Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 24.10.2010 15:25:00
|
|
|
|
Vrtnica79
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca Vrtnica79, prosiiim recept.Slastna klobasa je videt!!! TUKAJ imaš. Jaz sem ga malo priredila po svoje, se nisem točno držala sestavin. In je tudi dobro izpadlo!
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 24.10.2010 18:12:26
|
|
|
|
ly117
|
Čer! Meni je pa L spet zakuhal. Je bil do kosila čist ok in pojedo tudi vse pol je pa šel spat in se zbudil celi vroči. Mu grem merit temperaturo pa je mel 39 stopinj. Mu dam svečko mu prime nekaj poje se malo sprehodi po dnevni in pride se k meni cartat in čez čas revež vse ven zbruha. Zdaj je pa malo zadremal.
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 24.10.2010 18:46:05
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: botrca Za kosilo imava belo kremno juho, pečen krompir, mesni sir in solato . Hitro, dobro in enostavno. hitro ful ja
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 24.10.2010 18:47:42
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Meni je pa L spet zakuhal. Je bil do kosila čist ok in pojedo tudi vse pol je pa šel spat in se zbudil celi vroči. Mu grem merit temperaturo pa je mel 39 stopinj. Mu dam svečko mu prime nekaj poje se malo sprehodi po dnevni in pride se k meni cartat in čez čas revež vse ven zbruha. Zdaj je pa malo zadremal.
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 24.10.2010 18:49:26
|
|
|
|
botrca
|
Gledam na pop tv ona dva ko kuhata , Jan se igra in malo gleda z mano tv. Naredila sem tudi pecivo in je ful dobro .
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 24.10.2010 20:08:14
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Čer! Meni je pa L spet zakuhal. Je bil do kosila čist ok in pojedo tudi vse pol je pa šel spat in se zbudil celi vroči. Mu grem merit temperaturo pa je mel 39 stopinj. Mu dam svečko mu prime nekaj poje se malo sprehodi po dnevni in pride se k meni cartat in čez čas revež vse ven zbruha. Zdaj je pa malo zadremal.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 24.10.2010 20:10:02
|
|
|
|
ly117
|
Mali se zbodil po pol ure spancu in spet bruhal. Sem mu dala svečko in je zdaj malo boljše. Je že živahen in apetit ima, sicer je napolitanke ampak pomoje boljše to ko pa nič. Upam samo da nebo spet bruhal.
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 24.10.2010 20:10:15
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya rečte mi....tisti zavitki, že pripravljeni...ko samo daš v pečico....pa piše, da je treba dat spodaj papir za peko.....a se lahko da tudi brez tega papirja pečt Jaz nikoli ne pečem brez peki papira, čće ne druga si prišparam drgnjenje če kaj zažgem
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 24.10.2010 20:11:05
|
|
|
|
ly117
|
Hvala za pikepoke.
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 24.10.2010 20:11:44
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Saraya rečte mi....tisti zavitki, že pripravljeni...ko samo daš v pečico....pa piše, da je treba dat spodaj papir za peko.....a se lahko da tudi brez tega papirja pečt Jaz nikoli ne pečem brez peki papira, čće ne druga si prišparam drgnjenje če kaj zažgem
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 24.10.2010 20:11:46
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Mali se zbodil po pol ure spancu in spet bruhal. Sem mu dala svečko in je zdaj malo boljše. Je že živahen in apetit ima, sicer je napolitanke ampak pomoje boljše to ko pa nič. Upam samo da nebo spet bruhal. Bogi pikec. Važno, da vsaj nekaj je, pa za pit mu daj dosti. To je med bruhanjem še bolj pomembno. Pikapoke
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 24.10.2010 20:12:33
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca Za kosilo imava belo kremno juho, pečen krompir, mesni sir in solato . Hitro, dobro in enostavno. kaka te to je, razen da je bela. Okus mislim
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 24.10.2010 20:12:39
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Mali se zbodil po pol ure spancu in spet bruhal. Sem mu dala svečko in je zdaj malo boljše. Je že živahen in apetit ima, sicer je napolitanke ampak pomoje boljše to ko pa nič. Upam samo da nebo spet bruhal. Bogi pikec. Važno, da vsaj nekaj je, pa za pit mu daj dosti. To je med bruhanjem še bolj pomembno. Pikapoke To pa itak.
