Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 25.10.2010 8:52:15
|
|
|
|
Tulipan12
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 Dobro jutro! Samo še en ponedeljek delam, juhej! To misliš tega al še naslednji? 8.11. še, 1.11. je praznik! A pa drug teden še delaš? Ja, ja, delam do 11.11. Ampak se kul čuje, ko je še sam en ponedeljek
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 25.10.2010 8:53:38
|
|
|
|
Tulipan12
|
Evo, prva, pa nimam samogovorov Mala Čebelica!!!! Hmmm, me prav zanima kak je rezultat UPS-a???
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 25.10.2010 8:54:44
|
|
|
|
Tulipan12
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Ah, Persida če si ti ne zaslužiš, kdo pa si?? In HVALA VAMA z TREZIKO ZA VSEEEE Kokica, Tulipan, Čebelica in Mediuhec vam pa hvala da smo se končno spet malo videle Se podpišem! Super je bilo! Tasa midve pa sva naslednji. Tudi moj podpis! Hvala vam, res je bilo fajn!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 25.10.2010 8:56:12
|
|
|
|
Tulipan12
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica Aja, pa sporočim, če bo možek rekel "UPS" + UPS = ali
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 25.10.2010 8:57:17
|
|
|
|
Tulipan12
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 Dobila fotografije! Prinesem zvečer zraven bomo imele mogoče tudi ostale priložnost kakšno vidt? Ta teden dobim CD, pa pokažem kakšno!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 25.10.2010 8:57:33
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica Aja, pa sporočim, če bo možek rekel "UPS" + UPS = ali po moje je
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 25.10.2010 8:58:02
|
|
|
|
KOKICA32
|
Felix- jaz bi šla rada dol 7kg!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 25.10.2010 8:58:32
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica Aja, pa sporočim, če bo možek rekel "UPS" + UPS = ali zgleda, da bo spet nekaj otročičkov sem slišala, da mate v MB še eno nosečko poleg Tulipana
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 25.10.2010 8:59:35
|
|
|
|
felix7
|
V BOJ Z NADLEŽNIMI KILOGRAMI SMO SE PODALE Naja (-15) Tasa Kokica32 (-7) Mala_Čebelica felix7 (-7)
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 25.10.2010 9:00:04
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica Aja, pa sporočim, če bo možek rekel "UPS" + UPS = ali po moje je a si bla zraven, ko si tok zihr?
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 25.10.2010 9:09:54
|
|
|
|
Tulipan12
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica Aja, pa sporočim, če bo možek rekel "UPS" + UPS = ali po moje je a si bla zraven, ko si tok zihr? Jaz sem Mali Čebelici napisala recept, pri meni tak je kar je!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 25.10.2010 9:10:08
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica Aja, pa sporočim, če bo možek rekel "UPS" + UPS = ali zgleda, da bo spet nekaj otročičkov sem slišala, da mate v MB še eno nosečko poleg Tulipana Katero, katero, katero?
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 25.10.2010 9:11:33
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica Aja, pa sporočim, če bo možek rekel "UPS" + UPS = ali po moje je a si bla zraven, ko si tok zihr? ž ne, to ne, samo do sedaj se še nisem zmotila....
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 25.10.2010 9:12:24
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica Aja, pa sporočim, če bo možek rekel "UPS" + UPS = ali zgleda, da bo spet nekaj otročičkov sem slišala, da mate v MB še eno nosečko poleg Tulipana Katero, katero, katero? A lahko povemo? Mislim, da lahko....povejte ve!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 25.10.2010 9:12:37
|
|
|
|
Tulipan12
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 V BOJ Z NADLEŽNIMI KILOGRAMI SMO SE PODALE Naja (-15) Tasa Kokica32 (-7) Mala_Čebelica felix7 (-7) bom navijala za vse! Pa ste ve ziher, da govorite o pravih minus kg??? Ok, Najaa in Felix, vaju še žal nisem uspela spoznat v živo, poznam pa Kokico!!! -7???? Pa daaaaj, kam???
