|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  60 61 [62] 63 64   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009 - 2.del
25.10.2010 9:36:13   
felix7
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12

Kokica 53kg pri 171cm? Te pa maš lahke kosti al kaj, jaz sem si idealka že pri 58 na 170, kar je manj, sem v obraz kot okostnjak, pa nobenih oblin nikjer. To o trebuhu pa mi sploh ne govori, ker mi je bil najlepši del mojega telesa moj trdi ploski trebuh z zelo lepim popkom, zdaj pa sem to zamenjala za 2 user posted image . Ampak jaz grem drugo leto v akcijo!!! Sicer popka nikoli več ne bom imela tako lepega, trebuh pa bo trd, prisežem!user posted image

Ja no....vedno, pa še manj sem imela....od 50-53 kg....potem pa sem se malo pred nosečnostjo zredila na 58kg in je potem tako ostalo in še malo naraslo po porodu....user posted image

Tudi jaz si želim spet tak trebuh...ampak se zavedam, da je treba še poleg odrekovanja hrani migati, migati, migati....user posted image

jaz mam 178 cm, pa si želim prit na 62 kg. Mela sem jih pa tudi že 56, samo to je blo pa res tu mač. Okol 60 bi blo idealno. Sem jezna sama nase, ker mi določene cunje niso prav, in to glih une, ki bi jih najraj nosila user posted image  tko da vsaj vem, zakaj hujšam user posted image

Postati mama, in to še na materinski dan, je čudovito.

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1526
25.10.2010 9:52:39   
Tulipan12
IZVIRNO SPOROČILO: felix7

Kokica 53kg pri 171cm? Te pa maš lahke kosti al kaj, jaz sem si idealka že pri 58 na 170, kar je manj, sem v obraz kot okostnjak, pa nobenih oblin nikjer. To o trebuhu pa mi sploh ne govori, ker mi je bil najlepši del mojega telesa moj trdi ploski trebuh z zelo lepim popkom, zdaj pa sem to zamenjala za 2 user posted image . Ampak jaz grem drugo leto v akcijo!!! Sicer popka nikoli več ne bom imela tako lepega, trebuh pa bo trd, prisežem!user posted image

user posted image user posted image user posted image  za popek pa k lepotnemu kirurgu user posted image

user posted image user posted image user posted image  aem že mislila, da bom za prsi šla, če bom še drugega tak dolgo dojila, bom pa mu rekla, da še malo nižje popravi!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 1527
25.10.2010 9:54:03   
KOKICA32
Lunine mene za prihajajoči mesec:

http://www.lunin.net/koledar/slo/mene/

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 1528
25.10.2010 9:54:28   
KOKICA32

user posted image user posted image user posted image  za popek pa k lepotnemu kirurgu user posted image

user posted image user posted image user posted image  aem že mislila, da bom za prsi šla, če bom še drugega tak dolgo dojila, bom pa mu rekla, da še malo nižje popravi!user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tulipan12)
Neposredna povezava do sporočila: 1529
25.10.2010 10:12:37   
Tulipan12

Punce, kaj dajete svojim otročkom, če imajo moker kašelj? Lia ga ima prvič in že 3 dni ne spimo, ker sama sebe in naju zbuja s tem kašljem, pa ne vem kaj ji naj dam? Sem ji dajala sirup iz smrekovih vršičkov, samo se mi zdi, da ni nič kaj bolje. Iz nosa ji lije, vročine nima, je dobrovoljna, z malo slabšim apetitom - kar mi je itak normalno. Torej kaj proti kašlju?

Kamilice na paro v sobo, kjer spi..pa slezov sirup...kupiš ga v lekarni.

aja, pa kremo materine dušice (od Justa) na prsa namažeš....

se strinjam s Kokico glede inhalacij, to je najboljši recept, da se sluz zmehča in gre prej ven. Za slezov sirup se pa ne bi mogla strinjat, ker slezov sirup zaustavlja suh, dražeč kašelj, pri katerem otrok ničesar ne izkašljuje. Pri mokrem kašlju je namreč pomembno, da se pljučka čistijo in ni priporočljivo kašlja ustavljat, kvečjem kupiš kak sirup, ki izkašljevanje še pospešuje, torej sirup za izkašljevanje.