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 24.10.2010 20:12:50
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 če pa res
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 24.10.2010 20:15:12
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca Dan babnce Midva z malim sama...Za kosilo imela juho,govedino iz juhe in riz.Za posladek malo cokolade.Potem sva sla malo pocivat.To izgleda tako,da sva v temni spalnici,jaz dremam , mali pa poje pesmice in mi pravi pravljice,da ne rabi spat.Pa sva oba potem zadovoljna Zdaj pa greva malo ven Pa kako turo se s kolesom naredit jaaa, danes je pa idealen dan za kolo bil. Midve z Lijo sva bile 1 uro na kolesu.,pol sva se šle previt domov in preoblečt ker sem bla vsa zašvicana, te pa dalje via mesto na kosilo in pol nazaj. Tak da imam danes kar nekaj km za sabo
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 24.10.2010 20:18:09
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: botrca Za kosilo imava belo kremno juho, pečen krompir, mesni sir in solato . Hitro, dobro in enostavno. kaka te to je, razen da je bela. Okus mislim jaz sem imela piščančjo obaro včeraj in mi je ostala...iz tega sem naredila to juho...zmiksala vse kar je bilo noter (meso, korenček, krompir in juho - knedle nisem dala) ko je bila vroča sem vmešala kislo smetano in na koncu pokapala s par kapljic limone. Taka juha je ful hitra in okusna.
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 24.10.2010 20:19:55
|
|
|
|
botrca
|
Ly117 da ti ne bo po napolitankah bruhal ...daj mu rajši prepečenec ali bobi palčke.
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 24.10.2010 20:21:22
|
|
|
|
botrca
|
Grem delat otroku večerjo...pridem kasneje
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 24.10.2010 20:24:39
|
|
|
|
ly117
|
Svečka je pa mogla oring promit, ker pleše ob muziki. Upam samo da mu bo še dolgo držala.
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 24.10.2010 20:26:21
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Svečka je pa mogla oring promit, ker pleše ob muziki. Upam samo da mu bo še dolgo držala. Bravo Luka, pa ti si pravi ded
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 24.10.2010 20:27:09
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca Ly117 da ti ne bo po napolitankah bruhal ...daj mu rajši prepečenec ali bobi palčke. Nimam ne enega ne drugegega. Veš ta trenutek mi je njpomembnejše da je nekaj pojedel in da ima apetit. Če pa bo bruhal pa lahko po prepečencu ali pa bobi palčkah tudi. Drugač pa hvala za skrb.
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 24.10.2010 20:28:11
|
|
|
|
tasa_m
|
Botrca, daj mi recept za pišć. obaro al pa paprikaš, če veš tak na pamet. Ni mi za iskat. Jutri pa začnem z dieto bom malo ločevalno filala, ker moram 10 dol spravit. Sem danes slike gledala in me je skoraj kap, po porodu sem bla bolj suha kot zdaj Koaaallllaaaaa javi se, pa mi daj kak recept kaj kdaj jest
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 24.10.2010 20:29:41
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Svečka je pa mogla oring promit, ker pleše ob muziki. Upam samo da mu bo še dolgo držala. Bravo Luka, pa ti si pravi ded podpis
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 24.10.2010 20:33:45
|
|
|
|
botrca
|
Aja v obari je bil še grah, paprika, por, čebula. Tasa_m piščančje meso daš v vodo, dodaš por, papriko, polovico čebule, papriko (rumeno), grah in krompir narezan na kocke. Ko zavre soliš, daš vegeto, če imaš žafranko. To kuhaš, narediš knedle (1 jajce 3 jedilne žlice gisa) proti koncu pa delaš knedle v juho in če je še vedno gosta še podmet.
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 24.10.2010 20:34:22
|
|
|
|
botrca
|
Tasa_m kak paprikaš - piščančji?
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?