|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  166 167 [168] 169 170   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del
21.10.2010 9:57:39   
leda
bubiju že kdaj kaj razložim po odraslo, bubiki pa ne

same same. trudim se jima dozirat glede na stopnjo njunega razumevanja sveta. unga vegradčka nesrečnega tut nisem šla zoji razlagat po resnici; pri petih še ne rabi vedet kaj so tajkuni in njihove žrtve.

tko nekak kot ju tudi ne bom odselila iz hiše pri dvanajstih, ampak khm, upam da tja do konca faksa...user posted image

jah božiček. jst še vedno furam dedka mraza in samo čakam, da zoji ne bo dovolj, da je stricev s sivo brado in darili več in bo hotla vedet, kateri je zdaj pravi...

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4176
21.10.2010 10:00:41   
leda
aja LAAARAAA,

predlagam, da ko mačkona ni doma, mačka žur ima. dej organiziraj eno srečanje!!! recimo v soboto 27.11, ko bo naljubši zdravil karkoli že po dvodnevnem kulturnem ogledu dunaja.

< Sporočilo je popravil leda -- 21.10.2010 10:01:06 >

(odgovor članu leda)
Neposredna povezava do sporočila: 4177
21.10.2010 10:59:11   
Čarli08

tko nekak kot ju tudi ne bom odselila iz hiše pri dvanajstih, ampak khm, upam da tja do konca faksa...user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu leda)
Neposredna povezava do sporočila: 4178
21.10.2010 11:03:08   
Čarli08
Z dudo ste se že kaj ubadale?
Naš jo še vedno ima, se mi zdi, da bi jo še zelo pogrešal, če bi jo eliminirali.
Čeprav po drugi strani se mi zdi, da ga včasih kar malo "v vato" zavijam zaradi tamale ... kaj pa vem. Ko smo ga prestavljali v svojo sobo sem si predstavlajla velik žur, pa sploh ni bilo panike - me že skor odžene zvečer ven ...

(odgovor članu Čarli08)
Neposredna povezava do sporočila: 4179
21.10.2010 19:01:12   
arabela*
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft

Lara rabi nove čevleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee..... nimam pojma, kam naj grem ponje.... Cicibanovih nočem.... Geox so predragi.... sva šli v LaScarpo, je vse tako trdo in masivno, kot da bi gojzarje imela... zadrge na škorenjčkih ji nisem mogla zapeti, pa Lara ni ravno debelonoga... helpppppppppppppppppppppppp

jaz pa sem z cicibanovimi zelo zadovoljna....ne vem, kvaliteta in modeli, pa tako mehki fajn...skratka super....
daihman se mi zdi, da ima pretrde opetnike, ki radi hitro zažulijo.
so pa super in kvalitetni tudi superfitkiuser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu Lara Croft)
Neposredna povezava do sporočila: 4180
21.10.2010 20:03:42   
arabela*
IZVIRNO SPOROČILO: Čarli08

Z dudo ste se že kaj ubadale?

naša jo komaj sedaj obrajta...pa še to smo jo na vso silo hoteli da jo ima....Boljše duda, kot prst....Tam kako leto ji bom komot pustila..naj ima za pomiritev....Zdaj ko gledam v primerjavi s prstom, je res en mali problem duda..prst pa zna bit prevelika odvisnost, pa še "nagraužno" zgledauser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu Čarli08)
Neposredna povezava do sporočila: 4181
21.10.2010 20:05:42   
arabela*
tak..pospravljeno, posteljnina sveže oblečena(lara sem tak frik okol tega postala, boženedaj, da kdo v trenerki stopi na posteljo ali pa da je ena packa gor..user posted image ....)........otroci spijo, jaz pa grem pred tv gledat bbuser posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 4182
21.10.2010 20:47:22   
Lara Croft
IZVIRNO SPOROČILO: leda

aja LAAARAAA,

predlagam, da ko mačkona ni doma, mačka žur ima. dej organiziraj eno srečanje!!! recimo v soboto 27.11, ko bo naljubši zdravil karkoli že po dvodnevnem kulturnem ogledu dunaja.

Ja halo... takrat bo že doma... samo za 14 dni gre... user posted image
Ma takrat bo itak imel seminar in ga ne bo.... tko da........ priditeeeeeeeeeeeeeeeeeee.... je je jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee...

didnnn.. kudnnn.... go... duju...

