Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 22.10.2010 13:24:54
|
|
|
|
Tulipan12
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 Dobila fotografije! Prinesem zvečer zraven Jeeee! Komaj čakam, da jih vidim! Si zadovoljna? Full, ja. samo ena mi ni všeč, ostale so pa mi super! Oz. na eni SI NISEM všeč, ker mam roko kot mesar ali drvar
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 22.10.2010 13:26:57
|
|
|
|
Tulipan12
|
Ah, prva Najaa ja, pri luni ne ješ enkrat na teden. Ko se navadiš, je prav super. No, odvisno kak pade luna, 24 or ne ješ. Če pade luna npr. ob 15.50, do takrat normalno ješ in potem do drugega dneva do 15.50 ne.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 22.10.2010 13:28:33
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 Ah, prva Najaa ja, pri luni ne ješ enkrat na teden. Ko se navadiš, je prav super. No, odvisno kak pade luna, 24 or ne ješ. Če pade luna npr. ob 15.50, do takrat normalno ješ in potem do drugega dneva do 15.50 ne. A veš, da bom probala! Jutri je polna luna... jooooj kaj če jutri probam? Ej punce, hecala sem se za seznam, da ne bo kera resno misla! Itak, da nima veze kolko gre kera dol, pomembna je volja in energija in da se spodbujamo.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 22.10.2010 13:28:46
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Hvala, Najaa še tebi! Te pa začnemo v ponedeljek. jeeeej! A si gremo en mali seznamček naredit. Nič o kilah, sam koliko želimo izgubit in vsak teden se bomo tehtale in napisale, koliko je šlo dol. Ste za? Jaz sem ZA!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 22.10.2010 13:37:50
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Hvala, Najaa še tebi! Te pa začnemo v ponedeljek. jeeeej! A si gremo en mali seznamček naredit. Nič o kilah, sam koliko želimo izgubit in vsak teden se bomo tehtale in napisale, koliko je šlo dol. Ste za? Jaz sem ZA! Aja, če si za pol pa fajn. No zdej smo jaz, ti in feliša. Še katera mogoče?
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 22.10.2010 13:46:45
|
|
|
|
Najaa
|
Tulipan, mogoče veš kje najdem ure - kdaj se začne luna?
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 22.10.2010 14:51:06
|
|
|
|
Tulipan12
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Tulipan, mogoče veš kje najdem ure - kdaj se začne luna? Jaz sem tudi ZA ampak je sobota, meni je bilo med vikendi najtežje Ej, jaz sem navadno malo googlala lunin koledar, ali hujšanje po luni leto 2010, al pa na kakem setvenem koledraju. Se mi mudi, bi ti drugače pomagala poiskat. Če mi popoldan rata kaj gor prit, bom pogledala. Ajd, lep vikend! MB-girls, see ya!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 22.10.2010 20:07:14
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 Da se še malo pohvalim-danes dobimo novega, težko pričakovanega (vsaj iz moje strani ) družinskega člana - sušilni stroj!!!! čestitke, pa naj dobro služi
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 22.10.2010 20:07:51
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Ja, zgleda kar zakomplicirano...no, sedaj ko sem na bolniški bi mogoče šlo skozi, da jem vedno ob isti uri in tisto kar je treba...potem pa ne vem kako bo šlo....Spraviti bi morala dol cca 7kg, že z petimi bi bila zadovoljna.... Torej, če traja 90 dni potem to pomeni bay bay žretje decembra? Ja, bom poskusila...prosim za recepte in navodila...In kako potem to zgleda vajino skupno hujšanje? skupno hujšanje zgleda tko, da maš občutek, da se ne matraš sam in da si daješ ideje za recepte, pa da se včasih spomniš, kateri dan je
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 22.10.2010 20:08:03
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 Dobila fotografije! Prinesem zvečer zraven bomo imele mogoče tudi ostale priložnost kakšno vidt?
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 22.10.2010 20:08:07
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Hvala, Najaa še tebi! Te pa začnemo v ponedeljek. jeeeej! A si gremo en mali seznamček naredit. Nič o kilah, sam koliko želimo izgubit in vsak teden se bomo tehtale in napisale, koliko je šlo dol. Ste za? Jaz sem ZA! jaz bi tudi seznamček se mi zdi neka dodatna vzpodbuda
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 22.10.2010 20:20:34
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Tulipan, mogoče veš kje najdem ure - kdaj se začne luna? Jaz sem tudi ZA ampak je sobota, meni je bilo med vikendi najtežje Ej, jaz sem navadno malo googlala lunin koledar, ali hujšanje po luni leto 2010, al pa na kakem setvenem koledraju. Se mi mudi, bi ti drugače pomagala poiskat. Če mi popoldan rata kaj gor prit, bom pogledala. Ajd, lep vikend! MB-girls, see ya! No če se bo katera lotila jutri hujšat po luni, se luna začne ponoči okoli pol dveh. Tak da jaz bom jutri cel dan brez hrane.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 22.10.2010 20:24:22
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Tulipan, mogoče veš kje najdem ure - kdaj se začne luna? Jaz sem tudi ZA ampak je sobota, meni je bilo med vikendi najtežje Ej, jaz sem navadno malo googlala lunin koledar, ali hujšanje po luni leto 2010, al pa na kakem setvenem koledraju. Se mi mudi, bi ti drugače pomagala poiskat. Če mi popoldan rata kaj gor prit, bom pogledala. Ajd, lep vikend! MB-girls, see ya! No če se bo katera lotila jutri hujšat po luni, se luna začne ponoči okoli pol dveh. Tak da jaz bom jutri cel dan brez hrane. mi mamo pa jutri ohcet, pa ne vem, če bi mi ratal stradat pri vseh dobrotah no, če bi poročno torto stregli ob 2h zjutraj, bi mogoče še šlo
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 22.10.2010 20:26:36
|
|
|
|
Najaa
|
ah ne feliša, na ohceti je pa greh dieto furat! Sej boš ša nasl. soboto probala, ko bo mlaj. No, katera bo naredila seznam?
