boš ti šla 28.10. ob 10h v MŠ na dodatno uro predihavanja. Nam je omenila če želimo,da lahko doda en termin,pa nas je bilo kar dosti za,tako da bom jaz šla v četrtek še malo vaditi dihanje tja...

Drugače pa je moj danes tudi bil na hitrem tečaju,sicer ni nekaj gostobeseden kako je bilo, moram drezati in sama spraševati če želim kaj izvedeti...user posted image . No važno da je to sedaj za nami....
Jona: kako si ti kaj?

Moja pupa pa je danes bila spet tako aktivna,sem bila tako vesela,že ponoči ko sem dobila klic od prijateljičinega moža da so rodili ,se je tudi naša mala zbudila in  se do petih zjutraj veselila z mano, pa potem čez cel dan...uff,sem pogrešala to zadnji teden...

Za vse ki imate jutri preglede, srečno punce in čimlepših novic želim....Jaz komaj čakam na svoj pregled

Neposredna povezava do sporočila: 2668
26.10.2010 7:44:18   
mojškra

Torek,26.10

Lina10-morfologija+pregled
Jona klara-pregled
Špica84-pregled
Teta m-pregled

FAJN OPRAVITE DANES IN ČIMPREJ JAVITEuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mapesi)
Neposredna povezava do sporočila: 2669
26.10.2010 9:23:40   
betricija
mapesi, čestitke za user posted image user posted image , to bo veselje v družini.

teta m, nam ni nič povedala na predavanjih, čudno. pa sem že slišala o tem predavanju, sem skoraj roko v ogenj dala, da ga ni na sporedu. bom videla, če se mi bo dalo. mogoče. včeraj smo imeli tečaj varne vožnje in je bil ful zanimiv. samo ta tečaj bi moral biti tam nekje v 5 mesecu nosečnosti, ko greš nakupovat vozičke in lupince, v trgovini ti itak vse prodajo. prideš pa na tečaj, pa ti povejo na kaj moraš biti pozoren, kakšne oznake morajo imeti. so bili pa koristni nasveti.hvala bogu da sem šla. mi ni žal

urshy vidim, da še ne dihaš pospešeno. bo pa kmalu. daj ti prosi svojo dete naj že pohiti, da ne bomo ravno za 1.11 s tabo dihale.

mojškra ti tudi že nazaj iz štajerske, ne vem zakaj sem imela v glavi, da greš za dlje časa na štajersko. no glavno, da ste še 2 v 1.

jona pri vas vse ok, sobica napreduje? moja omarca se počasi polni. mi moj nič ne teži več koliko zapravljam. je dosti slišal v MŠ koliko je treba še kupit in potem kar sam denarnico odpre user posted image . ko bi bilo več takih trenutkov.

jaz sem bila pa včeraj s prijateljico v zvezdi na kavici in tortici..tolk tort čakalo na naju, kdaj se bomo spet dobile...

vse ki imeta pregled, naj bo čimbolj uspešen. mene čaka naslednji pregled že naslednji četrtek. me že naroča na 14dni. pa sem šele 31t. saj je prav. pa ta teden odnesem papirje na socialo.juhuuu. upam, da ne zamudim, ker bi mogla drugače spet vse na novo izpolnjevati v službi...

uživajte

(odgovor članu Teta M)
Neposredna povezava do sporočila: 2670
26.10.2010 10:56:30   
špica84
Lep pozdravček

Jaz sem ravno prispela iz pregleda.Naša pupa ima 1540g,zaenkrat je še dol obrjena in upam da tudi tako ostane.Mv primerno dolg in zaprt.Malo me je sicer kregala zaradi teže.
Naslednji pregled imam 16.11

(odgovor članu betricija)
Neposredna povezava do sporočila: 2671
26.10.2010 11:22:41   
lili82
Pozdravljene!

Se opravičujem, ker takole vdiram na vašo temo, ampak cilj opravičuje sredstva, ne?

Prosim vas, da glasujete za sobico moje prijateljice, ki trenutno vodi v Alplesovi nagradni igri! Tudi za glasovalce so obljubljene nagrade (celo Alplesovo pohištvo!)

http://www.ringaraja.net/planet/glasovanje?imageID=68#imageG

Hvala vam - in prijetno nosečnost, čimlažji porod in velikoooo veselja z vašimi malimi zakladi vam želim!

Lep dan!

Lidija

(odgovor članu špica84)
Neposredna povezava do sporočila: 2672
26.10.2010 12:19:05   
mojškra
Betricija- samo čez vikend smo šli, več vseeno ne bi vzdržala. Res je lepo na štajerskem pri mamici, ampak se skozi kaj dogaja, skoz obiski, ni miru, tako da dva dni sta čisto dovolj.

Špica-zakaj za kg? Ja koliko pa si se zredila? Jaz sem se zdaj v enem tednu za 1 kg- zdaj sem že na 14+

(odgovor članu betricija)
Neposredna povezava do sporočila: 2673
26.10.2010 13:15:18   
jona klara
evo še mene iz pregleda, ki ni bil kaj extra.
mojga gineka še vedno ni, tako, da nisem nič zvedela.
Kri, voda, pritisk ok.UZ me je naročil v petek 29.10.Glede mojih bolečin med rebri, ki so full hude, ponoči se komaj obrnem iz re full boli, je rekel da je norme+alno, nič druga, skozi me štiha, sploh ne vem kako bo na porodni s popadfki, ko moraš ležati na l boku, ker je čedalj slabše.

(odgovor članu mojškra)
Neposredna povezava do sporočila: 2674
26.10.2010 13:21:15   
jona klara
teta m- saj prvim, da bi bila ok, če ne bi imela teh bolečin.Tamali spet malo bolj miren, koker se pohvalim je konec.Si lahko misliš kako mi je ko ga malo čutim, ker takrat ko ga bolje je res full filing, samo, da bo na koncu vse okej.

betricija- vidim, da ste v lj res imeli super predavanja, ki se jim reče predavanja, to kar je naokoli po slovenbiji je vse tako, da se sploh ne more reči, da si sploh kaj zvedel, katastrofa, sem bila razočarana, v lj pa vidim, da je ko na faksu.
Super, da je tvoj tako radodaren pri nakupih, moj me ne zastopi več in pravi, da sem že obsedena, da kr nekaj brezveze kupujem, zato, ker mi je všeč.Je pa res, da nas te male luštnre stvari kr malo zasvojijo, preraste pa v 14 dneh, mi pa 3oo eur- res bolano, ampak ko se nam zdi, da vse to mora bitiuser posted image user posted image .Ja sicer bi pa bilo  fino, da se kaj vidimo, samo, da meni malo minejo te bolečine, če spšloh bojo pred porodom, ker mi  ni luštno v avtu in nasploh .

Neposredna povezava do sporočila: 2675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  105 106 [107] 108 109   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  105 106 [107] 108 109   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Oton ... iz avtomobila
He, he ... Moj tretji porod, zelo zanimiva in pravzaprav zelo lepa izkušnja.

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.