(odgovor članu leda)
Neposredna povezava do sporočila: 4183
21.10.2010 20:51:57   
Lara Croft
Škornjčke za zimo sem ji kupila v Massu... čeveljčke pa v Alpini... Ciciban meni ni všeč... preveč ortopedsko...

Sem 100€ porabla danes samo za njeno obutev... user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4184
21.10.2010 22:58:31   
Čarli08
Jaz pa več ne vem, kaj bom otrokom oblekla, ko bo zima res stisnila. Danes zjutraj je bilo tako mrzlo, da sem mu dala kar bundo.

Neposredna povezava do sporočila: 4185
21.10.2010 22:59:14   
Čarli08

Sem 100€ porabla danes samo za njeno obutev... user posted image

jp. Se človeku kr mal stoži, ko nima niti kaj veliko pokazat ...

Neposredna povezava do sporočila: 4186
22.10.2010 10:21:50   
arabela*

Jaz pa več ne vem, kaj bom otrokom oblekla, ko bo zima res stisnila. Danes zjutraj je bilo tako mrzlo, da sem mu dala kar bundo.

to mi že lep čas prakticiramo.....pa štrample, pa rutica....zadekamo kar se da...pa še mala jamra, da ji je hladnouser posted image

(odgovor članu Čarli08)
Neposredna povezava do sporočila: 4187
22.10.2010 15:46:32   
*bubi*

Moja dva že cel mesec nosita tanke bundice. Štramplčkov pa še ne, ker imajo v vrtcu zelo vroče, sem prav vprašala. Zjutraj je res mrzlo, ampak gremo direkt v podzemno garažo in v avto, pri vrtcu pa tudi pred vrati parkiram in jih v tisti minutki ne zazebe.
Če se dopoldan ne segreje, sploh ne grejo ven (ta mali). To mi je sicer malo škoda user posted image  Po drugi strani pa so zdaj večinoma v fazi odvajanja od plenic in mora bit krepko neprijetno, če se zunaj polula v hlače.

Ja, bubiki smo vzeli plenico čez dan, ker (citiram): jaz sem velika, ne bom imela pleničke, gatice mi daj. Velika ja, velika, ampak po moje še ne dovolj zrela. Če bi bila, bi tudi za lulat pravi čas povedala. Tako pa... jao.... ampak je viden napredek v tem tednu in vzgojiteljica pravi, da naj kar vztrajamo.

Duda je drugo poglavje.... bubi je bil tak nekje star, ko jo je zabrisal v školjko. Bo treba probat... za začetek bom vztrajala, da jo ima res samo v postelji, drugače se bo "pokvarila". Bom morala kako riskirat in ji pokazat, kako se duda pokvari user posted image

Ampak ves trud okoli plenic in dude je zaman, če vsi, ki jo kakorkoli čuvamo, ne sodelujemo. Itak da je dedu najlažje plenico na rit napopat user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu Čarli08)
Neposredna povezava do sporočila: 4188
22.10.2010 20:33:57   
Lara Croft
Itak da je dedu najlažje plenico na rit napopat

Uf, meni tudi... user posted image

Ma jst ji tut dam bundo. Danes in včeraj sta bili zjutraj 2 stopinji... Žabic ji zjutraj tudi jaz ne dam, do vrtca imava 3 minute z avtom. Vzgojiteljici pa sem naročila, da če grejo ven, naj ji oblečejo žabice oz. čez trenerko, če so hlače ozke...

Sem zadovoljna, ker grejo vsak dan ven. Kar skozi igralnico lepo na igrišče...

Dejte mi povedat, kok evrčkov nej dan prjatlci, ki mi bo pazla Laro 2x na teden po 3 ure?

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4189
22.10.2010 21:12:03   
Čarli08
Ja Lara, sem bila prepričana, da boš kako čez moške rekla user posted image user posted image user posted image

Naš še ne zna povedat, še tudi ni za pleničko stran dat, sem ravno danes v avto zbasala par paketov plenic.

Glede varstva: pokliči na Sezam (menda še obstaja) v Lj in vprašaj za urno postavko - potem pa malo improviziraj glede na krajevno razliko in stopnjo vajinega prijateljstva

Neposredna povezava do sporočila: 4190
22.10.2010 21:13:33   
Čarli08
Jst dam našemu že žabice kaka dva tedna - pri nas je zjutraj nula, avto je pa zunaj, tako da mu kar pašejo.

(odgovor članu Čarli08)
Neposredna povezava do sporočila: 4191
22.10.2010 23:06:58   
meta21
Hej hej!
Sem se prišla pofočkat, ker sem drugače bolj malo na forumu. Se mi ne dauser posted image .