Kaj pa Operil? Ste že dajale? Zdaj se je tista prozorna voda iz nosa spremenila v rumeno sluz. jo naj peljem pokazat k P?

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 1530
25.10.2010 10:44:46   
Najaa
Jaz pri zamašenem nosku prisegam na čiščenje noska s fiziološko, pa res čiščenje skoz, da se zmehča sluz. Inhalacij še nisem delala, ker mi ničta bit na miru. Fiziološka pa za enkrat deluje. In če je gost rumen izcedek, jima damo pred spanjem operil, 2 kapljici, da se zmehča in ju ne moti med spanjem.
Sirupi pa... vse bom pometala star, ker so vsi kar nekaj. Najboljše je ne zaustavljat kašlja in nič, lepo naj kašlja ker mora to it ven.

Neposredna povezava do sporočila: 1531
25.10.2010 10:45:53   
Najaa
Ja no, a mi lahko ena napiše v zs, katera je srečka user posted image ? ker ne povežem 1+1 pa da sem še tak pametna! user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1532
25.10.2010 11:05:31   
KOKICA32

Punce, kaj dajete svojim otročkom, če imajo moker kašelj? Lia ga ima prvič in že 3 dni ne spimo, ker sama sebe in naju zbuja s tem kašljem, pa ne vem kaj ji naj dam? Sem ji dajala sirup iz smrekovih vršičkov, samo se mi zdi, da ni nič kaj bolje. Iz nosa ji lije, vročine nima, je dobrovoljna, z malo slabšim apetitom - kar mi je itak normalno. Torej kaj proti kašlju?

Kamilice na paro v sobo, kjer spi..pa slezov sirup...kupiš ga v lekarni.

aja, pa kremo materine dušice (od Justa) na prsa namažeš....

se strinjam s Kokico glede inhalacij, to je najboljši recept, da se sluz zmehča in gre prej ven. Za slezov sirup se pa ne bi mogla strinjat, ker slezov sirup zaustavlja suh, dražeč kašelj, pri katerem otrok ničesar ne izkašljuje. Pri mokrem kašlju je namreč pomembno, da se pljučka čistijo in ni priporočljivo kašlja ustavljat, kvečjem kupiš kak sirup, ki izkašljevanje še pospešuje, torej sirup za izkašljevanje.

Kaj pa Operil? Ste že dajale? Zdaj se je tista prozorna voda iz nosa spremenila v rumeno sluz. jo naj peljem pokazat k P?

Ja, jaz sem mu že dajala, pred spanjem kapljico v vsako nosnico... jaz še ne bi šla h P!

< Sporočilo je popravil KOKICA32 -- 25.10.2010 11:09:10 >

Neposredna povezava do sporočila: 1533
25.10.2010 11:13:15   
Najaa
Tulipan, dokler je moker kašelj, nimaš kaj. To se sam dobro. Tud P nima kaj. Rekla ti bo, čistit nosek pa mogoče operil.
Ponoči pa kašlja zato, ker ji gre ta sluz gor in jo moti. Dvigni ji vzglavje pa če imaš vlažilec zraka, je tud fajn-

KOKICA hvala. user posted image

< Sporočilo je popravil Najaa -- 25.10.2010 11:14:16 >

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1534
25.10.2010 11:13:45   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

Tulipan, dokler je moker kašelj, nimaš kaj. To se sam dobro. Tud P nima kaj. Rekla ti bo, čistit nosek pa mogoče operil.

user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1535
25.10.2010 11:21:32   
Najaa
In kaj kuhate danes?
Aja, tiste ki ste na dieti. Kako boste to uskladile s kosilom za ostalo družino? Pri nas ponavadi pol vsi jemo po dnevih sam da jaz ne jem mesa ko ga ne smem in tako...