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 25.10.2010 9:15:33
|
|
|
|
Tulipan12
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica Aja, pa sporočim, če bo možek rekel "UPS" + UPS = ali zgleda, da bo spet nekaj otročičkov sem slišala, da mate v MB še eno nosečko poleg Tulipana Katero, katero, katero? A lahko povemo? Mislim, da lahko....povejte ve! Ne vem če lahko, nismo je vprašale, verjetno lahko... lahko pa si sama prekalkuliraš po zadnjih postih katera ni, pa ti ne ostane kaj dosti!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 25.10.2010 9:21:13
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 IZVIRNO SPOROČILO: felix7 V BOJ Z NADLEŽNIMI KILOGRAMI SMO SE PODALE Naja (-15) Tasa Kokica32 (-7) Mala_Čebelica felix7 (-7) bom navijala za vse! Pa ste ve ziher, da govorite o pravih minus kg??? Ok, Najaa in Felix, vaju še žal nisem uspela spoznat v živo, poznam pa Kokico!!! -7???? Pa daaaaj, kam??? Pa daj no, sedaj pa nehajte....jaz sem trenutno nezadovljna s svojo težo, postavo, saj sem imela vedno cca 53 kg na svojo višino 171 cm...mogoče se res sliši ogromno za tiste, ki ste me že videle v živo ampak imam kar nekaj špeha na trebuhu, ki se mi nalaga že na boke....in s tem ne mislim živeti, ker mi za nič ne služi..moj trebuh je bil vedno plosek in trd, ne pa sedaj ko se trese kot neka žolča... Pa brez zamere...sem morala povedati....svoje mnenje... Sem pa sedaj malo študirala to dieto in je kar zakomplicirana za začetnika, kot sem jaz....Se je bom verjetno le delno držala...tako, da ne bom kombinirala prepovedanih živil.... Najaa- prilepi prosim tisti link za lunine mene....
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 25.10.2010 9:22:23
|
|
|
|
Tulipan12
|
Punce, kaj dajete svojim otročkom, če imajo moker kašelj? Lia ga ima prvič in že 3 dni ne spimo, ker sama sebe in naju zbuja s tem kašljem, pa ne vem kaj ji naj dam? Sem ji dajala sirup iz smrekovih vršičkov, samo se mi zdi, da ni nič kaj bolje. Iz nosa ji lije, vročine nima, je dobrovoljna, z malo slabšim apetitom - kar mi je itak normalno. Torej kaj proti kašlju?
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 25.10.2010 9:26:32
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 Punce, kaj dajete svojim otročkom, če imajo moker kašelj? Lia ga ima prvič in že 3 dni ne spimo, ker sama sebe in naju zbuja s tem kašljem, pa ne vem kaj ji naj dam? Sem ji dajala sirup iz smrekovih vršičkov, samo se mi zdi, da ni nič kaj bolje. Iz nosa ji lije, vročine nima, je dobrovoljna, z malo slabšim apetitom - kar mi je itak normalno. Torej kaj proti kašlju? Kamilice na paro v sobo, kjer spi..pa slezov sirup...kupiš ga v lekarni. aja, pa kremo materine dušice (od Justa) na prsa namažeš....
