|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  67 68 [69] 70 71   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mariborčanke 14. del
24.10.2010 15:25:00   
Vrtnica79
IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca

Vrtnica79, prosiiim recept.Slastna klobasa je videt!!!

TUKAJ imaš. Jaz sem ga malo priredila po svoje, se nisem točno držala sestavin. In je tudi dobro izpadlo!

Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri.

(odgovor članu Sacherca)
Neposredna povezava do sporočila: 1701
24.10.2010 18:12:26   
ly117
Čer! user posted image

Meni je pa L spet zakuhal. user posted image Je bil do kosila čist ok in pojedo tudi vse pol je pa šel spat in se zbudil celi vroči. Mu grem merit temperaturo pa je mel 39 stopinj. Mu dam svečko mu prime nekaj poje se malo sprehodi po dnevni in pride se k meni cartat in čez čas revež vse ven zbruha. Zdaj je pa malo zadremal.

Življenje je kratko, delaj, kot da je prvi dan in živi, kot da je zadnji.

"Življenje je lepo, drobni prekrški ga sem in tja naredijo še lepšega..."

(odgovor članu Vrtnica79)
Neposredna povezava do sporočila: 1702
24.10.2010 18:46:05   
botrca
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

IZVIRNO SPOROČILO: botrca

Za kosilo imava belo kremno juho, pečen krompir, mesni sir in solato user posted image  user posted image  user posted image . Hitro, dobro in enostavno.user posted image

hitrouser posted image

ful ja user posted image

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1703
24.10.2010 18:47:42   
botrca
IZVIRNO SPOROČILO: ly117

Meni je pa L spet zakuhal. user posted image Je bil do kosila čist ok in pojedo tudi vse pol je pa šel spat in se zbudil celi vroči. Mu grem merit temperaturo pa je mel 39 stopinj. Mu dam svečko mu prime nekaj poje se malo sprehodi po dnevni in pride se k meni cartat in čez čas revež vse ven zbruha. Zdaj je pa malo zadremal.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 1704
24.10.2010 18:49:26   
botrca
Gledam na pop tv ona dva ko kuhata user posted image , Jan se igra in malo gleda z mano tv. Naredila sem tudi pecivo in je ful dobro user posted image  user posted image  user posted image .

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 1705
24.10.2010 20:08:14   
tasa_m

Čer! user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 1706
24.10.2010 20:10:02   
ly117
Mali se zbodil po pol ure spancu in spet bruhal. Sem mu dala svečko in je zdaj malo boljše. Je že živahen in apetit ima, sicer je napolitanke ampak pomoje boljše to ko pa nič. Upam samo da nebo spet bruhal. 

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 1707
24.10.2010 20:10:15   
tasa_m

rečte mi....tisti zavitki, že pripravljeni...ko samo daš v pečico....pa piše, da je treba dat spodaj papir za peko.....a se lahko da tudi brez tega papirja pečtuser posted image
Jaz nikoli ne pečem brez peki papira, čće ne druga si prišparam drgnjenje če kaj zažgem user posted image user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1708
24.10.2010 20:11:05   
ly117
Hvala za pikepoke.

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 1709
24.10.2010 20:11:44   
ly117
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

rečte mi....tisti zavitki, že pripravljeni...ko samo daš v pečico....pa piše, da je treba dat spodaj papir za peko.....a se lahko da tudi brez tega papirja pečtuser posted image
Jaz nikoli ne pečem brez peki papira, čće ne druga si prišparam drgnjenje če kaj zažgem user posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1710
24.10.2010 20:11:46   
tasa_m

Mali se zbodil po pol ure spancu in spet bruhal. Sem mu dala svečko in je zdaj malo boljše. Je že živahen in apetit ima, sicer je napolitanke ampak pomoje boljše to ko pa nič. Upam samo da nebo spet bruhal. 
Bogi pikec.
Važno, da vsaj nekaj je, pa za pit mu daj dosti. To je med bruhanjem še bolj pomembno.
Pikapoke

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 1711
24.10.2010 20:12:33   
tasa_m

Za kosilo imava belo kremno juho, pečen krompir, mesni sir in solato user posted image  user posted image  user posted image . Hitro, dobro in enostavno.user posted image
user posted image user posted image kaka te to je, razen da je bela. Okus mislim user posted image

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 1712
24.10.2010 20:12:39   
ly117

Bogi pikec.
Važno, da vsaj nekaj je, pa za pit mu daj dosti. To je med bruhanjem še bolj pomembno.
Pikapoke

To pa itak.

