|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  57 58 [59] 60 61   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009 - 2.del
22.10.2010 13:24:54   
Tulipan12
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12

Dobila fotografije!user posted image  Prinesem zvečer zravenuser posted image

Jeeee! user posted image user posted image user posted image user posted image Komaj čakam, da jih vidim! Si zadovoljna?

Full, ja. samo ena mi ni všeč, ostale so pa mi super!user posted image  Oz. na eni SI NISEM všeč, ker mam roko kot mesar ali drvaruser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1451
22.10.2010 13:26:57   
Tulipan12
Ah, prvauser posted image

Najaa ja, pri luni ne ješ enkrat na teden. Ko se navadiš, je prav super. No, odvisno kak pade luna, 24 or ne ješ. Če pade luna npr. ob 15.50, do takrat normalno ješ in potem do drugega dneva do 15.50 ne.

(odgovor članu Tulipan12)
Neposredna povezava do sporočila: 1452
22.10.2010 13:28:33   
Najaa

Ah, prvauser posted image

Najaa ja, pri luni ne ješ enkrat na teden. Ko se navadiš, je prav super. No, odvisno kak pade luna, 24 or ne ješ. Če pade luna npr. ob 15.50, do takrat normalno ješ in potem do drugega dneva do 15.50 ne.

A veš, da bom probala! Jutri je polna luna... jooooj kaj če jutri probam? user posted image

Ej punce, hecala sem se za seznam, da ne bo kera resno misla! user posted image Itak, da nima veze kolko gre kera dol, pomembna je volja in energija in da se spodbujamo. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1453
22.10.2010 13:28:46   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

Hvala, Najaa še tebi! Te pa začnemo v ponedeljek. 

jeeeej! A si gremo en mali seznamček naredit. Nič o kilah, sam koliko želimo izgubit in vsak teden se bomo tehtale in napisale, koliko je šlo dol. Ste za? user posted image

Jaz sem ZA!

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1454
22.10.2010 13:37:50   
Najaa

jeeeej! A si gremo en mali seznamček naredit. Nič o kilah, sam koliko želimo izgubit in vsak teden se bomo tehtale in napisale, koliko je šlo dol. Ste za? user posted image

Jaz sem ZA!

Aja, če si za pol pa fajn. user posted image

No zdej smo jaz, ti in feliša. Še katera mogoče?

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1455
22.10.2010 13:46:45   
Najaa
Tulipan, mogoče veš kje najdem ure - kdaj se začne luna?

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1456
22.10.2010 14:51:06   
Tulipan12

Jaz sem tudi ZAuser posted image  ampak je sobota, meni je bilo med vikendi najtežjeuser posted image
Ej, jaz sem navadno malo googlala lunin koledar, ali hujšanje po luni leto 2010, al pa na kakem setvenem koledraju.
Se mi mudi, bi ti drugače pomagala poiskat. Če mi popoldan rata kaj gor prit, bom pogledala.
Ajd, lep vikend!user posted image
MB-girls, see ya!user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1457
22.10.2010 20:07:14   
felix7

Da se še malo pohvalim-danes dobimo novega, težko pričakovanega (vsaj iz moje straniuser posted image ) družinskega člana - sušilni stroj!!!!user posted image user posted image user posted image

čestitke, pa naj dobro služi user posted image user posted image

Postati mama, in to še na materinski dan, je čudovito.

Neposredna povezava do sporočila: 1458
22.10.2010 20:07:51   
felix7

Ja, zgleda kar zakomplicirano...no, sedaj ko sem na bolniški bi mogoče šlo skozi, da jem vedno ob isti uri in tisto kar je treba...potem pa ne vem kako bo šlo....Spraviti bi morala dol cca 7kg, že z petimi bi bila zadovoljna....user posted image Torej, če traja 90 dni potem to pomeni bay bay žretje decembra?user posted image Ja, bom poskusila...prosim za recepte in navodila...In kako potem to zgleda vajino skupno hujšanje?

skupno hujšanje zgleda tko, da maš občutek, da se ne matraš sam user posted image  in da si daješ ideje za recepte, pa da se včasih spomniš, kateri dan je user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1459
22.10.2010 20:08:03   
felix7

Dobila fotografije!user posted image  Prinesem zvečer zravenuser posted image

user posted image user posted image user posted image  bomo imele mogoče tudi ostale priložnost kakšno vidt? user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1460
22.10.2010 20:08:07   
felix7

Jaz sem ZA!

jaz bi tudi seznamček user posted image  se mi zdi neka dodatna vzpodbuda user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1461
22.10.2010 20:20:34   
Najaa

Jaz sem tudi ZAuser posted image  ampak je sobota, meni je bilo med vikendi najtežjeuser posted image
Ej, jaz sem navadno malo googlala lunin koledar, ali hujšanje po luni leto 2010, al pa na kakem setvenem koledraju.
Se mi mudi, bi ti drugače pomagala poiskat. Če mi popoldan rata kaj gor prit, bom pogledala.

No če se bo katera lotila jutri hujšat po luni, se luna začne ponoči okoli pol dveh. Tak da jaz bom jutri cel dan brez hrane. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1462
22.10.2010 20:24:22   
felix7

No če se bo katera lotila jutri hujšat po luni, se luna začne ponoči okoli pol dveh. Tak da jaz bom jutri cel dan brez hrane. user posted image

mi mamo pa jutri ohcet, pa ne vem, če bi mi ratal stradat pri vseh dobrotah user posted image  no, če bi poročno torto stregli ob 2h zjutraj, bi mogoče še šlo user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1463
22.10.2010 20:26:36   
Najaa
ah ne feliša, na ohceti je pa greh dieto furat! user posted image Sej boš ša nasl. soboto probala, ko bo mlaj.
No, katera bo naredila seznam?