Lovro ima kljub temu, da že od 8. meseca sedi na kahli, še vedno plenico. Sicer včasih pove (za kakat skoraj vedno) ampak meni se ne da vsake pol ure komplet ga preoblačit. Sem preveč okorna in brez energije trenutno.

Dudo je kmalu po 2. rd vrgel skozi okno-sicer v trenutku trme ampak po toči zvoniti je prepozno. Je že prišla muca in jo odnesla svojemu dojenčku. Tako zdaj ponosno razlaga naokrog, da je dal dudo muci. Malo se nam sicer pozna na spanju-težje zaspi in čez dan malo manj spi ampak ni sile.

Čevlje pa jaz kupujem večinoma v cicibanu pa tudi v Deichmanu (športne copate) in Borovu.

(odgovor članu Čarli08)
Neposredna povezava do sporočila: 4192
23.10.2010 7:49:52   
leda
Dejte mi povedat, kok evrčkov nej dan prjatlci, ki mi bo pazla Laro 2x na teden po 3 ure?

na sezamu je 4 evre na uro...

pa upam, da tašča, mama in vse tete v naše okolice ne berejo tega foruma user posted image bi dobile še en argument za svojo tezo, da premal oblačim otroke. žabe so sicer že v predalu, bunde so še med zimskimi zadevami. mata pa ponavadi zjutraj podložene hlače, ko se pa segreje pa tudi navadne.

meta, lepo da si malo pokukala sem. tudi jaz ji še puščam plenico. na morju je bila večinoma nagec in se je videlo iz aviona, da še ni ready. spomladi bom začela s prvim poskusom. podobno sem naredila pri zoji in je bila suha takoj. ušlo ji je le parkrat. se mi zdi, da sem tko obema prihranila en kup živcev in dela user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4193
23.10.2010 8:35:59   
leda
tko zdaj pa začenjam s pripravami na maratonski vikend. danes tečeta punci, jutri najljubši, jaz pa podpiram vse skupi. in se trudim, da ne bi noben opazil, da sem še vedno edina članica naše familje, ki ni sodelovala na nbenmu maratonu. tko da jutri zvečer grem laufat in svečano obljubljam, da bom na kraškem maratonu spomladi. lara pripravi navijaške rekvizite.

haugh. govorila sem user posted image

(odgovor članu leda)
Neposredna povezava do sporočila: 4194
23.10.2010 15:03:45   
Lara Croft
in svečano obljubljam, da bom na kraškem maratonu spomladi. lara pripravi navijaške rekvizite.

user posted image user posted image

(odgovor članu leda)
Neposredna povezava do sporočila: 4195
23.10.2010 20:17:06   
Čarli08
Leda, če boš tako šibala, kot tale Larin rekvizit, si lahko vzameš kar en teden bolniške user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4196
23.10.2010 22:24:29   
arabela*
IZVIRNO SPOROČILO: leda

tko da jutri zvečer grem laufat in svečano obljubljam, da bom na kraškem maratonu spomladi. lara pripravi navijaške rekvizite.

(odgovor članu leda)
Neposredna povezava do sporočila: 4197
23.10.2010 22:26:31   
arabela*
Mi še tud vedno imamo plenico....No vsaj večinoma...Včasih ji rata it na WC, včasih se polula kar na tla ali v hlače...tud pokakala se je že sred sobe....pa tud na WC kaka....tako da ja, je najlažje pripopat plenico pa čao....drugo leto gre v vrtec, do takrta pa jo bomo verjetno uspeli naučit samo v WCuser posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 4198
24.10.2010 7:40:14   
*bubi*
Saj jaz nisem bila pristaš odvajanja, ampak je bubika vztrajala, da ne bo imela plenice. user posted image  V vrtcu je zdaj kar nekaj takih, ki nimajo pleničke in so jo potegnili. Po enem tednu so vidni očitni napredki user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 4199
25.10.2010 21:29:06   
*bubi*
Čujte, babe, je katera za kavo v sredo popoldan v LJ? user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  166 167 [168] 169 170   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  166 167 [168] 169 170   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

13 predlogov za zabavne aktivnosti na prostem
Igre na prostem so lahko odlična zabava za otroke v vseh starostnih skupinah. To je 13 predlogov za otroške igre na pros...
Igre in crkljanje z otroki sem preložila n...
Danes praznuje moj sin 27. rojstni dan. Ja, tile obrazki in rokice so se prelevili v odgovornega mladeniča, očeta enolet...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.