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1536
25.10.2010 11:26:47   
Tulipan12

Ponoči pa kašlja zato, ker ji gre ta sluz gor in jo moti. Dvigni ji vzglavje pa če imaš vlažilec zraka, je tud fajn-

Ok. Bom šla po te Operilke, jih sploh še nimam doma, ostalo pa tak delam. Vlažilca zraka nima, si ga bom morala počasi omislituser posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1537
25.10.2010 11:28:49   
KOKICA32
Kosilo....pri nas ni variante, da jemo isto, že pri mesu se zatakne, ker moj ne je purana in belega mesa ...tako, da moram kuhati dvojno user posted image , jaz bom njemu naredila vratovino v omaki, mlince in zeleno solato, sebi pa pečen puranji zrezek in z. solato. 

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1538
25.10.2010 11:30:17   
KOKICA32

Jaz tudi nimam vlažilca zraka, jaz kar posodo z vrelimi kamilicami (skuhan čaj) postavim na radiator in potem počasi izhlapeva...

Ok. Bom šla po te Operilke, jih sploh še nimam doma, ostalo pa tak delam. Vlažilca zraka nima, si ga bom morala počasi omislituser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1539
25.10.2010 11:30:43   
Tulipan12

In kaj kuhate danes?
Aja, tiste ki ste na dieti. Kako boste to uskladile s kosilom za ostalo družino? Pri nas ponavadi pol vsi jemo po dnevih sam da jaz ne jem mesa ko ga ne smem in tako...

Nimam še idejeuser posted image  Imam kurjo juhico od včeraj, pa solato natrebljeno, mislim, da bo še nek rižek z zelenjavo, pa kake perutničke... Je glih tako fajn vreme, da lahko kr nekaj kuham, najhuje mi je, ko je lepo vreme, pa iz službe v trgovino, pa za štedilnik, potem se mi zdi, da je kr naenkrat tema, ko pomijem posodo po kosilu. Tak da mi danes ne bo škoda dneva za štedilnikom.

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1540
25.10.2010 11:32:30   
Tulipan12

Kosilo....pri nas ni variante, da jemo isto, že pri mesu se zatakne, ker moj ne je purana in belega mesa ...tako, da moram kuhati dvojno user posted image , jaz bom njemu naredila vratovino v omaki, mlince in zeleno solato, sebi pa pečen puranji zrezek in z. solato. 

Ojoj, to pa je zakomplicirano, da ne je perutnine, mi jo imamo od mesa 80% na jedilniku!

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1541
25.10.2010 11:37:50   
Najaa

Ja mi vlažilca nismo meli, dokler nismo šli živet v blok. Tukaj je centralna kurjava in pozimi je obupno suh zrak.
Kamilice sem tudi jaz prakticirala, sam ko se ohladijo, nič več ne izparevajo. Lahko tud sam prekuhano vodo daš. Sam kot pravim, to je kako uro, pol pa konec. Naši dve sta pa imeli ponoči napade kašlja od suheha zraka tak da nam je vlažilec delal celo noč.

Neposredna povezava do sporočila: 1542
25.10.2010 11:38:35   
Najaa

Ojoj, to pa je zakomplicirano, da ne je perutnine, mi jo imamo od mesa 80% na jedilniku!

Ja pa res. Pri nas se tud sam perutnina obrača. user posted image Svinjskega jaz sploh ne maram, goveje pa tu pa tam. Večinoma pa res perutnina.

Neposredna povezava do sporočila: 1543
25.10.2010 11:41:03   
PERSIDA
Dober dan.

Najprej bom začela s hujšanjem.Vsaka čast tistim suhicam ,ki za bogih 7 kg toliko jokajo in so pripravljene vse naredituser posted image user posted image user posted image .
Jaz ne želim biti nikoli suha kakih 60 kg ,pa se tudi nebi branla.Na sezam se ne bom dajala bom ,pa z vašo pomočjo probala vstrajat in postopoma izgubit kaj kilogramov ,ki mi niso ravno všeč.
Ker hujšanje je res za mene eno veliko odpovedovanje.Na dobeno dieto ne prisegam ,ker vsako telo je za sebe poglavje. Torej pri meni mora z jedilnika ogromno stvari.

Veliko volje vam želim in s tem posledično jo dajete meni.

