Najki
|
Anju ce te dojka boli in sumis na mastitis, mogoce ni dobro, da pijes caj za dojenje, dokler se bolecina ne umiri? Komaj komaj sem vceraj zaspala, sem morala kar deci vina spit, da sem lahko izklopila mozgane, potem pa sem se zbudila ze ob treh zjutraj in zdela... Katastrofa res. Mali se je zbudil malo pred sedmo, malo smo se pocartali, kmalu zatem pa sem uspela zaspati nazaj in spala do 11h. Potem pa sem imela pregled v P, nic na CTGju, odprta slaba 2cm yaaaay!! vsaj en premik, po pregledu me je zacelo malo navijat, ja kdaj pa ce ne takrat, ko ne gledajo , verjetno zaradi vaginalnega. Upam, da je to kaj sprozilo hehe. So me hotli ze cez 5 ur na CTGju spet, pa so rekli da lahko jutri zjutraj. Mogoce pa kaj pricakujejo... Aja pa doma sem opazila, da mi je trebuh zlezel obcutno nize, tako da sem kar zadovoljna danes, ker so dejansko vidni neki premiki. Sam to bi se mi manjkalo, da bi tamala potegnila v november . Aja pa ceprav se je cep odluscil, lahko , tako da lahko spet malo spodbudiva zadevo . Bloom 1 in mami_1979 cestitke simonmojca sojini izdelki so mende precej alergeni, vseeno pazi pri uporabi, ce bo dojencek kaj reagiral. nas je bil alergicen na mleko in je s tem avtomaticno odpadlo tudi sojino mleko, ker ima zelo podobne beljakovine. sasadejan se strinjam z roberto, ce je le mozno, naj dobi kaj tvojega, tudi ce crpas in dajes po flaski s formulo. Jaz sem to delala 4 mesece pa se skoraj nic ni dojil, samo cartal pri meni. anju a ta starejsi ti bruha? Ja krcki pridejo od tega, ker se crevo navaja na hrano in ustvarja floro. Po moje se zadeve ne da ustavit, samo olajsat z masazami pa pozami pa dieto. Prej ali slej bojo minili. Uf urska kako si pa to cupavko ven spravila? Ma kjut je, kar ne morem verjet, da je sele novorojencek pa ze taka licka ! Pa tvoja usta ima . kmpk tvoja sta si pa ful podobna kot bi bila isto dete. sta pa oba mojemu ful podobna, ko je bil mali, samo lask ni imel . mamamajca Brin je tudi ze velik videt, joj kolk ste eni ze zrasli in veselo pestvate, jaz pa se nic . orhideja srecno Tiamo in Egon cestitke . Se en velikan poleg Lucke. Tole si kar ekspresno popedenala pa ze kar doma ste . anju ma kako mirno aja ko angelcek... Sem bila danes v Postojni in me je ven grede skoraj odpihnilo, dva sunka, pa me je premrazilo cez bundo . Ti nic ne zavidam, ma Vitan je rojen na burji in se bo cisto drugace navadil nanjo, kot bi se drugi, tako da je kar prav, da greste ven, ce ne dezuje seveda. Mogoce bi pri mastitisu prav prisla ksna pumpica... Jaz sem imela ogromno mleka, mali ni znal vlecti sam sem pa res pumpala redno in do zadnje kapljice, po pumpi obvezno se rocno, pa zato najbrz nisem imela problemov z masenjem. Ce mi bo dojenje steklo, bom verjetno po dojenju probala cimbolj spraznit se rocno ali na pumpo, ker me malo strasite s temi vnetji. Jutri zjutraj spet skocim v P, pa upam da se ne beremo vec, ker bo pupa na poti .
|