|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009 - 2.del
22.10.2010 9:18:55   
Tulipan12
Da se še malo pohvalim-danes dobimo novega, težko pričakovanega (vsaj iz moje straniuser posted image ) družinskega člana - sušilni stroj!!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tulipan12)
Neposredna povezava do sporočila: 1426
22.10.2010 9:20:39   
Tulipan12
Prvaaaaaaaaaaaa!user posted image user posted image user posted image
pa še nobena se ni drla danes, da je PETEEEEEEKKKKKKKKKKKKKKKKuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1427
22.10.2010 9:21:16   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12

Da se še malo pohvalim-danes dobimo novega, težko pričakovanega (vsaj iz moje straniuser posted image ) družinskega člana - sušilni stroj!!!!user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image super! Naj se čimprej navadi na novo družino.

In čestitke da si (spet) prva user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1428
22.10.2010 9:21:53   
tasa_m

pa še nobena se ni drla danes, da je PETEEEEEEKKKKKKKKKKKKKKKKuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
to se ponavadi kokica, samo ko si ji dala recept za čokoladni liker je čist pozabla na petek user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1429
22.10.2010 9:41:10   
tasa_m
Nič drage moje, mam šefico doma, ker se mi je ni dalo zjutraj v vrtec pelat.
Zdaj pa mi je že majco pa čevlje prnesla pa mi pravi pa,pa. Tak da moram it. user posted image user posted image

Je pa tak smešna že pšar juter, ko se zbudi gre v predal in si ven vzame gradbeniški priročnik in slovare pa to lista. Upam, da se bo za jezike odločla in ne gradbeništvo user posted image user posted image

Nič grem, je sila.

Mariborčanke se vidimo! Čao bao user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1430
22.10.2010 10:52:53   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: felix7

IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

z Najo sva se odločile, da v ponedeljek spet štartava z ločevalno dieto. Je kakšna kandidatka, da se pridruži, al ste že vse na želeni teži? user posted image

Jaz bi bila! Kako pa to zgleda? Kaj je ful kuhanja?

ok, če strnem na kratko: ješ po tej logiki - prvi dan beljakovine (meso, jajca, sir...), zraven imaš neomejene količine solate in zelenjave (kuhane). Če imaš juho, jo popiješ na koncu kosila. Pri beljakovinskem dnevu ti pripada tudi kos kruha (polnozrnatega). Drugi dan je škrob (krompir, moka, riž...), tudi na ta dan ti pripada kos kruha. Tretji dan so ogljikovi hidrati (testenine...) in četrti dan je sadni dan. Za zajtrk vsak dan ješ izključno sadje in to eno vrsto sadja. Če ne zdržiš med obroki in si preveč lačna, je dovoljeno sadje. Nujno je, da veliko piješ.
Drugače pa ješ 3x na dan, priporočljivo je, da vedno ob istem času. Za zajtrk torej sadje, za kosilo tisto, kar je na dnevnem programu in za večerjo isto, samo da mora biti večerni obrok za polovico manjši od kosila. Naj bi kao jedel za kosilo in večerjo celo isto hrano, ampak jaz tega nisem prakticirala. Npr. na beljakovinski dan sem imela za kosilo meso (popečenega piščančka) in skledo solate, zvečer pa jajce na oko. Važno, da so živila iz iste skupine. Aja, in kaj je najboljši del? Na dan, ko ješ OH, imaš za večerjo KAR HOČEŠ user posted image  Takrat se lahko pregrešiš s palačinkami, s pizzo, pač, kar ti paše in česar prej ne smeš. Obvezno pa je po večerji na ta dan pojesti vrstico temne čokolade user posted image
Mogoče se bere, kot da je blazno komplicirano, ampak v bistvu maš štiri dneve, ki se obračajo. Običajno je tako, da v prvih 14 dneh hitro zgubiš 2-3 kg, ker gre iz telesa predvsem voda, ki je zastajala, pa ves balast. Torej telo se očisti. Pol pa ene 14 dni teža ne gre nikamor. In pol spet začne padat in takrat se v bistvu začne špeh topit user posted image  Pri meni so ljudje po kakšnem mesecu začeli opažati, da vidno izgubljam težo. In sem shujšala na želeno kilažo, samo kaj, ko me je čez poletje pograbila neustavljiva želja po sladkem user posted image  res sem preveč jedla zadnjih par mesecev in je treba zdaj to popucat.
Dieta pa traja 90 dni, vsak 29. dan naj bi bil pa vodni, čeprav tega se pa jaz ne grem. Ga preskočim user posted image
Načeloma mi je pa fino to, ker ni dieta, pri kateri bi stradal, ampak samo pravilno kombiniraš živila.
Lahko ti pošljem brošuro z recepti na mejl.