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 1464
22.10.2010 20:32:48   
felix7

ah ne feliša, na ohceti je pa greh dieto furat! user posted image Sej boš ša nasl. soboto probala, ko bo mlaj.

seznam lohk tut jest naredim, če ni druge prostovoljke user posted image  z luno bom pa hujšala po ločevalni. Sej ne morš mešat diet, ali pač? oz. z njo bom vzdrževala stanje. aja, kje pa ure luninih men najdeš?

< Sporočilo je popravil felix7 -- 22.10.2010 20:33:22 >

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1465
22.10.2010 20:52:48   
Najaa
IZVIRNO SPOROČILO: felix7

seznam lohk tut jest naredim, če ni druge prostovoljke user posted image  z luno bom pa hujšala po ločevalni. Sej ne morš mešat diet, ali pač? oz. z njo bom vzdrževala stanje. aja, kje pa ure luninih men najdeš?

Jaz bom pa probala mal po luni, da se prečistim. Ker moje telo je zeloooo zasvinjano. user posted image
Joj ure mi je pa tašča našla nekje na neki tuji strani. Sej mam sprintano. Na slo nisem nikjer našla.

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 1466
23.10.2010 1:37:14   
PERSIDA
Eno zahvalno bom sedaj tresnila.
Drage moje mb-jovke iskrena hvala vsaki posebej za skupne preživete trenutke in darilo,ki si še ga ne zaslužim ,ker še ne praznujem user posted image .Prosim drugič,da si ne delate stroškov ,če ,pa že ,pa eno veliko milko z lešniki saj veste ,da imam občasno pomanjkanje sladkorja.Če ste mi,pa že roko lomle,pa iz srca hvala kajti takega darila sem res potrebnauser posted image user posted image user posted image  .
Ko bom takole izkoriščala svoj bonuser posted image se bom spomnila na vas,častna titova user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .
Resnično sem vesela ,da vas poznam in ste tu ko vas najbolj rabim.
Rada vas imam ,vaša mala ,debela,veselauser posted image .

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1467
23.10.2010 1:41:23   
PERSIDA
Bom,pa jutri pekla pecivo in vse vljudno vabljene.Tudi tiste iz sredine slovenijeuser posted image .Po dolgem času ,da nekaj spečem ,ker smo res že potrebni nekaj domačegauser posted image .

Zdaj ,pa res zaželim vam le mirno noč.

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 1468
23.10.2010 11:59:07   
tasa_m
Ah, Persida če si ti ne zaslužiš, kdo pa si??
In HVALA VAMA z TREZIKO ZA VSEEEE user posted image user posted image

Kokica, Tulipan, Čebelica in Mediuhec vam pa hvala da smo se končno spet malo videle user posted image user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 1469
23.10.2010 23:38:01   
MalaČebelica
Zdravo!

Vidim da je govora o nekem hujšanju. Hm, jaz več ne vem, kaj je z mano, ker se še sam redim. Za hujšanje pa sem prelena. Ampak, če bi ve, pol bi jaz mogoče tudi user posted image user posted image user posted image Kaj ste se to menile - hujšanje z luno? Jaz to ne vem, če zdržim. Bi pa mogoče nehala jest večerje pa kake druge manjše spremembe v prehrani. Seznama se pa z veseljem udeležim, še posebej, če mi ga ni treba vodit user posted image user posted image user posted image user posted image Kokica, ti se pa ne smeš pridružit shujševalni, ker si itak presuha pa nehaj že.

Tulipan user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za čudovite slikice. Res so lepe. Si mi kar naredila lušte, da bi v drugo tudi jaz kaj takega izvedla. Pa nehaj s temi tvojimi rokami, ker te itak ni nič skup, samo trebušček maš.

Mariborčanke - tudi jaz se vam zahvaljujem za družbo in lepo preživet večer. Je pasalo po dolgem času spet malo poklepetat. Persidi in Treziki pa za pogostitev.

Zdaj pa se moram it posvečat možeku, ker se včeraj nisem utegnila - sem se posvečala MB marčevkam user posted image user posted image user posted image user posted image   user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1470
23.10.2010 23:38:31   
MalaČebelica
Aja, pa sporočim, če bo možek rekel "UPS" user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu MalaČebelica)
Neposredna povezava do sporočila: 1471
23.10.2010 23:43:56   
MalaČebelica
Sem zdaj prebrala malo še za nazaj in vidim, da je govora o ločevalni. to mi je pa že malo bolj všeč... kdaj štartamo?

Neposredna povezava do sporočila: 1472
24.10.2010 20:17:01   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica

Sem zdaj prebrala malo še za nazaj in vidim, da je govora o ločevalni. to mi je pa že malo bolj všeč... kdaj štartamo?
jutri,

Pa  Felix, mene tudi na seznam user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1473
25.10.2010 7:45:17   
trezika
Dobro jutro!
Pa mi je le uspelo priti tu gor, da se vam Mariborčankam zahvalim za zelo lepo darilo pa seveda za super družbo.
Tasa oprosti še enkrat.... boš dobila tisto...

Aja, ta teden pa imam počitnice....kako bo pasalo.... imam pa po drugi strani ogromno enega dela že planiranega tako da upam, da ne bom rabila še enih počitnic za počitekuser posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1474
25.10.2010 7:58:46   
KOKICA32
Dobro jutro!user posted image

Ponedeljeeek jeeeee! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 1475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  57 58 [59] 60 61   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  57 58 [59] 60 61   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Trmast otrok
Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...
Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?