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1713
24.10.2010 20:12:50   
tasa_m

user posted image

če pa res user posted image

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 1714
24.10.2010 20:15:12   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca

Dan babnce user posted image

Midva z malim sama...Za kosilo imela juho,govedino iz juhe in riz.Za posladek malo cokolade.Potem sva sla malo pocivat.To izgleda tako,da sva v temni spalnici,jaz dremam , mali pa poje pesmice in mi pravi pravljice,da ne rabi spat.Pa sva oba potem zadovoljna user posted image

Zdaj pa greva malo ven user posted image Pa kako turo se s kolesom naredit user posted image

jaaa, danes je pa idealen dan za kolo bil. Midve z Lijo sva bile 1 uro na kolesu.,pol sva se šle previt domov in preoblečt ker sem bla vsa zašvicana, te pa dalje via mesto na kosilo in pol nazaj. Tak da imam danes kar nekaj km za sabo user posted image

(odgovor članu Sacherca)
Neposredna povezava do sporočila: 1715
24.10.2010 20:18:09   
botrca

user posted image user posted image kaka te to je, razen da je bela. Okus mislim user posted image

jaz sem imela piščančjo obaro včeraj in mi je ostala...iz tega sem naredila to juho...zmiksala vse kar je bilo noter (meso, korenček, krompir in juho - knedle nisem dala) ko je bila vroča sem vmešala kislo smetano in na koncu pokapala s par kapljic limone. Taka juha je ful hitra in okusna.

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1716
24.10.2010 20:19:55   
botrca
Ly117 da ti ne bo po napolitankah bruhaluser posted image ...daj mu rajši prepečenec ali bobi palčke.

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 1717
24.10.2010 20:21:22   
botrca
Grem delat otroku večerjo...pridem kasneje user posted image

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 1718
24.10.2010 20:24:39   
ly117
Svečka je pa mogla oring promit, ker pleše ob muziki. user posted image  user posted image user posted image user posted image Upam samo da mu bo še dolgo držala.

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 1719
24.10.2010 20:26:21   
tasa_m

Svečka je pa mogla oring promit, ker pleše ob muziki. user posted image  user posted image user posted image user posted image Upam samo da mu bo še dolgo držala.
user posted image user posted image user posted image Bravo Luka, pa ti si pravi ded user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 1720
24.10.2010 20:27:09   
ly117

Ly117 da ti ne bo po napolitankah bruhaluser posted image ...daj mu rajši prepečenec ali bobi palčke.

Nimam ne enega ne drugegega. Veš ta trenutek mi je njpomembnejše da je nekaj pojedel in da ima apetit. Če pa bo bruhal pa lahko po prepečencu ali pa bobi palčkah tudi.
Drugač pa hvala za skrb. user posted image

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 1721
24.10.2010 20:28:11   
tasa_m
Botrca, daj mi recept za pišć. obaro al pa paprikaš, če veš tak na pamet. Ni mi za iskat.

Jutri pa začnem z dieto  user posted image user posted image bom malo ločevalno filala, ker moram 10 dol spravit.
Sem danes slike gledala in me je skoraj kap, po porodu sem bla bolj suha kot zdaj user posted image user posted image user posted image

Koaaallllaaaaa javi se, pa mi daj kak recept kaj kdaj jest user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1722
24.10.2010 20:29:41   
botrca

user posted image user posted image user posted image Bravo Luka, pa ti si pravi ded user posted image user posted image user posted image

podpis user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1723
24.10.2010 20:33:45   
botrca
Aja v obari je bil še grah, paprika, por, čebula.user posted image

Tasa_m piščančje meso daš v vodo, dodaš por, papriko, polovico čebule, papriko (rumeno), grah in krompir narezan na kocke. Ko zavre soliš, daš vegeto, če imaš žafranko. To kuhaš, narediš knedle (1 jajce 3 jedilne žlice gisa) proti koncu pa delaš knedle v juho in če je še vedno gosta še podmet.

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 1724
24.10.2010 20:34:22   
botrca
Tasa_m kak paprikaš - piščančji?

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 1725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  67 68 [69] 70 71   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  67 68 [69] 70 71   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Objemi so pomembni za razvoju možganov doj...
Noben starš ne pozabi prvega objema z dojenčkom, raziskave pa kažejo, da ti najzgodnejši objemi okrepijo možganske reakc...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?