Ja, zgleda kar zakomplicirano...no, sedaj ko sem na bolniški bi mogoče šlo skozi, da jem vedno ob isti uri in tisto kar je treba...potem pa ne vem kako bo šlo....Spraviti bi morala dol cca 7kg, že z petimi bi bila zadovoljna....user posted image Torej, če traja 90 dni potem to pomeni bay bay žretje decembra?user posted image Ja, bom poskusila...prosim za recepte in navodila...In kako potem to zgleda vajino skupno hujšanje?

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 1431
22.10.2010 11:01:01   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

Kaj vaši otročki jedo kostanje? Kuhane, pečene?

Moj niti pod razno ne je kuhanih, pečene pa bomo jutri probali.

probal je pečene, pa se mu je skoz zatikalo v grlu in je kašljal in pljuval ven. Baje da mali otroci na splošno ne marajo kostanja. Bo pa tok več zame user posted image
user posted image user posted image user posted image

Lija ni hotela poskusit ne kuhanih in ne pečenih. Tak da verjetno jih nima rada user posted image user posted image

Okej,.,..sem mislila, da je samo moj tako čuden! user posted image Ker jaz jih obožujem!

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1432
22.10.2010 11:01:03   
KOKICA32

ja, res je dolgo zdržal. Naš ne bi, je pri miru samo 5 minut, če mu damo Telebajske na tv user posted image

Mogoče pa bi, moj tudi sam ne bi, ker pa je bilo res veliko otrok, ki so vriskali, plesali, ploskali,...pa mu je bilo ful zanimivo in je vsakega posebej gledal!

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 1433
22.10.2010 11:01:05   
KOKICA32

Veš kaj pa sem jaz full rada prakticirala? Lunine mene! Maš jo vak teden enkrat (polna, prazna in 2 krajca) in tisti dan pač nič ne ješ. Naj bi pil samo vodo, ampak jaz sem preveliki kofetar in sem pila kavo z mlekom (kar naj ne bi) in čaje in vodo. Zgubiš tisti dan posta sigurno 1-2kg in ni šans, da se zrediš, pa par kilc ti tudi odnese. No, to je predvsem za ohranjanje teže in res pomaga.
Drugače pa moja dieta - nikjer napisana, zelo učinkovita:
zajtrki:sadje
kosila: OH ALI beljakovine - nikoli skupaj
večerja: kokice
ogromno tekočine (ni mus, da je voda, ker je ne maram-cedevita, vode z okusi, čaji)
sladkarije: ko je nujno zlo - ampak ko se enkrat navadiš na nesladko življenje, ti je že kapučino sladkarija.
No, jaz imam 170, imela sem 63 kg, delala to dieto, shujšala na 57kg, kar je na mojo konstrukcijo že skoraj podidealno in potem dalje furala z lunami. Pa sem bila zelo zadovoljna sama s sabo. Je pa res, da sem imela čas in trenirala 4x na teden. Potem sem zanosila, dobila 21 kg, v pol leta skinila z vozičkanjem in dojenjem (jedla kot še nikoli v življenjuuser posted image ), potem pa to ohranjala z luno. Spet zanosila, zdaj sem na +13kg, računam še nna kake 4, rodim in jovo na novo!user posted image

user posted image user posted image user posted image Bravo!

Jaz sem tudi po luni vzdrževala telesno težo in res je super...no, jaz sem se je držala kot je treba in nisem pila kave.

Neposredna povezava do sporočila: 1434
22.10.2010 11:01:07   
KOKICA32

user posted image user posted image user posted image user posted image Pri nas je te zadnje dni prav nepogrešljiv član, ker se drugače nič ne suši.user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1435
22.10.2010 11:01:09   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

to se ponavadi kokica, samo ko si ji dala recept za čokoladni liker je čist pozabla na petek user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image še vedno čakam na tisti recept s čok. pudingom!user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1436
22.10.2010 11:02:01   
KOKICA32
Bila pri G in mirena je ex! Očitno mi ni pasala. Sedaj pa smo bližje 2. otročku. Ampak saj znamo paziti, ker ga še ne bi radi imeli.user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1437
22.10.2010 11:18:44   
KOKICA32
Ena zanimivost, če boste mogoče šli kaj pogledati:

http://www.polegek.si/

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1438
22.10.2010 11:56:15   
KOKICA32
Kosilo- kislo zelje in pečenica! Že kuhano! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1439
22.10.2010 12:09:23   
Tulipan12

Bila pri G in mirena je ex! Očitno mi ni pasala. Sedaj pa smo bližje 2. otročku. Ampak saj znamo paziti, ker ga še ne bi radi imeli.user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1440
22.10.2010 12:10:25   
Tulipan12

Kosilo- kislo zelje in pečenica! Že kuhano! user posted image user posted image user posted image