< Sporočilo je popravil KOKICA32 -- 25.10.2010 9:27:19 >
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 25.10.2010 9:26:52
|
|
|
|
Tulipan12
|
Kokica 53kg pri 171cm? Te pa maš lahke kosti al kaj, jaz sem si idealka že pri 58 na 170, kar je manj, sem v obraz kot okostnjak, pa nobenih oblin nikjer. To o trebuhu pa mi sploh ne govori, ker mi je bil najlepši del mojega telesa moj trdi ploski trebuh z zelo lepim popkom, zdaj pa sem to zamenjala za 2 . Ampak jaz grem drugo leto v akcijo!!! Sicer popka nikoli več ne bom imela tako lepega, trebuh pa bo trd, prisežem!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 25.10.2010 9:27:54
|
|
|
|
Tulipan12
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 Punce, kaj dajete svojim otročkom, če imajo moker kašelj? Lia ga ima prvič in že 3 dni ne spimo, ker sama sebe in naju zbuja s tem kašljem, pa ne vem kaj ji naj dam? Sem ji dajala sirup iz smrekovih vršičkov, samo se mi zdi, da ni nič kaj bolje. Iz nosa ji lije, vročine nima, je dobrovoljna, z malo slabšim apetitom - kar mi je itak normalno. Torej kaj proti kašlju? Kamilice na paro v sobo, kjer spi..pa slezov sirup...kupiš ga v lekarni. Ja, to sem že slišala za ta slezov sirup, pa sem pozabila! Hvala!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 25.10.2010 9:30:38
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 Kokica 53kg pri 171cm? Te pa maš lahke kosti al kaj, jaz sem si idealka že pri 58 na 170, kar je manj, sem v obraz kot okostnjak, pa nobenih oblin nikjer. To o trebuhu pa mi sploh ne govori, ker mi je bil najlepši del mojega telesa moj trdi ploski trebuh z zelo lepim popkom, zdaj pa sem to zamenjala za 2 . Ampak jaz grem drugo leto v akcijo!!! Sicer popka nikoli več ne bom imela tako lepega, trebuh pa bo trd, prisežem! Ja no....vedno, pa še manj sem imela....od 50-53 kg....potem pa sem se malo pred nosečnostjo zredila na 58kg in je potem tako ostalo in še malo naraslo po porodu.... Tudi jaz si želim spet tak trebuh...ampak se zavedam, da je treba še poleg odrekovanja hrani migati, migati, migati....
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 25.10.2010 9:33:07
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 Punce, kaj dajete svojim otročkom, če imajo moker kašelj? Lia ga ima prvič in že 3 dni ne spimo, ker sama sebe in naju zbuja s tem kašljem, pa ne vem kaj ji naj dam? Sem ji dajala sirup iz smrekovih vršičkov, samo se mi zdi, da ni nič kaj bolje. Iz nosa ji lije, vročine nima, je dobrovoljna, z malo slabšim apetitom - kar mi je itak normalno. Torej kaj proti kašlju? Kamilice na paro v sobo, kjer spi..pa slezov sirup...kupiš ga v lekarni. aja, pa kremo materine dušice (od Justa) na prsa namažeš.... se strinjam s Kokico glede inhalacij, to je najboljši recept, da se sluz zmehča in gre prej ven. Za slezov sirup se pa ne bi mogla strinjat, ker slezov sirup zaustavlja suh, dražeč kašelj, pri katerem otrok ničesar ne izkašljuje. Pri mokrem kašlju je namreč pomembno, da se pljučka čistijo in ni priporočljivo kašlja ustavljat, kvečjem kupiš kak sirup, ki izkašljevanje še pospešuje, torej sirup za izkašljevanje.
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 25.10.2010 9:33:18
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 Ne vem če lahko, nismo je vprašale, verjetno lahko... lahko pa si sama prekalkuliraš po zadnjih postih katera ni, pa ti ne ostane kaj dosti! Naja, ti še mal pomagam, Taša pa Persida tut nista je pa ena marčevka, ki je ni vidt ne na FBju, ne na RRju, pa fantka ma od prej
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 25.10.2010 9:34:16
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 Kokica 53kg pri 171cm? Te pa maš lahke kosti al kaj, jaz sem si idealka že pri 58 na 170, kar je manj, sem v obraz kot okostnjak, pa nobenih oblin nikjer. To o trebuhu pa mi sploh ne govori, ker mi je bil najlepši del mojega telesa moj trdi ploski trebuh z zelo lepim popkom, zdaj pa sem to zamenjala za 2 . Ampak jaz grem drugo leto v akcijo!!! Sicer popka nikoli več ne bom imela tako lepega, trebuh pa bo trd, prisežem! za popek pa k lepotnemu kirurgu
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Prehlad, gripa ali angina?Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?