zoey
|
Ooj Bilanca dneva - histerija ob 4.11, huuuuuda lakota, obe joški + 210ml mleka oz. v 210 vode Pojma nimam od kje zdaj to, ampak ok, pošljem atata štimat mleko, tako da ostanem na toplem Potem je seveda junior zahteval še program, po kaki urci omagal, jaz pa nisem naštimana na on-off in ful rabim, da se umirim in ko končno se, se modelček že zbudi Tako da se ta teden zbujam, kot da bi začela na 1. kabini na cestnini delat v študentskih časih No, sej v bistvu mi ni smešn Je pa ful lepo, ko se sonček pokaže, smo se navozičkale danes. Prej smo imele babje popoldne-večer, mali je pa komandiral malo očija, malo pa teto, ko je šel ata nagice fotkat. No, ok, šel je na revijo od Lisce, sam saj niso glih ful oblečene Je bil piškotek priden, seveda je pa počakal na gospo joško Aha, pa zahvaljuje se za vse pohvale za slikco Zimsko vrečo imam, sem jo naročila iz Nemčije, ko sem še druge stvari naročevala in je bila 20 evrčkov. Pojma nimam koliko so pri nas, ker sem videla še kot nosečka 1x v Bušiju znižane po 70 € in me je na rit vrglo in se potem sploh nisem zanimala. Agrumov jaz še ne bom dajala, ampak če se ne vname ritka, po moje lahko malo. Se mi zdi, da kadar jaz pojem kaj mandarin, ima že pordelo. Na dnevno spanje pa sploh ne bom odgovarjala, ker že od začetka spi minimalno in se nimam s čim pohvalit Tjaša - grda grda mama in boooogi Bani Nič dvomit vase, delamo itak tako, kot mislimo, da je za nas in naše otročke najboljše, meje pa morajo biti in jih že zdaj postavljamo.