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 22.10.2010 20:32:48
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa ah ne feliša, na ohceti je pa greh dieto furat! Sej boš ša nasl. soboto probala, ko bo mlaj. No, katera bo naredila seznam? seznam lohk tut jest naredim, če ni druge prostovoljke z luno bom pa hujšala po ločevalni. Sej ne morš mešat diet, ali pač? oz. z njo bom vzdrževala stanje. aja, kje pa ure luninih men najdeš?
< Sporočilo je popravil felix7 -- 22.10.2010 20:33:22 >
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 22.10.2010 20:52:48
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa ah ne feliša, na ohceti je pa greh dieto furat! Sej boš ša nasl. soboto probala, ko bo mlaj. No, katera bo naredila seznam? seznam lohk tut jest naredim, če ni druge prostovoljke z luno bom pa hujšala po ločevalni. Sej ne morš mešat diet, ali pač? oz. z njo bom vzdrževala stanje. aja, kje pa ure luninih men najdeš? Jaz bom pa probala mal po luni, da se prečistim. Ker moje telo je zeloooo zasvinjano. Joj ure mi je pa tašča našla nekje na neki tuji strani. Sej mam sprintano. Na slo nisem nikjer našla.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 23.10.2010 1:37:14
|
|
|
|
PERSIDA
|
Eno zahvalno bom sedaj tresnila. Drage moje mb-jovke iskrena hvala vsaki posebej za skupne preživete trenutke in darilo,ki si še ga ne zaslužim ,ker še ne praznujem .Prosim drugič,da si ne delate stroškov ,če ,pa že ,pa eno veliko milko z lešniki saj veste ,da imam občasno pomanjkanje sladkorja.Če ste mi,pa že roko lomle,pa iz srca hvala kajti takega darila sem res potrebna . Ko bom takole izkoriščala svoj bon se bom spomnila na vas,častna titova . Resnično sem vesela ,da vas poznam in ste tu ko vas najbolj rabim. Rada vas imam ,vaša mala ,debela,vesela .
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 23.10.2010 1:41:23
|
|
|
|
PERSIDA
|
Bom,pa jutri pekla pecivo in vse vljudno vabljene.Tudi tiste iz sredine slovenije .Po dolgem času ,da nekaj spečem ,ker smo res že potrebni nekaj domačega . Zdaj ,pa res zaželim vam le mirno noč.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 23.10.2010 11:59:07
|
|
|
|
tasa_m
|
Ah, Persida če si ti ne zaslužiš, kdo pa si?? In HVALA VAMA z TREZIKO ZA VSEEEE Kokica, Tulipan, Čebelica in Mediuhec vam pa hvala da smo se končno spet malo videle
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 23.10.2010 23:38:01
|
|
|
|
MalaČebelica
|
Zdravo! Vidim da je govora o nekem hujšanju. Hm, jaz več ne vem, kaj je z mano, ker se še sam redim. Za hujšanje pa sem prelena. Ampak, če bi ve, pol bi jaz mogoče tudi Kaj ste se to menile - hujšanje z luno? Jaz to ne vem, če zdržim. Bi pa mogoče nehala jest večerje pa kake druge manjše spremembe v prehrani. Seznama se pa z veseljem udeležim, še posebej, če mi ga ni treba vodit Kokica, ti se pa ne smeš pridružit shujševalni, ker si itak presuha pa nehaj že. Tulipan za čudovite slikice. Res so lepe. Si mi kar naredila lušte, da bi v drugo tudi jaz kaj takega izvedla. Pa nehaj s temi tvojimi rokami, ker te itak ni nič skup, samo trebušček maš. Mariborčanke - tudi jaz se vam zahvaljujem za družbo in lepo preživet večer. Je pasalo po dolgem času spet malo poklepetat. Persidi in Treziki pa za pogostitev. Zdaj pa se moram it posvečat možeku, ker se včeraj nisem utegnila - sem se posvečala MB marčevkam
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 23.10.2010 23:38:31
|
|
|
|
MalaČebelica
|
Aja, pa sporočim, če bo možek rekel "UPS"
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 23.10.2010 23:43:56
|
|
|
|
MalaČebelica
|
Sem zdaj prebrala malo še za nazaj in vidim, da je govora o ločevalni. to mi je pa že malo bolj všeč... kdaj štartamo?
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 24.10.2010 20:17:01
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica Sem zdaj prebrala malo še za nazaj in vidim, da je govora o ločevalni. to mi je pa že malo bolj všeč... kdaj štartamo? jutri, Pa Felix, mene tudi na seznam
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 25.10.2010 7:45:17
|
|
|
|
trezika
|
Dobro jutro! Pa mi je le uspelo priti tu gor, da se vam Mariborčankam zahvalim za zelo lepo darilo pa seveda za super družbo. Tasa oprosti še enkrat.... boš dobila tisto... Aja, ta teden pa imam počitnice....kako bo pasalo.... imam pa po drugi strani ogromno enega dela že planiranega tako da upam, da ne bom rabila še enih počitnic za počitek
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 25.10.2010 7:58:46
|
|
|
|
KOKICA32
|
Dobro jutro! Ponedeljeeek jeeeee!
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Trmast otrok Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?