Da , vam malo opišem dobrote ,če jih že jest ne morete.
Za včerajšnji  večer sem se potrudila z obloženo mizo na kateri se je nahajalo:
- tatarski biftek,jajčke polnjene s porovim nadevom, testeninska solata prelita z majonezo in kisl.smetano,mehiška solata z jogurtovim prelivom,rukola z mozarelo,grisini s pršutom ali sirom
- za sladico lešnikova rezina ,jagodno pecivo ter sadna solata
Edino sem žalostna ,da nisem slikala ,da vam to dokažem.Posebej sem se potrudla ,ker sem pričakovala vegeterjanko na koncu,pa je ni bilo.Toliko o mojem trudu.user posted image

Moram se zahvalit za vse vaše lepe besede ,ki so bile izrečene ob mojem prazniku.Lepo je vedet,da nisi sam.

Da ,pa še povem včerajšnje jutro je bilo za sanjsko knjigo.Bavca sta pritekla k meni vsak s svojo rožico in mi dala lubčka.Za mene neprecenljivo. Še dobro ,da skoz rožice trgamo ,da sta tak navdušena nad njimiuser posted image .Mami že ve kaj delauser posted image .V glavnem ganlo do solz itak (beri to se men ne zgodi kar takuser posted image ).Pol smo ,pa že mogli šibat na krst .Upam,da je to letos zadnjičuser posted image .No zvečer ,pa šibali na svojo žurkouser posted image .
Cel dan ,pa mi je po glavi tak bobnalo kot,da me kličejo že na oni svet samo jaz se nisem dala.Zgledala sem res povožena samo ampak za tak dan se je blo vredno borit z glavobolomuser posted image .Ja kaj naj rečem že spet sem bolj starauser posted image . Ampak ostajam mala ,debela,vesela ( beri ,ker 50 kg nikoli nebom imelauser posted image ).

dojenček - pri nas načrtujemo dvojčiceuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tak zdaj,pa beriteuser posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1544
25.10.2010 11:45:49   
KOKICA32

pa ja...edino perutničke je, ki pa jih jaz ne jem...zato bom to dieto jaz verjetno kombinirala z dieto manj žri, ker drugače se mi bo zmešalo od kuhanja...

Neposredna povezava do sporočila: 1545
25.10.2010 11:52:34   
Tulipan12
Persida ma kaj naj rečem spet, da ne bodo same neke oguljene fraze??? Ej, kapo dol pred tabo! Pa nikjer nisi napisala, če si tudi TI uživala v vsem tem, za druge verjamem, da so!
Bavca sta me pa zdaj spravila v jok!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1546
25.10.2010 11:52:42   
KOKICA32
Persida, dobila si neprecenlivo darilo! user posted image user posted image user posted image user posted image

Joj, kake dobrote si naštela....mnjami...sem tako lačna ratala, pa se ne smem pregrešiti....razen kako mandarinco..pa spila sem že dva čaja....sedaj pa grem malo na orbitrek, da vidim, če zdržim vsaj 15 minut...poročam...

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1547
25.10.2010 11:58:00   
Najaa
Persida nas rajca s hrano. user posted image
Pa vse najboljše še tukaj, draga Persida. Ostani takšna kot si, ker takšna si najboljša.user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1548
25.10.2010 12:06:45   
PERSIDA

Persida ma kaj naj rečem spet, da ne bodo same neke oguljene fraze??? Ej, kapo dol pred tabo! Pa nikjer nisi napisala, če si tudi TI uživala v vsem tem, za druge verjamem, da so!
Bavca sta me pa zdaj spravila v jok!user posted image user posted image user posted image

Sem, sem ,čez biftek ga ni user posted image ,včasih rada kaj dobrega pripravim,saj bi večkrat samo pol bi moja denarnica bila še bolj ploščatauser posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 1549
25.10.2010 12:10:18   
tasa_m

In kaj kuhate danes?

Jaz sem si malo dieto prikrojila po svojem. Imam polno skledo solate z jajčko, moja dva pa imata še sv. rebrca (ostalo od včeraj pr tašči user posted image )- Sem včeraj mal vse diete gledala in se odločla, da bom malo prikrojila, ker si v službi nemrem nest ravno zrezka cuj. user posted image user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  60 61 [62] 63 64   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  60 61 [62] 63 64   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Trmast otrok
Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...
Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?