Frajerka! Mi2 sva sami, mogoče greva na kako pico, se mi ne da kuhat.... al pa hrenovke, jajčke... ne vem šeuser posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1441
22.10.2010 12:10:56   
Tulipan12
Dobila fotografije!user posted image  Prinesem zvečer zravenuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1442
22.10.2010 12:29:35   
Tulipan12

Ena zanimivost, če boste mogoče šli kaj pogledati:

http://www.polegek.si/

Full dobro zgleda! Če bo ati fraj, pa če bo vreme vzdržalo, bomo šli malo pogledat!user posted image  Hvala za infouser posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1443
22.10.2010 12:32:11   
Najaa

Kaj vaši otročki jedo kostanje? Kuhane, pečene?

Moj niti pod razno ne je kuhanih, pečene pa bomo jutri probali.

Nika ga še ni probala. Jaz nisem neki fen kostanja tak da ga doma ne kuham in ne pečem.

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1444
22.10.2010 12:32:20   
Najaa

dobro jutro user posted image

men je spet dolgčas user posted image  rešitev za to je, da si najdem en pameten job. Samo ponudba na trgu dela je nikakva, pol pa ko se najde kak pameten oglas, se pa prijavi 400 ljudi user posted image  včeraj sem poslala prošnjo v eno podjetje v Grosuplje, joj, bi bla vesela, če bi se kej premaknilo...

Držim pesti! user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz tudi! user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1445
22.10.2010 12:34:37   
Najaa

Veš kaj pa sem jaz full rada prakticirala? Lunine mene! Maš jo vak teden enkrat (polna, prazna in 2 krajca) in tisti dan pač nič ne ješ. Naj bi pil samo vodo, ampak jaz sem preveliki kofetar in sem pila kavo z mlekom (kar naj ne bi) in čaje in vodo. Zgubiš tisti dan posta sigurno 1-2kg in ni šans, da se zrediš, pa par kilc ti tudi odnese. No, to je predvsem za ohranjanje teže in res pomaga.
Drugače pa moja dieta - nikjer napisana, zelo učinkovita:
zajtrki:sadje
kosila: OH ALI beljakovine - nikoli skupaj
večerja: kokice
ogromno tekočine (ni mus, da je voda, ker je ne maram-cedevita, vode z okusi, čaji)
sladkarije: ko je nujno zlo - ampak ko se enkrat navadiš na nesladko življenje, ti je že kapučino sladkarija.
No, jaz imam 170, imela sem 63 kg, delala to dieto, shujšala na 57kg, kar je na mojo konstrukcijo že skoraj podidealno in potem dalje furala z lunami. Pa sem bila zelo zadovoljna sama s sabo. Je pa res, da sem imela čas in trenirala 4x na teden. Potem sem zanosila, dobila 21 kg, v pol leta skinila z vozičkanjem in dojenjem (jedla kot še nikoli v življenjuuser posted image ), potem pa to ohranjala z luno. Spet zanosila, zdaj sem na +13kg, računam še nna kake 4, rodim in jovo na novo!user posted image

Dobra dieta. user posted image
Drugače pa je ena naša marčevka res ful shujašala z luninimi menami. Sam men ni jasno, a to pol vsak teden en dan ne ješ, imaš post a ne?

KOKICA pa sej ni treba čist točno ob uri jest pri ločevalni. Važno je, da npr. ne ješ en dan ob 12h kosilo, drug pa ob 16h. Pa tud če... Vse te diete... ne smeš se jih držat kot pijanec plota. Jaz sem pred leti hujšala po tej dieti in sem ločevala to res vsak dan, drugače pa sploh nisem jedla vsak dan po dnevih, npr. če bi mogla riž, sem kdaj obrnila in jedla pico... sploh nima veze. Najbolj pomembno pri vsaki dieti je, da spiješ veliko tekočine in da se gibaš.

Neposredna povezava do sporočila: 1446
22.10.2010 12:34:47   
Najaa

In življenje bo postalo pravljica! user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1447
22.10.2010 12:34:56   
KOKICA32

Dobila fotografije!user posted image  Prinesem zvečer zravenuser posted image

Jeeee! user posted image user posted image user posted image user posted image Komaj čakam, da jih vidim! Si zadovoljna?

Neposredna povezava do sporočila: 1448
22.10.2010 12:36:38   
KOKICA32
Hvala, Najaa še tebi! Te pa začnemo v ponedeljek. 

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1449
22.10.2010 12:43:05   
Najaa

Hvala, Najaa še tebi! Te pa začnemo v ponedeljek. 

jeeeej! A si gremo en mali seznamček naredit. Nič o kilah, sam koliko želimo izgubit in vsak teden se bomo tehtale in napisale, koliko je šlo dol. Ste za? user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?